29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 6

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 6


TÜRKAN SAYLAN VE PERİNÇEK’İN AJAN KIZLAR PROJESİ

Aslında hepsi hem ülkede hem dünyada Hizmet'in darbeyi asla desteklemediğini, insanilik, hayat ve barıştan yana olduğunu biliyorlar! Katillik hırsı olanlar dünyalık peşindedir, huyu hasiyetidir Hizmet camiasinin kredisi o kadar guclu olmali ki, koskoca laik generaller sorumlulugu ustlenmek yerine cemaati suclayip babayigidi gosterdi. Tabi ironi yapıyorum. Erdogan ve AKP'yi hic sevmeyen laik Kemalist ulusalcilar bedel odemek yerine cemaat arkasina korkaklar gibi saklanip terfi pazarligi yapti! Kim oldukları da belli, hak etmedikleri terfileri aldılar. Kurt postunda başörtülü bacınızı yemek isteyen domuzlar da belli. Koskoca laik ve Kemalist guya ulusalci generalller acikca cikip Yurtta Sulh Konseyi'ni biz kurmustuk, darbe de yapacaktik demekten acizler! Aslinda herkes Ergenekon, laik Kemalistler ve Erdogan'in cemaati gunah kecisi yapmasiyla ne kadar aciz ve namert olduklarini ogrenmis oluyor Devleti domuz gibi yemek noktasinda Kemalistler ve Ergenekoncular Erdogan ile ittifak yapti! Cemaatin arkasina saklanip darbe yapan ödlekler. Sadece Siyasi Islamcilar degil, ulusalci Kemalistler, Ergenekoncularda yaptiklari her turlu pisligin bedelini cemaatin odemesini istiyorlar! Siyasi Islamcilarin askeriyedeki ahlaksizligi artik yeter dedirtmedi! Bu serefsizlerin diyetini neden hep biz odemek zorundayiz. Korkaklar! Siyasi Islamcilarin Gladyocu olmak icin can attigini Erdogan ve AKP ile gec idrak ettik! Oysa dava adamiyiz derler, Cemaat insanlarını pasif ve koyunlukla suclarlardi. Gördük kimler koyunmuş...

TSK'da aklibasinda herkes Gladyo ekibi ile Perincek'in derin devlet destekli oldugunu bilir! Erdogan ve AKP ile domuzluklar iki katina çıktı, belki de yüz katı. Domuzlar hızlı ürerler.

Siyasi Islamcilarin kahpe ve donek olduguna askeri lisede sahit olmustum! Neden bu domuzlarin faturasini hep biz oderiz, halen anlayamadim! Siyasi Islamcilarin TSK'daki adamlari acikca seriat isteriz derler, dokunan olmazdi! Ordudan halis muslumanlarin atilmasina sebep olurlardi! Siyasi Islamcilar askeri okullarda da hep basimizin belasi oldu! Kanli Islam devrimi yapip tagut sistemi yikacagiz dediler, fatura yine bize cikti. Erbakan’ın kadayıf altı ve üstü esprisi vardı. Kanlı yapacağız devrimi diyordu Erdoğan’ın hocası. Siyasi Islamcilar hep kanli devrim planladilar ve Erdogan ile emellerine sonunda ulastilar! Çok ihlaslı idiler kötülükte ve şerlikte. Erbakan’ın kanlı mı olacak, kansız mı olacak sorusu cevabını buldu. 15 temmuz sözde darbesi kanlı olacağını ispatlıyordu.
 Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin kendisi secmis bogaz koprusune gidecek 400 kurbanı! Zavalli ogrencilerin baslarina gelecekkerden elbette haberi yoktu! Buna cakallik denir, askeriyede meşhur tabirle oruspu çocukluğu! Abidin 1 gün önce Yalova’da teftişte yormayın bu çocukları dedi mi? Dedi. Kime dedi. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a dedi. Çiçekle karşılaştı Harbiyeliler Akar’ı. O, ise onları ölüme yolladı.

Numaradan darbe yaparak son bir hamleyle belki eski duzeni kurariz diye zulm ediyorlar ama is isten gecti insallah. 1985’deki Turkan Turkan'in Dikimevi Lepra Mücadel Başkanı ikenki sesi hala kulaklarimda, "gencler, kizlarla gezin tozun eglenin"demisti! Sana ne demistim icimden kizarak, keyfimin kahyasi misin? Değildin ve bu noktaya geldik.

Perincek, askeri okullari kapattirarak, aslinda "benim olmayacaklarsa, kimseye yar olmasinlar" demek istiyor! Bu devirde copcatanlik calismaz, bieysel özgürlğklere karşışmak insan haklarına aykırıdır, hayat ve imana aykırıdır. Turkan'in kanserden vefati, G.Yaser'in ABD'de 6 yil 6 ay kacak yasami ve  Perinçek Silivri'de 5 yil tutulunca askeri ogrenciler rahat bir nefes almislardir. Askeri ogrencilikten baslayarak Turkan ve Perincek'in ozel hayatlari kontrol etme projesi, 15 temmuz ile karsimiza cikti! Darbeciler bunlardır!
Turkan ve Perincek'e 30 yil sonra sorum şudur: sSize ne hangi askeri ogrencinin kimle evleneceginden veya kimle gezip tozacağından! Birakin gencler kendi karar versin! Neden askerlerin ailesine ajan yerleştirdiniz ve özel yaşamı yok ettiniz? Turkan, losemi kanserinden vefat etti, o kadar askeri ogrencinin kanina girdi, normaldir! Perincekcileri derin devlet korumasa bugüne kadar yasatmazlardi. 40 yıldır her darbenin bir kenarından çıktı.
Turkan ve Perincek'in tum askeri okullarda benzer kontrol kiz ajani projesi isliyor! Bos yere anlatmiyorum! Eger oyuna dusmezsen dislanirsin. Kendi hikayemi anlatayım, gerçektir.

Askeri okullarda Turkan ve Perincek'in fahise kumpasindan kurtulmak maharet ister! Nasil bir formul buldugumu yazsam gulmekten kirilirsiniz! Turkan Saylan ile bizi askeri lise 2. Sinifta tanistirdilar! Lepra'yi anlatacak sandik, size GATA'dan hemsire sevgili ayarliyacagiz demisti! Turkan'ı melek zannedenler var! Ne isin vardi da bize copcatanlik yapiyordun! Natural supheciligim bu iste bir yanlis var demisti kalbime! Turkan, anatomi hocamizi devreye sokup her askeri ogrenciye bir hemsire yazmisti! Benimki Sirine idi! Anlasma yaptik, tuzaklarini anlattim! Turkan'in caktirmadan ayarladigi Sirine baktim saf ve temiz Anadolu kizi, daha kirlenmemis! Senle bir oyun oynuyacagiz dedim, kabul etmisti!  Perincek'in hucre evlerine giden askeri ogrenciler Turkan'in kontrol ajani kizlariyla eglenirken, Sirine ile muthis bir platonik ask oynadik. Sirine ne oldugun farkinda bile degildi! Askeri hemsire olacakti! Bacim dedim ben sana ask mektubu yazacam, sende bana ama hic bulusmayacağız! Çok fenayım değil mi?
Sirine ile Faruk'un aski kisa surede GATA'da meshur oldu! Yazdigimiz mektuplari ortak hocalarimiz tasiyordu! Perincekciler cok kiskaniyordu! Anlayacaginiz Turkan ve Perincek'i hep islettim, Sirine ask mektuplarini kiskanan Perincekcilere de ask mektubu yazdim ki serleri dokunmasin. Ancak yine de atılmaktan kurtulamadım. Kalanlar Moskova’da gibi yaşadılar.

Turkan Saylan'in ajan kizlarindan askeri ogrencileri korumak kolay degildi! Solugu Perincek hucre evlerinde aliyor ve cok rahat veriyorlardi. Turkan Saylan'in kontrol ajani kizlari nedense hep radikal sol orgutculerdi ve hepsi Sovyet hayrani, hizli dava adami Komunist ajanlardi! Perincek ve Turkan Saylan yillarca dirsek temasinda calisip Harbiyelilerle kendi kontrol ajanlarini evlendirdi! Rusya meraki burdan geliyor! Perincek neden askeri ogrencilerden intikam aliyor? Turkan Saylan ve G. Yasar ile kurduklari solcu kontrol ajan kizlar tezgahlari cokmustur

Askeri okul ogrencilerine tecavuz edip dayak atmakla Turk askeri sindirilemez, Gladyo bunu ogrenecek! OKK Gladyocularini tanidilar boylece! Perincek seytanlari TSK'da gelecekleri olmadigini gordukleri icin, 40 yildir yetistirip ust rutbeye tasidiklari Gladyo subaylarini kullandi! Perincek ekipleri eskisi gibi askeri okullarda etkili degil, kimseyi kandiramiyorlar, cok kucuk azinliklar! AMA komuta kademesi oyle degil! Askeri ogrenciler arasinda Gladyo nefretinin ve kurtulma isteginin oldugunu biliyorlardi, intikam alip korkutup sindirmeye calisti domuzlar!
Eger Hulusi Akar ve Abidin, askeri ogrencileri bile bile atese atti ise bu Erdogan ve katil AKP'li capulculardan daha buyuk suc goruluyordur. Askeri ogrencileri kimse darbeci diye suclayamaz, katil bir Sufyan rejimi var! OKKcilar Gladyo ekibi, darbeci Perincek ve Saldiray grubudur! 15 temmuz'un faturasi tum topluma cikarildi! Sadece Erdogan ve Ergenekon cikar sagladi! O halde darbe tiyatrosunu bu ikili kurguladi.

 Acik değil mi! Net.

Askeri ogrenci darbeye karisti bahanesiyle sadece Hava Harp'ten daha once fislenmis 800 kisi sosyal medya hesaplari bahane edilip atildilar! Askeri okulda okuyanlar ne dedigimi iyi anliyor! Nerede gorulmus ogrenci darbe yapsin! Hem kime karsi! Amirleri terfi aldi, domuzlukları tel tel döküldü. Şunu unuttular. Askeri ogrenci psikolojisi dayanismadir! Katledilen ve hapsedilen ogrenciler emir kuludur ve sorumlu degil! AKP katilleri bosuna kumpas yazıyorlar, iftira ve yalanları yüzlerine çarpılacaktır.

Askeri ogrenci tatbikata gittigini saniyor! Bunun oyunu olsa ne olacak! Abidin ve Akar da suclu! Gonderen onlar! Tek katil Erdogan degil ki! 15Temmuz'da katledilen Harbiye talebesi Murat'ın ablası @MehtapTekin19 feryat ediyor.Türkiye suskun! Bu sese kulak verin Kesici, delici aletle boyunbası v ayak bölgesi yer yer kesilerek, agiz burun tikanmasi ile solunum kesilerek, vahşice katledildi bu gencecik Harbiyeli. Dünya ve siyasi görüşünü bilmem, hiç tanımam. Bir insane böyle işkenceyi kim yapsa hayvan derim. AKP Hayvanları linç etti. Agliyorum sadece! 4 yil giydim askeri ogrenci uniformasini! Ordunun seref, onur ve namusudur bu kiyafet! Kan doken Erdogan ve katilleridir! Murat ile beraber 3 cana kim kıydı? Devlet niye var katiller serbest gezecekse? Daha çok insan bu cinayetten haberdar olmalı.. 

Darbe girişimini önleyen Ömer Halisdemir Nur talebesi çıktı. Hadi bakalım AKteizler bunu da açıklasınlar!

100 yıldır süre gelen darbe geleneğinde en büyük amaç devlet kadrolarının tasfiyesidir En büyük tasfiye AKP eliyle Ergenekoncu ruh yaptı. Çetin Doğan neden Rusya'da ? Muhakkak bir plan çerçevesinde hareket ediyorlar. Ama bu sefer beklenen ülke bir Türki Cumhuriyet olabilir. Bu naylon darbeyle perincegin deyimiyle bu DEVRIMLER, Rus isbirlikcisi Avrasyacilar gecilemez denilen Canakkale'yi gecti. Daha fazlası da olacak. Siz hala "Fetö" saçmalığıyla yatıp kalkmaya devam edin. Bir diktatör tarafından yönetiliyorsunuz. Ne sanıyordunuz. Reşat Petek canhıraş Ergenekon'u, Sehven'i savunurken taklalar atıyor. Şimdi darbeyi araştırma komisyonu başkanı bu taklacı! Sefalet! Hitler intihar etti. Misoloni kurşuna dizildi. Saddam asıldı.. Bu işin fıtratında bu var. Halk çok alkışlıyor. Hitler de miting yapt ımı en az 5-10 milyon insana hitap ederdi ama intihar ederek öldü.

Hiçbir TİRAN döneminde olmayan bir zulüm var Bu bütün dünyaya anlatılmalı. Bu işin mazlum,mağdur ve mahkumları olarak Her yerde anlatılmalı.
Türki cumhuriyetlerde cemaat okullarını kapattirmak adına 2 ci darbeyi yapacaklar ve fetö diye yine cemaatin üzerine atacaklar. Etrafınızda hâlâ cemaatin arkasında ABD, İsrail var diyen varsa ağzına kürek sapıyla vurun çünkü aptallığından değil adiliğinden söylüyordur. Adalet ve Kalkınma için geldik dediler, başörtülü muhabiri tutukladılar, yetmedi darp ettiler, o da yetmedi cinsel tacizde bulundular.

ABD,Rusya veya diğer bir Ülkenin işgaline uğrasaydık; TSK, son 7 yılda,hele 15 Temmuz sonrası gördüğü zararı görür müydü? Bana göre görmezdi. Erdoğan'ı padişah ilan eden tarikatı lideri 15 Temmuz'dan çok önce 'hazır olun' talimatı vermiş! Hayalini kurdukları ve ya işledikleri tüm cinayetlerin başına FETÖ ekleyip davarlarına saman olarak servis ediyorlar! Haksız sayılmazlardı(!)... Hizmet suyu yokuş yukarı akıtıyor yani Dünyanın tek dert olduğu zamanda dünyasına mal olacak teklifle geliyordu. Nebî şöyle yakarıyordu: “Allahım, kavmimi hidayete erdir, çünkü onlar bilmiyorlar!” Her gün farklı bir yalan söyleyen insan bilmiyor demektir. Hizmet hareketinin toplum dışına itilmesi ile boşalan alanı radikal gruplar istila ediyor. Bu kapkara dönem bittiğinde insanlar sessiz kaldıkları için utanç duyacakları tarihi günleri yaşıyoruz…

Putin'in danismani Dugin de ulkemizde 10 darbe organizatorunu yazmis, Kemalistler Gladyocu, simdi erdogan ve AKP!Ruslari yazmayi unutmus Rus.  Adnan Akfirat'in Cin kumpasi ve Saldiray'in Ruslarla ittifakla Aliyev'e oynadigi darbe oyununu iki ayri makalede yazacagim! Domuz darbeciler. Sadece Yunanistan'da sorun varmis! Diger ulkeler Hizmet erenlerine iyi davraniyor! Erdogan ile Yunanlar ve Ergenekon beraber calisiyorlardir. Evlenme hikayesini Hizmet'te yurtdisinda kalin diye anlattim. Hocaefendi, 1991'de ilk muhacirlerden bekarlara oradan evlenin tavsiyesi yapti. Perincek, Ingilizce bilmez, Almanca bilir ve Alman Gladyosu ile irtibatli calisir! Oglu Mehmet Ruscasi var Rus ayagina, Adnan Ingilize bakar. 

Perincek'in MI5 ve MI6 ile iliskisini Adnan Akfirat saglar! Tuncay Guney sistemlerini anlatmisti! Kopek baliginin biri daha basini cikarmis! Dogu Perincek'in Ingilizce bilen Ingiliz Gladyo'da yardimcisi Adnan Akfirat, Hizmet'e Cin kumpasi kurdu, Dogu Turkistan zulmunu yaydiriyor!

Baku'de ev kiralari 200 dolar iken 5 odali Cevre Evi dershanesini 10 dolara nasil kiraladigimi daha sakirdler cozemedi! Herseyi de sormayin! Kasim abi pirimdir, benim zaten normal adam olmadigimi bildiginden surprizlere sasirmazdi!Ruyada dershane arayip ucuza kiralayan deli sakird. Neyse benim kiz isteme hikayelerinin hepsi orjinaldir. Bu yazdigim ceyregi degil! Hele Seki de muftuden kiz isteme ayri destan! Hikmetli de! Ahiskalilar kendi arabalarinin kayisini arabama takip tarlada yatti! Kasim beye dedim ki, koyleri 100 km uzakta, burda yerfistigi ekiyormus! Ahiska koyluleri Kasim beye cevap verdi: Ferruh muellim Mollakend de bir yildir Risale dersi yapar, 2 koylu evladimizi okutuyor, babamizdir! Iri kiyimli uc koylu, Ferruh muellim masinini 3 km oteden gorduk, ne olup diye kosarak geldik deyince Kasim abi sok! Nereden taniyorsun dedi. Kasim abi sen delisin, Ben yatiyorum dedi! 10 dk sonra 3 adam tarladan bize kosarak geldi. Kasim abi soymaya geldiler sandi. Guluyordum tabi. Bozuk arabanin etrafinda yedi defa donup ismi azamlari okudum,eger bu evlilik hayirli ise su tarlalardan Allah yardim gonderir deyince koptu.

Kurdemir ile Ucar arasi arabanin kayisi kopmus! Kus ucmaz kervan gecmez 7 sonrasi! Kasim abi kizi unut dedi! Ismi azam isi cozer demistim! Hanimi isteyecegimiz gunun sabahi Kasim bey Kazak'ta Hizmet var dedi, 9 saatlik yol, donuste arabamiz yolda kalinca umudu kesti. Karanlikti! Azeri esim ilk gorusmemize Baku'de peceli gelmisti, kocaman kara gozluk! Gozlugu cikarttirmak icin 1 saat siir okudum, gozleri gordum yetti. Evlenecegim gelin adaylarina okudugum 10 maddelik Kuran ve Hadis kaynakli sartlarim vardi. Ruyamdaki kiz degilse okurdum, hemen kacarlardi! Yasini basini almis bir Azeri hanim misafirimizdi! Hanimla evlilik hikayemizi anlattim! Bu bir Turk destani dedi! Ask hikayeleri boyledir! Kader de yazili evleneceginiz ruhu bulursunuz! Sahsen ruyamda gordugum Azeri kizini aradim ve buldum! Destan gibidir! Film yapilsa hak eder!

Fars sinif arkadasimi askina kavusturmak bana gore sevapti! Keske babam sen olsaydin demisti! Babasi yabanciya kafir diyen cinsten yobazdi! Gecen sene Fars bir sinif arkadasim vardi, Kanadali ile evlenecekti! Genci once sunnet ettik, tevhidi okudu! Kizin babasini ikna zor isti! Musluman olmadan Yabanci damatla evlenmis pek cok Turk bayanla tanistim! Kocami musluman yap ne olur diyenlerle ilgilendim! Hidayet Allahtan. Sahabe efendilerimiz evlilik konusunda hic kasmamistir, irkci fasist degillerdi! Hizmet, bu handikabi da asarsa sahabe kivami tutturulabilir.  Bekar erkek muslumanin gayri muslumanla evlenmesine Islam cevaz vermis, bayanlara vermemistir! Bu ayrimcilik degil, imani korumak icindir! Hemen nifak baslamis! Bekar bacilarimiza Musluman yabanci damat ile evlenip cifte vatandas olun, hicrette kalin ve Hizmet'e devam demistim!
Kosem Sultan dizisi zaten Erdogan'in gizli Harem'ini legallestirmek, katillikleri ve zorbaliklara devlet teranesi uydurmak icin cekilmisti! Yurtdisindaki bekar bacilarimiz da yabanci damatla evlensin bence! Hem Turk erkekleri bebek gibi, mizikci anne kuzusu, cekmek zor gercekten! Yurtdisinda pasaportu iptal edilen bekar arkadaslar yerli gelin bulsun ve evlensinler! Evlilere 2. Es alin demiyorum ha! Şanslarına kussün! 

En kestirme yabanci veya cifte vatandaslik alma yolu evliliktir! Turklerden bir medeniyet çikmayacagini Erdogan ve AKP ispatladi! Melez olun.

Sahsen 2006'dan beri Erdogan rejiminden umudumu kestim ve Turk pasaportu kullanmiyorum! 2025 yilina kadar da kullanmayi hic dusunmuyorum! Eger pasaportunuz iptal edilmis veya kayip kagidi imzalatiyorlarsa mahkemeye verin! Mahkeme karari olmadan buna haklari yok! Kismet meselesi. Ayrica herkesin hicret etmesine gerek yok! Peygamberimiz Alanya'daki bir ogretmene ruyasinda Hizmet mahalini terk etme emri verdi! Ona gore! Insan kacakcilarina asla guvenmeyin! Paranizi kaptirmayin, caninizi teslim etmeyin! Vize ile ulkeden cikin veya vize istemeyen ulkeye gidin! Birlesmis Milletler, Turkiye'yi terk etmek zorunda kalanlar icin Yunanistan ve Bulgaristan'da ozel ofis acmali! Hitler Sufyan durdurulamadi! Yunanistan guvenligi Suriyeli multecilerden bezmis, Turkiyeli multecileri de yakalarsa kacak diye hapse atiyor! Bir ogun yemek, berbat mekan. Yurtdisina kacak cikanlar yerel guvenlige yakalanmadan hemen Birlesmis Milletler ofisine gitsin ve iltica etsin! Eger yakalanirsa hapsedilir
Gasp edilen sadece bugunku masumlarin vakif ve sahsi mali degil! Erdogan ve AKP, ecdat mirasini yagmaliyor! Belgeleri gunun gelmesini bekler. Hele hele Fatih! Belediye baskani beni mahkemeye vermisti! Fatih'in bedduasini ve yagmalanan vakif mali cami arsasini yolladim! Dava kapandi. Sur icinde, kale dibinde nice sehitler ve evliyalar yatar! Restore diye milyon dolarlari cebe indirmekle mesgul Siyasi Islamci! Yagmalar hep. Fatih'te Atbasi nargilecilerinde sabahlar Siyasi Islamci! Ecdati Fatih caminde siftahi yoktur! 3000 ecdat camisinden teget gecer, ugramaz ki. Ne Sumbullu Efendi'yi tanir ne nargile ictigi Piyer Loti yaninda evliya Idrisi Bitlis'inin kabrinden haberdar Siyasi Islamci! Gosteris bol! Siyasi Islamcilarin yuzde 80'i namaz da kilmaz, basortulusu dating yapar, nargilecide laklakta! Yanibasinda Kilicali pasa, ezani da duymazki. Istanbul'da yasayipta ne sahabe ne evliya ne sehit kabri taniyan populistler dogradi Anadolu evladini! Ecdata saygisizlar Osmanlici kesildi! Istanbul'da siyasi Islamci geveze zevzekler nargilecilerde fokurdatir. eyup'ten baslarim, 

Eminonune 26 sahabe kabri ziyaret ederdim mutlaka!

Ya Hz. Ali ve ati duldul! Azerbaycan'a geleceksiniz ve sizi ihmal edecegim! Mumkun degil! Gademgahin yanindaki evi ve arsayi aldim,gelecegim. Nizami Gencevi'nin kabrini ziyareti ihmal etmisim, mubarek bana kusmustu! Uca bir tepeden el salladi! Vardim aglayarak, destursuz dolasilmaz. Anadolu'nun heryani sahabe ve evliya mezari kaynar, sehitler kol gezer! Sufyan'a yar olmaz, Gladyo'ya teslim edilmez son karakol, bilesiniz! Orta Asya'da Halid bin Velid'in mezarini issiz bir mekanda buldum! Yenilmez komutanin yeri uca idi! Mubarek dedim, mezarina ulasmakta zormus. Hizmet erenleri gidilen ve Islam'in hic ulasmadigi topraklarda ilk havari Matheous gibi iz birakacaklar! Gunesin dogup battigi heryerde! Gurcu Hiristiyan rehber milliyetciydi, Turk okulu mezunu! Sen musluman degil misin dedi! Matheous ilk havari, daha muslumani yokturki dedim! Gurcistan'da bir beldede Hiristiyan rehber burada Musluman veli mezari yok dedi. Havari de mi yok dedim! Matheous var dedi. Gittim kosarak! Her gittigim ulke ve beldede once sahabe, yoksa havari, oranin manevi diregi kimse arar bulur, dua ederim! Dirilerden daha diridir erenler! Sahabe ve devamcilarinin ayak bastigi topraklarda insan merkezli medeniyetleri siyasi Islamcilar kurmadi! Kalp ehli Hz.Ali yolcusu kurmustu! Elbette gidilen her ulkede Hizmet tohumlari farkli bir gelisim izleyecek! Hizmet'in ozu, misyonu saglam! Insan merkezli medeniyet cikacaktir Ustad ne diyordu, topraga attigin 10 tohumdan biri agac olsa tohumu atmakla zarar ettim, hata yaptim denilmez! Curuyen 9 tohum, gubre olur!
Hizmet'in 50 yilda yetistirdigi agaclara, meyvelere bakiniz! En azi universite mezunu, inancli, ilme mistake, kalbi ve ruhu mutmain nesiller. Kim ne derse design Hizmet bitti diyenlere asla inanmayin! 180 ulkeden pek cogunda umutlar filizlenir, fidanlar yine agac olur, meyve verir! Meger Hizmet erenleri ve Hocaefendi'den baska ulkemde babayigit, vatansever mertler yokmus, cok azmis! TSK bile kagittan kaplan oldu Sufyana. Kemalist ulusalcilara Musluman bir Hitler lazim olmus olacak Sufyan makamina Erdogan'i secmisler! Askeri Vesayet psikolojik savasini yediniz. Megerse ulkemizde liberal, demokrat, laik kimse yokmus! Devlet kaymagini yemek icin Bizans entrikasi ceviriyorlarmis! 15 temmuzda adi kondu! Kemalistler ve Erdogan'in fasizm de bulusmasi, Ataturk'un, TSK'nin kurdugu Cumhuriyeti bitirdi! Devleti domuz gibi yemekte ortak oldu ikili! Yapilan zulumleri tenkit eder gibi gozukup oh olsun diyen Kemalistler de bitmistir! Laiklik ve Ataturk degilmis derdiniz! Erdogan olmakmis! Vallahi, billahi ve tallahi Erdogan ve AKP bitmistir! Agzi ile kus tutsa artik agizlarindan cikan tek kelimeye inanmam! Bacima dokundunuz! Erdogan ve AKP'nin bugun serbestce yaptigi zulum, gasp, iskence, tecavuzlerden birini 15 yil once yapsaydi, baraji gecen bir parti olamazdi!

Basortusu basini ortmek degildir diyor bir twitinde Aysenur Parildak! Basini ortup masum kiza tacize oh olsun diyenleri cirilciplak soyuyor! Aysenur Parildak'in tum twitlerini gece okudum! Takipcisi azmis, RT edeni de yokmus! Agladim! Mertleri baglamislar tasliyor namert domuzlar! Aysenur Parildak'in cesaretine hayran kaldim! Iste evlenilecek mert kadin budur dedim ve esime gosterdim! Dansoz olmus erkeklere lanet olsun. Kabatas yalancilari nerede! Olmayan cinsel taciz, asagilama uzerinden benim basortulu bacim somurusu yapip fitne cikardi AKP! Gercege dilsiz. Aysenur Parikdak'in feryadina sessiz kalanlar dilsiz seytanlardir! Gencecik, yeni hukuk mezunu gazeteci kizin ne sucu vardi! Basortulu bakin. Nifak fabrikatoru Perincek'in cetesi gozaltina alinan masumlara 8 gun ile 30 gun arasi ozel iskenceler yapiyor! Sarhoslar, inanclari yoktur!

Nice aileleri, yuvalari devlet teroru ile dagitan Sufyan Erdogan, Allah'tan belasini zaten bulmus, geriye sadece toplumun ibret almasi kaldi. Akrabalar, esler, dostlar, kardesler arasinda nifak cikartip, insanlari birbirine siyasi hirsla dusman eden Erdogan ve cetesi felah bulamaz! Bugun binlerce insana iskence yapan ve tecavuz eden alcaklarin sonu da farkli olmayacaktir! Ettiklerini fazlasiyla tadacaklar! Emin olunuz! G. Yaser'in Hizmet'e iftira atmak icin kullandigi ve kitap yazdirdigi genc, ABD'de bir Amerikali kadina tacizden hapse girdi! Hayati karardi.Zulmeden zalimin ruhunda acilan yara, kalbindeki enfeksiyon kanser yapiyor! Tedavisi yok! Travma acanlar travma gorur! Karun olsa kurtulamaz. Allah'a havale edilipte hem dunyasi hem ahireti kararmamis zalim gormedim! Allah, adaleti mutlaktir! Hz. Hizir veya bir baskasi gorevlenir! Eden mutlaka Allah'tan belasini buluyor, ozel intikam alip elinizi kirletmenize gerek yok! Bedduanizi yapiniz! Eger Allah'a ise, isi tamam! Hizmet'e iftira ve yalan atanlarin ortak kaderi kanser olup, acilar icinde yasama veda! Allah, teker teker ozel ilgileniyor! Ahlar hep tutar. Hangi Balyozcu ve Ergenekoncu gozaltinda iskence ve taciz gordu? Hapiste krallar gibi agirlandilar! Ya simdi? Masumlara reva gordukleri ne? G.Yaser kanser olmus! 6 yil sonra ABD'den donmus! Zina ettirip itirafci diye iftiraci yaptin Eyup'u unutmadim! 

Parlak gelecek dedin, hapiste.

Gerçek ezer ve değişmez. Cinnet İftiraları bitmek bilmiyor…

Darbeci bu komutanlara bu paralar kim ve kimler tarafindan neden gönderildi? Soruyoruz…
“Yalan dört nala gider, gerçek adım adım yürür, fakat gene de vaktinde yetişir.” Norveç Atasözü
Bülent Ecevit rahmetli bugün Erdoğan'ın uyguladığı 28 Şubat kararının 109 detaylı maddesini Çevik Bir ve Çetin Doğan Nisan 1999'da başbakanlığa gelip baskı yapmasına rağmen MGK'da imzalamadı. Başbakan muhabiriydim, bizzat şahidim. 16 saat kapısında bekler, haber yazardım o yıllar. Boşuna uğraşıyor çakallar! Süfyan Erdoğan, arsız ve edepsiz hırsız bir Çingene Gürcü. Selefi teröristlerin babası, mafyanında başı. Bu haberi ilk yazanda benim zaten ama sadece İran'a yaptırım kısmını. 17 Ağustos 2000. Ne yazıyorsam sağlam yazarım. Öyle ÖKK nifak ve algılarına gelmem. Gerçek ezer ve değişmez.
Halk ister istemez dindarları kendine ölçü kabul ediyor ve ölçülü yaşamaya çalışıyordu! Dindarlar iktidar olunca, onların hiçbir ölçüsünün olmadığını, onların dinlerinin imanlarının çıkarları olduğunu anlayınca birdenbire bozuldu ve kokuştu!. Nasılda ellerine gözlerine bulaştırmışlar naylon darbeyi, tel tel döküldü. Putin, Duğın’den sonar Melik Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da darbeden haberi vardı diye itiraf etti. Ümit Dündar, Vali ile olayı izleyip kim galip kim yenik beklemiş. Yurtta Sulh Konseyi, 15 temmuz gecesi darbe liderini önce Salih Çolak , daha sonra Ümit Dündar olarak açıklamıştı. Şimdi Hulusi Akar’ın yardımcısı, Genelkurmay 2. Başkanı oldu. Demek ki, Erdoğan, Akar ile Fidan’ın darbesi başarılı olmuş. 2.5 ay geçti. Saat 4 civarı darbe ihbarları almış GenelKurmay Başkan'ın Kuvvet komutanlarının aynı akşam neden düğüne gittiğini halen öğrenemedik.

Peki, cemaat niye günah keçisi yapıldı? Bildiniz, BİNGO! Askeri Vesayet, halkımızla dalga geçiyor… Paniğin nedeni ortaya çıkıyor. Haberi oldu darbeyi bildirdi ise durum başka, haberi olduğu halde bildirmediyse daha da başka. Her iki durumda da Erdoğan suçlu durumda… Darbeyi eniştemden öğrendim diyor. Yalan külliyen YALAN Darbeden, senden benden enişteden MİT'den önce haberi vardı. Gülen CIA olacak, sende CIA adamlarını zindana doldurup, malına çökeceksin; CIA seni Mıçından asar. Atarken destekli atınız. 15 temmuzda ne olduğu belli olmadan, "Devleti yeniden inşa edeceğiz" diyor. 

Bune demektir? 

Suçtur…

“FETÖCÜLERİ” TANIMA VE İHBAR ETME KLAVUZU!..

1- Doğru ve dürüst insanlardır!..
2- Aşırı derecede duygusal ve merhamet sahibidirler!..
3- Rüşvet alıp vermezler!..
4- Sigara ve alkol kullanmazlar!..
5- Zina yapmazlar!..
6- Kumar oynamazlar!..
7- Piyango, iddia vs. şeylerden uzak dururlar!..
8- Çok fedakardırlar!..
9- Kul hakkına çok dikkat ederler!..
10- Hakaret, küfür ve iftira edenlere cevap vermezler!..
11- Herkesle iyi geçinmeye çalışırlar!..
12- Kavgayı sevmez, barışmak isterler!..
13- Domuz soyundan gelirler zira devlet malı yemezler!..

ÖNEMLİ NOT: 

Bu özellikler taşıyanlar % 99,9 Fetöcüdür, uzak durun ve derhal ihbar edin!..
Hayır hayır, kesinlikle artık af etmeyeceğim. Bacılarımıza bunları yapanları af etmeye hakkımız da yok zaten. Cehennemde ebedi yansınlar. Allah belalarınızı en şiddetli şekilde, kıyamete kadar ibret olacak biçimd eversin inşallah. Hergün beddualarımdalar. Namahreme dokunan sadece Yezidlerdir. Hiç bir gerekçe dinlemem ve hiç bir bahane arkasına sığınamazlar. Cehenneme kadar yolları var. Hep beraber beddua etseydik, Allah zalimi kıskavrak yakalardı ama elbet verdiği mühletin de bir hayrı ve hikmeti vardır. Bacılarımıza zulmedip, taciz edip Hizmet insanlarını sokağa dökemezler, hukuk ve kanundışı hiç bir şey yaptıramazlar. Bu tahriklere de gelmeyiz. Süfyan Erdoğan ve AKP'lilerin yüzüne günde yüz defa tükürseniz az, ama öyle arsızlar ki yağmur yağıyor sanırlar. Bu kadar ahlaksız bir güruh görmedim. Allah namahremlere, bacılarımıza dokunanları paramparça eylesin. Fransız işgalciler gibi saldırdılar. Sütçü İmam'ın kemikleri sızladı. Bir yabancıyı devletin başına getirseydik, böylesine bir ihaneti gerçekleştiremezdi! Bütün diktatörler kendi dönemlerinin muhaliflerini bölüp teker teker yok etmiştir.Diktatörün propagandasına kapılmış, sürükleniyor muhalifler! Mağduriyetler biri o kürt diye görmez,biri Türk diye görmez,biri alevi diye görmez,biri cemaatten diye görmez.Hepiniz batıyorsunuz ahmaklar. Nijerya okulları kapatmıyor diye Türkiye'de okuyan Nijerya'lı öğrencileri sınır dışı edecek kadar küçülen soytarılar bunlar. Endenozyalı öğrencileri sınırdışı ederek, Türk okullarını kapatmayan Endenozya’dan güya intikam aldılar. Nijerya'lı öğrencileri göz altına aldıklarında, diplomatik kriz çıkartacaklar demiştim. Nijerya olayı kınamış. Tümü çapsız bunların.

Suriye' den sonra Irak ile de dalaşıp, iyiyce Ortadoğu bataklığına gömüyorlar ülkeyi..Bunu yaparken, askeri iyice saf dışı ediyorlar. TSK'dan yüzlerce, 540 asker daha görevden uzaklaştırıldı... 12 bin polis, 56 savcı ve hakim daha işini dün kaybetti. 2. Darbe dedikleri sanırım buydu. Cemaat üstüne yıkabilecekleri bir naneleri kalmadı. Ya Irak'da olduğu gibi 'kürt devleti'nin ikinci parçası için de 'ebelik' görevi Türkiye'ye tevdii edildiyse?! Düşünmesi bile ürpertici! Erdogan yeni Usame bin Ladin! Onun haram servetine de el koyacaklar! Ortada dipdizlak cascavlak kalacaksiniz! Size kimse acimayacak tacizciler! ABD, 750 milyar dolar civarında Suudlunun parasına el koymaya karar verdş; gerekçe Selefi terörüne destek. Erdoğan’ı da aynı akibet bekliyor.
Katil aile boyu. 1990 Burak Erdoğan kullanmakta olduğu araçla Türk sanat müziği sanatçısı Sevim Tanürek'e çarpıp ölmüştü. Tüm dünya bu alçaklığı duysun. Cemaatin dağılması için Hocaefendi’ye suikast planı içinde oldukları ortaya çıktı. Hizmeti bitirmeye yönelik, masum insanlara zulüm üstüne zulmedenlerin bu planı 2 defa denendi. Birinde MİT suikast timi havalimanından geri yollandı FBI tarafından. Diğerinde kampın kapısında yakalandı 2015’de. 

http://www.huffingtonpost.com/entry/57f548bbe4b087a29a548506?timestamp=1475694169752 …

"Bu halk duymaz boşa yazıyorsun" diyenler ne yapalım susup oturalım mı? Var mı halkla konuşup ikna etmekten başka önerisi olan var mı? Dünya gördü, Anadolu da görecek inşallah. Evet, sçyleyin bakalım "nasıl bir darbedir ki bu, evvela elde etmeleri gerekli olan insanlar yerine halkın üzerine yürüyorlar? KHK ile 100.000 civarında insan tüm gelirini kaybetti. Hadi birkaç ay eşe dosta sığınacaklar. Sonra? Çoluk çocuk ne olacak halleri? Bir köy öğretmeninin feryadı: Hamallık bile yaptırmıyorlar, sivil ölüme mahkûm edildik ... Erdoğan gelecek ekonomik felaketi; Ergenekon'un yazdığı, kendisinin baş rolde oynadığı 15 Temmuz darbesine bağlayacaktır. Bu yaptıklarınız ilmik ilmik burnunuzdan gelicek, hem ahirette hem bu dünya da çekeceksiniz, çok yakın zaman hemde. Allah, büyüktür, Erdoğan küçüktür. Titanik batarken keman çalanlar ile Türkiyedeki halk aynısı.... 

Gemi batınca ne olacak bakalım.



Hırsız Reza Zarrab hayırsever, eli kanlı katil Mehmet Ağar vatansever, Ensarcı tecavüzcüler masum; İlhan Çomak ise terörist. Yeni Türkiye bu... Zarrab duruşması sona erdi. Yazıyla sunulan argümanlar bugün celsede taraflarca ifade edilmiş. Yargıçın kararı haftaya vermesi bekleniyor. Hırsızlıklarını, arsizliklarini kapatmanın yolu Fetö, paralel yapı dediler ama aslında pislik içerisinde boğulduklarini gizleyemediler.. 17/25 aralık davalarında milyar dolarlar sorgulanıyordu, cemaat davalarında 1 dolarlar gündemde; alay ediyorlar resmen... Haramzadeler, Hocaefendi'den niçin mi rahatsız oluyorlar? "Ben o talebelerin o yemeklerine bir kaşık çalmadım, Ağzıma arpa kadar haram koymadım" diyor Hak dostu.


Irak Başbakanı, İbadi, Erdoan’ın macerası 3. Dünya savaşına yol açacak diye korkuyoruz diyor. Ortadogunun son diktatoru basi SIKISTIGINDA kendini kurtarmak icin savas dahil her oyunu deneyecek Kendini ve ulkeyi helak etmeden once! Erdogan'in Sufyan oldugunu Araplarda anlamis! Bugün bir Irakli ile konusuyordum! Saddam bile Erdogan'in yaninda melek gibi kaldi diyor! Selefi teroristleri Amerikali isgalci koloniciler ve israil beraber ulkemizi Erdogan'a yiktirdilar diyor! 1 milyon insanin kanida ordan AKP'ye bulasmis! Artik sok olmuyorum, Sufyan dan eminim! Bunlar Kabe'yi de bunlara yiktiracaklar gozukuyor. 15 temmuzdan hemen sonra, Sevr uygulanmaya başlandı, Askeri okullar kapatıldı, kışlalar taşındı, şimdi de Genelkurmay taşınıyormuş. Suriye’ye girildi. Rusya, ABD ile ipleri kopardı.

Turkiye halki kolonicilerin ulkemize bictigi kapali Iran ve teror merkezi Pakistan rolunu benimsemis gozukuyor! Medya yok, soytari bolca var. Turklere zulum az gelmis, Sufyan Erdogan rejimi ulkemizdeki yabanci ogrencileri de magdur etti. Egitim merkezi olan ulke Yezid merkezi oldu! Iran'in Molla despotizminden kacan 6 milyon Iranli, 30 yilda krisi kirdi! Turkiye gecis noktasiydi! Simdi Turkler nerde guvenli beklesin ki! Sufyan Erdogan Hitlerizmi ve Ergenekon Yezidizm paletleri altinda yasamak zorunda kalanlar vize alamaz oldu! Zalim Firavuncuk birakmiyorda! Her halti Erdogan ve Ergenekon beraber koordineli yedigi halde cemaatin gunah kecisi yapilmasi aldatmaca ve domuzluk! Uyanan halen yok gibi! 2. Darbeyi de Erdogan ve Ergenekon yapti! 12 bin Polis ve  toplam 3200 asker isini kaybetti! Yargisiz infaz! Domuzlar savasinda olan yine masumlara oldu! Guce teslim olanlarla, Hakkin hatri yok olmak bahasina alidir diyen Hizmet erenleri ve Salih zatin mucadelesini izliyorsunuz, gerisi teferruat... Herşeyin Erdoğan, Perinçek ve işbirlikçilerinin oyunu olduğu ortaya çıktığında binlerce masumdan özür dileyebileceklerine, arsızlıkta zirve yapıp daha fazla laf ediyor, sidik yarıştırıyorlar… Mehmet Akif'te Ceddi Huseyni bizar edecek Sufyan, yerlerin altindan fiskiracak esnam( putlar) diyordu! Sufyan Erdogan tum putlari hortlatti! Hz. Huseyin'i sehit edenleri sen dusun artik! Malesef samimi muslumanlari sirtindan vuran musluman gorunumlu munafik Yezid'ler tek degil! 

Faşizm’in cinnetinin sonu Hitler gibi ferdi ve toplumsal intihardır!
Ahmet Üstün @ustunn_ahmet 25.Eylül.2016 Yeni bir kalkışma olduğu anda cezaevlerinde bulunan tüm FETÖ'cüler anında öldürülsün!

İngilizcesi. Ahmet Üstün @ustunn_ahmet 25.Eylül.2016 In any coup attempt, all the FETO prisoners should be killed immediately! (partial)

Süreç adaletsiz bir şekilde işliyor. Binlerce insan mağdur edilip ihbarcı bir toplum meydana getiriliyor. Hemen insanları daha fazla psikolojik bunalıma sürüklemeden topluma nefret duyguları ekmeden yapılan yanlışlar düzeltilsin. Devletin izin verdiği yasal vakıf, banka, okul, banka ve sendika’ya üyelik, evlat okutmak asla suç olamaz. Gazete aboneliği ve kitap okumak suç değildir. Bir gün zulüm seni kuşattığında sen sessiz kalanlara hakkını helal edebilir misin? Biz de etmiyoruz, ve herkese ADALET istiyoruz. Devletin izin verdiği yasal şeyler nasıl suç oluyor? Yasal kurumlar suç sayıldı ve at izi izine karıştı. Bakanlar Kurulu yeni bir KHK ile suçsuz olanları görevine iade etmelidir.

Suudi Vehhabi faşizmi Hitlerden daha beterdir. Erdoğan onları sollayarak faşizmde rekorları egale etti. Suudiler çaktırmadan infaz ederler. Erdoan faşizmi hapistekilere 30 gün ağır işkenceler yapmakla yetinmedi, resmen infaz ediyorlar. Katillik cehenneme bilettir.

Arap master ve doktora yapan öğrencileri şaşırtmayı seviyorum. Vehhabi rejimi, Kemalist rejimi ideolojisi gibi faşist ve zalim. Sevmiyorlar aslında Vehhabiliği! Ama yüzde 10, yüzde 90’ı zorbalıkla idare ediyor, çünkü zengin. Erdoğan, bu modeli satın aldı, Kemalist Faşistler ise işkence ve infaz kısmını yönetiyorlar.

Eski sömürgeci koloniciler yeni maskerlerle ekonomik istilalarını yaparken, Erdoğan gibi diktatörler ve Selefi terörü aracı ile uyutuyorlar! Ecdadımız aşırı Türk milliyetçiliği yapmadı, Erdoğan ise, Selefi teröristlerle son 5 yılda milyonların katlini Osmanlı projesi diye satıyor. Suudiler başta Arap ülkelerinde İngiliz ve Fransız koloniciler Osmanlı ve Türk düşmanı çakma bir tarih okutturmuş, Hizmet ezberlerini bozdu. Peygamberimizin Veda hutbesini okuyorum aşırı ırkçı Araplara. Vehhabi şeyhin doktora yapan oğluna Vehhabileri niye terörist olarak astığımızı anlattım! Önce kızdı, sonra doğru söylüyorsun dedi, İslam’da ırkçılık ve faşizm yoktur. Adı Sultan idi, inşallah Suudi Arabistan’a döndüğünde dediklerimi kulağına küpe yapar ve Vehhabi ırkçılığına karşı baba ve dedeleriyle savaşır.

İslam ülkeleri ve Batı'daki entelektüel müslüman aydın Erdoğan'ı lanetliyor ve Gülen'i alkışlıyorlar. Selefi tekfircilerin yatacak yeri yok! Hizmet ile Erdoğan, AKP ayrışmasına neden çok sevindiğimi şimdi anladınız mı? Erdoğan yüzünden az kalsın Hizmet'te, erenlerde zan altındaydı! Selefi Araplarda Türklere bakış şu: İslam dili, dini bizim, siz Türklere ne oluyor ki! Erdoğan bunların köpeği oldu!

Habeşli Ortadoks Sufi tez hocam, Faruk Bible yazmışsın demişti, çok gülmüştüm. Akademide geçirmesi kolay olmadı bunu. Sufi terapide diğer tez hocam Amerikalı Kanadalı Progressive Menonit bir Hak dostu Hakiki İsevi! Allah denk getirdi. 12 kader boyutunun izahını Kuantum fiziği demiş bir okuyucum. Sufi terapi tezimde İngilizce anlattım, Türkçe anlatmak zor, hele de Türklere! Her ilmin bir epistomolojisi ve ontolojisi vardır; her ilmi erbabıyla konuşmazsanız, cahilleri ikna etsenizde odunlarının parasını isterler! Tezimi okuyun, bakalım ne dediğini anlayabilecek misiniz? Klasik hale geldi akademide. http://scholars.wlu.ca/etd/1634/ 

Public Education benim mesleğin bir parçasıdır, burada vakit öldürdüğümü sanmıyorum. Kanada'da bu tavsiye ve teşvik edilir. İlim yayılmalıdır. Ayrıca benim kadar çalışın sizde sosyal medyada olun, 2 ayrı işte çalışıyorum, plus doktora, plus 6 çocuk bakımı, 24 saat yetmez, az uyurum! Sanırım 30 yıldır geceleri de pek uyumuyorum, bu nedenle Baykuş'um dedim. Verimli olduğum saatler. Öğlenler 2 saat Gaylule yeterli geliyor.

İnsanlık merkezli Hizmet'in bir bacısı, abi domuzlara ayıp oluyor, oda Allah'ın mahluku, seveni var sevmeyeni var. Başka tanımlama bul dedi. Domuz, Hınzır hayvanının hakkını koruyacağım hiç aklıma gelmezdi. Bacımıza teşekkür ediyorum. Hayvandan aşağı düşmüşlere domuzda iltifattır! Başını uzatan domuzu Ebu Dücane kılıcı kesiyor. Hasan Atilla Uğur'un foyasını daha önce ortaya çıkarmadım mı? Domuzlar birbirlerine girecek!

Kanada'da kayıtlı psikoterapist ve sosyal çalışanım ama halen okuyorum, ilim peşindeyim. Süfyan trolları ve darbecilerle sadece eğleniyorum! Süfyan travması sonrası terapistlere çok ihtiyaç olacak, ancak bunun Nevzat Tarhan'ın soygun sistemi gibi olmaması lazım, herkes yararlansın, gariplerin elinden kalbinden ruhundan tutmak gayemdir. Allah, niyete göre insanları istihdam eder. Gezici terapistim Kanada’da. Derviş misali kime terapi sunacağımı ben de bilmiyorum. Rüya terapide okumam gereken 40 ana kitap var, İbni Arabi, Gazali, Geylani, Said Nursi ve Gülen Hocaefendi'de olacağı için 100 kitapta oradan.

İbni Arabi ve Carl Jung'ın Rüya terapisini birleştirdim, Psikoloji ve psikoterapide ruhsal danışmanlıkta bir doğu ve batı sentezi kuruyorum. Selefi terör babası Erdoğan'ın defteri IŞİD kitaplarımda dürüldü. 2020 sonrası için Esmaül Hüsna terapi çalışıyorum, beni meşgul ediyorlar! Cemaatin dışardaki tüm elemanları bulundukları ülkelerde Suç duyurusunda bulunmalı! Erdoğan, Hitler ve AKP Nazi Partiisi, diplomatlar galiba salaklar gerçekten! El Kaidayı savunur hale geldiniz, farkında değil misiniz? 

Erdoğan yeni Ladin!

Ali Bulaç niye hapiste? Suriye ve Mısır İhvan’ı tarihlerinin en ağır darbelerini yediler Filistinlilerin beli büküldü, katili gösterdi diye intikam alıyorlar. Eyy Obama! Fethullah Hocaefendi'yi bize ver yoksa haftaya cuma namazını Beyaz Saray'da kılarım demedi deme!.. der mi der. Çok arsız Uzun Süfyan!
Hitler ve Stalin gibi, Süfyan Erdogan'ın “cadı avına yurtdışında devam edeceğiz” söylemi masumları her an öldürülme korkusunda tutmak için. Boş lakırdı! Gelsinler de ense tıraşlarını görelim.

Erdoğan, diğer Arap diktatörler gibi İsrail ile kavga eder gibi yaparak kazandıkları "meşruiyet"le dönüp halkını dövdü. Haramilikte zirvede ve katillikte firavunlarla yarışıyor.

IŞİD babası Erdoğan, Hizmet'i ABD'de IŞİD bağlantılı gösterip Amerikalıları kandırmak için Kissinger ve Rothchild'dan yardım istedi mutlaka! Akademik olan bu kitabım Hollandaca, Almanca, İspanyolca ve Fransızca tercümeye verildi, başka dillerde olmalı. Selefi tekfiristlerin günümüzdeki babası olan Lawrence Erdoğan nereden koşuyor? Sapık dini ideolojileri bu kitapda! Çaba gösterelim lütfen https://www.academia.edu/19821391/I%C5%9E%C4%B0D_in_Sosyolojisi-_%C4%B0hanet_%C3%87emberi …

Sadece durumu anlatıyoruz, komplo veya kumpas peşinde projeler değiliz. Bazı cahiller hala anlamadı. Travması olan her kesimden saldırıyorlar. Fikir mücadelesi değil, karakter suikastları ile yıpratma ve susturma peşinde zombi cahiller. Domuzlar savaşı başladı. Devlet elinde. Şehit olanlar olacak elbette, cemaatın yapacağı hiç bir şey başından beri yoktu, gücü de yetmezdi.

IŞİD teröristlerinin Sümeyye Erdoğan gözetiminde tedavi edildiği, Erdoğan'ın 30'dan fazla El Kaidacı Selefi teröristleri beslediği net bellidir. Bunun üstüne ne yapsa örtemeyecektir. Erdoğan'ın yeni Üsmame bin Ladin olduğunu zaten dünyada bilmeyen ve duymayan kalmayacak, lütfen bana yardımcı olunuz. IŞİD kitaplarım önemli! Erdoğan, insanlığı katleden yeni Moğollar olarak görülen tüm Selefi teröristlerin babası, yeni Üsame bin Ladin; hemde güya bir devleti var.

Kanada'da sıradan sokaktaki en ilgisiz gençler bile Gülen'i Hak dostu olarak tanıdı, Erdoğan'ı ise lanetliyorlar. Nedeni çok açık değil mi? Erdoğan, Hizmet'in ve insan merkezli Hizmet vizyonunun güzel reklamını yapıyor. 50 senede başaramazdık bu hızı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz! Dünya medyası büyük ilgi gösterdi Hocaefendi'nin mülakatlarına. Beyan gücü ve belagatı var. Hizmet medyası olsaydı, bu kadar ses getirmezdi. Gülen Hocaefendi, çok kibar doğrusu! İfadelerini, kelimelerini özenle seçiyor ve hiç israf etmiyor. Beyan gücümüz çömez kalıyor, idare edin! Süfyan Erdoğan'ın yol açtığı tablo çok daha ağır ve Süfyan'ın icraatları kör gözlerin göreceği, sağırların duyacağı kadar çok açık ve net.

Tüm kutsallar üzerine yemin ederim ki, yer ve gök bir araya gelse davamızdan asla vazgeçmeyiz, Allah ve Rasulu'nun adı her yere ulaşacaktır. Emaneti koruyacağız elbette, kanımızın son damlasına, son nefesimize kadar. Kur'an'a And olsun. Kasem ederiz ki, Hizmet davası yerde kalmaz. Kıskançlıkla Erdoğan İslam Emiri olmak için Hizmet'in 180 ülkedeki kredisine itibarına göz dikti, biat ettirip ele geçirip kirletmeye kalktı. Ey Akar! Harbiyelilere nasıl hesap vereceksin? Erdoğan ve Fidan zaten Rothchild çocuğu! Sen kimsin?.

İdeali dünya olanın hayali ücret olur, İdeali hizmet olanın hayali hicret olur. Hizmet'te ve hicrette keramet vardır. 

Yola düşeni Allah korur.

7 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder