29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 11

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, 
BÖLÜM 11


Faruk Arslan, SİLİNEN TÜRKİYE, Büyük Süfyan, Sufi, HUKUK,ADALET,Namik Kemal Zeybek, Yasar Okuyan, Saldiray Berk, Ismail Hakki,Selim Gündüz,VİZE,

Demirel’e de Nurcu derlerdi!

Peygamberimizin teblig metotlarinda kadinlari kizlari seks kolesi yapmak var mi ey AKPli cakallar! Sufyan Erdogan sizi cehenneme ehil yapti! 

Suriye'de Erdogan'in destekleyip buyuttugu tekfirci teror orgutu militanlari 65 bin kadin kiza ganimet diye tecavuz etti! Nasil bir dava bu? Suriyeli caresiz baba acliktan kizini Antep kole pazarinda 500 dolara seks kole tacirlerine satiyor! AKPliler! Hic vicdaniniz sizlamiyor mu? Turkiye icinde Belcika nufusu kadar Suriyeli var! 

Erdogan hala fetih vakti, Esad'i devirecegiz diye AKP ahirzaman munafiklarina gaz veriyor! Suriyenin analari, babalari, kizlari kizanlari kan agliyor! Erdogan'a o kadar guclu beddua ediyorlar ki, bizim beddua etmemiz solda sifirdir... Magdur ve mazlum Suriye kadinlari acliktan Anadolu koylerine kadar gidip Azerilerin tabiriyle gadim peşe (fahiselik) yapiyor! Gunahlari Erdogan'a yaziliyordur! Erdogan, neden 30'u askin tekfirci terorist orgut kurdu ve MIT ve OKK, SADAT eliyle 5000 tekfirci terorist yetistirdi? Bu zor soruyu soracak bir gazeteci yok, kalmadı!

Cevabı ben vereyim. Osmanli'dan yadigar Dindar Kürt toplumu uzerine tekfirci teroristleri bela Eden Erdogan ve Askeri Vesayet, Sufyanizm'in en seytani ortagidir. Erdogan ve Askeri Vesayet, Kurt isyanina karsi tekfirci teror orgutleri kurup, yonetip nemalandi! Bu zulumler ayyuka cikti! Inkarlari bosunadır. 5 bin terörist Kürt isyanını bastırmak için devletce oluşturuldu. Devlet hata yapar, kutsal değildir. Bu kumpasla sadece Kürtleri Türklerden ayırırlar ve Osmanlı hülyası sadee hayal olur, ütopya olur. Yavuz Sultan Selim, Kürtleri kazanarak İslam halifesi olmuştu. 

İKİNCİ DİRİLİŞİN TEMSİLCİLERİ SES VER.. 

Sizin zulme karşı dimdik duruşunuzu Arap'lar hayranlıkla takip ediyor.!!
Hizmet'in ve erenlerinin bir torniston ve travma yasamasi normal! Psikolojik ve sosyolojik harbe maruz kaldilar: Profesyonel saldiri var... Bu noktaya nasıl gelindi? Neden aklımız yetmedi? Erdoğan, ne zaman hesap vermek zorunda kalsa mağdur edebiyatına sarılıyor. Merhametsiz, insafsız, iz'ansız, edepsiz, utanmaz, ahlaksız, terbiyesiz, hırsız, arsız, yobaz ama dindarım diyor. Böyle bir şey olmaz. Derinler dön der devlet döner ... kıble yok irade yok çizgi yok varsa yoksa günü kurtarma koltukta kalma var... Şehit olmak isteyen ama 3 bin koruma, 500 polis, 50 zırhlı araç, keskin nişancilar ve 6 helikopterle korunan yalnızlık bu! Erdoğan, gecekonduda fakir yaşarken daha mutluydu, şimdi esir.Bilal, ABD'de okurken Hizmet sohbetlerinin en devamli mudavimiymis! Ailede Esra'dan sonra en saf musluman! Oda kalmadı. Erdoğan’a kurdurulan Hirsizlik ve diktatorluk duzeni haksiz rekabeti kurumsallastirdi! Toptan factory setting'e ulkenin dondurulmesi icin AKP virusu temizlenmelidir. FETÖ safsatasını kim kullanıyorsa; ya cahildir ya partizandır ya da Saray'ın tehdit edilenler listesinde adı vardır... 2001'de Dolar 1.40 olunca Bülent Ecevit'e yazarkasa atan esnaf, Dolar 3.52 olunca; "Ecevit adam gibi adammış." demiş. Fazla söze ne hacet! Ayrimci kelimeleri birakalim. Sufyan Erdogan'a karsi birlik gerekiyor. 490 TON altın rezervinin 450 TON'unu REHİN vermiş bir ülke için panik değil, endişeden CİNNET geçirmesi gerekir, normal olan budur. Siyasal islamcı taban dinbazlar tarafından soyulmaya doymadı kombassan ihlas Fadıl derken şimdi bizzat devlet soyuyor! Münafıkca batıyorlar. İnanmayan inanmasın! Aralarında vicdanı sönmemiş olanlar kaldıysa, keşke aynı akıbete uğramamanın çaresine baksalar!

Madem yobaz dinci Erdogan ile yobaz ırkcı Göktürk ortakligi AKP icindeki "fetoculeri" tasfiye etmek ve mallarina canlarina cokmek icin ariyormus! Ihbar ettim burada işte! Erdogan belki adam olur son umuduyla oğlu Burak’ı Çamlica Kuran Kursunda 1995'de yine Hizmet emin ellerine verdi ama 1996'da Burak yurttan kacmisti. Şimdi ABD’de ve geri dönmeyi düşünmüyor. Erdogan, 1999'da guya Ziya Gokalp siiri okumaktan hapiste, Burak'da devlet sanatçısı Adile hanımı ezip öldürmekten kodesteydi! Ikisini de koruyan ve kurtaran herhalde Hizmet degildi! Erdogan'in Burak tıpkı kendisine benzemisti, bir baltaya sap olmuyordu! 1999'da ehliyetsiz araba surerken devlet sanatçısı Adile hanımı, yayayi mefta yapti! Kurtuldu, ama nasıl? Ergenekon tabi. Burak! Okuyucular dikkatli! Burak bence Spiritual transformasyon geciriyor! Babasini hic sevmiyor! Yasadigi bohem hayattan artik usanmistir!

Erdogan cocuklarini okuturken Hizmet'in alinteri helal himmet kaynaklarini sonuna kadar kullandi, simdi bunlara teror kaynagi dedi kesti. Erdogan'in kizlari Esra, Sümeyye ve oğlu Bilal iyi okuyan zeki, temiz yurekli cocuklardi oysa! Onları kirletti Hizmet mutevellisi Remzi Gur, burslarini verdi ABD ve UK'de okuttu! Erdogan cocuklarini burslu bedava okutun diye teslim ettigi FEM ve Yavuz Selim erenlerini bugün ‘terorist’ diye damgalayip halkin emanetini soydu. Erdogan'in Beyoglu Refah Belediye baskani olmasinda kapi kapi dolasip fotokopi ilan dagittigi gazeteci su anda Silivri'de çile dolduruyor. İsim yazmıyorum, zira işkence yaparlar garibe... Erdogan'in universite imtihanina girmedigini bulmak devlet icin cocuk oyuncagi! Cumhurbaskani adayi olmasi imkansizdi! Seçilse bile zaten asla devlet başkanı da degildir! Erdogan gibi Lise mezunu birinin Istanbul Belediye otobus soforu isi bulmasi bile torpille olmustu!Ticaret lisesi meslek yuksege cevrildi. Sahte diplomasını hazırlayanlar infaz edildi. Güya kayıtlar bulunamıyor. Bunu yazan 2 bin kişiye karşı açılan davalarda mahkeme kayıtları istenince hemen davaları telaşla kapatıyorlar. Olmayan diploma tabi ki bulunamıyor.

Erdogan ve ailesi halktan birileri oldugu donemde Hizmet'in yardimiyla cocuklarini okuttular! Hizmet paralari olmamasina, etnik kökenine ve siyasi kimliğine hiç bakmadi! Erbakan'in Recai Kutan'a Refah partisini kurdugu donemde toplantilara gidecek ceketi yoktu! Isterseniz ceket odunc aldigi sahsi yazayim! Ama onuda alır işkence yapa yapa öldürürler. Erdogan. Hicbir iste dikis tutturamamisti! Coskun Sucuk'a bir referansla girdi. Ev kooperatif taksitlerini odeyemedigi icin attilar ordan! Şahit olan vatandaşımız halen yaşıyor, adını versem 90 kusür yaşına bakmazlar ve hapse atarlar. Erdogan ve ailesi Istanbul Umraniye Kisiklida bir gecekonduda yasardi. Bir ev satın almak en buyuk hayalleriydi! Bir kooperatife uye oldular ama taksitleri ödeyecek güçleri yoktu! AKPliler, Erdogan eskiden de zaten zengindi, cok mutevazi oldugu icin gostermezdi deyip avunuyormus! Bu nedenle bunları hatırlattım. Musrif Sufyan, işte buradan kosuyor!

Erdogan ve AKP, kotu niyetli oldugu icin masum degil! Mayis 2013'de Bulent Arinc'a Hocaefendi olacaklari soyledi; Osmanli tarihi okuyun dedi sadece! Hepinizi asarlar sonunda. Bazilari Aralik 2013'den beri yazdigimi saniyor! Yeni derin devlet: Gokturk kitabim 2011 tarihli ve 2007'den beri yazdigim kose yazilaridır. Hiç bir şeyi sektirmedim. Timsah gozyaslari dokenlerden igreniyorum! Gokturk yapilanmasinda AKPliler& Kürt Ergenekon'u var, Dinsiz Çerkez timsahlar afiyetle ülkemizi yedi! Yedirmeyeceğiz diyenler domuzlar sadece! Erdogan gibi cikarci birinin Sufyan'a donusecegini idrak etmeliydik! Timsah dolu havuzdan cikti, Hizmet'i timsahlara yem olarak sundu! Ankaralasma sendromu, Askeri Vesayet'in gizli gucudur! Muhsin baskandan baska tum politikacilar zamanla esir alindi! Şehit edildi Muhsin Başkan!
Erhan Basyurt ve Nuh Gonultas Tophane sohbetimizi hatirliyordur! Hizmet'e en basindan beri kumpas kuruldugunu gec anladik, uyarılarımız artık işe yaramazdı. Zokayı yutmuştı balık, avlanacaktı. Erdogan yeni ismiyle Gokturk intikam alir mi diye tecrubeli bir gazeteciye 2009'da sormustum! Hepimizi satacak, çakma kabadayi demisti! O gazeteciye delilin ne diye sordum! Veli Kucuk ve avukat kizi dedi! Meger Askeri Vesayet sadik adamlarini kasten Silivri'de kasarlamis! 2009'da Tophanede bugun Silivride bulunan o gazeteci bugün 3 yıldır yasanacaklari şöyle özetledi: Erdogan bir korkak ve yüzme bilmiyor Rizeli. Timsah dolu bir Havuza attiniz ve karşıya geçmesini beklediniz! Hizmet’i kast ediyordu. Ne yapsaydık peki dedim? En başta seni infaz edecekler Faruk dedi o dost. Çünkü sen çok şey biliyorsun. Az bilenler daha uzun yaşıyor.
Rahmi Koc, 1997'de Gulen ile iftar yaparken 10 milyon dolar Hizmet'e bagis yapmak istedi; Gulen kabul etmemisti: Hizmet satilik degildir. Erdoğan, Hizmet’i biat ettirip kendi iddiasıyla çakma Halifeyi Ruyi Zemin amaçları için kullanmak istedi ve havasını aldı. Olan budur. Ihsan Dogramaci, Rahmi Koc ve Uzeyir Garih gibi insanlar ne kadar kaliteli ve insan aydinmis; erdogan ve AKPli yamukları bize bunu öğretti!

Rahmi Koç, ilginç bir derin devlet lideri idi! 1998'de Istanbul'dayim Enerji kongresi izliyorum! Zaman İzmir Muhabirimiz Serif ile Koc samimi! Rahmi beye cumaya gitmek yerine, Cumaya bir vekil yolla demis! 

Vekaletle Cuma mı olur? 

Yanlış bariz. Enerji Kongresi gecesi 1998'de Ismail Kucukkaya, Serif Erdirikci ile oturmus Koc'a verdiği cuma fetvasinin yanlis oldugunu anlatiyorum! Güldük saatlerce! Şerif ekonomi muhabiri ama birde imamhatip mezunu. Kendine güveni tam. Farketti yaptığı yanlışı. Eyvah, cuma degil cenaze namazi vekaleti idi, duzeltmemiz lazim bunu dedi. Yarim imam seni, milleti imandan edeceksin dedim. Farklı mizaçta cevval bir gazetecidir. Sıradışı adamları severim. Rahmi Koc'u ertesi gun resepsiyonda Serifle bulduk! Kusura bakma, cuma degil cenaze dedim vekille namaz meselesi! Bunun icin mi geldin dedi ve epey güldü. Şeriatın fıkhın bir hükmünü düzeltmek gazetecilik yapmaktan daha şirin gözüktü bana. Rahmi Koc, hacca 3 defa gitmis biri! Cumaya her hafta gitmesek olur mu diye tekrar sordu! Turkiye bir Islam ulkesi, gitseniz daha iyi olur dedim! Tamam dedi. Kibir yok adamda.

Koc Yonetim Kurulu Baskani Rahmi Koc, 2001'de Erdogan siyaset yapacak 1 milyar dolari nereden bulmus dediginde tepkisi aslında Erdoğan’ı kullanmaya karar veren Askeri Vesayeteydi. Bunu pek çok kimse anlayamadı. Sonu hüsran bir proje. Küstü ve yatıyla dünya turuna çıktı, istifa etti. Oğlu Mustafa Koç, CEO oldu. 6 ay sonra dayanamadı, geri döndü. Devirmek istedi Erdoğan’ı, ama başaramadı. Kararı verenler odaklar dışarıdandı. İçtekiler kukla idi. En iyi kendisi biliuordu. TÜPRAŞ’ı Erdoğan’dan talep etti. MİGROS’u satıp ülkenin en karlı ve en çok garanti para kazanan kurumunu 5.2 milyar dolara satın aldı. Erdoğan’a bu kaynak çok yaradı. Hürriyet’in gerçek patronu olan Koç ve Aydın Doğan’ın bugün höykürmeye pek hakkı yok.

AKP'yi Erdogan degil Gul& Arinc&Huseyin kurmustu AMA 2000'de cash kasadaki kacak para Erdogan adina bir isadamina zimmetli verilmisti! Cüneyit Zapsu, Fındık kralı, BİM patronu. Kürt ve Yahudilerle ortak fındık işinde. Yahudi lobisini Erdoğan için ikna eden adam. Erdogan ve AKP'nin Islam davasi degilde sahsi kamu soygunu yapma karari aldigindan belgeli emin olan Gulen, 2006'da nazik mektup yazdi! Bir rüya görmüştü, Erdoğan bir Gorile çevriliyordu. Haksız değilmiş değil mi? sadık rüya imiş. Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe’den öncede görüşmüşlerdi.

Eger Erdoğan siyaset yapmasi icin toplanan bagislari, komisyonlari 1980ler, 1990larda cebe indirseydi kurus toplayamazdi. 2006'da bu tavir degisti! Kendi zenginlerini yaratma Özal sendromudur. Erdoğan, bunu yapmaya kesin karar vermişti ve başka türlü tek hakim olamazdı. 1991 sonuna kadar Istanbuldaydim, Erdogan'in ileride basbakan olmasi umuduyla gizli kasasina bagis toplandigini duydum! Verenleri bilirim. Bugün arsızlık yapanlara bakmayın, ne yaptıklarını gayet iyi biliyorlar. Kimse onları aldatmadı ve aldanmadılar, ama hep aldattılar. Erbakancilar Milli Gorusculer ve AKPlilerle iliskiler aslinda hep limoni ve maskeliydi! Nurculari asla sevmediler! Biat etmeyen dusmandi onlara göre. Siyaset ve parti putları idi.

Erdogan'in annesi Tenzile'den Hizmet ablasi olan öz ablasina kadar tum aile uyelerini taniyorduk! Satildilar Askeri Vesayet'e, dinlerinin özü gitti, onur şaftları kaydı! Erdogan'in 19 yolsuzluk dosyasini kapatan savci Salih bugun tum yargi rezaletinin basinda! Ulker bayiligi sirasinda toplanan 1 milyar var ki, Erdoğan’a sadık kullar Hizmet dava adamları kadar gözükaradır. Ölümüne peşindeler. O eskidendi diye bir reklam vardi! Erdogan, Ulker bayiligi aldiginda haramzadeligi netlestirdi; 1 milyar dolar parayi fakir halktan ve işadamlarına kestiği racon yüzde 10 komisyondan toplamisti! Haram paraları sıfırlamaya çalışanlar,haram paralarla villa alanlar tabi ki temiz kalpli müslüman kalamadılar. Istanbul belediye baskani iken 19 buyuk vurgun ve yolsuzluk yaptiginda Dur Yolcu demeliydik! Bizim hirsiz iyidir mantigi tum ulkeyi vurdu! Bile bile zaman göz yumuldu. Yazanların kulağı fitne ve nifak çıkartma diye çekildi. Tayyip balli bir adamdir! Istanbul belediye baskani olmasi Nurettin Sozen'in yolsuzluklari nedeniyle ve Zaman'in destegiyle oldu maalesef!

Damat Berat abisi Serhat ve babalari Sadik ayri bir fenomen ve vefasizlik ornekleri! Sadik bey babam Osman'in kopyasidir! Erdogan'i sevmiyorlar aslında ama ehveni şer diyorlar. CHPli Kemalist hırsızlar yerine bunları bilerek tercih ediyorlar. MHPlilerde az hırsız değil. Koray Aydın olayını yazmıştım. Kamu soygunu hastaligi veba gibidir! Bir defa yakalanan mutlaka geberir! Allah hakki,yetim hakki yiyenlerin vay haline! Devlet Teraneleri kimseyi kurtaramaz. Erdogan ve AKP, gecmis hukumetlerin yaptigi yolsuzluk ve kamu soygunlarini yapmayacagina dair soz vererek geldi, ancak tarihi haramilik rekorları kirdilar. Eşi benzeri tarihimizde yok gibi.

Mehmet Şimşek diyor ki, 1. Dünya Savaşı'ndan sonra en zorlu dönemden geçiyoruz. 1929 ekonomik krizine Great Depression deniyor; Hitler'i dogurdu! 2008 krizi Erdogan Hitler'ini dogurdu! Ebeleri ayni! Doğumda çıkan anomali faşist liderler bühyük yikimlar yapti! Yolsuzlujkları yazmak konusunda ayrımcılık yapmadımi siyasi parti pırtı tanımadım. Rusların Türkiye’ye gaz satışı baştan sona skandaldır. Sorumluları olanlar hak ettiği cezaları almadığı için bugün bu noktaya geldik. Aslinda Yüce Divan’a verildiği halde zaman asimindan güya beraat eden Cumhur Ersümer, Mesut yilmaz, Hüsameddin Özkan Mavi Akim yuzde 5 harac sirketinden yargilanamadi. Turusgaz gaz skandalında 3 Rizeli vardır. Derin devlerin finans kaynağıdır burası. Bu skandalda kamu soygunudur, halkın cebinden çıkıyor faturası. Kamu yararını gözetmek gazetecinin görevidir. Bugün böyle gazeteci kalmadı, hepsi devlet yalakası asalaklar.

Mavi Akim Skandalinin tum belgelerini Amerikalilar vermisti! 
Ruslar Ankara'yi satin alirken, sessiz kalamazdim! Yuce Divan'da yargilandilar! Turk-Rus yuzde 5 komisyon hirsizligi TBMM'den gecmesin diye gunlerce 2000'de nobet bekledim; gece yarisi gecirdiler! Enerji Bakanına gidip makamında Kanada’ya gelmeden bir gün önce firçaladim. Hazar'in Kurtlar Vadisi kitabimda Mavi Akim'la yuzde 5 ile baslayan Rus-Turk gizli komisyon kasasini yazdim 2005'de! Kasa, Erdoğanla yuzde 10'a çıktı! Ne AKP camur yazarlari ne Erdogan ne Askeri Vesayet generalleri Putin'e, Ruslara höykuremez! Yuzde 10 gizli kasa geliri ceplerine giriyor! Erdogan, Ruslari tatmin etmek icin Akkuyu nukleer ihalesinde 15 milyar dolar bagisladi! 7 milyarlik proje 22 milyara Hazine garantili verildi. Torunlarınızın torunları borçları ödeyecek. Erdogan ve Putin, ulkemizde gaz ve petrolun satisindan ortak yuzde 10 hirsizlik yapiyorlar! Kara para Ruslar için tatlı olmasına rağmen Suriye krizinde Rusya'yi şövenizmden vazgeçiremedi!
Tüm maskeler düştü.  Adnan Oktar neden Erdoğan ve Trump DİYE DELİRİYOR? Ateist Trump'ın kabinesinde 4 tane "İslam Bizim Tek Düşmanımız" diyen bakan var. Ortak düşmanımız İslam’ı yenmeliyiz diyen bu çakal 4 bakanın dünyayı kana bulayacağını anlamak için gazeteci olmanıza gerek yok… Gidişat kıyamet savaşına doğru… Bu süreç İsmail Cem’in infazı ile başladı aslında… Ondan intikam aldi bazilari, simdilik kimler yazmiyacagim, Israil biliyor domuzlarini! Kanser oldu ve birden gitti! Aydindi, solu toplardi! Bugun cezaevlerindeki cinayetlerin azmettiricileri ve tetikçileri dünün katilleri. M.Ali Birand'in dedigi gibi. AKP BOP'a nasıl sadıksa BOP da onlara aynı şekilde sadık kalmış.. Ali Bulaç yazmıştı: İsrail ve arkasındaki kirli güç tarafından AKP ve Erdoğan’a AKP’yi iktidar yapıp, olası tüm muhalefeti yok etme sözü şartlı verildi. Hizmet’in bitirilmesi ve kültürel bazda cahil, yobaz, yozlaşmış bir müslümanlık çakılmasında anlaşıldı. Hergün ortaya çıkan rezaletler kepazelikler insanları İslam’dan soğutuyor.

Alman Andreas: derslerle dolu ibretlik, gerçek bir hikaye!
Bu ahirzaman devrin ismi azamlar Allah esmaları: Hayy ve Kayyum. Ehad u Samed! Ferd ve Fettah! Kuddus ve Nur! Adl u Hakem! Kahhar, Cebbar, Latif, Hannan, Mennan! Ya Habir aşkına Ya Ferd aşkına, Ya Kuddüs aşkına; sürçü lisan edersek affola...

Batililar Hizmet'i bize anlat deyince politik konusmam, zaten hep kalpten samimi konusurum. Diplomasi yapmadan diplomasi taktiğimdir. Yani diplomasi yapmamakla iletişimle insana hizmeti tercih ederim. Kalpler açılır samimi iseniz, maskeler düşer. Münafık bile olsa dayanamaz bu aşka, bu samimi duruşa. Kalbini aç, ruhunu aç insana, insanlar bülbül olur. Hizmet, Nurun hayat devresi, hayati koruyor. Naratif terapide 12 adim vardir! 3 asamada travma alanlar normale doner! 1. Guvenlik 2. Oykunuzu yeniden anlatma 3. Topluma entegrasyon!

Psikoloji okumus kizim Meryem, baba sen guzel hikaye anlaticisin diyor! Gercek olani! Var mi öyküden terapi alan; ders alan varsa eğer, size Alman Andreas’ın hikayesini anlatacağım. Gerçek bir hikaye anlayacagim. Yıl 1989. Alanya. Musluman olacak galiba diye bir Alman turisti yanima getirdi plajdaki seyyar saticilar! Hayvan Ömer lakaplı satıcı cahilde olsa müslümandı. İlkokulu bitirememişti, müslümanlık iyi şeydi ama nasıl bir şeydi bilmezdi. 1989'da 20 yasindayim, turistlere belki musluman olurlar diye bedava Almanca ve Ingilizce Risale dagittigimdan, ilgililer hemen buluyordu! Diyalog muydu, monolog muydu bilemiyorum, rastgele balık avlamaktı benimkisi... Ava giden avlanır derler. Bu sefer av, avcı olacaktı...

Alman turiste kim oldugunu sordum. Habsburg kraliyet ailesinin prensi Andreas cikti. Avukat. 45 yasinda 120 ulke gezmis! Allah'i ariyorum dedi. Alman Andreas'in gozlerinin icinden ruhuna baktim, durumu anladim. Aksam iftara cagirdim. Ramazan ayi! Tum aile uyelerimle 10 kisi sofrada! Almancam aksanlıda olsa pratikte çok rahattı, epey gelişmişti. Andreas ta Türkçe’yi Almanca kadar, aksanlıda olsa rahat konuşuyordu. Tercümeye az gerek oldu. Devrem dostum yanımızda seyyar satıcı idi, İngilizcesi vardı, sıkıştığımızda o İngilizce iletişimi sağlıyordu.

Iftar sonrasi herkes heyecanla Andreas'in tevhidi okuyup musluman olmasini bekliyor. Zeki adam durumu anladi! Size soracaklarim var dedi! Andreas'in ilk sorusu namazdi! Allah'in emri, 5 vakit namaz farz dedi. Kaciniz namaz kiliyor? Tek tek sordu! 10 kisiden tek ciktim! Vah vah, cıkcık, yazık yazık dedi, esefle feveran etti. Andreas'in 2. Sorusu Kur'an idi. Kaciniz tecvidli okumayi biliyor, kac sayfa ezberlediniz, mealini, tefsirini hiç okudunuz mu dedi! 10 kisiden tek ciktim! Basini salladi! Allah’ın gönderdiği mektubu hiç merak edip okumamışsınız. Hımm... Geçelim bunu da... Andreas'in 3. Sorusu oruc idi. Ramazandayiz, hava sicak, bugun oruc tuttunuz mu dedi! Yine tek ciktim, herkesin bir bahanesi vardi orada! Andreas hiç birini mantıklı bulmadı. Arabistan daha sıcaktır ama Peygamber Muhammed (SAV) ve ashabı farz orucu mutlaka sektirmez ve ayrıca nafile oruçlar tutarlardı dedi.

Andreas'in 4. Sorusu icki idi. Icmesi de satmasi da haram degil mi dedi. Babam Siyasal Islamci! Darulharp burasi, satarim, helaldir bana deyince guldu! Abim Omer daha ileri gidip sacmaladi: "Kafirler icki icip erken gebersin diye icki satiyorum" deyince, Andreas kahkahayi patlativerdi! Andreas bana dondu, Faruk bu ailede bu ortamda senin ne isin var diye sordu. Babama sordum: Allah ve melekler sahitligi ne imzalamistin? Babam Osman dedi ki: Bu deli oglan bana 1987'de bir kagit imzalatti. Icki satmam, tasimam, sisesine dokunmam. Muhtemel ortam gunahlarinda Osman Arslan olarak ben mesulum diye!
Andreas'in kafasi karisti. Yani sen bu icki satilan, servis edilen yerde hiç bir zaman içki şişesine bile elini hiç dokunmadin öyle mi? dedi. Evet dedim! Sen melek misin dedi! Güldüm. Hayır. Sadece hata da yapabilecek sade bir insanım. Andreas, ha birde faiz meselesi var, faiz yiyor musunuz diye tek tek sordu. Babam dedi ki: Darulharb'te faiz helal, dusmanlara karsi guclenecegiz... Siyasi İslamcı mantığa inanıyordu. Andreas yine bana dondu! Sen ne diyorsun bu icki ile kafir infazi ve faizle guclenme isine? Şeytanin pislikleri bunlar ve arama uçurum koyarım dedim! Hayat ve iman esas dedim... Andreas, simdi siz benim kelimeyi sehadet getirip, güneşin üzerine doğup battığı en hayırlı iş olan bu sevapla gunahlarinizi yikayip, pek ucuz yolla cennete gitmek mi istiyorsunuz dedi! Guldum. İslam güzeldir diyorsunuz ama yaşamak istemiyorsunuz demek istiyordu.

Alman Andreas en cok abim Omer'e gulmustu. Calismak ibadet, yazin namazlari gece kaza ile, kislari tam kilarim deyince! Mevsimlik mumin! Alman Andreas çok uğraştı ama asker emeklisi babam Osman'i ise cozemedi! Turkiye Darulharp ise Dunyada Musluman ulke yoktur, kiminle cihad yapiyorsunuz anlamadim diye hayıflandı. Alman Andreas gibi Batililar tekfirci güya İslamcı teroristlerin hayati, imani, tevhidi, tebligi, Islam'i yikmaya calistigini gorduler!

Alman Andreas, sofrada bulunan eski devremin askeriyede namaz kilmaktan atilip Alanya plajinda seyyar saticilik yapmasina cok uzulmustu! Alman Andreas ile devremi de alip Sultan Suleyman'in yaptirdigi Alanya Kalesindeki camiye ciktik; avluda TSK'da hikayelerimizi dinledi! İnanamadı. Onu siz birde bana sorun. Gece rüyalarımdan çıkmayan bir travma ve bir kabustu. Alman Andreas, devremin ve benim GATA'da basimizdan gecen Namaz kilanlarin ordudan atilma oykusunu duyunca aglamakli oldu, insanı onda ruhunda kalbinde gordum.
Andreas, siz muslumansaniz, Ben musluman olmak istemiyorum ama bir tek icinizde Faruk'un konusmaya hakki var, onu dinlerim dedi ve gitti! Andreas ile 3 gun dolastik. Alman Andreas, devreme kizdi; senin ki şeytana kizip yorgan yakmak, neden namazi orucu tebligi biraktin, yakismiyor senin gibisine dedi! Alman Andreas bugun nerede ne yapar bilmiyorum! Yazdigi tek mektubu sakliyorum. Yuz defa okusaniz doyamaz, her seferde yine aglarsiniz! Bir Ibrahim Edhem gibiydi Andreas, hayata bakisimi degistirdi! Batili dis dusman fobisini bir kerelik ebedi mezara gomdum! Hayat ve iman bekleyen nice insanlar var ve hepsi belkide kalp ehli erenlerin yolunu gözlüyor! Alman Andreas'in Bismillah ile baslayan mektubu, Allah'i ne olur Almanlara anlatin ile bitiyordu! Alman Andreas gibi belki TSK'da da birkac vicdanli insan bulurum halis niyetiyle GATAkulli kitabimi 25 yil sonra yazdim! Yok mu acaba?!

Almanya'dan bir mektup yazdi. Bismillah ile baslayan mektupta Allah'i buldum diyordu. Meger muslumanmis! Neden gizlediğini anlamak kolay olmadı. Son 27 yilda Andreas gibi Allah'i Allah icin seven yuzlerce Hak dostu Batili tanidim. Teblig davasini bunlar hak ediyor diye dusundum! Kuran öğrenir hemen mühtediler ve bizden daha iyi mealini, tefsirini anlıyorlar. Ayetleri, Peygamberimizi ve sahabeleri birebir yaşamak istiyorlar. Alman mumin Andreas gibi Hakiki Isevilere dis dusman diyen, Kuran, Hadis, Namaz, tevhid, teblig, Peygamber bilmez siyasi İslamcı fahişelerle ugrasiyoruz. Bu hikaye ülkedeki durumu özetliyor; dilde olan gonulde yok.. Örnek İslam, Türkiye’de de yok. Hizmet, hal ile kal ile bunu yapmaya calisiyorken saldırıya uğradı. 1999’da da 28 Şubatcılar amansızca saldırdı, bugün 100 katı oldu zulüm. Görene, bilene.

Allah, Islam davasini sahabeler gibi olan bir topluluga verir! Namussuzlara, haramilere, gaspcilara vermeyecegi acik! Yikim, delili olabilir  2013 yazi Sufi terapi tezime 2 ay Erbain yapma icin Turkiye'de idim ve sakirdleri cok zor ikna edecegimizi gozlemledim! Yazmadim aslında belki de yazdirildim. Kalbe gelen bilgiydi çoğu. Hic abartmadigimi bazilari cok gec anladi! Fasik olan AKPlilerin yalanlarina, iftiralarina, karakter suikastlarina aldanacak ne yapmistiniz? Halis ihlasli niyetiniz neyse amelinizde odur! Emaneti korumak adina farkli radikal bir uslup kullandim.Ne yapayim uyuyanlari kaldirmak icin Sufyan Erdogan, Hizmet'in ve erenlerin sahsina ait 60 milyar dolari tokatlamadan hicrete can ve mallari cikartin diye gece gunduz yazmadim mi? Bu surecin en buyuk faydasi asiri Turkculuk virusu ve kamburundan kurtulmamiz oldu! Kurumlarimizin diyetidir! Kazancimiz cok buyuk olmustur!  2000'de daha AKP kurulmadan sadece Istanbul esnafi her ay 10 bin fakir ogrenciye burs veriyordu! AKP, zenginlere calisacak artik! Erdogan'in emrinde 5 bin askeri&ideolojik egitim almis, Suriye'de kasarlanmis tekfirci terorist var! Aleviler ve Kurtler namus korkusundalar.

Ruslar Iran'a cayir cayir S-300 fuzeleri satiyor ve Patriotlar gideli NATO ulkemizi dislayali beri fuze korunma sistemimiz sifir! Yikim gelir. 

Erdogan&Gokturk Gladyo ortakliginin Hizmet ailelerine karisina kizina dedesine bebesine yaptigi zulumler Aleviler ve Kurtlerin gozunu acti! Diyarbakir karaborsasinda Keles'in fiyati 30 bin TLye dusmus;Aleviler karisini kizini Erdogan kopeklerine ganimet cariye kaptirmak istemiyor. Erdogan'in tekfirci teroristleri Irak ve Suriye''de Alevi Turkmenleri katletti, Turk Alevileri silahlanmaya basladi! Sira onlara gelebilir! Saray'da Allah'i arayan Ibrahim Edhem tacini tahtini terk etmeden aski bulamadi!Sevdikleriniz elinizden alindi, Edhem gibi hicrette ara aski. Urfa'nin Gobeklitepe'sinde insanlik tarihinin en eski tapinagi bulundu, Nemrud'un basi ise Kahya'da dag tepesinde! Kibir yukarida Ask asagida. Elbette bunca put kirmanin bir bedeli var Anadolu'da! Hz.Ibrahim'i yakmak icin odun toplayanlar, yakamasalarda Nemrud kovunca giklari cikmaz. AKPliler neye kiziyorlar? Erdogan putunu yedirmeyiz, kirdirmayiz diyorlar! Ancak Hz. Ibrahimler Nemrud takmaz, mutlaka sirk putunu kirarlar! Putptestlik hic bu kadar ulkede zirve yapmamisti! AKP&Ergenekon&Gokturk, Devlet Islam'i putu dikti kalplere, asku imana Allah'a yer kalmadi! Dervislerin isi gucu put kirmaktir! Yoksa yerlerin altindan fiskirir putlar ve uzer Ceddi Huseyni! Erdogan putu Allah ile aralarinda engel!

Samil Tayyar gibi hem Ergenekon putlarini yazip sonrada Nemrud'un arkasina saklanan korkak degilim! AKP putcularla ortak olup putcu oluverdi. AKPliler odun toplamis putlarini kiranlari yakmak istiyor, Nemrud mecbur etti! Eger putlari Hz. Ibrahim kirdi diye suclu ise iyi yapmamis mi. AKP&Ergenekon'un putlarini onlar zevzekce eglenirken kirip baltayi da en buyuk put Erdogan'in boynuna astim! O put putlari kirdiysa sucludur. Insanlik hizmeti insana hizmette kimlik krizi kamburu tasinamazdi! Allah ve kul arasindaki engelleri kaldirip, putlari kirmakla vazifeliyiz!

Risalenin Nuru iman hizmeti kiyamete kadar devam eder! 1. Vazife! 2. Vazifeyi yapan Gulen&Hizmeti kiskandilar! 3. Vazifeye vizyonlari yetmez Kadisiye'nin Yemenli sair askeri Amr bin B. Ma'Dikerib, Corumlu sahabe Kerebi Gazi olarak Corum'un ereni oldu. Yayan dede ile gelmislerdi! Hz. Omer, Kadisiye savasina 2 bin kisiye bedel iki sahabe yolladi! Amr bin B. Ma'Dikerib, uyumsuz denilen bir deli sahabe, farkli mizacti! Kadisiye savasini hatirladim bugun! Tilki perslilerin hakkindan aslinda Saad bin Ebi Vakkas gelemedi! Ordu uyumunu bozuyor dedikleri yendi!

Sufyan Erdogan ve Saldiray& Perincek domuzlari ne seriat ne tarikat ne hakikattan anliyor! Devleti ele gecirip, domuz gibi yemek pesindeler! Hakikat pesinde iseniz size tokat atani Allah'a havale eder, hicbir sey yapmazsiniz! Seriat istedik, kotu olduk! Tarikat La havle cekmektir! Mulaane veya beddua ne zaman karsiligini bulur sorusunun uc cevabi var: Tarikat, seriat ve hakikata gore! Hakikat yerini bulur,seriat bulmaz. Ertugrul Ozkok bir sosyologdur; 20 yildir Hocaefendi ictihat yapsin diye yazip duruyor! Yapti ama hicbiriniz arkasinda duracak mert degilsin. Ibni Arabi, Abdulkadir Geylani ve Imam Sazeli ne diye beddua veya mulaane ettiyse Gulen Hocaefendi de o yuzden etti. Zamani Dogru ictihatti!

Tulumbanın suyu Erdoğan'da...

Bazilari Hocaefendi'yi eksiz dinliyor veya algilamasi, ilmi yetersiz! 5 yil once bireysel gazetecilik kalacak, medya kalmayacak dedi oysa ki. Haklilik gucle devletle orduyla olsaydi, Harsemsahlar, Selcuklu, Abbasi ve Osmanli yikilmazdi; Allah dostlari gercegi savunur, hakli cikar! Hallaci Mansur, Ibni Arabi, Niyazi Misri, Mevlana Halid, Said Nursi mi hakliydi, zalim Islam halifeleri mi! Gulen ve Hizmet hakli ve dogrucu. Kimsesizlerin sahibi Allah'tir! Sufyan Erdogan, son 3 yildir Allah dostlarinin evlerini yuvalarini dagitmak icin devleti hukuksuz kullaniyor. Mulaane'nin 3. Yili yaklasiyor! Mulaane'ye devam mi diyenlere beddua edin diyorum! Devleti ele gecirmis Karun Sufyan, size gul mu atacakti?
Neydi o?.. Biri bişey diyordu "onlara su bile yok!" muydu, neydi o ?

Normal mi bunca nifak? Normal ise eğer, siz normal değilsiniz!

Bediüzzaman Said Nursi, ANARŞİYE ZEMİN OLABİLECEK İSTİBDADA dikkat çekmiş, 

KUVVETİN KANUNDA OLMASI GEREKTİĞİ ÇOK AÇIK, ANCAK GÜÇ SÜFYAN ERDOĞAN’IN ELİNDE PİÇE DÖNDÜ… 

4O BİN POLİS İLE İSTANBULTARANDI, CANLI BOMBA DEĞİL HİZMET ERLERİ ARANDI. 

O göz yumduğunuz bombalar patlıyor ama yine Cemaat suçlu öyle mi?. Normal mi bunca nifak? Normal ise eğer, siz normal değilsiniz! Bana normal değilsin diyenler de doğruları yazdığımı biliyor.  Ne çare? Güneydoğu’da ciddi askeri hareketlilik var ama bir tane bile haber medyaya yansımıyor. Şehit sayısı çok fazla, gizliyorlar. Erdoğan, ülkeyi bok etti diye kimse haykıramıyor. Yazanı hapse tıkıyorlar.

İstanbul’daki patlamayı TAK yani PKK üstlendi. PKK, şehirlere yerleşirken Erdoğan desteklemişti, gözyummuştu, Gladyo iti Cem Küçük ve Erdoğan zaten bunu ekranlarda itiraf etti.  Bir patlamayla üç konunun üstü örtüldü: Ekonomik kriz, Anayasa değişikliği, Mavi Marmara. Ancak Ülkeyi yönetenler hiçbir suçu kabul etmiyor. İstihbarat uyuyor mu? Ülkede patlayan her bombanın sorumlusu Erdoğan ve AKP. Koruyamadınız insanlarımızı, acizliğe düştükce Hizmet erenlerine saldırıp halkın gözünü boyuyorlar! Filistini suriyeyi diline dolayıp oy kapan ve sonra onları da satan siyasi ümmetçiler başlarındakini halife sanıyorlar. Türk birliği istiyoruz diyen MHP’nin derinler tayinli MİT elemanı Devlet Bahçeli, en son ne zaman bir Türki cumhuriyeti ziyaret etmiş? Ey Bahçeli, madem Türk birliği istiyorsun, neden komünist Ruslarla, Perinçekle ortak Erdoğan’a başkanlığı veriyorsun? Erdoğan Şangay beşlisine girelim demiyor muydu? 400 değil 1000 tane de milletvekili versek yetmez ona. 

Gözü doymaz Süfyan’ın… 

Bir gürcü yahudisi Erdoğan’ın arkasına ülke takılmış gidiyor. Bu utanç, Kürdüyle Türküyle hepimize yeter. Ergenekon yazarı Ergün Poyraz, yazdığı kitaplarda Erdoğan’ın soykütüğünü ortaya koydu da ne oldu? Ergenekon ile Erdoğan anlaşma yapınca Pakruduni kumpası, saldırısı caiz mi oldu? 15 Temmuz günü halk darbeyi engelledi yalanını artık bırakın. Halk sokağa çıkmasaydı da o darbe başarısız olmaya zaten mahkumdu. Öyle dizayn edilmişti. Mesele Hizmet’i infaz idi. Aktrol ve aktroliceler, 15 temmuz darbe tiyatrosu tel tel dökülmesine rağmen Türkiye'de güç, istihbarat, polis, asker, para bizim elimizde, yalanlarımızı doğru yaparız terörü estiriyorlar.. Darbe oyunu tuttu ülke içinde, zira alternatif haber ve yorum yazan bir medya yok. Tek tabancadan saldırıyor Havuz medyası! Yurtta Sulh Konseyi Avrasyacı ulusalcı generaller, Rusya, Perincek ve Erdogan ortaklığı darbesi yaşanıyor! Bunu NATO idrak etti, gereğini yapaacak diye dış düşman fobisi üfürüyorlar... Komplo teorisi manyağı yaptılar milleti...

Bakın komplo teorisi olmayan ama normal de olmayan acı gerçekler neler? Van ve Erciş'in nufusu ve etnik demografik yapisi son 20 yilda uyusturucu uretim, tasima ve ihraca gore radikal bicimde degistirilmistir! Çoğu beş vakit namazında insan uyuşturucu işini helal sanıyor ülkede. Uyusturucu ticaretinin merkezi Van'dan çıkan  İrancı Caferi aileden gelen Hakan Fidan'in MIT baskani olmasi da mı normal! Bunlara şaşırmayan AKPliler de normal zaten canım!
Erdogan ve AKP'nin durumu Hitler ve Nazi Partisi, Turkiye'ye 3. Dunya savasinda bicilen don, yikilan Almanya gibi! 

Durduramadik domuzlari! Kermes yaptı diye masum anneleri tutuklayan ZALİMLER Hapishaleri kreşe çevirmiş O masum çocukların da annelerin de suçu ne? 

Normal mi bunlar? Bu ülke normale dönebilir mi? 

SAHTE DİPLOMA, KUTULA,R SIFIRLAMALAR, PATLAMALAR, HIRSIZLAR, KUPON ARAZİLER, GEMİCİKLER, DOST İSRAİL, " SAYIN APO ", " KELLE "ciler, 
YALANLAR, MUT'ALAR.! Hepsi normal mi? 30 bin yeni polis eğitimsiz, diplomasız işe alındı, güya mülakat yolu ile.. 
Bu çapulcu akmilisler son bir kaç ayda resmi polis üniforması giydiler. Kadıköy'deki torbacılar bile polis oldu, keşke sadece sıradan insanlar polis olsaydı. 
Peki, son 2 yılda inşaat bekçisi olamayacak 27.000 trolün AKP teşkilatlarında listelenip polis yapıldığını neden yazmıyor kimse? 

Sonuç: bombalar can alıyor, yaralıyor, ocaklar yıkılıyor. Şehitliği övüp oğullarını askere göndermiyorlar. 'Terörden korkmayın, hayatınıza devam edin' deyip zırhlı araçlarıyla uzaklaşıyorlar.

ASKERİ VESAYET’İN YEZİD DÜZENİ BU!

Askeri Vesayet, bu Yezid düzenini nasıl çaktırmadan çaktı? Dunya liderleri 2004'den beri Erdogan ile konustum saniyorlar; oysa superzeka olan Ibrahim Kalin, duymalari gerekenleri duzeltip aktariyor! Fatih Sultan Mehmet, 6 dil bilen bir evliya asker ve dehaydi! Erdogan dil bilmez diplomasizin tercumani Ibrahim Kalin, onun yerine konusuyor... Bu kadar sahte bir hükümet ve sistem dünyada az bulunur. Sattıkları sadece dini jargon, Afyon gibi uyku yapıyor.
Roma'da tac giyme merasimi dini jargon ve rituel ile Ayasofya Kilisesi'nde yapilirdi! Fatih, Roma Islam'i kurdum deyip, orayi da cami yapti! Dini jargonu Fatih, kullanmadı, Kiliselere sizi koruyacağım fermanı yolladı. Ortadoksların Katoliklerev karşı koruyucusu oldu. Ecdad ırkçı ve dinci değildi, insandı ve insan hayatından yanaydı. Oysa Sezar, Roma'da binbir entrika ile iktidarin tek hakimi olunca kendisini Gunes Tanrisi ilan etti; 26 Aralik dogum gunuydu, Hz.Isa'nin degildi! Hıristiyanlığı Romakaştırınca zulümler had safhaya ulaştı ve Türkler yardıma koştu tam zamanında. Dış düşman fobisi ile çakallar tarihimizi de saptırıyorlar. Erdogan ve AKP'yi, ardindaki Askeri Vesayet Yezidizm'ini aslinda fazla onemsemiyorum; yikilacaklari kesin! Endisem olusacak derin girdaptir! Öyle kırılmaları ateşlediler ki, büyük ölümlü çatışmaların fitilini yaktılar. Yok edilecek hayatlara üzüldüğüm için gece gündüz yazıyorum.
Zira Çin'de neler olduğunu da çok derinden biliyorum; herc u merc sirasinda bariscil yukselen guc, politika degisikligine hazirlaniyor; takipcilerim arasında her milletten insan var ve bilginin cesur gazeteciye gelmesi gayet normaldir. Onumuzde 23 yillik icte kaos dista kaos donemi var gozukuyor! Bu herc u merc sonrasi Insan merkezli medeniyeti insan olanlar kuracaklardir! AKPlilere Erdogan'in "Mehdi Halife" olarak pazarlandigin farkindayim; bu Turkiye'nin cikarina degil! Islam dunyasinda bir karsiligi yoktur! Trump'i sectiren 65 milyon Amerikali Evanjelist, Trump'i dunyayi kurtaracak Mesih ilan eder; tabi Amerikan cikarlari icin! Dini jargon kirlidir ve bir defa kullanılmaya başlayınca 30 yıllık Mezhep savaşları gibi akacak kanı kimse durduramaz. Putin'i dunya Ortadoks liderligine soyunduran Alexandr Dugin, TSK'da Avrasyaci generaller ve Perincek ile anlasti; tabi Rus cikarlari icin! Trump ve 4 radikal general bakani, "Erdogan ve AKP, madem Siyasi Islam'i temsil ediyor, bu gaspci, tekfirci teroristleri yok edecegiz" diyor. Turkiye, bir siyasi parti AKP ile Islam'in ayni olmadigini anlayamadi! Trump zorla ogretecek gozukuyor; biz siyasi fahiselere laf anlatamadik ama elbet Allah bir zalimi görevlendirir...

Trump ve Putin, dort gozle Erdogancilarin ve besledikleri Avrasyaci generallerin ic savasa gitmesini bekliyor! Sonra beraber ulkeyi yikarlar..

Bunu engelleyemediğimiz için üzgünüm. Baskanlik, Avrasyaci ulusalci generallerin projesi! Simdilik Erdogan'a ve Akkoyun secmenine ihtiyaclari var! 5. Darbe asamasi başladığında ülkemizde bir iç savaş olması kaçınılmaz hale geldi. TSK'da Avrasyaci ulusalci generaller, NATOcu Ataturkcu laik generalleri faka bastirdi! 15 temmuzda hiç olmayan cemaati zorla oldurmaya çalıştılar. Sonuçta Erdoğan şiimdilik zaman kazanmış oldu. Kumpasın ne olduğunu tüm dünya öğrendikce Erdoğan’dan iğreniyorlar...

Ali Bulac hakliydi; AKP ve Erdogan, oyle bir bela ki, Canakkale savasinda 250 bin entelektueli&asker&burokrasiyi yitirdigimiz durumu yasatti. Halide Edip Adivar'a Ataturk, 1918-1922 arasindaki Yunan&Ingiliz&Fransiz&Rus&Italyan tecavuzleri icin rapor hazirlatti! Raporun detaylarını biliyorum, Atatürk üstünü kapattı ve arşive kaldırdı. Erdoğan hepsinin yaptığı zulümleri geçti son 3 yılda. Ülke sanki düşman işgaline uğramış gibi ezildikce eziliyor. Turk Islam tarihinin hic bir diliminde bes vakit namazinda bu kadar basortulu bacimiz hapse dusmedi! Hacli seferleri, Mogol isgali bile buna dahildir! Moğollar kadınları eş alır, kadına dokunmazdı. Erdogan'in polisleri devletin parasiyla raki icip ayyasken melek gibi masumlara, basortulu bacilarimiza iskence yapıyor ve aşağılayıp hakaret ediyorlar! Demek ki başörtüsü davaları hiç olmadı, her kutsal değer gibi bunu da sonuna kadar sömürdüler.

Politikal ekonomi bahanesiyle toplumun sigortasi olan Hizmet ve Suleyman Efendi talabeleri gibi sosyal guven yok edilince kiyameti bekleyin! Hizmet erenleri ziyarete seytanin hangi kisve ve goruntude yollandigi sadik bir ruyada geldi! Sasirdigim konu, sakirdleri daha uyanik olurlar sanmıştım. Hüsnüzannım böyleydi. Oysa yıllardır söylüyordum; Diktator Erdogan'i Askeri Vesayetin Yezid Fasist bir Firavun yapmasinin projesi, Rothchild&Rockyefeller ortak uretimi; milli ve Islami degildi hiç bir zaman. En başından beri böyleydi. Maskelerle yürüyen yalancı işler ayağa düştü, ayağa dolandı ve dolaştı, sonuçta nice düzgün insanları vurdu.

Sufyan Erdogan ve Yezid Askeri Vesayet duzeni, Hizmet icindeki kardeslik, tesanud, musavat ve guveni dagitmak icin birey birey calisiyorlar! Sosyal Hareketler, political ekonomi ve devlet polisi ve istihbaratinin seytanliklari dersini Sosyoloji'de almistim! Erdogan hic sasirtmiyor beni. 1970'li yillarin dava adami sol insanlari, birbirine karsi guveni yitirince kaybetti! Devletin nifak gucu aralarina nice fitne fesatlar soktu. Ekrem Dumanlı’ya hain diyen soytarılar bilin ki Özel harbin taktiklerini yiyorlar. Ekrem bey, gazeteci olmadan önce İstanbul’un Avrupa yakasının rehberlikçisi idi, Anadolu yakasına S.T. bakardı. İkisi de evliya gibi insanlardı. Ekrem beyi gazetecilik çok değiştirdi, yaşadığı travmatik 15 yılın kitabını samimi yazarsa bilmediğiniz çok şeyleri birinci ağızdan öğreneceksiniz. Bu özeleştiri ve bilgileri bekliyorum kendisinden, susmamalı. Sufyanizm ve Zindika Komitesi, nifak oyunlariyla birbirine cok guvenen Hizmet erenlerinde guveni, kardesligi, emaneti yikmaya calisiyor! Her ferdimiz çok değerlidir.

Hayati ve tevhidi savunup teblig eden ler hayat alamazlar, travmaya yol acamazlar; kul birey hakki devlet ve cemaat hakkindan ustundur! Cakma liderin Lahey'e gitmesi BM Daimi uyesi 5 ulke liderinin iki dudagi arasinda! Trump ve Putin anlasirsa Cin dunden razi! Aci sona dogru! Rusya'ya kafa tuttu & Çarketti ezikce özür diledi! ABD'ye kafa tuttu & Reza icin yalvarıyor!… 

12 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder