29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 9

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 9


*** Küfre rıza küfürdür, zulme rıza ise zulümdür ***


    Bu zamanda şu lehimizde konuştu bu bize arka çıktı vs gibi şeylere sevinmeye gerek yok. Yanımızda duranın şerefi artar, diğerleri düşünsün! Hakikaten safız. Hala lehimize iki kelam eden omurgasızlara hemen sahip çıkıyoruz. Üç gün sonra zıplayıp bize iftira edince de donakalıyoruz. Peygamberimiz başka bir gün de Hüseyin’in ağladığını işitti. Hz. Fâtıma’ya, “Onun ağlamasına üzüldüğümü bilmiyor musun?!” buyurdu... Hz Hüseyin'e bebekken kızıp ağlatan Ummul Fadl'a Rasulullah (as) "Allah iyiliğini versin! Sen oğlumun canını acıtmakla beni üzdün!” buyurdu.

Ey Allah'ım! Sen bizi uyandır, ölüm bizi uyandırmadan. (Amin) (İmam-ı Rabbani) Ne güzel bir dua!


Farketmişsinizdir,bu sene dışarıdan kurban istenilmedi,ne himmet, ne zekat. Müslümanım diyenlerden Allah rızası için tek beklentimiz "İNSAF"
İbadet, tevazu ve boyun eğmekten ibarettir. İnsanın yaratılış amacı, mütevazı ve alçak gönüllü olmasıdır. (İmamı Rabbani).

Kibriya dış elbisem; Azamet iç elbisem gibidir. Kim bunlardan birini çekip almak isterse onu ateşime atarım; haline hiç aldırmam. Kudsi Hadis.
Hep şahsını öne çıkaran bir kibir abidesini taparcasına sevenlerin hep Allah'ı nazara veren HE'yi sevenleri putperestlikle itham etmesi absürt kaçıyor. Çoğu kere Allah'ın nurunun önüne perde olmamak en büyük hizmettir. Kabarmış enelerimizle Sonsuz Güzellik Sahibinin görülmesine mani oluyoruz. Güzel ahlaklı, temiz bir müslümanla tanıştığınızda Efendimiz (SAV)'i hatırlayınız. Çünkü o hüsünde en büyük emek sahibi insan Efendimizdir.

Hz İsa (as) şeriatle gelmedi çünkü muhataplarının şeriatı zaten vardı fakat ihlaslı değillerdi,dünyevileşmiş,dini sömürü aracı yapmışlardı/ O yüzden dinin özünün samimiyet olduğunu tebliğ etti. Maddeciliğe ve münafıklığa karşı saf maneviyat ve ihlas ilacını tatbik etti. Efendimiz (sav) Musa ve İsa (as)ı şahsında meczetmiş hem şeriatı hem velayeti ihata eden yüksek bir makamda gelmiş ve vazife yapmış. Onun varisleri olan alimler ise zamanın ihtiyacına göre şeriat-i Muhammediye ve velayet-i Ahmediye eczanesinden reçete yazmış... Materyalizm ve dünyevileşmenin zirve yaptığı ahir zamanda İsa(as)in tekrar gelip Mehdi ile vazife görecek olması bu yönüyle manidardır... Akıllı hasta odur ki ihtiyacına münasip ilacı veren doktorun kapısını çalsın. Manevi hasta olan insanlığın kurtuluşunun yegane çaresi bu.

Sahih ruyalar net, konu butunlugu olan, detaylari hatirlanan ruyalardir. Bilincalti ruyalarinda kopukluklar ve manasiz gecisler olur... Mazlumlar artık dilleriyle beddua etmiyor süfyana. Artık kalplerinin en ince haliyle gözyaşları tükenmiş olarak ızdırar halindeler. 

Titre!

Yardan paraşütsüz atlayıp uçtuğunu sananlar çakılacakları yeri görmeye başladılar ama nasıl bir lanet inatsa hala yanlışta ısrar, hala zulüm sürüyor. Din yalanı günah görür; dinci siyaset yalanı fazilet görür (fetvasını alıyorlar) Kim yalanı en iyi şekilde dillendirirse milleti o ütüyor !

2800 öğretmeni daha açığa almışlar.Neden açıkça "Cehaletiniz kadar kıymetlisiniz" demezler de darbe vs yalanları uydururlar. EBU CEHİL TR'de. İstanbul’da cadı avında 17 hâkim ve savcı "örgütü üyeliği" suçlamasıyla tutuklandı. Suçları "Bylock" kullanmış. AKPli 80 vekşl kullanınca suç olmuyor ama onlar dışında kim kullanırsa suç oluyor. Suç yoksa kendileri telefona yerleştirip suç icat ediyorlar zaten.

Manisa’da 20 kişi ağır işkenceden tedavi altına alınmış. Bazı illerdeki intihar haberlerinin de işkenceden kaynaklandığı belirtiliyor. Manisa haftalardır sallanıyor ama bazıları zalimlere laf gelmesin diye "doğal fay hareketleri" der geçer... Hapishanelerde işkence yapan memurların isimleri tesbit edilip isim isim sosyal medya üzerinden teşhir edilmelidir.
Bir arkadaşımız hicret konusu hakkında artık yazmıyorsunuz, yeni gelişmelerden bahseder misiniz diye sormuş. Malum, çayı sıcakken içmek lazım. Bu konuyu ilk gündeme getirdiğimiz zamanla şu an arasında şartlar çok fark arzediyor. Çıkışlar zorlaştı. O zamanlar çıkma imkanı olup çıkmayan insanlar vardı şahsen bildiğim. Meselenin vehameti tam anlaşılmamıştı, ısrarla yazdım... O günden bu yana şartlar giderek ağırlaştı çoğunluk meseleye muttali oldu ama maalesef bu arada çok insanın pasaportları iptal edildi. Konsolosluklar güvenlik gerekçesiyle çalışan sayısını düşürdüler, v. başvurularına red oranı yükseldi. İltica ise TRde olmuyor, çıkmak lazım.
Yurtdışında TR'deki insan hakları ihlalleri vs konusunda çalışmalar yapılıyor ama bunlar yavaş ilerleyen süreçlerdir, çabuk netice zor. Hala pasaportu olan arkadaşlar için vizesiz gidilebilen yerlerin listesini vermiştik, çıkıp gelenlere elden gelen yardım yapılıyor... Bunun dışında çıkmak isteyen ama imkan olmadığı için çıkamayan kardeşlerimizi bu konuyu sürekli gündemde tutup rahatsız etmek istemiyorum. Allah zalimlerin elindeki kardeşlerimize ve yakınlarına yardımcı olsun (Amin), hala imkanı olup değerlendirmeyenler ise çok iyi düşünmeli.
ABD vatandaşı AKP'liler Trump'a oy verecekmiş diye duyuyoruz. İslam/müslüman düşmanını bir Hırsız uğruna desteklemek?! Allah hidayet etsin.
Haramilikle, zulümle masumlara karşı TR'de mesafe alan acemi Korsan boyunu aşkın işe girip yaşlı Korsanlarla aşık atmaya kalkıyor. Sonuç belli. Hocaefendi gibi Allah'a yakın zatların beyanlarına bu nazarla bakmak, sabırsız davranıp onları itham etmekten kaçınmak lazımdır. İşte bir kısım evliyaya eşya ve hadisatin içyüzü gösterildiği için halk onların atiye müteallik sözlerini ilk anda anlamayabilir. İpek kozasına zahiren bakan hiç bir şey olmadığını sanabilir, halbuki batnında mucizevi bir tekamül gerçekleşmektedir.
İftira kampanyaları ile günahı katladılar ve devleti eşkıya çetesine çevirdiler. Bu tezatı görüp sorun etmeyenler imanlarını sorgulamalı. İşin daha vahimi İslam düşmanı ahlaksız Trump dahi çıkıp kabul etti ve yarım ağız özür diledi. TR'de montaj yalanıyla inkar ettiler. ABD'de cinsel/ahlaksız konuşmaları yayımlanan Trump'ın oy oranı hemen düştü,TR'de ise haramiliği çıkan bir hırsızın halk desteği arttı...


Diyanet Kurumunun yıllardır sakladığı iç yüzünü ve dini hakiki manasıyla temsilden ne kadar uzak olduğunu bize gösteren Rabbimize şükrederiz Lafı bükmeyelim, 3 senedir yazılan yalanlara, yaşanan zulüm ve vicdansızlığa bakıp "bu kadarı da fazla" diyemeyenler normal insan olamaz... Bazılarınız, özür dilenmeye hazır olun lafını yanlış anlıyor demeyeceğim, hiç anlamıyorlar. Şahsın ile alakalı şey haricini kapsamaz. Verenler, Latifler, Gülerceler, Özdemirler, Keleşler... Sizi hususen Allah'a havale ediyoruz...
Bu fitne zamanında hizmete bağlanan bir hakperest kayıp giden bin tanesinden evladır ve HE'nin dediği gibi keyfiyet kemiyetten önemlidir... Süreçte Allah'ın çok hikmeti gizli. Elenip gidenlere üzülüyoruz ama vaktiyle ulaşılamamış pak ruhları Allah suhuletle hizmete sevkediyor...

Bunlara, “Yeryüzünde fesat çıkarmayın” denildiğinde, “Biz ancak ıslah edicileriz!” derler. (Bakara/11).

Büyük Süfyan ve köpekleri batmaya koşuyor!
"Bizi düşmanın attığı taş değil Dostun attığı gül yaralar" 
Hallâc-ı Mansûr

MUSUL MUSUL diye diye Taylasanlarla UYUTULUYORSUNUZ. Aksığırlara ve Aköküzlere cihat deyince, akıllarına 72 hûri geliyor, herşeyi unutuyorlar. Domuzlar ve sırtlanlar yakında kapışırlar. Ayranları yok içmeye... Bu arada 23 iş adamını ‘FETÖ’den tutuklayan hâkim ‘ByLock’tan tutuklandı! Özbekistan’da Din Şuarası vardı, sonuç ne oldu diye merak etmiyorum, zira Süfyan atşını yaptı. Hocaefendi'ye Firakı Daalle iftirası atanlar, İslam'ın iki bşsbelası siyasi Şialık ve Tekfirci Vehhabiliğin emrindeler, elbette topyekun İslam'a saldırıyorlar. Denaat İşleri Başkanı Mehmet Gormez, Şialığın bir kolunu Hak mezhep içine aldırıp 11. Sınıf ders kitabına sokturdu! Yavuz Sultan Selim, Şah İsmail’ karşı Çaldıran’da ve Memluklulara karşı Mercşdabık ve Ridaneye’de niye savaşmıştı sahi? Ehli Sünnet vel Cemaat yolun temsilcisi Hizmet ve Gülen Hocaefendi duruken, sapık yolun takipçileri olduğu aöık Süfyancılara biat edenlerde hiç utanma, arlanma yok. Aydın'da erkeklerden sonra başörtülü bayanları da hapse aldılar, çocukları ortada kaldı! 70 yaşındaki iyilik meleği kadın nasıl darbeci olur Süfyan?!
Büyük Süfyan Erdoğan ve arkasındaki Zındıka şebekesine direnemeyen TSK aklını yitirmiş olmalı! Savaşcı dinsiz paşalar bu kumpasa ortak ve alet oldu, tabi ki yıkımdan sorumlu tutulacak ve sonuçta hesap vereceklerdir! Perinçek köpekleri ve Süfyan Erdoğan, TSK’dan 50 bin kişilik bir ordu talep etti ve bu orduyu ABD emrine sundu, Genelkurmay Başkanı Hulusi.Akar bu nedenle Pentagon'da! Beraber batacaklardır! Mezaristan’a doğru adım adım veya Kızıldeniz.
Tiran 7 Haziran seçimleri hezimeti sonrası TSK içerisindeki köpekçiler ile şer koalisyonunu kurdular. Bu koalisyon 15 Temmuz darbe kumpası ile TSK’yı dizayn etme, Başkanlık modeli ve Suriye’ye girerek YPG’nin önüne geçmek ve petrol ticaretini garanti altına almak için harekete geçti. Rant büyük ve köpekçiler de bu gelire ortak olmak için can attı. Bir türlü doymak bilmeyen Tiran iç politikadaki diploma meselesi ve damadın açtığı yaraları kapatmak ve Kuzey Irak’taki uzantısı ve petrol ticaretinin kaynağı IŞİD’i koruma altına almak için Musul’a girmeyi gözüne kestirdi.
Lakin bu konuda ABD’yi bir türlü aşamıyor. Köpekçiler de ABD’den tırsmış durumda.Fakat TSK’da açmış oldukları yaranın kendilerine dönmemesi için bu çılgınlığa ortak olmak zorunda kalabilirler. TSK şu anda Musul’a 12 km uzaklıkta her an tetikte girmek için bekliyor. Olası bir Musul harekatı hezimetle sonuçlanabilir. Ülke bunun altında kalırsa sorumlusu bu ittifaktır, şimdiden belirtmek isterim.
Daha önce belirttiğimi gibi en büyük bedeli sorgusuz sualsiz muhteris bir hırsızın, peşine takılan 'zavallı' yığınlar ödeyecek. Yazık (!) Narsist başkanlık uğruna herşeyi göze aldı. MHP'ye 25 000 kişilik devlet kadrosu vaat edildi. Ergenekon'a insiyatif vaati yapıldı.
MHP'yi muhalefet yapmaktan vazgeçirmek için MİT,Polis ve Askeriyede 25 000 kişilik kadro vaadi veren Narsist, ipleri kaçırmamaya çalışıyor.
Daha önce belirttiğim gibi başkan olup ölene kadar Türkiye'yi demir yumrukla yönetmeyi ve kendisinden sonra tufanı bu ülkeye laik görüyor. Fırıldak narsist, bugün dost dediğine, ertesi günü düşman,1 hafta geçmeden de tersine dönüyor. İsrafsaray'da fırlıdayıp duruyor.
Olan yine oldu. Bugün Binali Yıldırım, Davutoğlu'nun akıbetine uğradı. Saraydan gelen acele bir emirle canlı yayını kesildi. Ders almamış (!). Narsist'in kafası feci bozuldu. Yıldırım'ın 'yakında seçim olmayacak, referandum falan yok' açıklamalarını duyunca çok rahatsız oldu. Fırıldak Narsist RTE, sayıları az da olsa, halk oylaması istemeyen milletvekillerinden rahatsız. Onları potansiyel tehlike görüyor.
Fırıldak Narsist, gündeme getirdiği başkanlık konusuna muhalefetin Meclis'te engel çıkarmaması için Meclisi MHP sayesinde atlattı. Fırıldak Narsist'in istediği değişiklikler kısa zamanda yapılıp, vekiller FETÖ öcüsü ile korkutulup konuşamaz hale getirilecek. Fırıldak TY, Yıldırım'ın 'yakında seçim olmayacak, referandum falan yok' açıklamalarını duyunca küplere bindi. Ondan kurtulmaya karar vedi.
Narsist, 'MHP yönetimi değişirse devletteki gücümüzü kaybederiz' dedi. Devlet Bahçeli'nin MİT ajanı olması, ana çıkış kabul edildi. MHP'nin muhalif bir yönetimin eline geçmesini engellemenin yolu olarak, D. Bahçeli'nin MİT elemanı olması silahı kullanıldı. Narsist, 'Kaos planı 15 Temmuz'da tuttu, şimdi niye tutmasın' diyor ve askeri gelişigüzel savaş alanlarına doğru sürüklemeye çalışıyor.
Narsist, kişisel hırs va şöhreti için herşeyi göze aldı. Kaçak sarayından her tarafa savaş emirleri yağdırıyor. Binlerce, on binlerce insanın ölmesi diktator Narsist'in umurunda değil. Dış savaş planını esas almaya başladı. İŞİD ile anlaştı. Narsist RTE, Orgeneral Ümit Dündar'ı 15 Temmuz gecesi, genel Kurmay başkanlığını vaat ederek yanına aldı.
Narsist, Kendini kurtarmak için son hamlelerine devam ediyor. Komşu ülkeleri kan gölüne çevirip ülkeyi kaotik ortama sokmaktan vaz geçmiyor. Zarrab dosyasından sonra Musul İŞİD Türk ve Nusra defterinin de açılması, Narsist’in para aktardığı Brüksel'i korkuttu. Zarab özülme sınırında. Narsist ve avanelerini tüm dünya,uluslararası suç şebekesi olarak kayda geçirmiş. Ne olursa olsun kurtulamayacaklar.
Türkiye, dünyanın gördüğü pislikleri ülkesinde görünmez kılmak için savaş çıkarabilecek hasta bir Narsist tarafından yönetiliyor. Ülkeyi kaosa sürüklemekten başka alternatifi kalmayan Narsist, biran önce Irak savaş'ına da katılalım diye emirler savurdu. Köşeye sıkışan Narsist,'ABD'ye karşı Rusya ile birlik olmamız dedi. Fırıldak RTE şimdi yine pişman (!) Ne istiyorlarsa verdi ve ortada kaldı.
Narsist ekonomiyi de batırdı. İsrafsaray'ın gündeminde ekonomiye dair olumsuz gelişmeler var. Ekonomik kriz kapıya dayanmış. Mafya şebekeleri Sancaklar, Albayraklar, Bayraktarlar,Ağaoğulları bütün haramiler birleşip, malına el konulan halkın parasını yağmalıyorlar. Narsist ve avanelerine göre, hırsızlıkları sebebiyle tetiklenen ekonomik krizi aşmanın yolu, OHAL yoluyla halkın mal mülküne el koymak. Türkiye'nin ekonomisi günden güne kötüye gidiyor. Narsist, yurt dışı para kaynakları kurudukça, ülkedeki kaynaklara saldırıyor. Narsist, hırsızlığından kaynaklanan ekonomik çöküntüden kurtulmak için,kendisine muhalif herkese terörist damgası vurup malına el koyuyor. Narsist’in hırsızlıklarına, hukuksuzluklarına, hainliklerine karşı sessiz kalındı. Türkiye, telafisi imkansız bedeller ödemenin eşiğinde bulunuyor.
Narsist, Musul sorununda ABD'ye şantaj yapıyor. Tek derdi para almak. Hırsızlıklarından dolayı ekonomi çökmenin eşiğine geldi. Narsist, Musul konusunda da 'Beni kandırdılar' diyerek dış politikayı yeniden değiştirmeye hazırlanıyor. Faturası bu kez Yıldırım'ın boynuna asılacak. 'Başbakancılık' oynamaya başlayan Binali Y, bugün Erdoğan'dan büyük bir ihtar aldı. Yayını bile resmen israfsarayının emri ile kesildi. Diktatör, avanelere özellikle bütün medya yönetimlerine el atmalarını ve biatçı olmayanların temizlenmesi emrini verdi. Sona geliniyor.
Diktatör, Aydın Doğan'ın yalancıktan kendisine yaklaştığını söyleyerek onun da haline bakılması emrini verdi. B. Yıldırım'ın son konuşması Diktatör'ün paranoyasını depreştirdi. Şimdi de Yıldırım'a kin duymaya başladı. Devletin hiçbir güvenliği kalmadı. Başka ülkelerin şantajla her dediklerini yaptırdıkları bir diktatör tek söz sahibi olmuş. İsrafsaray diktatörü Narsizm hastalığı yüzünden sadece kendisine değil Binali Yıldırım'a da cehennem hayatı yaşatıyor.
Diktatör'ün 15 temmuz gecesi Marmaris Otelinde sahte bir rezervasyon yaptırtması, ve bir villa'da kalması, onun iplerini ortaya seriyor. 15 Temmuz Darbesinin kimlerce yönettildiği, Narsist Diktatör'ün o gece verdiği bütün emirler ışığında ortaya çıktı. 15-16 temmuz olaylarında ölen bütün masum insanların sorumlusu, kişisel hırs, şan ve şöhret için herşeyi göze alan bu diktatördür.


Çadır Tiyatrosu

Bu fotoğraf bugün Antalya'da çekildi. 39 öğretmen ev hanımı ve esnaf terörist gibi sıraya dizildi. Erkekler ve başörtülü imanları sağlam hanımefendiler kelepçelendi. Allah'a havale zulümler...

Beşer tarihinde, tarihi tekerrürler devri daimi içinde değişmeyen ADET-İ İLAHİDİR.

Kızıldeniz de boğulmaya koşar adım giden domuzlaşmış güruhu ikna etmeyi artık bırakalım! Allah, salih ve salihaları kurtarır, Firavunu değil. ABD' de çocuklara karşı işlenen suçlar Federal Suç kapsamındadır ve bu suçlara FBI bakar. Bizde koca parti pedofili itlerine sahip çıkıyor. Ümit Dündar denen Genelkurmay 2. Başkanı olan korkak Yurtta Sulh Konseyi denen 15 Temmuz darbecilerinin Genelkurmay Başkanı idi, şimdi çark etti, Darbe Araştırma Komisyonunda çark etmiş. Erdoğan’a güya Ankara’ya gitmeyin size ben korurum dediğini iddia ediyor. Ortaya çıkmaktan korkan Darbenin lideri bunu söylüyor. Darbeciler ilk teklfi Salih Çolak’a yapmış, başımıza geç diye. 15 Temmuz gecesi yaşananları doğru biçimde halk öğrenmediği sürece ÇADIR TİYATROSU devam edecek gözüküyor.

Cemaat gibi eğitimli, hosgörülü, uzlaşmacı bir kesimi bir türlü sindiremeyen laikler; Silahlı ve nefret dolu aktrolleriniz, akmilislerin hayırlı olsun size! Birbirinizi yiyeceksiniz belli, cemaat bahane. Korkaksınız ve hepiniz cemaatı günah keçisi yapıp devleti domuz gibi yeme peşinde olan çakallarsınız. Osmanlı Ocakları ve SADAT, 5 bin kişilik silahli terör örgütü Akmilisleri kurdu. Darbe yapmak isteyenleri bastıracağız diyorlar ama masum olan halka çöküyorlar. Gasp ve tecavüzler had safhaya çktı. Halkı silahlandırdılar. Eskidende her evde bu kesimlerin pompalı tüfekleri vardı. Domuzlar savaşında kim kazanacak bilemeyiz.  Topal Perinçek’in Saldıray Berk grubu, devlet kaymağını Erdoğan haramzadeleriyle bölüşmemekte kararlı. Gerekirse Rus işgaline bile razılar. TSK, böyle bir ihanet sarmalı içinde Gladyo operasyonu ile boğuşuyor. Tüm hainlerin farkına vardı ama çok geç kaldı. Topluma sürekli nefret ve şiddet duygusu körüklediler şimdi de silahlanmanın yolunu açıyorlar; Türkiyeyi Irak-Suriye yapma yolundalar... Pakistanlaşma süreci tamamlandı. Selefi terör örgütü yetiştirme merkezine döndü Erdoğan rejimi!
Bursa'da Rotary Kulüpleri toplantısına katılan İlker Başbuğ "Erdoğan'ın Cemaat mücadelesini destekliyorum" diyor. Anlayana çok şey söylüyor. AKP, büyük bir katliama hazırlanıyor. Okullarını, şirketlerini, ev, araba, paralarnı vs gasp ederken isyan etmenler hapiste mi isyan edecek dangalAKLaR?! Erdogan gitmemek icin direniyor ve cirpiniyor AMA sana bu gucu derin generaller verdi, geri almasini bilirler! Bari giderken az kan doksene! Tecavüzleriniz Yezid’i geçti. Onursuz, ahlaksız, imansız dava olur mu? Hocaefendi, mertliği, babayiğitliği temsil ediyor. Erdogan'in her zulum oncesi ve sonrasi halkin iradesi arkamda yalanina sarilmasi 12 general icin komedidir! 3600 yolsuzluk dosyan ellerinde! Her günahlarınız detaylandrılmış.  Derin general konseyi, Erdogan ve AKP'nin bittigini, daha fazla oyunun suremeyecegini goruyor. Zaten Saldiray'i kisa Sufyan'i getirecekler! Kahraman olmak istiyorlar. Hizmet insanlarını görecelş zulmü azaltıp kendi cenahlarına çekip kullanmak isteyeceklerdir. Mümkün olduğu kadar çok insanı hicrete çıkarmak lazım diye boş yere yırtınmıyorum. Süfyan’ının uzununa da kısasına da lanet olsun!

Merak ettigim husus, 12 derin general, birakin tekfirci Selefi teroristi hic bir Muslamani sevmezler! Erdogan'i Selefi teroruyle batirdiniz! Derin devletin 12 generali sadece yasli geyik yapan adam degiller ki! Emirlerinde bir sistem var! Halkin secmesi bir sey ifade etmez onlara! Genelkurmay baskani ve Fidan'i emir postalari olarak kullanan 12 derin generalin Hocaefendi ve Hizmet'e saygi gostermesini hic beklemeyiniz! Zulum ne zaman bitecek diye soranlar sorunu anladi mi? Mesele Erdogan& AKP meselesi de degil! Siyasi Islam'i bunlarla bir kerelik bitirdiler! Müslümalar 40 seme kendilerine gelemezler bu gidişle. Kimse güvenmez.

Mefta olmadan derin koltugu terk etmeyenler, genelkurmay baskanini dunku cocuk olarak gorurler! Hulusi Akar ne yapsın? Hocaefendi gibi hic biat etmemis birini derinciler hiç sevmezler! Derin devletin 12 uyesi kendilerine Milli Birlik Konseyi diyor, meftadan olmadan da asla gitmiyorlar! Erdogan secilmis figuranları oldu! Hizmet'i bitiremedi, bu nedenle gidecek! Yoksa gayet başarılı buluyorlardı. Dünyada itibar kalmayınca daha fazla oynayacakları yerleri kalmadı. Sisi Saldıray’a geçebilirler. Nisbeten yumuşama olacaktır ama yeterli olmayacaktır. Bu şerefsizlere 5 yıl hiç selam dahi vermeyelim diyorum. Planlarında ahlaksızlıklar var.

Son 2 yilda derin devletin 12 sabit uyesinden 3'u mefta oldu. Kenan Evren, Tahsin Şahinkaya ve Sabri Yirmibeşoğlu Yerine secilen 3'u tum operasyonu yonetiyor! Saldiray Berk, Tuncay Balaban ve Yaşar Büyükanıt! Askeri Veayet hi bu kadar güçlü olmamıştı. Erdoğan korkuluğu görmenizi engellemek için kullanılıyor. Kargaları kovalamak kolaydır, korkuluğa ortada ürün kalmayınca ihtiyaç kalmaz. Korkuluklar her zaman lazım olmaz. Bugun yapilan zulumleri derin devletin bu 12 adami belirler! Bunlar dur demeden durmaz! Hepsi cemaat dusmanidir! İsmail Hakkı Karadayi bazen insaf ederdi ama Necdet Öztorun gibileri çok insafsız, dinsizlerdir. Öztorun’u hatırlayacaksınız, rahmetli Turgut Özal, 1987’de genelkurmay başkanı olmasını engeledi. KKK komutanı idi, 1986 Gladyo operasyonunu yönetmiş, binlerce namaz kılan Anadolu evladını askeri okullardan ve ordumuzdan kumpaslarla attırmıştı. Ödül olarak orda.
Eski genelkurmay Başkanı Hüseyin Kivrikoglu da Türkmen kadrosundan olarak, derin devletin 12 adamindan biri! Digerlerinin en az 7 tanesiyle sahsen degisik kimliklerle caktirmadan konusmuslugum vardir! NATOcudur hepsi, eğitimleri öyle ama gerekirse Komünist gerekerse dinci gerekirse mason gerekirse Türk milliyetçisi veya ulusalcı olurlar. Münafıklar kısacası.

Kivrikoglu gibi adamlari konusturmak icin cebimde sigara tasirdim; sakirdler sigara icmedigi icin Zaman'dan oldugumu anlamazlardi keratalar! Haşhaşin diyenler cemaat insanlarının sigara içmediğini dahi bilir. Bu nedenle askeriyede sigara içerdim, hiç sevmediğim halde. Sigara içmeyince hemen fişlenirsiniz. Hatta ceza almak için göstere göstere içmiş, yakalanmıştım da 1985’de. Ama komutanlarım beni o kadar severdi ki iptal etmiştilerdi sigara içme cezamı. Neyse uzun hikaye. Taktik sağlam.  H. Kivrikoglu, 30 Agustos 2000 resepsiyonuydu, sorum uzerine patladi: Gulen devletin altini oyuyor dedi. Meger acilan davayi yazdirmislardi! Biliyordum, deşip ortaya öıkartmak için sordum zaten. Elimizde siğara tüttürerek konuşuyoruz. Kıvrıkoğlu, çubuklu kullanırdı, cebinde taşırdı. Filterli güya daha az zehirliyor. 2000'de GenelBaşkani olan Huseyin Kivrikoglu'na sigara tuttum, verdim ve tutturduk bir güzel. En iyi bilgileri böyle alırdım ne yapayım? Tuhaf şakirdim vesselam. Gulen'i neden istemiyorsunuz diye sordum! Tanimiyordu beni, anlatmisti tabi!

Ankara Garzizon komutani 2000'de Hocaefendi nefretini resepsiyonda anlatti (beni tanimiyordu). Bir imam nasil TSK'ya akil verir, anlamiyoruz, kim bu adam ya ilkokul mezunu bir Diyanet vaişzi işte dedi. Kivrikoglu ve Ankara Garnizon komutanini anlatmamin sebebi, hepsi Cemaatin TSK'da darbe yapacak, yaptiracak gucu olmadigini pek iyi bilirler. Hocaefendi bir keresinde TSK'da cemaat nefretinin boyutunu soyle anlatmisti. Insan gormediler! Boynuma ip baglayip 1971'de muamele ettiler! İzmr sıkıyönetim darbe komutanın eşi merak etmiş Gülen’i. Bu yobazlar insana benziyorlar mı diye. Görünce, aaaa buda insanmış demiş. Bu kadar cahil yani. Ayrımcılık ve kin had safhadadır bu konkencilerde. TSK'nin handikabi ve asamadigi cemaat nefretidir! Mesele cemaat meselesi degil ki artik! Gladyo'dan kurtulma meselesi! Hainleri TSK biliyordur!
TSK, ulkemizi Ruslarin isgal etmesine bile razi olan Saldiray, C. dogan ve perincekgilleri de goruyor! Sadece tek satkin Erdogan degil ki! 28 subatta piyasada bir suru askeri istihbaratci sapik seriatci vardi, hepsi AKP de cemlesti, Akmilisleri bunlar organize ediyor Aksalaklar! Kac defa yazdim, fuat avni ve realistman cemaattan degil, askeri istihbarat ama Erdoganci ve Perincekci degil! TSK, bir ic savasa goturmez diyorsanız yanılıyorsunuz. Çevik Bir, 1999’da getirdi bu planı ve Ecevit’e zorla imzalatmaya öalıştıç. Oradaydım, kapıda bekliyordum. Ecevit imzalamadı, özel kalem Zeynelabidin bey söyledi: Ecevit bir iç savaş çıkar bu planla demiş. Haklıydı, şimdi haklı olduğunu görüyorsunuz. Ecevit bir Osmanlı vezir ailesinden gelen beyefendi idi. Erdoğan, çingene bir Gürcü Yahudi kırması, çapulcu. Kalite farkı bariz.
Ne Arabin yuzu ne Sam'in sekeri diyen TSK'nin Erdogan'in kuyruguna takilip ulke yuzune tekfirci teroristsevici lekesi calmasina inanamiyorum. El Cezire, Nisan 2015'den beri Colani ile hergun ISID'ten El Nusra'ya gecin cagrisi yapti! Proje Katar'in! Erdogan'i tepe tepe kullandi seyh! Demek ki askerlerin laiklik ve Atatürkçülükleri de numara imiş, yoksa böyle olmazdı. Erdogan'in yeni Osmanli kurmak icin bel bagladigi 30 tekfirci Selefi teror orgutunun kimin kontrolunde oldugunu Ruslar ve Avrupali biliyor da TSK bilmiyor mu sanıyorsunuz. Benim bildiklerimin 10’da birini bilseler Erdoğan hapsi boylardı. Demek ki başka hesapları var.
Selefi teror orgutleri Mucahidin Surasi ile tek merkezden yonetiliyor! ISID'i yok etsen otekine geciyorlar! Tepeden bomba doktukce guclendi! Tekfirci Selefi teror orgutleri liderlerinin kilit 8 ismi Irak'taki Amerikan ve İsrailli kontrolündeki Bucca hapishanesinde yetistiler! Lawrence mirasi devranildi! Gençleri buraya atıp terörist yetiştirin dediler resmen. Tekfirci Selefiler uyanik; Yusuf el Kardavi'nin fetvalarini kullaniyor. Erdogan'in fetva imamidir! Ihvani Muslimi de boyle batirdi Kardavi! Tekfirci selefilik ideolojisinde kilit isimler var: Mustafa Sukru, Muhammed Makdimi, El Zerkavi, Ebu Katade lakapli El Kaida teorisyeni zat! Haziran 2015’de Ürdün hapishanesinden çıkardılar ki bu ülkedeki zavallı müslümanlardan aptal cihad orduları kursun ve bunları öldürmek için Batılı koloniciler daha büyük askeri işgalle gelip otursunlar.
Erdogan, tekfirci vehhabileri destekledigi ortaya cikti diye Hizmet'ten intikam aliyor! Iyi de bunu saklamasi mumkun degildi ki! Yama tutmaz ki! Osmanli padisahlari icinde bir tane bile ibni teymiye tarzi tekfirci Vehhabi yoktur, olamaz da! Osmanli'nin en buyuk dusmani olan asilerdi! Osmanli kuracagiz diyen tekfirci Erdogan guruhu biraz tarihi karistirsa Suudileri kurduran tum Ideolojik militanlari astigimizi ogrenecekti! Osmanli, Ingilizlerin Ibni Teymiye'yi kullanip asiri Arap irkciligini hortlatma hinligine karsi sayisiz eserler yazdi; Erdogan tekfiri giydi ve herkesi kesiyor. TSK, sanırım kontrolden çıkan Erdoğan’ı fazla küçümsedi. Osmanlı da aynı hatayı yapmış İngiliz istihbaratı ıyuncağı Abdulvehhab efendiyi Necef köylüsü diye takmamıştı. 17. Yuzyildan beri Islam'i ruhsuz hale getirmek isteyen Ingiliz istihbarati Ibni Teymiye tefsirini kullanir; Suudiler ve Erdogan yapitlari oldu! Bunu görmemek için kör, şaşı olmak gerekir.
Ibni Arabi'ye hak ettigi degeri veren Araplar degil Yavuz Selim idi. Araplar mezarini 500 yil copluk olarak kullandi, Yavuz, Şam’da ona bir türbe yaptirdi! Ertuğrul Dirilil dizisinde kullanılmasına bakmayın, O Zat bugün Gülen Hocaefend’nin yanında ve arkasında yerini aldı. Neden mi? Mücedditler silsesidir. Üstadın bir talabesi 120 gün erbain yapınca bunu İbni Arabi gelip yakazatan o azimli abiye söyledi. Çakallar boşuna İbni Arabi’yi istismara çalışıyorlar.
Ibni Arabi Ruhu temsil etti 500 eserinde! Tekfircilerin babasi Ibni Teymiye'nin hayati Ibni Arabi karsitligi ile gecti! Erdogan, tamamen soysuzlar gibi Suudilesti! Erdogan'in tekfirci Selefi ve Siyasal Islamcilari Ruhu yok ettikleri icin battilar! ISID turevleri bu yuzden once Sufi ocaklarina saldirdi! Kadiriler en büyük eziyeti görenler Irak ve Suriye’de! Ne kadar Sufi yol, iz, emare, aydın varsa yok ediyorlar. Bunu bilinçli yapıyolar. Halk böylece fenerini kaybediyor ve bu tekfirci tecavüzcülerin eline esir düşüyor. Ancak ruh var, bunu unutuyor ruhsuzlar!
Spirit yani Ruh tum din ve inanclarin ozunde olan temel akide! Ruhsuz Kuran ve Muslumanlik olmaz. Tasavvuf Islam'in ruhu, tekfirci karsidir buna! Erdoğan karşıdır. Yalancilik krali Uzun Sufyan'in nifaklari ile Turkiye'de ezilen Hizmet degil Ruh'tur! Ruhun kalmadigi yerde Hizmet edilemez, Ruhu temsil eden Cebrail kizar! Hıristiyanlar Spirit deyince Hz. Cebrail’i anlıyor. Hz. Meryem’e gelenşn Cebrail olduğuna inanır. Gelenin Hz. Paygamber Muhammed sav ruhunu öğrendikleri zaman bakalım ne olacak? Hz. İsa’nın annesi Hz. Meryem peygamberimizin cennetteki eşidir. O halde?
Evlatlarini Hizmet'in okullarina yollayan veliler cocuklarindaki ruh degisikligini hemen farketmistir. Kaybedince kiymeti iyi anlasilmistir! Çocuklarını kayneden aileler Hizmet sahp çıkmadı da böyle oldu diye kızarlar ve erenleri suçlarlardı. Şimdi de sövüyorlar ama bu sefer Hizmet okulları kapansın diye! Zindika, Deccaliyet ve Sufyanizm niye Hizmet'i yikamiyor anlayamadilar! Ruhu temsil eden bir kalbi heyecanla Hayy oldu, bu lezzet unutulmaz! Hizmet hangi ulkeyi giderse gitsin, suudi Arabistan'da bile Ruh (Spirit) olarak kabul goruyor. Hocaefendi eserleri " Fi Ruh" diye satiliyor! Osmanli 2. Mahmut ve devrin Fidan'i Haleti pasanin fasizmine kalsaydi 1826'da yikilmisti! Halidilerin yerini Hizmet aldi; Ruhu temsil ediyor. Ustad Said Nursi modelinde Sufyan nifakindan kurtulmanin devalari ve recetesi var! Nurlar her dilde yayildi, Sufyanizm kaybetti ve edecektir.

Mevlana Halid Bagdadi, Naksilerin 1826 kumpasini dervislerini devletten men ederek bozmustu! Osmanli'yi yuz yil daha yasatan ruhu kurdular! Devletten gecinen ve rizik icin siyasilerin gozunun icine bakanlar dervis olamazlar! Helal kazanci bagimsiz kazananlar Sufyandan kurtulurlar. Teblig icin tek ihtiyacimiz olan duru ve safi bir kalp! Islam'i A'dan Z'ye bilenleri bile Sufyan kandirdi, seytan ihlasli ruhlari kandiramaz. Fasizmin bu kadar hortlatildigi bir fetret donemi yikilma sureclerinde yasandi! Yunus Emre dervisligi gerekiyor ki kalpleri tamir edebilsin! Ulkemizde ne kadar iyi insan varsa magdur edildi ve cani acitildi! Siyasi Islam yobazliktan ibaret bir soygun ve Yezid duzeni, kabul edelim! Ortada Sosyolojik ve psikolojik gercekler var; sihirli bir degnegin herseyi duzeltmesini beklemeyin! Kirlenen ruhlar ve karbonlu kalpler var. Anlasilan Napolyon domuzu Saldiray ve Topal'in kopekleri ile Sufyan'in Akmilisleri devlet kaynagi icin kapisacak! Ruslar da bunu istiyorlar!
2000'de Tiflis'de Gurculer, 2. Dunya savasinda Gurculeri en on safta sehit etmesiyle ovununce patladim: bunun neresi iyi, sizi katlettirmis işte! Erdoğan da aynısını yapıyor. Stalin'in kizi Svetlana babasinin zulumlerine dayanamayarak ABD'ye iltica etti! Acimasiz Stalin en fazla Gurcu infaz etti, tam 600 bindir! Bununla övünmek için monumentler yaptırmışlardır. Putperestlik işte! 2. Dünya savaşında 55 milyon insan öldü. Bunu rejimi yerleştirmek için istismara çalışan bir Stalin vardı. Her beldede bir anıt vardır şehir merkezinde. Toplu tapınma yeridir. Eşekliklerini, cinneti savunma yeri. Vatanseverlik edebiyatı. Stalin, kizilkoyunlari fakirim diye aldatirdi! Ayni elbiseyi giyerdi! Oglunu bir Alman generalle degismeyerek vefatini umursamadi! Cins adamdı. Erdoğan gibi sınır ötesi kişilik bozukluğu vardı. Şizofreni idi. Stalin bir korku imparatorlugu kurmustu, Erdogan da bunu yapmak icin cabaliyor! Stalin'in diplomasi yoktu, Erdogan'in da yok! Ikiz ruhlardir.

Sovyetlerde Stalin'in seyahat ettigi trene binen Komunist olur diye ogrencileri buradan gecirirlerdi! Ben de bindim, acaba Komunist oldum mu? Dalga geçtim Gürcülerle! İmanı olan kainata meydan okur. Stalin'in Gori'de dogdugu yataga oturup sakarliktan kirmistim! Borjomi yazlik evinde gardrobunda ayni renk takimdan 10 tane saydim, guldum! Neden gülüyorsun dedi Gürcüler, sizinki sizi iyi kandırmış. Aynı elbiseyi giyerek sizden garip görünmüş zalim diktatör. Stalin ile Erdogan arasindaki benzerlikler etnik kokenden petrol isyani orgutculugunden fakir gorunen tiranligina kadar benzerdir! Hapishaneden onu Mehmet Emin Rsulzade kurtardı, zira o zamanlar Çarlığa karşı elebaşı idi Stalin. Bolşevikleri kullandı. Komünizm ütopyasını sevdi, oysa tek kelime kitap okumamıştır, entelektüel değildi ama mükemmel hatip idi. Erdoğan gibi yani. Stalin tipki Erdogan gibi davranmisti! Muhalif olan herkesi ic dusman saydi! Hatta Leninin fisini hastanede kendisi cekerek infaz etmisti! Stalin, sovyet devrimlerini 35 milyon kan uzerine kurdu! Kaygandi! Camileri ve kiliseleri 1937'de dinamitlerle patlatti. Din, Komunizm oldu. Stalin için kendisine biat edilmesi önemliydi, ideoloji değil. Boşsevizmin ideolohu Troçki’yi Meksika’da KGB ajanlarına infaz ettirirken hiç gözünü kırpmadan kararını vermişti.
Sovyetlerde Hicbir yerin vatandasi diye bir pasaport vardi! Iki arada bir derede kalanlara verilirdi! Iranlilarda vardi! Sufyan, tamamen Stalinlesti! Sufyan Erdogan Turk vatandasligimizi iptal edecekmis, zaten 10 yildir Turk pasaportumu kullanmiyorum, dunya vatandasi dervisin umrunda olmaz. Ama herkesin durumu benm kadar şanslı değil. Bu zalimle yaşamak zorunda kalırlarsa vay hallerine! Zamanla Stalin kültü ile yaşamayı öğrenip imanlarını kaybetti Sovyet halkı. Tavuk gibi tüylerini yolardı halkın ve halk korkusundan Stalin’i överlerdi. 

TÜRKLERDEN UMUDU KESTİM

Kanada yerlileri Mennonite'ların temsilcisi "Yükünüz ağır,hem İŞİD'le İslama sürülen lekeyi hem size atılan iftirayı silmeye çalışıyorsunuz" dedi. 
Kanada Mennoniteların temsilcisi "Bu süreçten ve zulümden daha güçlü çıkacaksınız, Erdoğan bunu bilseydi size dokunmazdı" da dedi. 
Evet bunu 2014'de kasabalarindaki kiliseyi ziyaretimizde de soyledi! Ilk defa musluman biri iclerindeydi! İçlerinden menonit Bir profesör Islam'i anlatti, agladik! 

Sordu, güzel anlattım mı? Biz aha iyi anlatamazdık dedik. Zaten kilisedekiler adama müslüman mı oldun diye sordular. Güldü. Gerçekleri anlattım. 
Gülen’i ilk defa duyuyordu. Durumu anlattık. Başını salladı: ÇIKIN.


Aslında 2001’den beri Türklerde umut görmüyordum. Menonit bir profesor, master ve doktora ogrencisine Sufi terapi modelini anlatmam Turklerden daha kolay ve faydali! Turkler vakit kaybidir! Menonitlerin bir kismi cocuklarini devlet okuluna bile gondermiyor, home schooling yaygin! Kuzey Amerikada bu sisteme gecilmesi harika olur! Abdullah Aymaz abi Kitchener'da bir menonit profesorun evini ziyaretinde sok olmustu. Evde tv yok, cocuklar Hollywood artistlerini tanimiyorlardı. Murat bey hatırlar! Melek ruhlular melek ruhlulari, seytan ruhlular ise seytan ruhlulari bulur! Insan olanlarla beraberiz,menonitler gibi insanlar bizi bekliyorken Türklere harcayacağıınız zaman haram olur. Menonitleri ilk defa goren arkadaslar bunlar sakird mi diye soruyor! Simalari o kadar nurlu ve temiz! Allah'i Allah icin sevenler boyle olur işte!
Menonitler Hiristiyanligin en safi tarikatidir! Hic bozulma yok! Diyalog gezimiz sonrasi Ablalar ve Abiler sisteminizi aliyoruz dedi Levon! Menonitler, Hizmet'i Selefi terorculerin tek ilaci olarak goruyor, Erdogan'in Islama caldigi kara lekeyi temizleyen cemaata dayanin diyorlar. Menonitlerin her cesidinden arkadas sayim Turkleri gecti! Profesorunden koylusune guzel insanlar! Musluman gomlegi giymisler, yalanlari yok! Menonitlerin cogu Alman ve Hollandalidir. Levon dedi ki iki defa Islam kapimiza kadar geldi durdurduk! Siz geldiniz, size gidiniz denemez ki! İnsan adamlar başka oluyor. Mertlik bu insanlarda temel özellik.
Firavun ve Haman'in huyu hasiyeti belli iken 40 yilda yetisen altin nesli Hocaefendi'nin cakala kurda yem edecegini dusunenler Ebu Cehildir! Bir bamtelinde 1 milyon,digerinde 10 milyon Hicret etsin diyen Hocaefendi'nin devlet ele gecirmek ve darbeyle isi oldugunu soyleyen domuzdur. Müslümanlar domuz olmuşsa bize domuza domuz demek düşer. Zalime zalim demeyenin kendisi zalimdir. Aslinda Hocaefendi, Hz. Musa gibi demis 2 yil once, satin ve hicrete cikin; yuzde 20 dinledi, dinlemeyen yuzde 80'in birikimleri gasp edildi. Öğretmenler emaneti koruyordu, onlara bunu dememişler. Kurumları domuzlara veremezdik. Emaneti caımız namusumuz pahasına korumak zorundaydık ve koruyacağız son nefesimize kadar. 

Borcumuz bu.

Haramzadelerin haram paralardan verdigi himmetler nasil temizlenecek diye yillardir kara kara dusunuyordum! Sufyan gaspiyla kambur kalmadi! Ummeti Islam'a her farz namazdan sonra dua etmeyen ne sakird nede dervis olabilir! 7 yildir cok sukur sektirmedim; herkese tavsiye ediyorum! Akdomuzlar ve topalcilar bizim dunyayi sevdigimizi saniyor; harami bir devletten nemalanmak haramdi; Hizmet'te Kuddus var, hepsi kusuldu! Hizmet'e sehit olmak icin girdik, baska gayemiz olduysa Allah bizi kahretsin! Yasatma ideali varken yasamak luks geldi, dervis para tasimaz! Allahim! Emanetini kabz etme gunune kadar beni emanetinde emin kil duasini araliksiz 7 yil yaptigimi hatirliyorum, pesinden sehitlik arzusu! Şehitlik hak edene kısmettir.

Allahim! Esyayi bana gercek halleriyle goster duasini yapmaya korkar oldum! Tum maskelileri maskesiz gormek, kalpleri okumak huzun veriyor! Celali vechinle Azim sultanliginda sana hamdolsun Rabbim demek virdim! Hadistir! Boyle dua edin der Allah'in yuce nebisi, kurbaniz yoluna! 10 defa La havle cekmeden gunun gecmez! Ayetel Kursi'yi 7 veya 70 defa okudugunda en dehsetli ifritler etrafimi cevirse kedicige donuyorlar! Iki elim kanda olsa Tevbe suresinin son 2 ayetini okumak ta adetim 1991'den beri! Hocaefendi, Azerbaycan'a giderken elle yazdi da vermisti! Yunus (as)'in balik karninda yaptigi ismi azam dua 33 yildir duamdir! Hic gun sektirmedigim icin belki de! Devamli ve israrli yapilan evla!

Hz.Ali namaza girip Fatiha okumaya baslayinca dunyadan kopardi, etini koparsalar duymazdi! Boyle olaniniz var mi? Peki nasil olunur aradin mi hiç? Huşu kolay mı? Ustad said Nursi'nin yakaza istihare yontemi vardi! Fatiha'da gizlidir! 10 defa okudumu gayb perdesi acilirdi, hayri serri net goruyordu! Ibni Arabi'ye sormuslar hangi dua ismi azamdir. Gunde 40 fatiha demis! Namazda okuyoruz ya demisler! Demek ki okudugunla amel yokmus demis! Ustad gunde 500 defa Hasbinullahi ve Ni'mel Vekil cekermis! Ustad bugun olsaydi bin defa cekse az bulurdu! Yesil Sufyan nifaki kolay gitmez! Mutmain huzurlu nefis kahirda huzunde verse, lutufta nimette verse Elhamdulillahi Ala Kulli Hal diyendir! Hadistir! Rasulun ustadin sunneti!

Kac insan tanidigimi kalbime sorayim dedim. 40 bini gecmistir dedi! Yalnizliga mahkum edebilirler mi seni kalbim! Hayir dedi! Cahillik moda! Derslerini verdim sanırım. Akdomuzlar dertlerini bundan sonra Cehennemin Bas gardiyan melegi Malik'e anlatsin! Bunca cirkeflik icin bahanelerinizi dinleyecegini sanmam. Munker Nekir melekleri kabirde katlettiginiz masumlari, tecavuz ettiginiz pakizeleri sordugunda ama darbe yapmislardi mi diyeceksiniz? Kiramen Katibin melekleri daha temiz kayit tutar; yalan dolan iftira kumpas calismaz! Uzuvlariniz size kurdugunuz tuzak ve nifaklari soyler! Azrail ile anlasmis gibi Salih Zat'a omur bicenler, Azrail'i gorseler odleri kopar; oysa cok sevimli bir melektir! Cesareti yeten Azrail’i cagirsin! Bakalım kimin canını alıyor? Ecel birdir, değişmez. Allah dilemedikce canımızı alamazsınız. nAllah sevse dunya sevmese ne onemi var. Kara sevdalilar yalniz O'nun icin katlaniyor...
Mana aleminde Hz. Nuh'tan Hz. Yusuf'a Seyh Harrani'den Ustad hazretlerine kadar tum sultanlar Hizmet icin ayaktalar, Gonullere doguyorlar! Salih Zat'in gorevi 2016'da daha yeni basladi, endiseye mahal yok, suikast yapamayacaklar, cogunun cenazesini gorecek kadar yasayacaktir! İddia bana ait değil ve sağlam kaynaktır. Karun Erdogan'in satin aldigi sebekler komisyona cagrilip cik cik otuyorlar! Ne kadar katil varsa itirafci oldu! Yalanci sahidi ates paklar! Uzun Sufyan Erdogan, Saray'a tipki Cavusesku gibi kacis tuneli yaptirdi! Bir koylu tas atti helikoptere kacamadi Tiran ve yere düştü. Yezid'i de bir koylu halletmisti. Atı kükredi, dağ taş dolaşıp Yezid’in bedenini parça parça etti, 3 gün ordusu aradı bulamadı atı ve cesedi. Hizmet’e in diyen Goril öyle bir ine, mağaraya saklanır ki, bulurlar ve akıl hastanesinde ömrünü tamamlar Süfyan!
NOT:  @FuatAvni_son hesabının hakiki @fuatavni_f hesabı ile alakası yok.. @fuatavni_f bu hesaptan 1 kere daha ve son kez yazacak! Yasin Aktay domuzu yalancılık yapmış. AKP genel başkan yardımcısı yapmışlar okumuş iti. Bu serefsiz daha 2 sene olmadi, El Nusra'ya silah yolladiklarini itiraf etti. Bugun teror orgutu diyorlar! Tum teroristleri besleyen domuzlar sizi!


Berat Albayrak

Elmalar ile armutları karıştırma had safhada! Gülen'i 33 yıldır tanırım ve Gladyo ile mücadele eden en samimi insandır. Kimin nasıl kullanıldığını gayet iyi bilirim.  Gladyo'nun hazırladığı  Gülen ile ilgili videoyu izledim. 10 madde üzerinde saldırı yoğunlaşacak anlaşılan. Erdoğan ne yapıyorsa veya yaptırıyorlarsa Gülen'i günah keçisi yapmak istemişlerbu 10 maddede! Cevap vermeye bile değmez, zira hepsinin yanıtı verildi. Güçle zorla ikna gayesiyle devlet gücüyle bastırıyorlar. Yalanlar ve iftiralar sırıtıyor, Akmallardan başka satın alan olmaz bu saçmalıkları. 77 yaşındaki Gavsı Azam'ın hayatında leke yok. Boşuna çaba bunlar! Ahirzamanda evliya az olur veya kalmaz, bir tane parlak kutup yıldızı olur: Fethullah Gülen Hocaefendi. Güneşi balçıkla sıvayamazlar. Bir kere çok geç kaldılar. 15 sene önce, belki mümkün olurdu.

Erdoğan ve AKP, Gladyo tarafından seçilmiş bir sömürgecilik atı bölgede. İhanetleri diğer ahlaksızlıklarından çok daha büyük. Erdoğan ve AKP, Gladyo projesidir. Hizmet etmiyorsunuz, edepsiz hırsızlıkla, Selefi katiller eliyle Yeni Osmanlı kurmaya çalıştığınızı iddia edip Batılı sömürgeci şeytanlara çalışıyorsunuz. Üstad, Batı ikidir diyor. Siz şeytan olana Hizmet ediyorsunuz, biz melek olanı buluyor, ilim yoluyla giden, insani olan Hakiki İsevilerle geleceği, insan merkezli medeniyetin tohumlarını atıp  dünya barışını kuruyoruz. Islam barıştır, kafir diyerek insanları savaştırmak değildir. Kılıçla değşl ilimle medeniler ikna olur ve İslam galabe çalar. Sizin bu zehirli ve hastalıklı zihniyetle Cehenneme kadar yolunuz var. Hidayet Allah'tandır, Peygamberimiz de Ebu Cehillere çok yemekler yedirdi ama ıslah olmadılar. Hizmet, sahabe yoludur ve sonucu, meyvesi de aynıdır. Kalplerin garip fethidir, maddi cihat değildir. Komplo teorisi manyağı olmuş Etdoğan ve AKp’liler. Hizmet, Sünneti vel cemaat yoludur, parlak bir Kur’an ve Sünnet caddesidir. Süfyan Erdoğan ve AKP’nin gittiği Yezid yoludur ve bu yol yol değildir.

CHP tarihte cami medrese kapatmasıyla hala anılıyor! AKP tarihe cemaati yok etmeye çalışması, okul basması, dersane kapamasıyla anılacaktır. Berat Albayrak’ın mailinden, kanunsuzca el konulan vakıf malı öğrenci yurtlarının yandaşlara nasıl peşkeş çekildiğine dair belgeler çıktı. 'İsmail Emanet' isimli (TUGVA Başkanı ve çakma Türkçe Olimpiyatları düzenlemekle görevlendirilen) kişi tarafından Berat Albayrak’a gönderilen mailde şu ifadeler yer alıyor:

“Selamun Aleykum Abi,

Kayseri Erciyres Üniversitesinin içinde paralelcilerin boşaltığı bir yurt tahsis için hazır bekliyor rektör aranırsa iş hemen çözülür yoksa üniversite bize kimse talip olmadı deyip lojmana çevirecek burasını bize gelen bilgi bu yer çok güzel hemen hazırlanabilir.”

Kayseri’nin en iyi yurdu 

Ganimet paylaşımına 'Selamun aleyküm' diyerek başlayan Emanet’in bahsettiği yurt binası Özel Zülal Yüksek Öğrenim Kız Yurdu ismi ile 2010-2011 öğrenim yılından, 2015 yılına kadar özel yurt olarak işletildi. 2015 yılı Ağustos ayında yurt boşaltıldı.

Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde olan yurt, üniversitenin fakültelerine yakınlık açısından Kayseri’deki en yakın yurt durumunda olduğu belirtiliyor
3 yıl önce de aynı kişileri Redhack diye almışlardı ama hiç birşey çıkmadı. İşkenceyle suçu birine yıkmaya çalışarak sadece kendinizi kandırırsınız. Gladyo operasyonu artık AKP’ye döndü ve çarpacak. Demek ki Ahmet Hakan AKPlilerden dayak yiyince alo fatih olmaya aday haline gelmiş. AKP'de 80 milletvekili Cemaatçi imiş! Bunları Davutoğlu sokmuş! Bak bak nasılda unutturuyorlar Erdoğan'ın tüm milletvekili listelerini hazırladığını! Süfyan niye hep masum ve mağdur oluyor diye hiç düşünmüyor Akkoyunlar. Gladyo sizi harcıyor, onu koruyor elbette!

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen ana soruşturmaya Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk davaları da dahil edildi. Böylece hiçbir şey çözülemeyecek. Karıştır ki çözülemesin! O zaman Ergenekon’un savcıyım diyen 15 temmuz darbesini yapmış oluyor. Zira nifakçı savcılar, Ergenekon operasyonları 15 temmuz darbesinin işaret fişeği idi cin fikrinde bulunmuş. Süper manyaklık! Geçmiş ile gelecek karışmış. Back to Future filmi gerçek olmuş...

Reza diyor ki: Fahişenin, memurun bahşişini başında  peşin vereceksin. Bilal, Emine ve Sümeyye Erdoğanlar vakıflari için ne kadar bahşiş almışlardı Reza'dan? O zaman Reza, bunlara fahie diyor. Zarrab, neden TOGEM’e 5 milyon dolarlık bağışında, bu Emine Erdoğan'a gitsin diye defalarca rüşvet hediyeler vermiş? İran ajanı neden AKP ve Erdoğan ailesini hep beslemiş? Kız yurduna 5 milyon doları niye vermiş? Getirisi nedir? Zarrab ve IŞİD olayının özeti şu: Malı Arap Tayyip'ten Alıyorduk, Sınıra Kadar Kamyonu Muammer Kullanıyordu, Paraları Egemen'in Kutularına Aktarıp, En son Bilalle Sıfırlıyorduk. Hepsi ortaklar Gladyo içinde. Ergenekon davalarında olaya Türkiye'nin çoğunun inanmasının ve yargının ceza vermesinin nedeni Kemalist subayların darbe yapabilme kapasitesi veya bu şevklerinin bilinmesi idi. Bugünde başka darbeci yok piyaada. Buna birde Erdoğan’ın ekibi eklendi.

BERAT HER BOKA KARIŞMIŞ

2011 yılında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu'nun ardından Rixos otelde 8 bakanın ayrı bir toplantı yaptığı iddia edildi. Bu toplantıda Ruşen Çakır ve Etyen Mahçupyan'ın bakanların sorularını yanıtladığı ileri sürülürken toplantıda bulunan dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in, Ruşen Çakır'dan, Öcalan'ın ev hapsine alındığı, Öcalan'ın İmralı'da tutulmaya devam ettiği ve Öcalansız senaryolarını ayrı ayrı değerlendirmesini istediği iddia edildi.

Redhack, bir süredir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a ait olduğu iddia edilen mailler paylaşıyor.

Bunlar arasında paylaşılan bir maile göre Sabah gazetesi Başbakanlık muhabiri Yahya Bostan, o dönemde Sabah gazetesinin sahibi Çalık Holding'te üst düzeyde görevde bulunan Berat Albayrak'a 3 Ocak 2011'de Bakanlar Kurulu'ndan sonra sekiz bakanın Rixos Otel'de yaptığı toplantıda konuşulanları aktarıyor.
Dönemin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katıldığı ileri sürülen o toplantıya, Ruşen Çakır ve Etyen Mahçupyan'ın da birifing verdiği ileri sürüldü. Ayrıca maile göre toplantıda, o dönemde Başbakanlık Müsteşarı olan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında öldürülen reklamcı Erol Olçok'un da hazır bulunduğu belirtiliyor.


TOPLANTINI GÜNDEMİ "YENİ MUHALEFET"

Mailde bahsedilen oteldeki toplantının gündeminin "Türkiye'deki yeni muhalefet" olduğu iddia edilirken, toplantıda ağırlıklı olarak özerklik talepleri, Öcalan ve PKK konularının tartışıldığı aktarıldı. Çeşitli senaryolar üzerinde durulan toplantıda Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ruşen Çakır'dan Öcalan'ın ev hapsine alındığı, Öcalan'ın İmralı'da tutulmaya devam ettiği ve Öcalansız senaryolarını ayrı ayrı değerlendirmesini istediği ileri sürüldü.

Berat Albayrak’ı deşifre eden Gladyo, AKP’de infazlara başladı!
Patronu Mehmet Ali Yalçındağ, Aydın Doğan’ı kurtarmaya çalışmış aslında. Ne yazmış Albayraklara? Kumpasın merkezini biliyorlar. Özür ve af edin hali bu. Hizmet gibi olamamış. Güce teslim olmuş. Hiç şaşırmamak lazım. Hocaefendi olmasa, bizde böyle olurduk...

Doğan Medya Grup başkanı tarafından 'düşman' görülüp ve havuz medyabaşına gammazlanmak nasıl bir duygu olacak? Berbattır. Neden olduğunu Deniz Zeyrek çok iyi biliyordur. Enis Berberoğlu, Derya Sazak ve daha nicelerinin başlarına da aynı şeyler geldi. Biat etmeyen kovuldu, işini kaybetti. Deniz’in içine sinmez elbet ama sabrediyordur. Deniz, mert bir gazetecidir, bulunduğu noktaya tırnakları ile kazıyarak, kendi emeğiyle, uzun yılların çabasıyla hak ederek geldi. Ne yapsaydı yani, patronlarını çok iyi tanıyor! Lütfen onu da yıpratmayalım! Gladyo’nun Berat Albayrak’ı solculara infaz ettirmesi, AKP’lileri infaz sürecinin başladığını gösteriyor. Henry Kissinger, Redhack grubunu desteklediğini twitinde yazdı ve hemen sildi. Mesajı alan avaneleri hemen operasyon sinyali aldı ve dört bir koldan saldırıya geçirdiler hücrelerini. Arjantin, Holllanda, İtalya ve Kebek’teki medya ekipleri Türkiye’dekilere mesajları çaktı. Sosyal medya böyle bir şey işte. Kimin ne yaptığını, dikkatli takip ederseniz hemen görüyorsunuz. Baykuşum dedim ya, her tarafta keskin gözlerim var, gece de görüyor.

Ruşen Çakır -AKP aşkı da bayağı derinmiş! Bakanlar Kurulu’ndan 'gizli davet' alan Çakır’ın neden Hizmet’e sinsi sinsi çaktığını şimdi daha iyi anladınız. Ne entelektüeli, kalemini peşin satanlardan… Adnan Oktar ve kedicikleri ayrı birer rezalet. Harun Yahya kitaplarının yazar ekibinde 15 yıl çalışmış Mustafa Akyol ayrı bir kepazelik sergiliyor. Bugün açıktan 33. Derece masonum diyen Adnan ve grubunun 2. Abdülhamit ve Cemaat düşmanlığı yapmaları sadece hükumet yalakalığından değil. New York Haham Konseyi’nin uzun soluklu İslam’ı kirletme projesidir, hatta çakma Mehdi projesidir. Kendi gizli ajandaları var. Erdoğan ölsün diye bekliyorlar, bu proje bitmeden Adnan ahlaksızı Mehdilik iddiasını açıktan seslendiremiyor. Ancak kitaplarında serpiştirmiş her yana. Sapık! Türkiye’nin en zengin seks kaset çetesinin patronu, porno kralı! Kedicikleri ne işe yarıyor sanıyorsunuz? İnşallahla maşallahla sahnede oynattığı ile kalmıyor maalesef…

Edepsiz hirsiz Hitler'iniz Sufyan Erdogan'in pasa gonlu istedi diye ulkenin en entelektuel aydinlarindan Gladyo terorist cikartmaya zorluyor. Kanada Basbakani Justin'in A Takiminda Eski Toronto Polis Sefi Milletvekili Bill Blair de dostumdur, Saadet Oruc'ta! Benden terorist cikmaz! Ancak CHP ve MHP’lilerin içinde bulunduğu AKP heyeti Ottawa’ya gelip meslekdaşlarına liste verdi. Hitler’in idam listesi gibi karşılandı elbette! 10 bin habere imza atmisim, Her kesimin hakkini savundum, kimseye ayrimcilik yapmadim. Aleviler bilir, Turgut Oker'i bile Zaman'da kesmedim! 50 yıllık gazeteci Oktay Eksi, 28 Subatta askerin emriyle andicladigi gazetecilerden ozur diledi,simdi kalkmis "Feto" diyor, ozur dileyecegin hatayi yapiyorsunuz. Yaşınızdan başınızdan tecrübenizden de mi utanmıyorsunuz?

Hangi gorusten olursa olsun eskiden gazeteciler arasinda birbirine saygi ve dogru haber yarisi vardi! Erdogan ile ne gazeteci kaldi ne habercilik! Gercek gazeteciler, sivil toplum ve demokrasinin, insan haklarinin, sosyal ve laik hukuk devletinin garantisidir, ozgurse millet bekasi olur. Gazetecilik ölürse çok insanlar mağdur edilir, insanlık ve insanlar ölür. Her savaşta önce gerçek öldürülür. Bugünde Erdoğan’ın hırsı yüzünden hikmeti devlet teranesiyle önce gercek haberler infaz edildi, bunun icin gercek gazeteciler magdur edildi! Gercekler olmayinca toplum algiya ve hipnoza acik hale geldi. Hepiniz oradaysınız ve görevinizi yapmadınız.

Gladyo'nun gercek gazetecileri hedef alip hapsetmesi, issiz birakip, hicrete zorlamasi planlari geregiydi! Gerçek gazeteci Deniz Zeyrek'te nasibini almis! Gazeteciler dogrulari yazdigi surece degerlidir! Kalemini satanlar gazeteci olamaz!Terapide de gercek yoksa terapi yoktur, yalan medya olmaz. Olursa işte böyle oluyor. Sovyet medyası gibi tek sesin hakim olduğu ortamda kof bir devlet oluşur. Kağıttan kaplandır ve kolay yıkılır. Aktrol ve OKK Gladyo cetesi insanlarin ozel yasamlarina bodoslamasina girdi, nifaklarla insanlari birbirine dusurdu! Kaliteli olan bellidir! Gazeteciler Kimin ne mal oldugunu en iyi bilen kulagi kesik aydinlardir! Saray soytarilarinin copluge supuruldugunu goreceksiniz, sabrediniz. Bir gun ulkemizde Havuz medyasi yikilacak ve cogu copluge gidecek! Deniz Zeyrek, Metehan Demir ve Amber Zaman hep kalacak, cunku gazeteciler...
Erdogan, ulkede her birligi ve kardesligi parcaladi ama Diplomasi muhabirleri dernegimizdeki kardeslik birligini parcalayamadi, kimseyi onlara yedirmem, yedirmeyiz! Ateistmiş, lezbiyenmiş, bana ne? Size ne kişisel tercihlerinden? Size ne dünya ve ahiret görüşünden? Herkes bir seferdedir, hidayet vermeden Allah, siz mi hidayet vereceksiniz? 1999 Maskeli balosunda Deniz Zeyrek'ten cok sey ogrendim! Pek cok bilgiyi diplomasi muhabirleri birligimiz paylasirdi, meslekte kardes idik! Eski Komünist idi ama insan adamdır. Harp okulundan Komünistlikten atılma Metehan Demir gazeteci dostuma nasil sahip ciktiysam hızlı solcu Deniz Zeyrek'e de sahip cikarim. Biz Ankara'nin en iyi gazetecileriydik, oyle de kalacagiz!

Deniz Zeyrek, aslinda MGK kararlarini Turk basininda benden ve Mehmet Baransu'dan once yazan basarili bir muhabirdi! Kaynaklari benim gibi zengindir, ulaşamayacağı kimse yoktur, doğr haberi mutlaka bulur, kabiliyetlidir, meraklıdır, heyecanlıdır. Deniz Ankara'da 3 yil en iyi gazeteci arkadaslarimdandi! Her donemde mantikli davrandi! Elbette patronu tarafindan satilmak kotu bir travma!


ÖKK ve Psikolojik Savaş

İşte kendisine Müslüman diyen ama insanlıktan nasibi olmayan AKP zihniyetinin yaptığı zulümlerden biri Email atılan yaşanmış olaylardan biri!
Maalesef dogru! Bu arkadasa terapi icin birseyler karaladim! Bu hanimefendi cennetliktir, omurboyu onun eli ayagi opulur ama asla bosanmaz!
Ensar Vakfı'nda yaşanan tecavüzlere "kazadır, bir kez olmuştur, istisnadır" dedi Recep Seymen yüzü kızarmadan! Tesadüf ve istisna yok, kasıt ve kötü niyet var. Artık eskisi gibi bu diktatöre karşı kendinizi yormanıza gerek yok. Sadece mağduriyetleri anlatın yeter. Kendisi yıkılma evresine girdi. Sabah akşam 40 kanaldan hizmet hareketine kin ve nefret kusanlar; Bu ülke sizin babanızın malı değil.. Hukuksuzluk hakkınız yok! 15 yıldır terör, yoksulluk, cehalet, komşularla sırf sorun vb. problemleri sadece kötüleştiren RTE'den gelecek günlerde ne beklenebilir?..

Cem Aydın twitter kullanıcısı büyük ihtimalle asker ve bu süreçte mağdur edilen Atatürkçüler adına yazıyor, okuyalım:

Beşevler'deki Voleybol Federasyonu’na ait spor salonunda işkence yapılıyor. Bu hayvanlar; komiser Tahir, komiser Akif, polis memuru Elif mi? Hasan Atilla Uğur gibi görevli olmayan emekli bir albayı, sorgu odasına alıp işkence yapmasına izin veren, DzK Komutanı ve sıralı astları hesap verecekler... Çok özel yetiştirilen ve her biri TSK için ayrı bir kazanım olan SAT-SAS komandoları, Ali Türkşe'nin sadist duyguları orgazm yapsın diye mi yetiştirildi? Hele bunu asker askere yapıyorsa! Bir sat komandosunun nasıl zor şartlarda yetiştiğini Ali Türkşen iyi bilir.
Hiçbir iddia işkenceyi meşrulaştıramaz! Sorumluları zaman aşımına uğramayan bu suçtan dolayı mutlaka yargılanıp, cezalandırılacaklardır. Bayan memur Elif "Sizin babalık haklarınızı alıcaz. Eşleriniz ganimet olacak." Görevdeki polisler sapıksa, bizi sapıklardan kim koruyacak! İşkence yapan insan olamaz! Hatta hayvan bile olamaz! Olsa olsa her şeyini satmış AKPli militan olur. Gencecik zıpkın gibi delikanlı SAT-SAS'ların tanınmaz hale getirdigìn yüzleri kabuslarına her girdiğin de yüzüne tükürecek torunlarını düşün!
Ülke 36 yıl önce yaşadığı, sol entellektüeller üzerinde uygulanan işkencelerin travmasını da, akademik düzey kaybını da atlatamadı henüz!
Hayko Bagdat sordu:   KHK ile 100.000 civarında insan tüm gelirini kaybetti. Hadi birkaç ay eşe dosta sığınacaklar. Sonra? Çoluk çocuk ne olacak halleri? Bu soruyu akıl eden çok az sayıda vicdanlı aydın kaldı... KHK mağdurları yok olmaya mahkûm edildiler...

"Siyasal İslam" diye yola çıkıp münafık olmanın resmini RTE ve 40 haramîlerinden daha iyi kim yapabilir?

Tüm komutanlar, Hulusi Akar dahil, House of Wax filmindeki gözleri hareket eden mumyalar gibiler. Bunlar da o kadarcık harekette yok!
Siz içerden, akp dışardan çökerttiğiniz, zayıflattığınız, kukla haline getirdiğiniz TSK'ya ihanetin hesabını vereceksiniz. Eğitim şart! Beyin olmayınca koşuşturma bir işe yaramaz. Çakma askerlerle savaşa değil, helaya bile gidilmez! Bir kurmayın yarım saatte yaptığı işi kafa kafaya verip tüm gün mesaide halledemiyorlar. Oraya koş, buraya koş, olmuyor... Olmuyor!
Her biri alanında uzman yüzlerce personeli, tonlarca tenekeyle değişirsen, daha çok bağırırsın. Gerçi sen de o tenekelerdensin ya! Çakma rütbeler, liyakatsiz terfiler, işe yaramadı anlaşılan. Kendini yırtsan eldeki kumaş bu, eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir!

Strateji Daire Başkanı Tuğg. Mehmet OĞUZ, etrafındaki budalalardan bunalmış vaziyette sağa sola küfredip, bağırıp duruyor. Şimdi herkes birbirine şüpheyle bakıyor. En ufak kıvılcımda patlamaya hazır TNT den bir atmosfer var. Personel sürekli diken üstünde... Hepsi adı gibi biliyor ki FETÖ algısıyla işkence edilenlerin tek suçu; RTE'ye biat etmeyen, Atatürkçü, başarılı ve alanlarında uzman olmak. Günlerce Genelkurmay koridorlarında yankılanan işkence altındaki askerlerin çığlıkları, sivil memurları gözyaşlarına boğdu.
Mehmet Şanver: Düğüne gelmeyen komutanlar darbeye katıldı diyor ki yalan! Hain olmayanları acil koduyla karargaha çağırıp tutuklayan sizsiniz. Binali Yıldırım: Başkanlığın kapısı 15 Temmuz da açılmıştır diyor ki, biz de tam bunu diyorduk.

İNSAN olmanın; ülkeyle, toprakla, bedenle, ad ve üdvanla değil; beyinle, yürekle, karakterle ilgili olduğunun altını çizmek istedim... Ne mahkemesi! İfadeleri bile alınmadan mahkum edilen yüzlerce parlak personel, bu infaz memurlarının zorlamasıyla evlerinden çıkarılıyorlar. Hak etmedikleri konumları işgal eden Y.Kılıç ve N.Baran yaptıkları hainliklerin bir gün hukuk karşısında mutlaka hesabını verecekler. NMR Başkanı Sezmai ve saz ekibi H.Aksu, C.Yay, E.Toraman ve E.Kaya yıllarca beraber çalıştıkları meslektaşlarını bir kaşık suda boğacaklar.

Kendi için “Beraat-ı zimmet asıldır. Kişi suçu ispatlanana kadar masumdur” diyen Teron’un asker yalakaları insanlıktan çıkmış kukla gibiler. Elin oğlu deyip burun büktüğünüz yabancılardan görülen insanlığın onda birini göstermeyenlere insan demekte zorlanırsınız. Silah arkadaşını hançerleme heveslisi yaratıkları görünce; savaşa girsek, kesin düşmandan önce bunlar indirir Mehmetçiği... Devlet ciddiyetinden uzak skandallar, kanunsuzluklar, acemilikler bunlarla sınırlı değil.. Ülkenin başını yiyene kadar devam edecekler...

Asker böyle yapar da Dış İşleri boş durur mu? Yıkama yağlama yeteneği yüksek monşerlerle(!) temsil ediliyor zavallı ülkem. Akla ziyan Cumhuriyet Savcısı M.Gökçe’nin genel kurmaydan talebini, istihbarat başkanı Korg.O.Erbaş, Dış İşlerine paslar. “Çok rezil hareketler bunlar!” Uluslararası boyuttaki kepazelikleri yazıyorum. Mideniz kaldırırsa... Büyükelçinin hası M.H.Olcay, yurtdışında ev araması yapmanın açık bir egemenlik ihlali olduğunu bilemeyecek kadar tecrübeli (!).

Uluslararası skandala dönüşmeye ramak kala, saadet zinciri üyesi kifayetsizler hareketi, ev sahibinin akıllı manevrası ile son bulur. Elçi ve beraberindeki 6 haydut aynen tabana kuvvet... Anlayacağınız diplomasimiz altın çağını yaşıyor (!). Balta taştadır, bulunduğu yerin Teron’un ülkesi, kendisinin de mahalle karakolundaki aynasız olmadığını yarı anlar vaziyette rüyadan uyanır. Ev sahibinin "Tabii evimi arayabilirsiniz, ama malum ortalık hırsız kaynıyor, yerel polisi çağırayım, birlikte arayın" sesiyle kendine gelir
Bakan olma hayalinin, içini hoş eden heyecanıyla rüya aleminde yola çıkan TC Büyükelçisi soluğu arama yapacağı evin kapısında alır. Saadet zinciri gibi! Savcı, genelkurmaya; genelkurmay dış işlerine; dış işleri eniklerine, onlar da gariban Mehmetçiğe sarmış durumdalar. Dış İşleri, mal bul bulmuş mağribi gibi sonunu düşünmeden elçiliklere emreder “ vurun, komayın, tiz getirin şamdanları!”
Dil notu olmayan, H.Gülerce’nin öğrencisi Ö.Altunbulak’ın tercihi de Brüksel. Ne varsa bu Brüksel’de artık! T.Karataş Lizbon’a atanmış ama Çaycı’ya yakınlığından dolayı katalogdan yer beğenip Brüksel’e gitmeyi seçti. Eski alışkanlıklar depreşti yine... Liyakatsiz gönderilenler görevin hakkını değil, tatilinin hakkını verecekler bundan sonra… Bir dönemin GKB’si İ.Başbuğ, yurtdışı ziyaretlerinde “Burayı iyi değerlendirin, gezin-eğlenin, fırsatı kaçırmayın” diye motive ederdi… Yurtdışı kadrolarını yangından mal kaçırır gibi boşaltan tenekeler, işledikleri haltın mükafatı olarak konacakları kadroların peşindeler. Mesleki yeterliliğine, dil seviyesine bakılmadan sadece yalama yeteneğiyle çok kritik yurtdışı kadrolarına teneke personel tefrik ediliyor.
En kritik konularda cevap alınacak muhatap bulunamıyor. Suriye’ye, Musul’a girmekten bahsedenlerin ellerinde bir harekat planı bile yok. Bunun iki anlamı var: 1. Cahillik 2. Kalan vatan evlatlarını ölüme göndermek Hazır şehit haberleri kimsenin umurunda değilken…

Genelkurmay dingonun ahırı, baş belli değil kıç belli değil… Borusu AKP ye uzanan konuşuyor. Askeri disiplin ve saygı yerlerde sürünüyor İster misiniz bundan sonra FETÖ den özür dileyip, ben ettim sen etme abi desin?! Olmaz olmaz demeyin! Bu ülkede ne olmazlar oluyor..

CB, Rusya ile hava savunma sistemi tedarikine varıncaya kadar önemli savunma anlaşmalarına yönelik imzalar atarken, bu ne turşu demezler mi? CB bunu anlaşma masasında Putin'den öğrenince, "kandırıldık ey halkım!" deyip güvendiği generallere "bana mı sordunuz" çeker mi? Bir yandan darbe girişiminin(!) arkasında olduğuna inanılan ABD ve NATO ile ilişkilerimizi sorguluyoruz numarası çekip Rusya ile ilişkilerimizde 2nci bahar yaşarken, NATO ile birlikte Rusya’ya karşı bir askeri plan hazırlıyoruz. Kim kimi ... demezler mi?
O HALde eskisinden daha güçlü ve daha güvenilir bir ordumuz var şimdi(!). Yazacağım garabeti de komşu ülkenin genel kurmayı yapıyor zaten.. Beyinsizler devirecekleri çamlara ve yapacakları ihanetlere mani olmasınlar diye beyin takımını FETÖ’cü olarak fişleyip, içeri aldılar. Karargahta askeri hiyerarşiye uymayan, meslekle bağdaşmayan garabetleri anlatmaya ara ara devam edeceğiz. Delilsiz, mesnetsiz insanların hayatları karartılıyor, devlet heder edilerek kurda kuşa yem ediliyor. Ve bir halk uyuyor! Artık bu beceriksizler ordusuyla Suriye, Musul, İŞID bataklığından nasıl kurtulacaksa güzel ülkem, hep birlikte göreceğiz…
White-mall’arla yatan şaşı kalkıyor sanki… Beceriksizlikleri ortaya çıkmasın diye ne kadar akıllı varsa uzaklaştırmaya devam ediyorlar… Beyni giden kuvvette ortalık mallara kaldığı için idari izinle görevden uzaklaştırılanlar listesinde emeklilerin bulunması da gayet doğal... Komutanın ruhu bile duymadan Whatsapp’ta idari izin perdesiyle görevden uzaklaştırılacakların listesi paylaşılıyor. Komutanlık mühür makamı.

Bylock listesinde olduğu halde Sunay Akkaya'nın komutan emriyle çıkarılması, işlerin hukukla değil gugukla yürüdüğünü gösteriyor zaten. Artık, Bylock listelerindeki isimlerden bazıları tutuklanırken diğerlerinin meçhul bir emirle listeden silinmesi hayret uyandırmıyor!

Tesadüf olmalı (!) 

Balyoz’dan ve FETÖ’cülükten bir şekilde sıyrılan her devrin adamı Tüma.C.Yaycı o gece Marmaris’teydi. Neden mi Marmaris’teydi? Yağcının, CB’yi o gece otelinde misafir eden Serkan YAZICI ile önemli görüşmeler yapması gerekiyordu. O gece karargaha apar topar çağrılan personel tutuklanırken, çağrıyı yapan ve tüm gece karargahta bulunan bu birileri tutuklanmıyor. Nedendir bilinmez! Bostanoğlu, komutanlık yetkilerini takmayan Yaycı’dan, anlamsız bir şekilde çekiniyor. Çalışmalarından rahatsız olduğu halde C.Yaycı ile arasını iyi tutmasının, bu görüşmelerde kendisine salıklandığı artık gizli değil. Kuvvete elini kolunu sallayarak ziyarete gelen Serkan Yazıcı, Yaycı’dan sonra kuvvet komutanı ile görüşmeyi de ihmal etmiyordu. Darbe oyunu sonrası karargahta hiç kimse tarafından tutulmayan Yaycı’nın personel başkanı olmasında bu görüşmelerin etkisi olacaktı.

F.Kazanç darbe gecesi Kuvvet Harekat Merkezi nöbetçisi idi. Nedense nöbetini değiştirip aşağıdaki paylaşımları yapacağı mekana gidiyor. Birileri, önceden fişlediği personeli acil koduyla karargaha çağırırken, öte yandan  tutuklanmaları için sıkıyönetim emirleri hazırlıyordu. O gece otoparkta saatlerce bekleyen Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. B.Bostanoğlu’nun cevaplaması gereken sorular var. Üst düzey personel kendisine ulaşamazken, aslında çok sayıda telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Kritik soru kimlerle, ne görüştüğü? Onlar karargahlarında değiller ama birileri az sonra sergilenecek oyun için hummalı bir şekilde çalışıyor ve kendilerine rapor veriyorlardı. Darbe oyununun yaşandığı gece karargahlarında bulunmayan kuvvet komutanlarının telefon kayıtlarına bakan olmadı. Her şeyden habersizler(!).

Hukuktan habersizler; suç işlemeye, işkencelere, kanunsuz emirler vermeye ve uluslararası arenada ülkeye zarar vermeye devam ede dursunlar. Güzelim ülkemin; hainlerin, kuzu postundaki çakalların ve en kötüsü de cahillerin elinde ne hallere düştüğünü yazmaya devam ediyoruz.

Aslı Erdoğan soğuk yüzünden hırka istedi. Hırka için 15 gündür mücadele veriliyor. Yastık için 6 kurumla günlerdir yazışılıyor. Çağlar birbirini görse, Ortaçağ yüzüne tükürürdü Uzayçağının... RTE'ye biat etmeyen herkes bir gün hedef olacak. Susarak kurtulamazsınız; bari konuşun da gök kubbede hoş bir seda bırakın... 15 Temmuz tiyatrosu elbet aydınlatılacak. Umarım çok geç olmaz ve tarihe şeref levhası olan bu değerli insan tekrar sağlığına kavuşur...
Deniz Kuvvetleri tarihinde pek çok ilki gerçekleştiren, 148 yıl sonra ilk defa donanmamızı Ümit Burnu'nundan dolaştıran bir amiral... Ali Murat Dede'nin planlayıp komuta ettiği bu seyirde donanma Afrika'nın etrafını dolanıp her ülkeyi ziyaret etti, yardımlarda bulundu. Yapılan faaliyetler o kadar ilgi gördü ki bazılarına zamanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katıldı... Yıllardır ihmal edilen Afrika ülkeleriyle üst düzey temaslar yapıldı, çeşitli alanlarda işbirliği yapılması da sağlandı... Hiçbir başarının cezasız kalmadığı TSK'da Ali Murat Amiral de payına düşeni adı. 15 Temmuz'la ilgisi olmadığı halde mağdur edildi... Hayatı boyunca onuruyla yaşayan bu amiralimiz yapılan haksızlıkları kaldıramadı. Son kontrollerde kanser olduğu tespit edildi... Eşinin hukuki girişimlerini "Hiçbir suçu olmayan arkadaşlarım olmadan tahliye olmak istemiyorum. Tedaviyi kabul etmiyorum"diyerek reddetti.. Boğaziçi Üniversitesinden Elektronik Yüksek Lisanslı, kariyeri başarılarla dolu örnek bir subay: Tuğmiral Ali Murat Dede... Gerçek hukuk hakim olduğunda "kandırıldım" demeniz sizi kurtarmayacağı gibi komik duruma düşeceksiniz. Aklınızı başınıza alın..

Huzurlu bir Emeklilik hayali kurarken, insanları uğratıkları maddi ve manevi zararlar sebebiyle tazminat davalarına muhatap olacaklar... TCK 271: Suç uydurmak, TCK 277: Yargı makamlarını etkileme, TCK 288: Adli yargılmayı etkilemeye teşebbüs, suçlarından yargılanacaklar... Bütün bu hukuksuzlukları planlayan ve alet olanları bekleyen son ne derseniz... TCK 257: Görevi kötüye kullanmak, TCK 267: İftira,

Sonuçta ceza verilmesine gerek bir durum bulunamayan bu personelin göreve iadesi gerekirken 3-5 kişi dışında kalan yüzlerce personel hisli MSB'nın onayıyla 1 yıl görevden uaklaştırıldı. Hızını alamayan Cihat Yaycı, bu personel hakkında savcılığıa suç duyurusunda bulundu. Kendisinin suç bulamadığı bir konuda savcılığın gözaltı kararı vermesini, bundan istifade ile ihraç kararı aldırmayı umuyor Yaycı Amiral... 

Her Kuvvette, kurmay ve iyi yetişmiş subayları tasfiye etmek için gayret sarfeden "görevliler" var. Selçuk Bayraktaroğlu, Cihat Yaycı, Atilla Şirin, Nerim Bitlislioğlu, Cevat Yazgılı, Orhan Gürdal vs... ve bunların kullandıkları piyonlar, köstebekler, palyaçolar... Ne kadar gayretle soruştursalar da hiç bir somut bilgi-belge-veri olmadığından kimse hakkında "Fetöcü" hükmü veremediler. İlginç olan, MEB'in hakkında işlem yapmadığı bayan öğretmenin eşini TSK'nın ihraç edecek veya açığa alacak kadar hunharca tasfiye yapması...

Devleti soyanlar 17-25 Aralık'ta suçüstü yakalanınca "kavgada yumruk sayılmaz" mantığıyla saçmalık dolu olsa da eski defterleri açtılar... 2010 yılında yapılan KPSS'yle ilgili iddialar ortaya atıldığında, bugünün en hızlı Fetösavarları bile inanmamış, saçmalık demişti... Eşlerinin KPSS'den 80 üstü not aldığı gerekçesiyle şüpheli olarak fişlenen askerlerin bazıları açığa alınırken bir kısmı da ihraç edildi... Vatanseverleri tasfiye için 15 Temmuz tiyatrosu sonrasındaki kaosu "Allah'ın nimeti" olarak görenler KPSS yalanına TSK'yı da bulaştırdı... O gün bugündür kamuoyu KPSS hikayesiyle uyutulup devlet soyulmaya, yandaşlar da soyulan devlette sınavsız işe girmeye devam ediyor...

İzmir'de Alevi Dedesi bylock tan tutuklanmış.Akp hukuku bitirince Kapalıçarşı'da 600 dükkan kapanmış. Bylock Bahane, Tutuklama Şahane! Gökçe Fırat gazecilikten başka bir şey yapmadı. Eninde sonunda beraat edecek. Ama ona bu zulmü reva gören yezitler hep lanetle hatırlanacak! Türk kelimesinden öcü gibi korkan, Türk milleti yerine "bu millet" diyenlerin Türk Bayrağı 'na saygısı da yok. Erdoğan’ın sahte Diplomasını yazan ilk kişi öldürüldü. Gökçe Fırat çok üstüne gitti, tutuklandı. Ben yazdım, annem öldürüldü. Okumamış ama her konuda fikir sahibi. Her yönüyle yerli ve millî yani... Sanırım bu nedenle Gnkur.Bşk. Akar'la iyi anlaşıyorlar... Diploması sahte, hayatı yalan... 15 Temmuz'a tiyatro dedğimde küfreden arkadaşlar izlesin diye... Spor akademisi mezunu efendi hazretleri bildiğin Sun Tzu çıktı, iyi mi?
15 Temuz günü TRT den okunan bildiriyi vermeyen darbeye karşı direnen ender televizyonlardan biri olan Hayat televizyonu kapatılıyor... Hukukun bittiği Orta Doğu ülkesinden acı bir kıyaslama: RTE'ye biat etmeyen gazeteciler hapiste, polis katili 8 ayda serbest kalıyor...

10 CU BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR..,



***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder