29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 13

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 13


GÜLEN’İN İADESİ KOMEDİSİ SÜRÜYOR,

ABD YASALARINA GÖRE ANCAK BÖYLE GELİR 


What’s Friendship Got to Do With Extradition? | Bipartisan Policy Center 

http://bipartisanpolicy.org/blog/gulen-extradition-america-turkey …

Benle konusmuyorsaniz, arkamdan konusuyor, giybet ediyor, Gunahimi aliyorsunuz. Size hediye hazirladim; baska nasil tesekkur edebilirim ki! Türkiye'de bazı kişileri, soyadlarına göre tutukluyorlar. Suç işlemelerine gerek yok. Mesela, Gülen, mesela Büyükçelebi. Ayıptır, günahtır. Bylock'tan tutuklanan hakim kendini böyle savundu: O dışişleri bakanı yüklememi tavsiye etti. Hakan Fidan, iki defa Gülen'e, Hizmet organizasyonunu RE'ye bırakması ve manevi lider olması için, elçi olarak gitti. Olumlu cevap alamadı. Tekfirci günaha batan domuzlar kendilerine başka aptal arasınlar! Cezaevinde bir şüpheli ölüm daha oldu, Aslı Erdoğan'a müebbet talebi geldi ve PKKcı HDP’ye ataan Kayyıma suikast düzenlendi, kayyyım kaymakamın beyin ölümü gerçekleşti. İşte terörist dediğin böyle olur, çökerseniz teslim olmaz, öldürür...Hizmet erenlerinin cok iyi egitimli, imanli, ihlasli milyonlarca dava eri var; hapishanedeki infaz etsede Sufyan, hicbirimizi asla korkutamaz.

Tevhid'i katillikte arayanlarin yolu Islam olamaz. Ibni Arabi demis, diversity is multiplicity! Vahdaniyette ehadiyet, ehadiyette vahdettir! Birlik, Cem makamı bizim yolumuzdur... Kur'an diyor ki ortak soze, tevhide gelin; bu tevhid Erdogan'in tekfirci teroristlerinin tarzi kendileri disinda herkesi kafir saymak degildir. Tekfirci, kincil teror babasi Sufyan Erdogan, ISiDciler gibi tevhid, birlik diyerek katil oldu. Oysa tevhid asktir, sevgidir, ortak sozumuz tevhid! Süfyan’ın tevhidi ölümdür. Gulen Hocaefendi'nin sizofrenik tekfirci teroru vebasina karsi onerdigi cozum onerileri aklibasinda olan tum kesimlerde coktan kabul gordu! Gulen Hocaefendi, tekfirci teror ve arkadindaki basbelalarini cihana gosterdi, reddiye yazmakla kalmadi, mantikli cozum onerileri de sundu. Hizmet yatsin kalksin dua etsin ki, Erdogan ve AKP'den keskin bicimde ayristi! Tekfirci teror belasi camuru bulaşsaydi, işte o zaman Hizmet gerçekten biterdi! AKP bitti. Erdoğan tükendi. Onları kullanan ve zulme maşa olanlar bitti. İdeolojiler bitti. İslam kazandı. Kuran kazandı. Peygamberimiz kazandı. Hizmet kazandı. Sevgi, aşk, nefreti yendi.

Tekfirci teroru tum dunyada, Islam dunyasinda ve ABD basbelasi, Erdogan ise babasi yedi bela Husnu gibi goruluyor! Kabadayi numarasini yemiyorlar. RTE buyuk uluslararasi suclara ve terore bulasmis biri ve bunu biliyolar. RTE'ye hesap sormak icin ozel manevralara gerek yok.

Trump zaten diplomasi manevra filan yapmayacak, direk dalacak! Turkiye Erdogan ve AKP'dan kurtulmak zorunda! Yoksa ulkemizi yikacak bunlar! ABD, 100 milyar dolar istiyor AMA bunu verince de yetinmeyecekler! Tekfirci teroru yikim savasi gerekcesi! Erdogan ise terorun suclusudur! Trump, Erdoğan zafiyetini kullanıp ülkemizii soyup sogana cevirecek.. Rezanin caldigi paralari Turk baskanlarindan isteyecek.. Nato falan dinlemez. Bunu yillardir yaziyorum. Turkiye'yi selefi terorune dibine kadar bulastiran Erdogan ve AKP kendi infaz fermanlarini imzaladi! Izleyecegiz! Cumhuriyetcilerin iktidara getirilmesi, hersey BOP planı dahilinde.

Erdogan ve AKP artik vebalidir, tekfirci teroru yapisti ve bunu kimse af etmeyecek! Hitler ve SS muamelesi Almanya'da basladi, yayilacaktir! Tum dunya Erdogan ve AKP'nin selefi tekfirci terorundeki rolunu ogrendi, algi sadece icerdeki akkoyunlari aldatir, bu kamburu kesmek farzdir. Erdogan ve AKP'yi bu saatten sonra kirli Yahudi dostlari, hatta Israil de kurtaramaz! Tekfirci teroru ulusal ve evrensel guvenlik sorunudur! Amerikalilarin hepsi tekfirci teroru ve arkasindaki Erdogan'dan nefret ediyor! AKP, diplomatlar kicini yirtsalar faydasi yok, fatura kesildi Trump'in elde ettigi gucun herhalde daha farkina varamadi cogu! FIL'i harekete gecirdiler; Erdogan'dan usandilar, cezasi cok agir olacaktir!
Trump kural anayasa takmaz biri, Erdogan gibi ben yaptim oldu diyecek Laz Temel gibi davraniyor! Boyle biri Amerikalilara lazim olmustur! Edepsiz hirsiz ve tekfirci kinci terorist, ISID babasinin hesabini Allah baska bir arsiz hirsiz ve zalim Trump eliyle gorurse hic sasirmayinız. AKPliler kendi kendilerini kandiriyor! Islam'in pak yuzune caldiklari tekfirci teroru kara lekesiyle kiyamate kadar hepsi lanetleneceklerdir Erdogan'in bir bakanina bir dostumu yollayip agiz yokladim! Haram servetiyle yurtdisinda emlak almis, el koyarlarsa diye ulkede az birakmis! Hangi AKPli ile konussam Erdogan'in Selefi teror businessi hepimizi yapacak diyor! Tedbirlerini almislar, hoykurmeleri korkularindan olmali! AKPli zenginler Hizmet gonulluleri zenginlerinden daha akilli ve uyanik! Servetlerinin yuzde 70'ini yurtdisina kacirdilar, el koysan yüzde 30 haram serveti kasalarında zur bulursunuz. Tıpkı Uzanlar gibi.

AKPliler Erdogan'in 30'u askin tekfirci teror orgutlerini besledigini, servet yaptigini biliyor ve algi devam edemez, farkinda! Trump acimaz. Trump, Amerikan temsilciler meclisi ve senato'da ustunlugu ele gecirdi, istedigi kanunu gecirir ve orduyla heryeri isgal edebilir! FIL bu! Trump gibi bir Hanzo'yu derin ABD niye getirdi saniyorsun! Erdogan'dan ogrendiler! ABD'de artik tek sozu Trump soyleyecek! Guc merkezilesti! Amerikan milliyeciligini anlamak icin benim gibi historical sociology dersi alman gerekir! Trump, nabzi olctu, dunya tekfircilere dusmandir! Trump, Erdogan gibi irkcilikta tam iktidari ele gecirdi! Tekfirci teror destekcileriyle savasi Trump'i kahraman yapar ve bunu cok seviyor! Irkcilik ucuz populizmdir, oy avciligi için kullanılır. Erdoğan’ın başarısını Trump tekrarladı, ancak Amerikan çıkarları için elbette!

Tekfirci teroru Erdogan'in yonettigini Trump biliyor! FIL ezecek, kuvvetler ayriligi ABD'de kalmadi, guc aygiti elinde, Erdogan'a acimayacaktır. Trump, tipki Erdogan gibi diplomasi filan yapmadan tekfirci terorist babalarina, basta Erdogan, Suudi ve KaTar, bodoslama dalacak gozukuyor! Trump'in hedefinde Sam Fetih tekfirci teroristleri destekleyen Katar emiri ve El Cezire'de var; resmen kovdu adamlari ve isiniz bitti dedi! Trump, dunyayi tekfirci teroristlerden gercekten kurtarmak istiyorsa yapmasi gereken baskoordinator Erdogan ve AKP'yi, finansorleri yikmak! Trump, ISID vaadinin ustune yatamaz! Tekfirci teroristlerden Dunyayi kurtarmak istiyor, populizmin ne oldugunu Erdogan ve AKP gorecekler! ISID konusunda ABD'nin trump olmasada bir plani zaten vardi. IŞİD herkesin ortak düşmanı ve Erdoğan baş terörist. 

ÇİN'DE DE BÖYLE KABUL EDİLDİĞİNDEN ZERRE ŞÜPHENİZ OLMASIN!

Turk disisleri diplomatlarina aciyorum, Erdogan'in Tekfirci teroru babasi oldugunu bildikleri halde aklamaya calisiyor, basaramiyorlar! Tekfirci Selefi teror orgutlerine bulanmis ve muslumanligi kalmamis Erdogan'a acimaya degmez! Bu tekfirci tehditi herkesin gundemindedir. Erdoğan sürekli gündemi saptırarak bunların konuşulmasını engellemeye çalışıyor, ama kaçamaz. Erdogan'in liderligini yaptigi tek alan Selefi tekfirci teror orgutleri! Tum dunyada ulusal tehdit ve sakincali kabul ediliyor Erdogan! Trump'ta diger Amerikali ve Batililar gibi Selefi teror zihniyetinin tek panzehiri olan Gulen ve Hizmet hareketinin degerini anlayacaktir.

Trump'in metotlari ile Erdogan'in sokak agzi benzer, hukuk tanimaz tavrida! Trump, tekfirci terorist Erdogan'a haddini fena bildirecektir. Erdogan, ISiD ve tekfirci teroristlerle yaptigi business'in AKP ve kendini ne kadar sevimsiz bir terorist haline getirdigini bilmiyor mu? AKPliler Trump gelince Gulen'i iade aliriz saniyor! Gulen tipki Trump gibi Selefi teroristlere savas acti! Terorist Erdogandir, biliyor herkes! Erdogan, Trump'a bagis yollayarak, ISID babası benim, bana sizin adamlar destek verdi, ne olur yok etme mesaji verdi ama Trump'in milliyetci Amerikalilara sozu var: Tekfirciye af yok! Trump'in secilmesinde en buyuk etken, ISID ve turevi, Erdogan gibi destekcileri nasil yok edecegine dair sozudur: Aileleriyle infaz edecekmiş.

Trump muslumanlara yonelik nefret ve dusmanlik statementi'ni kaldirdi ama tekfirci Erdogan'i af edecegini sanmam, tekfirci musluman mi?! Tevhidi öldürmek için kullanan teröristler şirktedir ve dini yoktur. Trump'a bacanak iyi tanim buldu: Hanzo! Cingene Erdogan gibi tekfirci teror babasi, edepsiz hirsizin hakkindan Trump gibi slunk küfürbaz agizlı gelir ancak. Biz çok kibar geliyoruz bu domuzlara! Trump'in bir tane iyi politikasi var. ISIDci ve Benzeri teroristleri wipe out yapacak! Temizleyecek... ISID babasi Erdogan'i zor gunler bekliyor diyelim! Zafer Allah’ındır, İslam dinini kiirletmeye çalışanlardan intikamını Allah elbette alacaktır.

Allah’ta onlara tuzak kuruyordu!

Ya Allah, Bismillahirrahmanirrahim.

Zalimler güruhunu önüne katıp götürecek çağlayanlara,  tufanlara,  tsunamilere bir avuç suda bizden. Peygamber Efendimizden (S.A.V) gayrısının vazifesini sarahaten ilan etmesi caiz değildir. Lakin kimliğimiz mahfuz olduğundan, bilinmediğimizden beis yok! Bilgi kaynaklarımızı şimdiden açıklayalım Allah ve Resulü’dür.

Görmediğimiz bir şeyi yazmayacağız. Sünuhat-ı Kalbi ile konuşacağız. Proje hesaplardan bıktıysanız buraya bakın proje Hz. Muhammed(S.A.V)’in. Enfal suresi 30. Ayet "Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da (onlara) tuzak kuruyordu.  Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir.." 

Güzel insanlar hepinize selam olsun. Zulmün topu var,  güllesi var,  kal’ası varsa, Hakk’ın da bükülmez kolu,  dönmez yüzü vardır. Bugün yaşanan tüm süreçler Allah'ın izni ile İslam Cumhuriyetleri Birliğini netice verecektir.
Ümitvar olunuz!  Güzel günler ufukta. Zamanın çok ehemmiyetli bir Hak Dostu birkaç yıl önce malesef Türkiye'nin bölüneceğini söylemişti. Maalesef şu an oraya doğru gidiş var. 

Yalnız ülkemiz ve halkımız değil önümüzde 10 yıl içinde insanlık büyük bedeller ödeyecek! Zamanın süfyanın sonu tarihe geçecek !  Ama onun gitmesiyle her şeyin biteceğini sanmayın!

Geçtiğimiz asırda zamanın sahibine devrinin süfyanı gösterilmişti. Onu bütün bütün münkir bildi!  Bize de zamanımızın süfyanları gösterildi. Uzun süfyandan sonra birde kısa süfyan bizi bekliyor. Ondan sonra bu iş noktalanır!
ilki darbeyi imana yaptı ikincisi İslam’ın yaşanmasına üçüncüsüde Şeriat-ı Garra’ya saldırıcak hepsi nifak perdesi altında çalışır. Bunların tamamı münafıklardır!

Süfyan, Büyük Deccal’ın ileri karakolu!  Perde arkasından hep beraberler. Zahirde ayrı gibi durur zira işi bu nifak, münafıklık ve riyakarlıkta bir numaradır.
Üzülerek söylüyorum ki Gladyo’nun Türkiye’yi bölme planının önünde duramayacaklar. Hep söylenen bu bölünme gerçekleşecek maalesef.
Dünya savaşı büyük deccal ve komitesi, müslümanları ve hristiyanları ayrı ayrı mağlub ettikten sonra yaşanacak! Yecüc ve Mecüc yani Büyük Deccal ve fitnetci millet dünyayı zir-ü zeber edecek! Nüfus 5’te 1’e düşecek.
Beşeriyetin başına balyozlar inecek! Zira insanlığın aklı başına anca böyle gelirdi!

Yakînim var ki,  istikbal semâvâtı, 

zemin-i Asya Bâhem olur teslim yed-i beyzâ-yı İslâma.
Esas olan Deccal değil Deccaliyet. Süfyan değil süfyaniyet. Mehdi değil mehdiyettir. Hepsinin devre göre mümessili farklı olur! 
Uzun Süfyan’dan sonra bir de kısa Süfyan bizi bekliyor! Onun gitmesiyle bitmez!
Şuan ki zulüm ne zaman biter diye bekleyenler!
Bu zulüm elbet bitecek ama bunun için güzel insanlara düşen bir şey var:
Tevbe ve tevekkül!
Zamanı geldikçe herşeyi ama herşeyi yazacağız !  Nefis cümleden ednâ,  vazife cümleden âlâ!

Bil Ey Aziz!  Beşer zulmeder kader adalet eder!  Hangi amelinizle hakkınızdaki bu zalimane belaya kaderi fetva verdirdiniz! Cevaplar burada!
Konuşacağız yazacağız! Kim olduğunun pek önemi yok eşhası ahirzaman nuru iman ile tanınır. Hem imtihan sırrı gereği ihtiyar elden almamalı! Caiz değil. Merak etmeyin kadar o söz sahiplerine kefeni bile çok görecek.  Dibi boylarlar. Sükut lazım!
Sürecin son aşamasına artık gelindi. Ulu divanda Türkiye'nin defterinin dürüldüğüne dair alınan kararın Alem-i Mana da yansımaları görülüyor .  Geçmiş olsun!
Eskiden Bediüzzaman Said-i Nursi ve hizmetine dokunulduğu zaman belalar gelirdi. Hatta aynı dakikasında belaların geldiği olmuştu. Ya deprem olur, ya bir devlet dairesi yanar, ya don olayı olur, mutlaka bir afet gerçekleşirdi. Devlet ve millet anında zarar görürdü. Devlet milyon lira zarar ederdi. 
Bunca zulüme karşı şu anki sessizliğin sebebi o tür belalar artık bu tür zulümlere karşılık gelmiyor. Zira haddi çok aştılar ve defter dürüldü!
6 milyon insan fişlediler. 45 milyon insanı savaşla bertaraf etmenin planını kuruyorlar! Amaç: Küçük ve kendi kontrollerinde batılı dinsiz Türkiye!
Planlarında cemaat evinde sadece kalmış bile olsa ellerindeki fişlemelere göre bu insanları ya öldürmek yada tam biat karşılığında serbest bırakmak istiyorlar. Cumhurbaşkanı'nın da müjdesiyle operasyonlara start verildi! Toplama kampları listeler her şey hazır. Artık sadece plana zemin hazırlamak ve toplumu tam manasıyla buna ruhen hazırlamak kaldı. Bunun için çeşitli planları var 2. kanlı senaryo bunlardan biri. Ancak bazı operasyonlara start verilmesiyle yer hiddete geldi. Bu sakın ha! Daha ileri gitmeyin uyarısıdır.
Plan gerçekleşmeye başladığı an Türkiye’de taş üstünde taş kalmaz. Veliler himmet etti altını üstüne getirirler memleketin.

Merhamet etmeyene merhamet edilmez! Peki neler olur?

Rus ayısı üstümüze salınır. İstanbul, İzmir ve Ankara’da büyük deprem felaketleri kapıda. Yapmayın etmeyin! Gölcük’te akıllanmadınız mı!
Gelelim orduya. Ordudan asla ümidinizi kesmeyin!  Vatan evlatları hâlâ bitmedi! Gülen'i ‘Askeriye’ye çeşitli devlet kademelerine talebe sokuyor’ diye yıllarca eleştirdiler. ‘Bediüzzaman Said-i Nursi böyle yapmıyodu’ dediler. Siz öyle sanın! :) Kemallettin Özdemir abinize, Mit’e, Cumhurbaşkanı’na sorun nasılsa görüşüyorsunuz. Arşiv belgelerini bir çıkarsınlar. Bediüzzaman Said-i Nursi’nin hizmetine Risale-i Nur'un talebeleri içinde ilk önce kim başladı?
Hulusi Yahyagil. Bunu Risale-i Nur Külliyatı’na hakim olanlar iyi bilir. Kimdir Hulusi Yahyagil! Ordudaki hakiki vatan evlatlarından Albay Hulusi Yahyagil! Hizmette hususi talebenin üzerine titrenir. Bediüzzaman Said-i Nursi‘den beri bu böyledir. Üstad bu işi azami tedbirle götürdü vaktiyle. Talebelerinin %99’unun haberi bile yok! Peki neden bu kadar önemli hiç düşündünüz mü? Çünkü hakiki vatan evlatlarına çok ihtiyaç olduğu bir anda Türkiye’yi adeta ipten alıcaklar. Ordu bu vatan evlatları sayesinde Allah'ın izniyle Süfyaniyetten dizginini kurtaracak! Ağlayan Alem-i İslam’ı ittihad ile güldürecek!
Zamanı geldi mi açıklarız. Şuan izin yok. Yazdıklarımı düzenli takip ederseniz pek çok şeyin cevabını bulacaksınız.

Hizmetin dünyadaki kurumları sığınak olacak kimse ilişmeyecek! Allah sevdiriyor. Tüm bu hengamenin neticesi İnşaallah Altınçağ olacaktır!
Sürecin son aşamasına girildi. Cumhurbaşkanı'nın müjdelediği(!) operasyonlar start alınca son aşama başlar. İşkencenin hasını ahirete görücekler!  Ulu divan da defterleri dürüldü. Soykırım aşamasına geçilmeye başlansın Zirü Zeber olacaklar. Siz henüz katliam görmediniz! Kalın Gaflet perdeleriniz. Zalimin Balyozlarıyla yıkılacak!
3. Dünya savaşı senecikler kaldı! Bundan yıllar önce Bediüzzaman Said-i Nursi başvekile yazmıştı. Sonu şöyle bitiyordu: Ya ol Ya öl! 
Bir asır sonra talebesi Başvekile bir mektup yazdı. Mektup yayınlandı hatırlarsanız. Sonu şöyle bitiyordu: Ya ol ya Öl!
Komünizmin zamanımızdaki en büyük temsilcileri ile israil’in. Ulu divanda defterleri dürüldü. 

?????? Lekad halaknel insâne fî ahseni takvîm. ????? 

Summe radednâhu esfele sâfilîn.

2014-2019 arası Türkiye'nin ahvaline Kuran-ı Kerim‘de işaret var. Bakara Suresi  2004’ten 2009’a her biri o seneye remzen işaret var. En doğrusunu Allah bilir.
Güzel insanlara selam olsun. Türkiye freni patlamış kamyon misali uçuruma doğru tam gaz gitmeye devam ediyor! Uzun süfyanın günleri sayılı ama olan musamlara olacak. Katliam planını devreye geçirmeyi kafalarına koymuşlar. Bunca zulüm yetmemiş! 2. Kanlı senaryo ile uygulamaya geçmek ilk planlarından.

Soykırım projesi hayata geçemez! Zira bu planı uygularlarsa Allah (c.c) Türkiye’de taş üstünde taş bırakmaz!

Kapıda bekleyen belalar: Rus ayısı işgali. Ve İstanbul, Ankara, İzmir yerle bir olacak! Soykırım planı devreye girdiği an bu belalar bomba gibi başımızda patlar. Halk neye uğradığını ancak anlar ama iş işten geçer! İmamesi kopmuş tesbih taneleri gibi dağılırız. Gladyonun Türkiye’yi bölme planı gerçekleşir. Anadoluda tarihin en büyük travmalarından biri yaşanır.

2. kanlı senaryo gerçekleşmeye koyulursa Allah’ın izni ile planı deşifre edeceğiz! Bütün güzel insalara tavsiye soykırım planına zemin izhar edecek olay gerçekleşirse sevdiklerinizle beraber ikametlerinizi terk edin! Alem-i manada, -o deşhetli gün yaşanırsa- sonları firavun ve avaneleri gibi olacağı görülüyor. Tarihe geçecek bi helaket onları bekliyor!

Şimdilik bu kadar. Allah(c.c) izin verirse yazılacak çok şey var. Allaha emanet olun vesselam...

Uzun süfyanın günleri sayılı onun gitmesiyle iş bitmez! Kısa süfyan bizi bekliyor! Sonra süfyaniyet noktalanır! Ye’cüc ve Me’cüc yani büyük Deccal ve fitnetci millete dünyayı zir-ü zeber  edecek! Nüfus 5’te 1’e düşer. Gafil başa balyozlar iner.
Hadisatı azime vüduda geldi(yor). Seyyidlerde(arap) hamiyeti aliye feveran edecek. Muhammed mehdi başına geçip tariki hak ve hakikate sevk eder.
Kısa süfyan kimdir? Süfyaniyet nasıl dirilemeyecek suretde öldürülecek? Ordudaki hakiki vatan evlatları kimdir? Ne yapacaklar? Hepsini yazacağız. 
Zulmün topu var,  güllesi var,  kal’ası varsa, Hakkın da bükülmez kolu,  dönmez yüzü vardır.
Soykırım planı devreye girdiği an kapıdaki belalar üzerimize salınır. Önceden de yazdım tekrar yazıyorum: Rus ayısı Türkiye’yi işgal eder, İstanbul, Ankara, İzmir’de büyük deprem olur!
Ey felaket ve helaket asrının imamı orada üstad himmet etmese Türkiye’de taş üstünde taş kalmıyacaktı. Mübarek o kısmı setretti. Ehl-i kalp olanlar o vak’anın tamamını Alemi manada ve misalide hala seyrediyorlar. Vesselam!..

Moğollar bile Müslüman olmuştu ama AKP’den umut yok! Süfyan zehirliyor!
Hizmet Hareketi’nin ABD'de Charter okulları Hispanik ve zenci gibi Amerikalılı öğretmenlerin gitmek istemediği yerlerde en garip insan kitlesinin çocuklarını eğitiyor. Tek kuruş para Türkiye'den gitmiyor. Eğer insanlığınız ve eğitim kaliteniz varsa sizde proje hazırlayın ve Hizmet gibi Charter okul projesi ihalesine girin. Serbest Pazar ve rekaber ortamı var, ancak , işinize gelmiyor. Ancak siz emek sarf etmeden haram yemeye alışmıssınız AKP’li münafıklar. Zor gelir size emek ve alın teri! Çapulcular sürüsü, haramilikte tarihte eşiniz benzeriniz yok. 

İslam düşmanı Yahudilere para verip bunları durdurun, bakın insanlara Müslümanları ve Türkleri güzel gösteriyorlar diyorsunuz.  Böyle ahlaksızlık yapanların islam davası da Türkük davası da yalandır. Dünyada iktidar olup konforlu yaşama davası vardır. Helal insanlar dokunur, haram bedeni işgal etmiş bir kere. En azılı İslam düşmanları Moğollar bile sizden daha iyi idi. Oğulları ve torunları Müslüman oldu Moğolların. Ama sizde ben pek umut göremiyorum. Belki çocuklarınız sizden utanır, hacalet çeker de insan müslüman olurlar! Erdoğan onların köpekleri, iti. Aldığı 1 trilyon dolar borç, size girdi. Domuzluğunuz bu yüzden. Onlarca belgesi çıktı hala sırıtıklar pişkin pişkin ifttira atıyorlar. İsrail uşağı Selefi terörü babası katiller. Hamile kadına hapiste sinek ilacı sıkanlara ne denir? Hem de başörtülü? Demek ki hepsi yalandı. Ahirette soracaklar iftira ve yalan ne demek. Aklınız olsa imanınızı tehlikeye atmazdınız.
Süfyan Erdoğan aldatarak iş görüyor. Süfyan’ın aldatmalarına ahirzamanda kanmayanlar sadece rızkını helal yoldan, alın teriyle kazananlardır. Bana neden batamıyorsunuz, biliyor musun? Maddi olarak zarar veremiyorsunuz? 3 ayrı işim var ve hiçbirinin Türklerle alakası yok. Yani 50 yılda sürse sizin gibi cehennem odunları ile savaşacağım, son nefesime kadar. Sizin gibi İslam'ın yüzkaraları ile aynı safta yer almaktan Allah'a sığınırım. Buğz edrim, zira ecdat size buğz ediyor. Peygamberimiz, 4 raşid halifelerimiz ve sahabelerimiz size buğz ediyor. Evliyalar, asfiyalar veli kullar size buğz ediyor ve lanetliyorlar. Süfyan Erdoğan, milyondan fazla yalan söylemiş halen savunuyor bu domuzlar! üstad Said Nursi ne diyor 5. Şua’da, Süfyan aldatmakla iş görecek ve devleti şeytani emellerine alet edecek. 29. Mektup 6. Kısım ve 7. Kısım’da ne diyor? Nur talabeleri de Süfyan’a yedi sebepden dolayı biat edecek ve aldanacaklar. Bunların hepsi oldu. Hizmet, Gülen’in rehberliğinde bu badireyi atlatıyor ve İslam Birliği’ni kuracak tek lider kalıyor. Hakiki İsevilerle ittifak edip dinsizlik cereyanlarına karşı Batı ile ittifak edeceğini üstad söylüyor.

Süfyan devleti kullanan siyasi bir fahişedir. 10 TL yol parası ve bedava döner yemek için ahiretini satanları görüyorum miting meydanlarında ve çok üzülüyorum. Hasan Harakani hazeretleri, bir ülkede civanmertlik ölürse, o ülke ve millet batar demişti; namertliği ve bu toplu batışı simgeliyorsunuz. Sizden çok iğreniyor ve buğz ediyorum. Selefi terörü Erdoğan'ın belgeli ve ispatlı. Destek oluyorsan aynı cehenneme gidersiniz, tercihlere karışamayız. Hizmet etmiyorsunuz, edepsiz hırsızlıkla, Selefi katiller eliyle Yeni Osmanlı kurmaya çalıştıını iddia edip Batılı sömürgeci şeytanlara çalışıyorsunuz. üstad Batı ikidir diyor. Siz şeytan olana Hizmet ediyorsunuz, biz melek olanı buluyor, Hakiki İsevilerle geleceği kuruyoruz. Cehenneme kadar yolunuz var. Hidayet Allah'tandır, Peygamberimiz de ebu Cehillere çok yemek yedirdi ama ıslah olmadılar. Hizmet, sahabe yoludur ve sonucu, meyvesi de aynıdır. Berat Albayrak emaillerini sızdıran zaten Erdoğan projesinin sahipleri! Çorap söküğü gibi arkası gelir. Tuzak kuranlara en güzel tuzak kuran Allah'tır. Ayet böyle diyor. Biz Kur'an ve Sünnet yolundayız, Tiranla Karunla, firavunla işimiz yok. Sadece Allah'a kulluk eder ve yalnız ondan yardım dileriz. Allah'a tam tevekkül ile derdimize deva sunuluyor.

Simpson ve Trump

Megerse Simpson cizgisini 2000'da cekenler ne yaptigini biliyormus. 2016'da Trump baskanim diyordu simpson'a, oda Kanadaya iltica ediyordu! 1944'den beri Ergenekon Cumhuriyetcilerin mali olduguna gore, Siyonistsever Israil yanlisi Evangelistler Trump'i sectigine gore kim kazandi? Trump'tan once Sufyanizm kumpasi ve sizofrenik Erdogan sorunu cozulemedi; demek ki easy way and hard way secimini Turk milleti kaybetmistir. Sufyan Erdogan, Zindika'nin sectigi Trump ile dunyayi kiyamet savasina gotururken EVANGELISTLER ve AKPliler alkislayacak hayatlarin mevtine dogru tam gaz!

Cocuklar her zaman dogruyu soyler, buyuyunce yalanci oluyorlar! Icimdeki Divine Child kutsal cocuk, Trump dunyayi Rusla kana boyayacak diyor. Kanada basbakani Justin Trudeau, Trump baskan secilse bile Kanada'ya giremez, boyle irkci ve ayrimci biri is not welcome demisti! Gorecegiz! Kanadalilar, Amerikali Trumpzedeler icin iltica edin buraya sitesi acti hemen! Zaytung haberi yazmiyorum. Moronu kim kullanacak biliyorlar!

Trump hayranlari, Kanada gocmenlik sitesini cokertmis. Kanada herhalde ABD serhad kapilarini kapatir, buyuk bir iltica akini bekleniyor... Amerikalilari Kanada'ya iltica etmeye bekleriz... Trump ile yasamak istemeyen buyuk bir kitle hic saka degil buna hazirlaniyor. 

Net bilgidir.

Americans google 'how do I emigrate?' as searches for 'end of the world' rise around the planet http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/09/americans-google-how-do-i-emigrate-as-searches-for-end-of-the-wo/ … 

Kaderin onune gecilemiyor. Erdogan, akkoyunlarina Trumpla zafer kazandik diyecek; oysa BOP planina gore ulkemiz yikilacak ve ikiye bolunecektir yıkım sonunda. Trump, sadece baskanligi degil Amerikan Senato ve Temsilciler meclisini de ele gecirdi. Irkcilik kazandi, demokrasi yenildi. Medya aldatti! Irak ve Afganistan'i 11 Eylul 2001 yalanlariyla isgal eden George Bush bile ayni partiden olan Trump'a oy vermedi. En kirli nifak sahnede! Bedeli cihana ağır olacak. Kanada, 2017'de 300 bin gocmen alacagini aciklamisti, Trump secildigine gore cogu Amerikali olacak! Turkler gec kaldi. 3 yildir yazdim demi?
Clinton seçilseydi, ABD daha uzun yaşardı. Trump, bence ABD’yi bırakın great yapmayı, parçalayacak, ayrıştıracak ve sosyal sorunlarda patlama yaşanacaktır. Obama, dolu bir Hazine ve yüzde 4.9 oranında işssizlik oranı ile mamur bir ülke bıraktı. Trump bir yıkım bırakabilir, tıpkı Bush gibi. Belirtileri gelen tepkilerden belli. Meksika pesosu düştü ve insanlar krizde. Dünyanın sonu travması kiliselerde birinci gündem maddesi. Bu gözardı edilemez. Hispanik nufusun yogun oldugu Teksas ve Californiya da Meksikalilar soktalar! ABD'ye en son katilmis bu eyaletler buyuk kirilmalara gebedir! Sosyolojik tesbit yapıyorum, komplo teorisi değil bunlar!

Robert De Niro'dan Trump'a...

     Ünlü Hollywood yıldızı Robert De Niro, ABD Başkanlık seçiminden aylar önce Donald Trump aleyhinde bir video yayınlamıştı. Videonun ilk saniyesinden itibaren Donald Trump'ı kötüleyen Robert De Niro, Trump'ın seçilmesinin ABD için felaket olacağına değinmişti. İzleyenlere de Trump'ın kazanamaması için sandığa gitme çağrısında bulunmuştu. Trump'ın kazandığının netleşmesi ile birlikte o video tekrar dolaşıma girdi ve tüm dünyada sosyal medya kullanıcılarının alay konusu oldu. Bazı troller "Robert De Niro hakkında gözaltı / tutuklama kararı çıktı" gibi capsler paylaşırken bir kısmı da eski filmlerden vurulma sahnelerini paylaşarak saldırıya uğradığını söyledi.

Amerikan medyasi son bir haftada Trump'i baris elcisi, Clinton'u savas Cadisi gosterdi! Tepetaklak algilar, yalanlar masumlarin canini aliyor. Hillary ile Necdet Ozel email yazismalarini Wikileaks yayinlamisti! Necdet, TSK emrinizde savasa hazir derken, Clinton olmaz hayir diyordu! Amerikalilar televizyon esiridir! Medya, Trump ile Stupidity rules kuralini calistirdi! John Oliver nasil dalga gecmesin! Aptallik kazandi! FBI, CIA ve Pentagon, petrol, gaz, maden, altin ve silah sanayi patronlari resmen Trump'a calistilar! Niye oldugu belki. Cinnet basliyor! FBI ve CIA'nin secime 2 gun kala Hillary Clinton hakkinda actiklari sorusturmalari kaldirmasi, Clinton Katar'a para kacirdi asparagasi vardi. Erdoğan ve AKP yalanları yanında masum kalır. ABD halkı Türk halkı kadar Goebbel algısına maruz kalsa eşeki aday koysalar seçerdi. Ama fili seçti. Fil ağır yürür ve ezerek ilerler. Uyuyan fil uyandırıldı ve kızdırıldı.

Sadece Rusya, ABD ve Turkiye degil, Arap, Asya ve Afrika'da da diktatorler iktidarda! En berbati Hindistan'da! BJD‘de Hindutva hareketide ötekileri eziyor. Çinliler, şu anda pek masum kaliyor ama kazın ayağı pekte öyle değil. Milliyetçilikte kimse Çinlilerin eline su dökemez. 2. Dunya savasi oncesi de tum dunyada Stalin, Hitler, Mussoloni gibi fasistler secilmis liderlerdi! 3. Dunya savasindaa da bir madness ve cinnet sendromu yaşanacak, öncesideki nefretten belli!
Trump, tipki Erdogan gibi tum gucleri ele gecirdi ve ABD'de kuvvetler ayriligi ortadan kalkti! Tum dunyada artik fasist secilmisler hep iktidara bir derin el tarafından oturdu! Halk seçti diye satın alıyorsunuz. Amerikan derin devleti BOP'ta cikarlarini tehdit eden Rus blokuna karsi Trump'i zorla sectirip agresif savas moduna aygiti gecirmis olabilir. Bu şüphelerimi onaylayan deliller çok. Artık istedikleri kanunu engelsiz geçirecek güce kavuştu Kissinger derin yapısı.
1 Kasim 2015 seciminde YSK'da kullanilan ve mukemmel sonuc aldiran programi Trump icin de kullanmis olabilirler! Kili kilina hesaplama budur işte! Trump’ın seçildiğinehalen inanamıyorum, şaka deseler de gülsek ama öyle değil durum. Nefret ve kinle kötü reklamı yağıldıkca alay edildikce canavar bu paylaşımlardn beslendi ve zihinler kirletildi. Hipnotizma, mass media kullanımı ile yapıldı. Trump'in secilmesinde bir firildak olmali! 1 Kasim 2015'de ABD'den Neoconlar Erdogan'a Secsis'e bir sayim programi verdi! Istedigi sonucu aldirirlar. YSK’da Erdoğan’ın atadığı Mehmet’ sağlam iş gördü ve kimse derin devlet emri diye gıkını çıkartamadı.

Erdogan ISID'in 2 numarasi ise 1 numara kim diye realistman sordu.

 Askeri istihbarat MIT OKKsin bilmiyorsun ha! Benjamin Netanyahu liderleridir. Bu ortaya er veya geç çıkacaktır. Biliyorum ve fazlasını da detaylarını da diye cevap verdi.  Ozaman yazda görelim dedim, hep ben mi yazacağım. Biraz risk al bakalım. Super gucler Erdogan'in Selefi teroru businessi, ISID'in 2 numarasi olmasin gerekcesi ile isgali halinde bedelli pesindekş AKPliler hemen kacacaktir. Osmanlıyız havaları atan sokak ve miting kabadayılarının korkak oldukları belli değil mi?

Kurtulus savasimizi yoneten Osmanli subaylari vatanseverdi, bugun 100 yildir gerekli silahlanmayi yapamamis TSK ve satilik Erdogan tepemizde! 1. Dunya savasi sonrasi kurtulus savasimizi yaparken dusmanin silahlari ile bizim silahlarimiz arasinda fazla fark yoktu! Simdi ucurum var! Ne olduğunu bile bilmiyoruz ellerinde. Lazer silahları, kimyevi ve biyolojik silahlar, robot askerler ve hedefe kitlenen, durdurlması imkansız nükleer silahlar. Hiçbiri Türkiye’de yok, sadece aldatmaca, kamuoyunu kandırmaca bol bol var. Erdogan ve Ergenekon hirsizlarinin doymak bilmeyen istahlari, birakin TSK'yi modernize edip dusmanin silahiyla silahlanmak, yikima yol acti! Bu moral ile ordu savaşamaz. Harbiyelileri hapiste katletmeyi planlayan alçak bir süfyan varken hangi asker Süfyan için maceraya girer ki? 

Sadece satılıklar.

Almanya'nin en etkili siyasetcilerinden Roth ile 2000'de Berlin ofisinde Almanca konusmustum! Turkleri cok sever! Olacaklari net anlatmisti! Almanya, sadece Turkiye'nin zavalli haline aciyor. Claudia Roth'u sahsen tanirim, dun konusmasin Okudum; garip magdurlari kurtarmak istiyor! Roth sunu demisti: 125 milyar dolar silahlanmaya harcamak yerine sosyal laik hukuk devleti kurulsa ve insani yasatsalar daha guzel olmaz mi? Roth, 2000'de bana cok basit bir soru sormustu: TSK, silahlanmaya 125 milyar dolari nereden harcayacak! Kara para dedim! Erdogan masalaridir. Sanırım akrabası veya oğlu.  Alman Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Michael Roth,"Türkiye'deki bütün muhaliflerin Almanya'ya siyasi iltica hakkı var" dedi dün.

Erdogan'in Hitler rejimi Sufyanizm borazani Ergenekon ve Ingiliz ajani Maocu Ermeni Rus sevdalisi Perincek ile vatan kurtaran AKPli Nazidir! Batlılar bunu net görüyor. 1945 sonrasi ikiye bolunen Almanya'yi hem ABD hem Rusya somurdu! 

250 bin Amerikan askeri Almanya'dan 60 yil, Ruslar 49 yil cikmadi degil mi? Riphagen filmini izlemenin tam vaktidir! Almanya'yi neden ABD ve Rusya tas tas ustunde kalmayacak bicimde yikmisti! Yikim yeri Turkiye artik!
Erdogan'in zafiyetlerini soylemek ve yargilatmaktan aciz AKPliler yedirmeyiz modunda ulkemizi dis guclerin yemesi icin tum gucunu kullaniyor. Erdogan, dini psikolojiyi sonuna kadar kullaniyor! Putin ve Trumpta oyle! Putin Ortadokslarin liderligine oynuyor ve Istanbul'u mutlak istiyor. Almanya ve AB ulkeleri Rusya ve ABD'nin oynadigi buyuk satranci gordu ve evvelsi gun resmen rest cekti! Tayyipi yedirmeyiz diyenlerle yikim! ABD ve Rusya, Erdogan'in Hitler ve AKP'nin Nazi partisi olmasina kasten gozyumdu! Pasta paylasimi icin boyle gerizekalilara ihtiyaclari var! 

Buyuk bir satranc oynaniyor. Maalesef bu kirli oyunda Erdogan ve AKP, sah degil padisah degil vezir degil! Hizmet kaleleri yikildi, pat olmaz; şah mat olur. Erdogan, Saldiray, Perincek, Fidan ve Trump'in ipleri ayni pustlarin elinde olduguna gore bakalim Satrancta hangi tasi Ruslara yedirecek?!! Erdogan, Trump'in secim kampanyasina milyar dolara yakin gizli bagis yaparak ne olur bana aciyin dedi ama karari Trump vermiyor ki Sufyancim! Sen sadece bir köpeksin. Trump'in secilmesi Saldiray Berk ve Perincek'in cesaretini daha da artiracaktir, nasilsa Putin de bu hainleri kullaniyor! Dis guc piyonlari!
Mavi Marmara ahmakligindan sonra 2010'dan sonra Erdogan ve AKP, tamamen Perle ve Ergenekon ekibine teslim oldu! Erdogan sadece sov yapiyor! Erdogan ve AKP, 2011'e kadar Demokrat Amerikalilarla isbirligi yaparak Ergenekon ve Cumhuriyetci Gladyoyla Amerikan derincilerle savasmisti! Trump secildi diye AKPliler bosuna sevinmesin, Turk devletini ele gecirme ve guc savasini artik Ergenekon, Perincek, Saldiray Berk kazanacaktır. Ahlaksız, onursuz, şerefsizin hakkından imansız, dinsiz, kitapsız gelir demişler. 

Acımayacağız

Nazi yöntemleri uyguluyorlar ama dünya söyleyince kızıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn'un 15 Temmuz sonrası AKP'nin gerçekleştirdiği uygulamaları 'Nazi yöntemlerine' benzetmesine tepki gösterdi. Ancak ortadaki tablo korkunç: 40 bin kişi tutuklandı, 25 şüpheli ölüm yaşandı, 100 binden fazla insan kamudan ihraç edildi, binden fazla eğitim kurumu dernek kapatıldı, 200'e yakın gazeteci tutuklu, bir partinin eş genel başkanları ve vekilleri hapiste...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16. MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, geçmişte İslam düşmanı olmakla suçladığı Donald Trump'ın başkan seçilmesiyle ilgili "Amerikada yeni bir dönem başlıyor. Temenni ederim ki demokrasi noktasında, gerek bölgemizdeki gelişmeler adına hayırlı adımlar atılır. Amerikan halkının bu tercihini hayra yormak istiyorum" dedi.

Erdoğan HDP'li vekillerin tutuklanmasıyla ilgili "Dokunulmazlığın kaldırılmış. Tabii ki yargı seni sorgulayacak. Meclise girmiş devlete meydan okuyor yav. Sen aynen normal bir vatandaş gibisin bunun hesabını vereceksin, vermezsen bedelini ödeyeceksin." ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜCADELE ADI ALTINDA MUHALİF TASFİYESİ

AB'ye de rest çeken Erdoğan "AB müzakereleri gözden geçirilmelidir diyorlar, geç kaldınız ya bir an önce gözden geçirin. Aman ertelemeyin ha, nihai kararınızı verin. Eğer Türkiye terörle haysiyetli onurlu mücadele ediyor diye, AB müzakerelerinde gözden geçirecekseniz geç kaldınız." dedi. 

NAZİ BENZETMESİNE KIZDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn'un 15 Temmuz sonrası AKP'nin gerçekleştirdiği uygulamaları ' Nazi yöntemlerine' benzetmesi hakkında ise "Ellerinden damlayan kana aldırmadan bize Nazi benzetmesi yapıyorlar. Varsa yoksa Nazi, ta kendisi sizsiniz. Hatta daha da ileri gidip siyasi sığınmacı adı altında kim gelirse bağrına basacaklarını ifade ediyorlar. Nazi zihniyeti Doğu'da değil, Batı'da ortaya çıkmış felaketlere neden olmuş bir zihniyettir. Kaynağı Doğu değil Batı'dır." ifadelerini kullandı. 

Cemaat mensuplarına yönelik işkence AB raporuna girdi
AB İlerleme Raporu'nda Hizmet Hareketiyle ilgili hükümetin attığı iftiralar ve hareketin mensuplarına karşı uyguladığı hukuksuz kıyım ve işkence ayrıntılı şekilde yer aldı.

Raporda Türk hükümetinin 15 Temmuz darbesiyle ilgili Gülen Hareketini suçladığı ifade edildi.

Bu suçlamayla bağlantılı hukuksuz ve delilsiz tutuklamaların, gözaltında uygulanan işkencelerin altı çizildi. 

İşkence AB raporuna girdi:

"Darbe girişiminin ardından Gülen hareketi mensuplarına yönelik çok kapsamlı uzaklaştırma, açığa alma ve tutuklamalar gerçekleşti. Bu süreçte, gözaltına alınanlara yönelik insanlık dışı muamele ve işkence gibi çok ciddi insan hakları ihlalleri rapor edildi. Baskı, Gülen hareketinin yanısıra Kürt muhalefeti ve diğer muhaliflere de artarak devam etti." 

DELİLSİZ TUTUKLAMALARA VURGU

"Bu önlemlerin geniş ölçekte ve toptancı yaklaşımla olması, bir çok ciddi soruyu da beraberinde getiriyor" denilen AB raporunda usulsüz ve hukuksuz tutuklamalara şu ifadelerle atıf yapıldı: 

"Gülen Hareketi'yle bağlantılı olduğu iddia edilenleri tespit etme konusunda uygulanan kriterin ve delil olarak kullanılan argümanların belirsizliği, şeffaf olmayışı ve gelişi güzel uygulanması ciddi endişe uyandırıyor."

 YURTDIŞINDA DA BASKI VAR!

Raporda Türkiye'de yaşananlar ve yurtdışındaki Türklere baskı şöyle özetlendi:

"Alınan önlemler yargı, polis, jandarma, ordu, sivil hizmetler, yerel yönetimler, akademi, öğretmenler, avukatlar, medya ve iş dünyası başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini etkiledi. Eylül sonu itibariyle 40 bin insan gözaltına alınmış, 81'i gazeteci olmak üzere 31 binden fazla kişi de tutuklanmıştı. 129 bin kamu çalışanı açığa alındı. 4 binden fazla kurum ve özel şirket kapatıldı, mal varlıklarına el kondu veya kayyım atandı. 

Ek olarak, 10 bin sivil memur olağanüstü hal kapsamında görevden uzaklaştırıldı ve Ekim sonu itibariyle daha fazla medya kuruluşunun kapısına kilit vuruldu, tutuklanan gazeteci sayısı arttı. 

Diğer yandan Türkiye, birçok AB üyesi ülkeyle temasa geçerek, Gülen hareketiyle ilişkili olduğu iddia edilen okullar ve diğer kurumların kapatılmasını istedi. Bu bağlamda, bu ülkelerde yaşayan Türk vatandaşlarının, diğer Türk vatandaşlarını ihbar etmesi için baskı altında olduğuna dair raporlar mevcut. 

Strasbourg’da bulunan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından pazartesi günü yapılan açıklamada, son haftalarda mahkemeye Türkiye’den yaklaşık 850 yeni başvurunun ulaştığı bildirildi. Mahkeme Sözcüsü, 15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL ilanı sonrası başvuruların "ciddi oranda" arttığını kaydetti. Başvuruların özellikle son iki haftada birden bire artış gösterdiğine dikkat çeken sözcü, AİHM’in bu başvurulardan kaç tanesinin kabul edileceğinin öngörülemediğini kaydetti.

AİHM sözcüsü yeni başvuruların öncesinde AİHM’de görülen Türkiye ile ilgili 7 bin 750 davanın mevcut olduğunu belirtti.

Jagland'dan Türkiye'ye çağrı

AİHM’in bağlı bulunduğu Avrupa Konseyi'nin Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, yeni başvuruların sayısından duyduğu endişeyi dile getirdi ve “Tüm Türkler OHAL’de de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurma hakkına sahiptir” diye konuştu. Jagland, pazartesi günü Norveç Başbakanı Erna Solberg ile ortaklaşa yaptığı basın toplantısında Avrupa Konseyi’nin "tüm bu problemlerin nasıl çözülebileceğine dair" Türk hükümeti ile iletişim içerisinde olduğunu söyledi.

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri, Türk kurumlarına Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine riayet etmeleri çağrısında bulundu. Jagland, aksi takdirde AİHM’de Türkiye aleyhinde açılan davaların sayısının ciddi bir biçimde artmaya devam edeceğini kaydetti.

Ankara, 15 Temmuz darbe girişimi sonucu OHAL kapsamında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’ni (AİHS) askıya almıştı. 15 Temmuz sonrası eğitim, medya, TSK, emniyet ve yargıda onbinlerce kamu personeli meslekten ihraç edilmiş yaklaşık 35 bin kişi de tutuklanmıştı.

En son Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticileri ile HDP lider ve vekillerinin tutuklanması Avrupa’da büyük tepkilere neden olmuştu. (DW)

Ayı ile Dans Edersen…

İlham Aliyev’e Rus Atasözünü hatırlayınca "Ayıyla dansa kalkınca dansın ne zaman biteceğine Erdoğan değil; Putin karar verir" demek istiyor. 
İşte Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in 10 numaralı bakışı. Aliyev ailesi Haydar Aliyev’in mirasını ve hatırasını korumalı!
Peygamber (s.a.v.)’e “Cihadın hangisi efdaldir?” diye sorulunca : “Zâlim sultana karşı hakkı söylemektir.” (Tirmizî, Fiten 13, hadis no: 2175)
“Hakîr düştüyse "Hizmet", şânına noksan gelir sanma. Yere düşmekle cevher, sâkıt olmaz kadr ü kıymetten.” demiş bir Hak dostu Sufi. Altın çöplüğe de düşse altındır. 

Kömür ise kömürdür.

Yezid ve oğlu Abdulmelik ne yapıyorsa Erdoğan ve sarhoş Perinçek köpekleri onları yaptı, yapıyor. Cennetle müjdelenen Zübeyir bin Avvam’ı katleden cehennemlike Hz. Ali’nin yaptığı gibi yapınız, kıçına bir tekme vurunuz ve kovunuz. Mekke duvarına Abdullah bin Zübeyir'i asan Yezid’i hatırlayın, tıpkı annesi gibi olunuz. Zalimin yüzüne tükürün ve beddua ediniz. Sad bin Ebi Vakkas’ın oğlu Ömer gibi alçak olup Yezid’e satılıp Hz. Hüseyin’i Kerbela’da susuz bırakıp, şehit etmeyiniz. O ve oğlu gibi olur sonunuz. Bugün Hz. Hüseyni zulmü yaşayan masum Hizmet insanlarimizin ellerini, ayaklarini operiz, bir omur boyu basimiza tac ederiz. Bize sefaatci olurlar insallah. Dualari makbul salihler ve salihalar. Allah, sizin çektiğiniz çileler yüzü suyu hürmetine gteblig makamında Hizmet’i sabit kıldı. Ömür boyu bizi kapınızda paspas yapınız.
28 Şubat Memurları " Ben emir kuluyum " derdi. Aynı mazeret devam ediyor. Bir kişiliğin olsun,karakterin olsun.Sonra yine emir kulu olursun! Turkiye Muhafazakarlarinin kendi menfaatini muhafaza etmeden baska "kutsali" yok mu! Din,  diyanet, vatan, millet sadece bunun bir kilifi mi! İnsanlar bir gün tiranlarla pazarlık yapılmayacağını anlayacaklar ama, iş işten geçtikten sonra.  Diktatörler savaşları sever.Kendini muzaffer bir komutan, kahraman gibi gördükleri için delice savaş isterler. Sonunda körlükten yenilirler.

"GÜLEN HAREKETİNE #TERÖR ORGANİZASYONU DEMEK YALANDIR" DİYE ERDOĞAN'IN AMERİKA'DA MİLYONLARCA DOLAR HARCADIĞI AVUKATI Robert Amsterdam söylüyor. 

Böyle bir rezillik ve kepazeliği İslam tarihinde Selçuklu ve Eyyübileri birbirine düşürmeye çalışan Tapınak Şövalyeleri de yapmıştı. Erdoğan, onların  ta o tarihte kurdukları bankaların satılmışı oldu ve hainlikte zirvede geziyor. Selefi teröristlerin babası Erdoğan, neresini yırtarsa yırtsın, terör günahları ile Yezidler ve AKP batıyor.

Siyasi Islamcilarin zulmu munafiklarin yanacagi cehennemin yedi kat dibini hak ettiklerini gosteriyor! Gercekler acidir, hicbir algi ortemez.Erdogan ve AKP zulmu artik af edilemez noktada! Ozur ve nedamet te kurtaramaz! Bugunleri unutmayacagiz! Kirletilen her hakki kullar alacak! Erdogan, Hizmet zulum gormuyorki demis! Kizi Sumeyye ve Esra'yi Afyon ve Manisa hapishanelerindeki sarhos tacizci gardiyanlara teslim etsin de görelim. Zulüm kelimesi az geliyor, bu haramilerin yaptığı şerefsizlikleri ve münafıklıkları tarif etmekte zorlanıyorum.
RedHack'ın yayınladığı mailleri engellemek için yaptıklarını görüyorsunuz. Pislikler ortaya çıkmasın diye ülkeyi hapishaneye dönüştürüyorlar. Kimin eli kimin cebinde halk ogrenemedi ama Uzun Sufyan Erdogan'in uzun eli masumlarin cebine girip gasp yapmaya devam ediyor! Darbeyi sevdi. Herkes bu süreç ne zaman bitecek diye haklı olarak umutla bekliyor Hocaefendi &Ali Ünal abi hep sebeplerin sükut ettiği ana işaret ediyor. Cezaevinde yüzlerce insan işkence yaşıyor.Diktatör Erdoğanın emriyle hareket eden herkes hukuk geldiğinde yaşayacak yer bulsun kendine...  Ülkenin her yerinden sağa sola atılmış cesetler fışkırıyor. Türkiye bir morga ve faili meçhuller mezarlığına döndü. Hepsi darbeden sonra. Erdogan da Hitler gibi milyonlarin telef olmasindan sorumlu hirsiz bir diktator olarak tarihte yerini alacak! Nazi yazilmak isteyen AKP olur. Siyasetçiler, gazeteciler, hukukçular birilerini vatan haini ilan edebilirler ama gerçek vatan hainlerini her zaman tarih belirler. On-Binlerce aydınını fişleyip bir gecede "çöpe" atan diplomasızların ülke notu "çöp" olmuş. Bu daha başlangıç. Çöpte ekmek arayacaksın. Hakim ve Savcıyı saray seçecek. Peki saray ehli suçlu ise suçları varsa bu seçim nasıl bir seçme olacak? İnsafla düşünün. İş mi bu?  Allah’I, Rasullulahı, Kuran’I, Hz. Hızır’ı unuttular. Elbette hatırlatacağız. Zira Erdogan'in ve Selefi teroristlerinin 3. Dunya savasinda Muslumanlari yok etmek ve istila edip somurmek isteyenlerin araci oldugu cok aciktir.

Dünyanın en hayırsever işadamlarını ve ailesini perişan ettiler. Sebep? Zalime biat etmediği için mi? Allah var. Ahiret var. Fethullah Gülen Hocaefendi: Erdoğan, 170 ülkedeki okullarımızı kullanıp İslam aleminin emiri olmak istedi, izin vermedik. Düşmanlığı ondan dşor ve haklı. Kıskançlık ve haset ettiler. 15 temmuz darbesmin Odatv’den yönetildiği ortaya atıldı. Milli Görüş'ün önde gelen ismi ve Yeni Akit yazarı Süleyman Karagülle: “Darbeyi ne CIA yaptı ne de Gülen yaptı" diyor. Darbeci Saldıray Berk, Çetin Doğan, Çevik Bir üçlüsü, Perinçek köpekleri sadece maşaları. Ergenekon ve Balyoz davalarını bunlar sulandırdı. Ahmak gemicik kralı Bin Ali, Cin Ali olmak istemiş ve cemaat sulandırdı diyor. Sulanan sizlersiniz, arsızlar…. Yıldırım: "Ergenekon Balyoz sapına kadar vardı." Diyor ve orduya kumpastı diyen arsız Yalçın Akdoğan’I çöpe atıyor. Sapını çöpünü gayet iyi biliyorsunuz. Gladyo projesi: Erdoğan'ı yücelt-büyüt-kullan... Dindarları Erdoğan'a temizlet ki halkta askere tepki ve yıllar sürecek kin oluşmasın.... Güzel iş. Gladyo’dan ülkemiz kurtulmazsa bir Mezaristan yapılacaktır. Emin Çölaşan cadı avıyla tutuklanan hamile ve bebekli kadınların yaşadığı mağduriyetleri köşesine taşıdı. Bu zulmü Yezid bile yapmadı. "Anaların gözyaşı dinecek" dediler.. Doğru söylemişler!!! Ağlata ağlata anaların gözpınarlarını kuruttular...

Haysiyetsizlik böyle bir şey: Mesut Yılmaz, bir süredir Hizmet'in aleyhine konuşuyordu. Meğerse oğulları 3. Havalimanı'ndan ihale almış. Bir AKPlilere sõylesin; devletin altınlarının bize darbe yapıyor dediğiniz İngiltere’de ne işi var? Yoksa Rothchild’e iade mi edildi? Zarrab ve kaçak İran ticaretinde Yahudilerle iş yaptığınızı neden gizliyorsunuz? Hocaefendi’yi kimin gizli Kardinal, İncilie el bastı, MOSSAD ajanı bilmem CIA Yeşil Kuşak projesi iftiraları attığını sizde, bizde gayet iyi biliyoruz. Bir akpli sõylesin;devletin altınlarının bize darbe yapıyor dediğiniz ingilterede ne işi var? Dun Alman kokenli bir Kanadali sordu, ulkenizde ne oluyor? Erdogan, Hitler'i gecti, hic olmazsa Hitler'in davasi vardi, bu hirsiz ve edepsiz.

Cemaat darbe yaptıysa ispatlayın, ispatlaybiliyorsanız millet değerlendirirdi. Adice montajlar yapmaya, Ergenekon kumpasına su taşımaya ve kumpas kurmaya ne ihtiyacınız vardı? 5000 kişilik Aktrol küfür ordusu kur! Gece gündüz küfrettir! Sonra 16sında bir sabiye "hakaret etti" diye gözaltı yap! Adaletini sevsinler!  Gürsel Tekin: Yiğidi öldür, hakkını yeme, Erdoğan döneminde cemaat bir türlü arsa tahsisi alamamış diyor. Biz verdik, şimdi alıyoruz koca bir yalan.  Hizmet Cemaatine düşmanlığın ana nedeni SÜNNİ DÜNYASININ EN BÜYÜK TEMSİLCİSİ OLMASIDIR! KATL DERECESİNE GELMELERİ SAPIK İNANÇLARINDANDIR! 

Ehl-i sünnetin en güzide cemaatlerine yafta vurdular. Bakın niyetlerine... Hadis kitabı ve Kuran tefsiri suç delili oldu. Efendimiz asm ile problemli hastalıklı bir zihniyet bunlar. 15 Temmuz'dan önce Darbeden kimin haberi varmış bakınız.
Gözaltına alınanların yakınlarına anlattıkları ve serbest kalanların anlatımlarına göre Afyon Emniyeti’nde gözaltında yaşananlar:
-Gözaltına alınanlar savcı karşısına çıkartılmadan 10 gün aralıksız dövülüyor.
-Eşleri de gözaltında olanlar, “karını da buraya getiririz” diyerek tehdit ediliyor.
-Nezarethanede içki sofrası kuran polisler, sabaha kadar bir taraftan içip diğer taraftan işkence yapıyor.

-Dayaktan direnci kırılanlara zorla alkol içiriliyor.

-Sorhoş edildikten ve dayakla bilinci kaybolduktan sonra alınan ifadeler tutanağa geçirtilip imzalatılıyor.

-Gözaltındakilerden birinin gözlüğü yüzünde parçalandı ve polisler gözlüğünün camıyla yüzünü kestiler. Sözkonusu kişinin şuan yanağı boydan boya dikişli.

-Afyon Aktifsen Başkanı nezarethanede işkenceden yürüyemez hale gelince, morlukları geçsin diye 10 gün bekletildikten sonra savcı karşısına çıkartıldı.
Aktifsen başkanını çok kötü dövmüşler yürüyememiş. 10 gün nezarette yara ve morluklar geçsin diye bekletmişler. Serbest bırakılan biri 'sakın durmayın hemen kaçın çok zulmediyorlar' demiş. Lütfen Afyon’daki bu mezalimi elimizden geldiğince gerek sosyal medyada, gerek yetkili makamlara duyurmaya çalışalım.
Ailelerin gözaltına alınan yakınları için Afyon Emniyeti önündeki hüzünlü bekleyişleri sürüyor. Gözaltına alınanlar ilk 10 gün avukat hakkından yararlandırılmıyor. Hiçbir avukat OHAL kapsamında gözaltına alınanların davalarına bakmıyor. Baro’dan atanan avukatların ise gözaltındakilerle görüşmelerine izin verilmiyor. Manisa’da yaklaşık 20 kişi ağır işkence nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Afyon’da durumun daha vahim olduğu, “intihar” diye açıklanacak ölüm haberlerinin gelebileceği belirtiliyor.

Bu zulmü durdurabilecek delikanlı bir savcı kaldı mı acaba dışarıda?

Manisa’da 20 kişi ağır işkenceden tedavi altına alınmış. Bazı illerdeki intihar haberlerinin de işkenceden kaynaklandığı belirtiliyor. Manisa'da daha kötüsü de oldu! Bu travmalari terapi yapmak uzun alır! Zulme uğrayan masumlar ve yakını, ne yaparsa yapsınlar eşinizi terk etmeyin!

Gülen Cemaati’ne yönelik kitlesel arındırma çerçevesinde gözaltı merkezleri ve cezaevlerinde yaşanan işkence olaylarından kadınlar da ciddi biçimde etkileniyor. İşkenceler, toplumun diğer kesimlerini de kapsayacak biçimde yaygınlaşmış durumda. Bandırma ve Silivri 9 Nolu Cezaevi’nden gelen haberler, kadınlara yönelik işkencelerin detaylarını içeriyor. Silivri’de gardiyanların hücrede kadın şüpheliye dikiş iğneleri batırılarak acı çektirdiği ortaya çıktı.

Bandırma Cezaevi’nde pencerelerin camlarının sökülüp tutukluların soğukla dirençleri kırılmaya çalışılırken, hasta olanlara da revir hizmeti verilmediği belirtiliyor. Cezaevinde darp edilen kadınların, durumu avukatlarına anlatamamaları için de kanuna aykırı uygulamalara başlandığı öğrenildi.
Tutuklu ve avukat görüşmesine başka kimsenin girmesi yasak olmasına rağmen avukat odalarına gardiyanların girdiği belirtiliyor. Avukatların ellerindeki belgeler ve kağıtların gardiyanlar tarafından alınıp kameraya gösterildiği, savunma gizliliğinin tamamen yok edildiği belirtiliyor. Gardiyanlar tüm görüşmeyi dinlerken, tutukluların gördükleri işkenceler konusunda konuşmaları baskıyla engelleniyor.

GÖĞÜS UÇLARINA İĞNE BATIRDILAR

Silivri’deki 9 No’lu Ceza İnfaz Kurumu’nda da kadınlara yönelik ağır işkenceler yaşanıyor. Halkın Hukuk Bürosu, 10 Ekim’de Bakırköy Kadın Kapalı Hapishanesinden Silivri’deki 9 No’lu Kapalı Kadın Hapishanesine sürgün edilen müvekkillerinin, kadınlık onuru da aşağılanarak işkenceye tabi tutulduklarını açıkladı.

Hukuk bürosundan yapılan açıklamada, müvekkilleri S.A.’nın, slogan attığı ve havalandırmadan kendi rızasıyla içeri girmek istemediği için işkenceye maruz kaldığı belirtilerek, şunlar anlatıldı: “Kafası duvarlara vurulmuş, bu esnada müvekkilimizin burnundan kan gelmiş, yine müvekkilimizin göğüs uçlarından sıvı akıncaya kadar sıkılarak hem işkence yapılmış hem de kadınlık onuru aşağılanarak taciz edilmiştir. Yine müvekkillerimize hücre içinde bulunan dikiş iğneleri batırılarak acı çektirilmiştir. Müvekkillerimizin anlatımına göre bu işkenceyi yapan gardiyan o kadar ileri gitmiştir ki diğer kadın gardiyanların uyarısıyla durdurulmuştur. Müvekkillerimiz halen bu işkencenin fiziki ve psikolojik etkisini taşımaktadır.”

‘DARP EDİLEREK BİLEĞİ KIRILDI’

K.S. adlı müvekkillerinin de aynı hapishanede işkenceye uğradığı iddia edilen açıklamada, “Kolları arkaya doğru ters çevrilerek kelepçelenmiş, bu haldeyken kolları bükülmeye, daha fazla acı çektirilmeye çalışılmış, sonra aniden yere atılarak, büyük ihtimalle bileğinin kırılmasına yol açılmıştır. İhtimal diyoruz çünkü üzerinden iki gün geçmesine rağmen, şişen sağ kolunda tam olarak ne olduğunun tespiti yaptırılmamıştır. Müvekkil hayat deneyimiyle bileğinde kırık olduğunu düşünmektedir” denildi.

İddiaya göre müdürün yanıtı: ‘Gardiyanlarımız erkek, sorumlu olmayız’
Silivri 9 No’lu Kapalı Hapishanesi’nin erkek tutuklu ve hükümlülerin tutulması esasına göre düzenlenmiş olduğu belirtilen açıklamada, kadın mahkumların burada olanaksızlıklar içinde tutulduğu ve erkek gardiyanların tehdidi altında olduğu ileri sürüldü. Hukuk bürosunun avukatları, bu olaylara ilişkin görüştükleri hapishane müdüründen, “Söyleyin direnmesinler. Burası erkek hapishanesi, gardiyanlarımız da erkek. Olacaklardan biz sorumlu olmayız” yanıtı aldıklarını iddia etti.

Yetkililerin işkence vakalarını reddeden açıklamalarının doğru olmadığı iddia edilen hukuk bürosunun açıklamasında, olayların tanıklarla ve Adli Tıp raporlarıyla sabit olduğunu belirtti. İşkencelere son verilmesi istenen açıklamada, işkencenin insanlık suçu olduğu ve zamanaşımına uğramadığı hatırlatıldı.

Bitlis’te polislerce alıkonulan Azadiya Welat gazetesi muhabiri Adnan Kümek, ‘iki gün boyunca işkenceye maruz kaldığını’, ‘polislerin, çalışma kartını eriterek bacaklarına damlattığını’ söyledi. Dicle Haber Ajansı’ndan (DİHA) Yasin Kobulan’ın haberine göre, 27 Eylül’de Bitlis’ten Siirt’e giderken içinde bulunduğu araç polislerce durdurulan Kümek, muhabir kartını gösterince araçtan indirilerek gözaltına alındı. Ancak Kümek, polis merkezine götürülmek yerine iki gün boyunca metruk bir binada tutulduğunu söyledi.

Kümek, başından geçenlere dair şu iddiaları dile getirdi: “Bindirildiğim polis aracıyla Bitlis’e doğru yola koyulduk. Yol boyunca edilen küfür ve hakaretlerle emniyete götürüleceğimi sanırken, Bitlis kent merkezi dışında yer alan metruk bir binaya konuldum.”

14 CÜ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR



***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder