29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 8

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 8


Nefret suçu ve ayrımcılık Ottawa’dan döner!

Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Toronto Konsolosu Erdeniz Şen, iyice gemi azıya aldılar. Kanada anayasası, Ontario İnsan Hakları Bildirisi ve buna uygun yapılan kanunlara karşı açıkca nefret suçu işliyor ve ayrımcılık yaparak Kanada’da iç barışı ve huzuru bozuyorlar. Anlaşılan kaşınıyorlar, bu tür suçlar işleyenler Kanada Başbakanı olsa yargıya sevk edilir ve hukuk karşısında hesap vermekten kurtulamaz. ‘Persona Non Grata’ olmak istiyorlarsa devam etsinler. Kimlerle ne konuştuğunuzu kelimesi kelimesine biliyorum. Ülkenizdeki iktidar hırsı ve siyasi kavgalarınızı Kanada’ya getirip, kendi vatandaşlarınızı ikiye bölmek diplomatlık mıdır? 

Kayıtlı Sosyal Çalışanların işi, mesleği sosyal adalet savaşçılığıdır, derslerini alacaklar. Kin ve nefretle dayalı toplumu düşmanlığa, nifak ve fitneye teşvik etmek azmettirme suçuna giriyor. Hitler tarzıdır. Herhangi bir grup hedef gösterilerek Allah’a dayanmış masum insanları fişlemek, dişlemek, şişlemek ve vurun, yok edin, yaşam alanlarınızı daraltın diye baskı ve zulüm yapmak büyük suçlar. Hangi siyasi görüş, ırk ve dini anlayışa sahip olursa olsun herhangi bir kişi veya bir grup vatandaşlarınızı Kanada’da zulme maruz tutamazsınız. Ottawa Büyükelçiliği’nce Ankara’dan beslediğiniz sivil toplum örgütlerini, legal görünümlü teşkilatları suça itmek büyük suçtur. Global and Mail’e devlet parasıyla reklam verecek kadar ileri gittiler. Bu yaptıkları hikmeti devlet teranesiyle suç işlemektir ve Kanada’da hak ettikleri şekilde cezalandırılırlar...
Evvela sayın Selçuk Ünal’a bir hatırlatma yapayım. Sizle beraber  2015 Mayıs’ında Waterloo’da CIGI’da aynı konferansa katıldık ve aynı masada yemek yedik, Azeri Türkleri tabiriyle çörek kestik. Erdoğan rejiminin karıştığı Selefi terör örgütlerini besleme, askeri eğitim verme, Suriye’de milyonlarca insanı mağdur etme suçlarının insanlığa karşı işlenmiş suçlar olduğunu çok net izah ettim. Eski Toronto Konsolusu Ali Rıza Güney de yanımızdaydı. Beraber selfie de çektim hatırlarsanız. Beni arıyormuşunuz da! Bu nasıl aramaktır? Gizlenen biri değilim ki! Suçlu olan gizlenir, ben tam yanınıza geldim ve sizi suç işlememeniz için iknaya çalıştım.

Belgen var mı diye sordunuz! Var dedim ve size 7 tane sağlam kaynaklı kitaptan bahsettim. Wilfrid Laurier Üniversitesi Din ve Kültür Fakültesi’ndeki masterımda konum IŞİD terörü idi. 900 sayfa bilgi ve belge topladım. ABD’de A klas Peer Journal bu konuda bir makaleyi de 2016’de yayınlattım. Akademik değeri epey yüksek. Sağlam. 26 Eylül 2015’de Alberta Üniversitesi’nde Edmonton’da Arap Devrimi konfreansında konuşmacı olarak sunum yaptım. IŞİD’in kaynağı ve işe aldıkları gençlerin motivasyonu, kulandıkları jargon ve taktikleri akademik düzeyde anlatıyordu makalem. Türkiye, Pakistan, Suriye Afganistan’a döndü, Erdoğan ise Üsmae Bin Ladin gibi davranıyor. Suudi Arabistan, Katar, RABITA, İRCICA ve İslam Kalkınma Banas’ından gelen milyar dolar hatrına ülkemizi selefi terörünü destekleyen ülke kategorisine sokuyorsunuz. Böyle kara bir lekeyi devletin ve milletin yüzün sürmeye ve sırtına bu kamburu yüklemeye hiç kimsesin hakkı yoktur. 15 Kasım 2015’de “IŞİD’in Sosyolojisi- İhanet Çemberi” ve “Global Süfyan’ın Mehdi Ordusu” kitaplarım, academia.edu’de yayınlandı. Şu anda ücretsiz indirimler 20 bine yaklaştı. Yazdığım twitler 140 bini geçti, 3 bin köşe yazısı yazdım. Suriye politikalarında ve Ortadoğu’da nasıl battığınızı da size izah ettim. Yanlışta ısrar ediyorsunuz. Erdoğan ne derse onu yapıyorsunuz. Niagara Fall şelalelesine git ve oradan aşağıya atla derse gidip intihar mı edeceksiniz? Neden Türkleri suç işlemeye zorlayıp intihar ettirdiniz?
 Hangi Ortadoğu ülkesinde büyükelçiliğiniz kaldı? Kovuldunuz. Neden? Her tarafı karıştırdınız ve Selefi terörü projesi babası olduğunuz anlaşıldı. Havuz Medyasına adımı peşinen yargısız infazla suçlu diye vererek, Kitchener’a kadar gelip Türklere ve Kanadalılara ‘zaten arıyoruz’ demekle olmuyor, bana tebliğat yollamadınız! Buna cesaretiniz yetmez.  Aramıyorsunuz beni, siz Allah’tan belanızı arıyorsunuz. Tam adamına çattınız. Hodri meydan! Terör ve mafya devletine döndünüz. Dünyada hiç bir diplomat Erdoğan ve AKP’yi aklayamaz, kurtaramaz, her yanınız yırtık. Bunca delik vallahi, billahi ve tallahi dikiş tutmaz. Kimse dikemez terör suçunu!

Hergün dünya medyasında Erdoğan’ın karıştığı 30’a yakın El Kaida kaynaklı Selefi terör örgütü ile ilgili haberler belgeli biçimde yayınlanıyor. Kör müsünüz, neden sağırsınız, niye dilsiz oldunuz? Cemaatı, bazı güçlerin çakma darbe girişimiyle infaz ettiklerini biliyorsunuz. “Demokrasiye karşılar, seçimle gelmiş iktidarı devirmeye çalıştılar” yalanları söylüyorsunuz. Darbeci Yurtta Sulh Konseyi’nin Kanada ayağı Doğu Perinçek grubu ile birlikte çalışıyor, devlet kasasından para aktarıyorsunuz. İsim isim veririm bunları ama ben sizin gibi gammazcı bir nefret suçlusu zanlısı değilim. Bizim Anadolu diyerek Anadolu’yu yıkıyorsunuz. Türkiye’nin geleceğini yok ediyorsunuz. Türkiye’yi değil, yolsuzluklar ve Selefi terörü günahlarına batarak ödeyemeyeceği veballeri üstlenmiş bir terör düzenini korumaya çalışıyorsunuz. Bunun devam edilebilirliği yok, sadece uzatmaları oynuyorsunuz. Hizmet’i günah keçisi yapmayı bırakın da, Kanada makamlarını bu konuda aydınlatmayı düşünüyor musunuz? Neden yalan ve iftira olduğu besbelli, çürük çarık iddialara bel bağladınız? Nasıl bir diplomasi bu? Diplomatlığı suç için mi kullanmanız lazımdı? “Devletim, yargıya gerek yok, bunlar suçlu” ne demek? Hani deliller?

Erdoğan’ın kurduğu bu despot diktatörlük rejiminin Hitler sistemi olduğunun farkında değil misiniz? Goebbel’in kara propagandasını Kanada’ya da taşıyarak başarılı olacağınızı mı sanıyorsunuz? Kirlettiğiniz Türklerin hesabını hem bu dünyada hem ahirette veremezsiniz. Zira nefret suçu işlettiklerinizin başına Kanada kanunlarına göre ne geleceği net bellidir. Bu suçları işleyen Türkler Almanya, Belçika ve Hollanda’da olduğu gibi sınırdışı edilirse, çalışma ve oturma izinleri iptal edilirse, onları savunacak mısınız? Yaptıklarınız yabancı bir devlet tarafından Kanada’da iç barış ve huzuru yıkmaya yönelik devlet terörü çalışmaları olarak görülüyor. Besleme NGO’larınızı da, içindeki Kanada vatandaşı ve göçmen Türkleri de kirletiyor ve gelecekleri bu ülkede yok ediyorsunuz. Nefret suçu işlettikleriniz Kanada istihbaratı tarafından takip ediliyor ve fişleniyor. Siz bu ülkeden kovulunca veya görev yeriniz değişince bu zavallı çifte vatandaşlarımızı kim kurtaracak? Hayatlarında öyle kara bir leke bırakıyorsunuz ki, Kanada’da önlerini kapatıyorsunuz. Hakkınızda imza kampanyası başlatıyorum; MSW görevim.

Sayın Selçuk Ünal ve Erdeniz Şen! Neden sivil topluma, demokrasiye, insan haklarına karşısınız? Neden Selefi terör örgütlerini desteklediği ispatlanmış, kokusu cihanı batırmış, sonunda yargılanacak bir rejimin kirli politikalarını mutlak izlemek zorundasınız? İnsan olmayı deneyin. Hitler ve Nazi Partisi iflah ve ıslah olmadı. Daha geçen sene 84 yaşında Yahudi soykırım kamplarında çalışmış ve gizlenen bir Nazi subayı yakalandı. Kanada vatandaşı olması nefret, ayrımcılık ve soykırım suçlarından onu kurtaramadı. İnsanlığa karşı işlenmiş suçlarda zaman aşımı yoktur, er veya geç hesap verirler. Bu gardiyan, gizlenmeye çalışsa da yakalandı ve hapsi boyladı. ‘O zamanlar başka bir insandım’ demesi bahane olmadı. Kanada’da Hitler gibi davranıp sosyal soykırım suçu işlemenin cezası budur. Neden Kanada gibi adil bir devlet olmayı denemiyorsunuz? Osmanlı kuracağım diye Ortadoğu’yu katlettiren lideriniz seçilse ne yazar?

Alman Prensi Andreas’ın derslerle dolu ibretlik, gerçek hikayesi!

Diplomasi yapmadan diplomasi taktiğimdir. Diplomasisiz, maskesiz insani iletişimle insana hizmeti tercih ederim. Kalpler açılır samimi iseniz, maskeler er veya geç düşer. Münafık bile olsa dayanamaz bu aşka, bu samimi duruşa. Kalbini aç, ruhunu aç insana, insanlar bülbül olur. Hayatı korumaktır, gayesi insan olanın. Naratif terapide 12 adım vardır! 3 aşamada travma alanlar normale döner! 
1. Güvenlik 
2. Öykünüzü yeniden anlatma 
3. Topluma entegrasyon! 

Canadatürk’ün 13 yıllık serüveninde son makalem belki de... Hikayenizi anlatın, terapi olursun.

Psikoloji lisan eğitimini bitirmek üzere olan kızım Meryem, ‘baba sen çok güzel bir hikaye anlatıcısın’ diyor! Gerçek olanı amma! Var mı öyküden terapi alan; ders alan. Varsa eğer, size Alman Andreas’ın hikayesini anlatacağım. Gerçek bir öykü, yaşanmış. Yıl 1989. Alanya. Müslüman olacak galiba diye bir Alman turisti yanıma getirdi plajdaki bir seyyar satıcı! ‘Hayvan Ömer’ lakaplı satıcı cahil biride olsa kültürel müslümandı. İlkokulu bitirememişti, müslümanlık iyi şeydi onun için ama nasıl bir şeydi, bilmezdi. 1989'da 20 yaşındayım, plaj kenarı bakkal dükkanımızda turistlere belki müslüman olurlar diye bedava Almanca ve İngilizce Risaleyi Nur dağıttığımdan, ilgililer hemen buluyordu! Diyalog muydu, monolog muydu bilemiyorum, rastgele balık avlamaktı benimkisi... Ava giden avlanır derler. Bu sefer av, avcı olacaktı...

Alman turiste kim olduğunu sordum. Habsburg kraliyet ailesinin prensi Andreas çıktı. Avukat. 45 yaşında 120 ülke gezmiş gezgin! ‘Allah'ı arıyorum’ dedi. Andreas'in gözlerinin içine, ruhuna baktım, doğruyu söylüyordu. Akşam iftara çağırdım. Ramazan ayı! Tüm aile üyelerimle 10 kişi sofrada! Almancam aksanlıda olsa pratikte çok rahattı, epey gelişmişti. Andreas ta Türkçe’yi Almanca kadar, aksanlıda olsa rahat konuşuyordu. Tercümeye az gerek oldu. Devrem dostum yanımızda seyyar satıcı idi, İngilizcesi vardı, sıkıştığımızda, o İngilizce iletişimi sağlıyordu.

İftar sonrası herkes heyecanla Andreas'ın tevhidi okuyup müslüman olmasını bekliyordu. Zeki adam, durumu anladı! “Sizlere soracaklarım var” dedi! Andreas'in ilk sorusu namazdı! “Allah'ın emri, 5 vakit namaz farz. Kaçınız namaz kılıyor?” Tek tek sordu! 10 kişiden tek çıktım! ‘Vah vah, cıkcık, yazık yazık’ diye eseflendi, feveran etti. Andreas'ın 2. sorusu Kur'an idi. “Kaçınız tecvidli okumayı biliyor, kaç sayfa ezberlediniz, mealini, tefsirini hiç okudunuz mu?” 10 kişiden tek çıktım! Başını hayretle salladı: ‘Allah’ın gönderdiği mektubu hiç merak edip okumamışsınız. Hımm... Geçelim bunu da...’ Andreas'in 3. sorusu oruç idi. “Ramazandayız, hava sıcak, bugün oruç tuttunuz mu?” Yine tek çıktım; herkesin bir bahanesi vardı orada! Andreas hiç birini mantıklı bulmadı. “Arabistan daha sıcaktır ama Peygamber Muhammed (SAV) ve ashabı farz orucu çok hasta olmadan hiç kaçırmazdı ve ayrıca bol bol nafile oruçlarda tutarlardı” dedi.
Andreas'in 4. sorusu içki idi. “İçmesi de, satması da haram değil mi?” Babam Siyasal Islamcı morardı biraz! Cevabı hazır: “Darülharp burası, satarım, helaldir bana” deyince, güldü acı acı Andreas! Abim Ömer daha da ileri gidip epey saçmaladı: "Kafirler içki içip erken gebersin diye içki satıyorum, ama ben içmem" deyince, Andreas kahkahayı patlatıverdi! Andreas bana döndü: “Faruk, bu ailede, bu ortamda senin ne işin var?” Şaşırdım. Babama sordum: “Allah ve melekler şahitliği ne imzalamıştın?” Babam Osman dedi ki: “Bu deli oğlan bana Nisan 1987'de bir kağıt imzalattı. İçki satmam, taşımam, şişesine dahi dokunmam. Muhtemel ortam günahlarında Osman Arslan olarak oğlumu burada çalışmaya zorladığım için mesulum”... Abim Ömer ekledi: “Turist veya yerli kim içki almak istese biz geçeriz tezgaha! Sevaplarından vermez cimri Faruk bize!”
Andreas'ın kafası karıştı. “Yani sen bu içki satılan, servis edilen günah merkezinde hiç bir zaman içki şişesine bile elini hiç dokunmadın, öyle mi?”  ‘Evet’ dedim! Şaşkınlıktan kızardı teni! “Sen melek misin?” Güldüm. “Hayır. Sadece hata da yapabilecek sade bir insanım.” Andreas toparladı kendini, “ha birde faiz meselesi var, faiz yiyor musunuz?” diye tek tek sordu. Babam dedi ki: “Darülharb'te faiz helal, düşmanlarımıza karşı güçleneceğiz...” Bu Siyasi İslamcı mantığa samimi inanıyordu.

 Andreas yine bana döndü! “Sen ne diyorsun bu içki ile kafir infazına ve faizle güçlenme işine?” ‘Şeytanın pislikleri bunlar ve arama uçurum koyarım. Kur’an’da hayat, sevgi, ahiret ve iman esas’ dedim... Andreas, sonuca bağladı: “Şimdi siz benim kelimeyi şehadet getirip, güneşin üzerine doğup battığı en hayırlı iş olan bu sevapla günahlarınızı toptan yıkayıp, pek ucuz yolla cennete mi gitmek istiyorsunuz?” Güldüm ama 9 kişinin rengi mordu. Andreas, hem İslam güzeldir diyorsunuz ama hemde sanki pek yaşamak istemiyorsunuz demek istiyordu.

Andreas en çok abim Ömer'e gülmüştü. “Çalışmak ibadettir, yazları namazlarımı gece kaza ile, kışları tam kılarım” deyince! Mevsimlik mümin! Andreas çok uğraştı ama asker emeklisi babam Osman'ı pek çözemedi! ‘Türkiye eğer Darülharp ise dünyada Müslüman ülke yoktur, kiminle cihat yapıyorsunuz anlayamadım’ diye hayıflandı. Andreas gibi Batılılar tekfirci güya İslamcı bu yobaz zihniyeti anlayamıyor. Hayat, iman, tevhid, tebliğ, ahiret yoksa, Allah nerede kaldı peki?

Andreas, “siz müslumansanız, ben müslüman olmak istemiyorum. Bir tek içinizdeki Faruk'un konuşmaya hakkı var, onu detaylı dinlemek isterim” dedi! Andreas ile 3 gün dolaştık. Andreas, sofrada bulunan eski devremin askeriyede namaz kılmaktan atılıp, Alanya plajında seyyar satıcılık yapmasına çok üzülmüştü! Andreas ile devremi de alıp ertesi gün Sultan Süleyman'ın yaptırdığı Alanya Kalesindeki camiye çıktık. Avluda TSK'daki hikayelerimizi dinledi! İnanamadı. Onu siz birde bana sorun. Gece rüyalarımdan çıkmayan bir travma ve bir kabustu. Andreas, devremin ve benim GATA'da başımızdan geçen namaz kılanların ordudan atılma öykusünde işkenceleri duyunca ağlamaklı oldu. İnsanı onda, ruhunda kalbinde gördüm. 

Andreas, devreme çok kızdı; “seninkisi şeytana kızıp yorgan yakmak, neden namazı, orucu, tebliği bıraktın, yakışmıyor senin gibisine” dedi! Andreas, bugün nerede, ne yapar bilemiyorum! Almanya’dan yazdığı tek mektubu saklıyorum. Yüz defa okusanız doyamaz, her seferde yine okur ağlarsınız! Bir İbrahim Edhem gibiydi. Hayata bakışımı değiştirdi! Batılı dış düşman fobisini bir kerelik ebedi mezara gömdüm! Hayat ve iman bekleyen nice insanlar var ve hepsi belkide kalp ehli erenlerin yolunu gözlüyor! Andreas'ın Bismillah ile başlayan mektubu, “Allah'ı ne olur Almanlara anlatın” ricasıyla bitiyordu! Andreas gibi belki TSK'da da birkaç vicdanlı insan bulurum halis niyetiyle GATAkulli kitabimi 25 yıl sonra yazdım! Yok mudur acaba?!

Mektubun sonunda Andreas, “Allah'ı Alanya’da buldum. Samimi bir Müslüman kalpteymiş” diyordu. Meğerse müslümanmış! Neden gizlediğini anlamak kolay olmadı. Son 27 yılda Andreas gibi Allah'ı Allah için seven yüzlerce Hak dostu Batılı tanıdım. Kanada, Hakiki İsevi kaynıyor. Teblig davasını bunlar hak ediyor diye düşündüm! Mühtediler, hemen Kuran öğrenir ve kültürel müslümanlardan daha güzel okuyup, daha iyi mealini, tefsirini anlıyorlar. Ayetleri, Peygamberimizi ve sahabeleri birebir aynen yaşamak istiyorlar. Alman mümin Andreas gibi Hakiki İsevilere “dış düşman” diyenlerden utanıyorum. Kuran, Hadis, Namaz, tevhid, teblig, Peygamber bilmez siyasi İslamcı haramilerle uğraşmak ömrümüzü yedi. Bu hikaye, dilde olan gönülde yoksa; Allah, İslam’ın bayraktarlığını hak eden samimi kullara bahşeder demek istiyor. Hayy u Kayyum. Ehad u Samed! Ya Ferd! Ya Habir! Ya Kuddüs! Sürçü lisan ettiysem, af ola...

Süfyan ve Köpekleri;

Unutanlar İçin: Putin'e güvenerek ABD'ye veryansın eden Saddam, Putin tarafından ABD'ye satıldı. Sonuç: ABD Irak'ı işgal etti Saddam'ı astı. Irak Başbakanı: Türkiye Saddam'ın politikalarını benimsemiştir, egemenliğimizi ihlal etmemeleri için uyarıyoruz. Daha once yazdim RTE'nin son iki yildaki politikalari Saddam'in ikinci korfez savasi arefesindeki siyasi menevralarina benziyor
Allah'i birakip RTE'ye tapanlar ve çogunluk darbeyi cemaatin yaptigina inaniyorsa dogrudur diyorlarmis Oysa Allah Kuran'da tam tersini soyluyor. Diyorlar ki Türkiyenin çoğu darbeyi Cemaatin yaptığına inanıyor, bu kadar insan yanılmaz. Dünyanın da çoğu buna inanmıyor. Hangisi daha çok?
ISID cil yavrusu gibi dagilirken BAZI ulkelere kacip izini kaybettirecek Ve sonra hedefe ISID'a destek veren ulke yada ulkeler konulacak. 36 ulke ISIDa karsi operasyonda TR iclerinde yok Asil mesele Yarin birgun BM'de ISIDa destek veren ulke yada ulkeleri konusmaya gelecek sira.

"Isid e yardim edip operasyonu sabote etme ihtimaline karsi Etdogan Musul Op tan dislandi!".. TR nin nicin dislandigini simdi anladiniz mi?
Analyst Michael Rubin: The reason why Turkey excluded from Mosul operation is, Erdoğan's possibility to help ISIS leaders to flee.

15 Ekim Çavuşoğlu: Terörist El Nusra Halep'ten derhal ayrılmalı... Yaklasik 6 ay once Erdogan: El Nusra'ya niye teror orgutu diyorsunuz? Halka resmen salak muamelesi yapiyorlar. Halkta halinden gayet memnun. Aziz Nesin bu gunleri gormeliydi. Az bile soylemisim derdi. Erdogan El Nusrayi da satti diyorlar, yanlis biliyorlar. Adı Şam Fetih oldu! Kelime oyunu ile Selefi terörizmine AKP'nin desteği hiç değişmiyor! Gaziantep valisini duymadınız mı?
Tuhaf seyler oluyor. Internet hizi yavaslatildi. Saraya cikan cevre yollari kapatildi. Bazi ust duzey akp'lilerin aileleri acil yurtdisina ciktilar. Bize kaçtı diyenler bakıyorum da bavullarını toplamaya başlamış. Bir kısmı da ailesini önceden yollamış. Alnımızın akıyla döneriz biz.Ya siz?

"La taknetû mirrahmetillah!" Ey inananlar Allah'tan umudunuzu kesmeyiniz!
Emniyet; İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'i, IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği konusunda uyardı. Koalisyon guclerine ISID bizi vuruyor ISIDla alakamiz yok mesajini ISIDa MIT kanaliyla sagda-solda bomba patlattirarak vercekler Yemez onlar!

Bahçeli: Erdoğan fiili başkanlık uyguluyor, bu duruma hukuki boyut kazandırılarak Türkiye derin nefes almalı! Turkcesi Hirsiz fiilen zaten herseyi calmis gasbetmis sonucta Hirsizligi resmilestirip mesrulastiralim kimse itiraz edemesin Kavga bitsin... Bahçeli, halktan korkmuyoruz diyerek Başkanlığın refaranduma sunulmasına istedi. Ama zerzevat kendi partilisinden korkup Kurultay yaptırmadı. Hizmetin yaşadığı kızıl kıyameti toplumun diger kesimleri yaşamayacak mi saniyorsunuz? Zindanda ana karninda ölen ikizlerin ahi var ya..
Rusyanın BM ye sunduğu Türkiye dosyası IŞİDe yardım nasıl gidiyor IŞİD militanları nerde eğitiliyor yazmışlar. Asil mesele bu ISID'a kim destek veriyor konusunun BM'de tartisilmaya baslanacagi gun ISID konu mankeni!
İşkenceci ve tecavüzculer dahi bunu okusun Yaptiklarinin yanilarina kar kalmayacagi gercegi yuzlerine haykirilmis olsun: "A takımı kurduk" itirafında bulunan Cezaevleri Müdürü Yıldırım. İçerideki her şüpheli ölüm ve "intihar"dan sen sorumlu tutulacaksın unutma. Dengesizler. Sufyan cok kurnaz, ici bos tehditler yaparak sahte kahramanliga oynuyor. ABD kulagini cekince geri adim atma aciklamasini binAli'ye yaptiriyor. Bu adamı da Ahmet Davudoğlu gibi harcayacak...

Eğitim-Sen isyan etti: Sosyalist üyelerimiz FETÖ’den açığa alındı. En cokta bu ikiyuzlu sosyalistlerden igreniyorum Yuzbin sucsuz cemat mensubu iceri alinirken susupta Kendinden 2-3 kisi alininca tepki verenlerden. Birde sosyalist olacak bu cahiller! Oysa dunyada zulme fasizme en cok tepki veren sosyalistlerdir. Fakat burasi Türkiye, Cahillerin ülkesi! Bin Ali dediler ucuruma son surat giden otobuse sofor yaptilar ama, bu gidisle in Ali aractan diyecekler herhalde!

Ne cemaatmis be arkadaş! En gizli dedikleri yerde bile bomba silah kutu kutu dolarlar degil Kuran ve tefsir kitaplari bulunuyor. Sene 2016! MUSLUMANLAR tek parti donemindeki gibi gizli odalarinda kurani kerim bulundu diyerek terorle suclanir oldu. C.Baskani RTE ve Hukumet AKP… Erdoğan demiş ki, Fetöcüler artık bu ülkenn vatandaşı sayılmayacak. Ulan gürcü yahudisi Tayyip, sen kimi kimin ülkesinden kovuyorsun?

Allah zalime firsat tanir. Tanir ki icindeki fitneyi disari cikarsin cezaya layik hale gelip helak olabilsin. O gun gelince kimse onu kurtaramaz. Siz ey zalimler ve tayfasi! Mazlumun duasiyla bile alay edecek kadar imandan nasipsizsiniz. Siz zalimlere verilen muhletin dolmasini bekleyin. Mulaneyi carpitip beddua bize zarar vermedi kendilerine dondu diyen ahmaklar! Allah'in siz zalimlere verdigi muhleti simdilik doyasiya yasayın. Hizmet iç ve dış dünyada bir model ve örnek olarak vazifesini ifa etmiştir.Tüm hizmet bitirilse bile bu yoldan yürüyecekler belirlenmiştir ve seçimlerini yapmıştır. İster vatandaşlıktan at, istersen atma, sanki seni takan var. Bu yalancilara aldanip serefinizi satmayin. Hem meydanlarda gelin herseyi anlatin diyorlar sonrada iste kullanıp kullanıp bir kenara atiyorlar.

Faruk Arslan twitlerinde durumu şöyle özetledi:

“Devletin bakani Mehmet Simsek resmen hapisteki 38 bin sucluyu serbest birakip, yerine masumlari koyacagiz diyor! Mafyalarla rejim koruyacak! Sedat Peker mafyasi Neocon Michael Rubin'e CIA ile gorusmesini aciklamis! Kim ajan anlasildi! Ah Gokmen ah, mafyadan adam olmaz demistim sana! Erdogan, Saldiray ve Perincek teroristleri uc koldan yandas teroristleri ile saldiriyor! Boyle hukuksuz bir donem tarihte ender bulunuyor! Gozaltinda iskence, asagilama ve tecavuzu yapanlarin cogu polis degil! Asker maalesef! 12 Eylulde de boyle yapmis, travmalar olusturmuslardi. Perincek kopekleri de Selefi terorune Erdogan gibi bogazina kadar battilar! Generalleri silah satiyor, Soner Yalcin, Tahsiyecileri savunuyor.

Realistman Saldiray'in Erzincan darbe projesinin AKP chapterini yaziyor, bana kimin adami diye soruyorlar! Hello, darbe Hizmet'e yapiliyor!  Erdogan ve MIT baronlarinin Hitler gibi davranmasi tesaduf degildir! Anladiklari devlet isleyisi budur! AKP, Nazi partisi haline MITle geldi. Erdogan, MIT'e dokunulmazlik yasasi getirirken aslinda Askeri Vesayet'in Gladyocu MIT baronlarinin Hitler'i hortlatmasini sagladi! Net mi?”

Realistman ilginç şeyler yazmaya devam ediyor, okuyalım:

“Adil Öksüz'e kumpas olayında Hakan Fidan ve Bahçeli'nin parmağı var.. Bahçeli 15 Temmuz'u biliyordu, oyunun içinde! Adil Öksüz ne Mit'te ne de Devlet'in elinde rehin. O kumpasa getirildi, şimdi tekrar arıyorlar, şuan güvende, hadi bulun bakalım hainler! O AN artık geliyor..Unutmayın: Vatanım, milletim diyerek! 
Saray'ın altına tünel yaptırsan da,yollarını kapatsanda,önünü zırhlı araçlarla donatsan da,o İN'den öyle bir çıkarılacaksın ki! RTE Fuat Avni'ye zamanında 'Delikanlıysan çık ortaya' demişti, Saray'ına geliyor bekle.. Sen çıkabilecek misin o AN? Yüzünde ki endişe ve korku makyaj yapmana rağmen artık geçmiyor..Farkındasın değil mi bittiğinin?
Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti devletinin yıkılması tehdidi ile karşı karşıyayız diyor, yıkan sensin. Bugün tapıp halife yerine koyduğunuz Erdoğan ne kendini ne sizi kurtaramayacak,parasızlık nedir yaşayarak öğreneceksiniz!
Dolar 4 ve üzerine çıkacak..Yine uyarayım:Tarihin en sert krizi geliyor.. Paraya tapan halk cebiyle çok sert imtihan olacak! Koca Devlet'i soydular..Terör örgütleriyle birçok banka işbirliği içinde.. Hepsine el konulacak, tüm yöneticileri tutuklanacak.. Artık gerçeklerle yüzleşmenin vakti geliyor..Tek tek, apaçık şekilde..

TSK'yı çekmek istediğiniz bataklık TSK'nın değil,sizin sonunuz olacak.. Bunu bilseler de fayda etmez, artık oyun bitti! 15 Temmuz ve sonrası ülkede kim hain,kim vatansever tek tek görüldü..Gladyo'ya arkadan destek çıkanlar da belirlendi..Oyun artık bitti!

Rusya ne derse onu uygulayan Erdoğan TSK'yı daha büyük bir operasyon için kullanacak..Gerçekleştirirse ülkede iç savaş çıkması kesindir! Musul'dan ayrı tutulan TSK'yı başka bir bataklığa sürecekler.. Halep,Rakka'ya kadar uzanır..TSK oyuna gelir mi sanıyorsunuz? Hulusi Akar hem vatanı, hem TSK'yı sattı..NATO yine de son uyarısını yaptı..Siz TSK'yı babanızın çiftliği mi sandınız ? Ey H. Akar hala Erdoğan'ın hain planlarına TSK'yı alet edersen(ki edeceksin) başına neler gelecek çok iyi biliyorsun, artık köşeye sıkıştın!
Bu Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanlarına son uyarıydı.. Hükümetin Ortadoğuda'ki siyasi planlarına TSK'yı ait etmeyin dendi! Hulusi Akar ABD'nde büyük bir uyarı aldı..Nedeni: NATO'ya ait olan Ordu'nun 15 Temmuz sonrası açıktan Avrasya'ya dönmesi! Irak'ın Türkiye'ye dikleşmesinin sebebi ABD'nin arkasında olmasıdır..Erdoğan'ın dikleşmesi ise zaten en büyük amaçlarıydı ! TSK'yı değil, hainleri ve bu süreci bitirecek operasyon başlıyor..Daha neler olacak neler!

Gaziantep'i defalarca yazdım..Daha onlarca canlı bomba var..Diğer tehlikeli iller:İstanbul,Adana,Ankara,Mersin,Hatay. Atın fav'a: Erdoğan,Gladyo ve H.akar dahil tüm hainler KIŞ'ı göremeyecek..Suriye'de bitecek bu oyun..
TSK ve Vatan ne bu hainlere ne de Rusya'ya yedirilmez..Girin bakalım operasyona, girin ki sonunuz gelsin! RTE ve tüm hainlerin sonu Suriye meselesi ile olacak..TSK içindeki 'Vatan Evlatları' ne TSK'yı ne vatanı, ne milleti harcatmayacak! Kumpaslar kurup kendilerine çektikleri TSK bu hainlere öyle bir ders verecek ki! Ama bu ders GKB yada Akar tarafından verilmeyecek! TSK'yı soktuğunda zafer sarhoşluğu yaşayacak.. Şuan tüm dünyaya efeleniyor.Birkaç hafta sonra görecek dünya kaç bucak.İyi izleyin bugünleri!
TSK, Gladyo,RTE ve Hulusi Akar yönetimindeki GKB'nin oyunlarına harcatılır mı sanıyorsunuz? Bu süreç tam da orada bitecek..Ama biten TSK değil,tüm hainler ve TSK'yı malum ülkelere satan komutanlar olacak! Siz TSK'nın orada harcatılacağını mı düşündünüz ? Suriye meselesi TSK'ya kurulan bir kumpas gibi gözüküyor değil mi ? Ama öyle değil!

Evet haftalarca Suriye,Musul,Halep,Rakka dedim ve o büyük operasyon artık geliyor..Tabi sonları da! Birkaç hafta önce Cemaat için yeni bir operasyon dalgası planladıklarını yazmıştım..Uygulamaya sokacaklar! İtimadımız sadece Allah'a diyen şahıs Fuat Avni niye yazmıyor diye soruyor..Kendinle çeliştiğinin farkında değil! Cemaatin masum insanlarına saygımdan daha fazla ileri gitmeyeceğim..Daha önemli konular var ve inanmasanız da yazacağım!”

Hz. Nuh (as): "Rahmandan emir geldi, helaka doğru gidiyorlar"
Çok önemli bir rüya aktarıyorum: "Dağlık bir alanda elinde yırtılmış bir Kuranla türkçe konuşan bir halk uçuruma doğru çıkıyor. Küçük bir azınlık, bu halkı durdurmaya çalışıyor. Uçurumun aşağısı lavayla dolu. Halk kulaklarını kapatıyor, dinlemiyor. Birden Nuh aleyhisselam beliriyor. Ve diyorki: "Rahmandan emir geldi, helaka doğru gidiyorlar".  Ardından bunu duyan azınlık grup yola koyuluyor. Kısa bir zaman sonra uçuruma doğru çıkan halk aşağıya düşüyor.  Ve H.E diyorki: "Vadide olması gerekenler tamamlandı. Batı Doğuya, Doğu Batıya dönüştü. Görevin geçişi sağlanmıştır. A.E.O" Aşağıya düşen halkın yerini İngilizce konuşan bir millet dolduruyor. Bu milletin önünde Hocaefendi, en arkasında ise hizmet erleri Ve rüya bitiyor."

"Osmanlı Avrupa ve Amerikaya, Avrupa ve Amerika ise Osmanlıya hamiledir" (Said Nursi, Emirdağ).

Batı bir zamanlar Osmanlının yaptığı himaye görevini yaparken, TR eski Batının yaptığı saldırı görevini üstlenmiş. Roller değişiyor. Sikke-i Kübra-i Uluhiyeti devlet adamlarından bilen bir neslin helak olmaması mümkün değildir. Bu sözü unutmayın!
Gerçeği görenlerden eylesin Allah! Amerikalı türkçe bilen bir arkadaşın analizi, bugün söyledi: "Görüyorumki Kuranda sayılan mümin karakterleri günün Batı insanına geçmiş. Devletler her devirde olduğu gibi hüsranda. Fakat insanların karakterleri görünüşün tam zıttı durumunda. Kendisini müslüman ve mümin olarak görenler küfür yoluna doğru ilerliyor. Ateizmi milliyetçilikle örtmüşler. Kuran sadece bir sembol haline getirilmiş. Ezanlar ve başörtüsü süs olarak kullanılmakta. Allah ülfet içinde yüzen bir topluluktan vazifeyi alıp, hakiki ahirzaman sahiplerine veriyor olmalı. Buda ancak hizmet hareketindeki insanların imanlarını güçlendirir. Amerikan halkından gelecekte bir altın nesil doğacaktır" ( Hakiki İsevi bir Amerikalı, New Jersey).

Bu saatten sonra akrabalarınıza yahut arkadaşlarınıza birşeyler anlatmayınız. Karar geldi, perde çekildi. İlminizi genişletmeye bakın. Bu zaman geldiğinde sizlere soracaklar. Anlatabilmek için ilim gerek. Zaman ilim asrıdır. Bırakın siyasette boğulsunlar. Şaka yahut laf olsun diye söylemiyorum. Kurana ve risalelere odaklanın. Gelecekte fevc fevc akın edecek Batı insanı Allahın izniyle.
Eskiden yapılan zulümler teknoloji olmadığı için kaydedilemiyordu. Artık en ayrıntılı detaylarıyla kaydediliyor. Zalimler hallerine ağlasın. Buruj suresinin bu kısmını günde 20 kere okuyunuz. Ezberleyebilen ezberlesin. Anlamlarıyla ezberleyin mümkünse.

Sonunda öyle bir darbe vuracakki Allah, tüm bir galaksi tekbir getirecek. Buruj suresine bakınız. Saçma sapan "Ekimde, yok Kasımda" bitecek bu iş diyenlere inanmayın. İşin aslı, Allah bu halka ve başındakine mühlet veriyor, kör ediyor.
Firavunun yıkılması çok uzun bir zaman aldı. Musayı denizden aldığında ölüm belgesini imzalamıştı. İdamda şuan ki Firavunun ölüm belgesidir.
TSK'da yer alan hizmetten birilerinin darbeyi yapmadığının apaçık bir kanıtı. Berat bu yüzden gülüyordu anlaşılan.

Gelecekte bütün bu noktaları bu asrın metodlarına göre içeren bir tefsir yazılacak. Devir değişiyor. Hakiki Kuran-ı Arabinin edebi, ilmi, fenni, ve matematiksel sırlarını anlamak gelecek için çok ama çok önemli olacak. Kuranı cübbeli gibi soytarılardan duyup birazda türkçe mealini okuyup anladım zannedenlerle dolu Türkiye. Bu millet "şucu", "bucu", "gavur", "türkçü" gibi saçmalıklardan kurtulmadıkça devletler muvazenesinde hiçbir yer alamaz.
"Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir" (Bakara 15).

Helak olmuş kavimlerin günahlarının hepsi şuan ülkede yaşanıyor. Şuan yaşananlar helak olmuş kavimlerin bile ötesine gitmiş durumda. İnkarın yerini cehalet ve isyan almış. Siyasileri ve hizmetten olmayanları rahatça içeri alabilmek için ByLock saçmalığını kullanacaklar ve kullanıyorlar. Allah "Fethullah (Allahın fethi)" isminin bu münafıkların sınavlarından bile temizliyor. Türkiye cidden siliniyor.

"Hizmet 250 kişiyi katletti" diyenlere soru: Tutuklanan öğretmenler, çiftçiler, ve nice insanlardamı 250 kişiyi katletti?

Saçma sapan komplo teorilerine inanan bu cahil millet, tabikide milliyetçilik ve "Erdoğancılık" taslayacak. Cehalet bunu gerektirir. Batı ve bu asrın insanları hizmet erlerini kucaklamasının sebebi hizmet insanlarının saçma sapan görüşleri ortadan kaldırmasıdır. İşte hizmetin farkı tam bu noktada. Cehalet ve rezalet yok edildiği için, 180 ülkede okullar, dernekler açılıyor. Her konuşmada "Siyonizm, mason, CIA" gibi saçma sapan kavramlar kullanan bu cahil yığınlar, kendilerini Batı insanına küçük düşürüyor.
Bu insanlar, ancak milliyetçilik ve "sahte dincilik" yapar. Bu tür bir zihin yapısı müslüman olmayan bir millete İslamı temsil edemez. "Amerika gavur!", "Batı fasık" gibi ayrıştırıcı laflarla bu dünyanın insanlarına nasıl bir hizmet götürebilir ki Erdoğan ve sürüleri?
ABD'nin Teksas eyaletinde faaliyet gösteren Harmony okulları hakkında AKP hükümetinin tuttuğu avukat R.Amsterdam bürosu tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonuçlandı. Amerikan makamları herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığını belirterek soruşturmayı sona erdirdi.
AKP Hükümetini temsil eden ve milyonlarca dolar ücretiyle gündem olan avukat Robert Amsterdam bürosu tarafından şikayet edilen okullarla ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. 

Wall Street Journal haberine göre, AKP Hükümetinin tuttuğu Washington merkezli Amsterdam Hukuk Bürosu'nun şikayeti üzerine Harmony okulları hakkında bir soruşturma başlatan Teksas Eğitim Kurumu'nun "mali yolsuzluklar" ile suçlanan Harmony okullarında hukuka aykırı herhangi bir uygulama bulamadığını yazdı.

Amsterdam, Amerikalı yetkilileri rüşvet almakla suçlarken WSJ bu iddiayı da yazdı. Türk halkının vergileriyle Türk okullarını kapattırmak amacıyla yıllık milyonlarca dolar ödenen Robert Amsterdam ve bürosu, ABD makamlarının rüşvet alarak soruşturmada titiz davranmadığını öne sürdü. Milyon dolarlık avukat, kaybettiği davayla ilgili ''Teksas'ta çok para harcadılar. Bu bir suç örtme çabası, bu siyasi aldatma işi" sözlerini kullanmaktan çekinmedi

Gazete, Erdoğan’ın Amerika’da açtırdığı davaların, Fethullah Gülen’e olan düşmanlığından kaynaklandığını belirtirken iddialarla ilgili konuşan Harmony Devlet Okulları’nın avukatı Robert Schulman, “Ben 20 yıldır Teksas’ta charter okullar ile çalışıyorum ve böyle bir şey görmedim.” dedi.

Öte yandan Harmony Okulları’nın eğitim alanında gösterdiği başarılar nedeniyle Teksas Eyaleti tarafından öğretmenlere yönelik ekstra 26 milyon dolar bütçe sağlandığı geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.

Hizmetin 250 kişiyi öldürdüğüne inanan milyonlarca yaratık, Amerikaya eski vaazlardan başka gönderecek hiçbir delil bulamıyor mu? Allah yeryüzünü hizmet erlerine bir ibadet mekanı yapmışken, "vatansız" diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?

AK Milis Ülke İçi Katliamlar için kurulmuş paralel bir ordu!

Şu temiz insanların halisane hizmetleri bela ve musibetlere set oluyordu. Emri bil maruf ve nehyi anil münkere mani olan sonucuna katlanır.

Peygamber (s.a.v.)’e “Cihadın hangisi efdaldir?” diye sorulunca :
 “Zâlim sultana karşı hakkı söylemektir.” (Tirmizî,Fiten 13,hadis no: 2175)
Süfyan hakkında "... 
Başı oldukça büyüktür..." Hz Ali (r.a.).
Süfyani'nin çıkışı kesin konulardandır ve çıkışı RECEP içinde olacaktır." Cafer-i Sadık (r.a.).
Fetvacıları her melanetine bir kılıf buluyorlar ama Süfyani'nin devlet "reis"i olacağını bildiren hadis ve evliya ihbaratini tevil edemezler.
Hz Hüseyin'in Kerbela'da Küfelilere yaptığı konuşma manidardır ve bugünkü Yezidlere hitap ediyor... Zalimin yanında saf tutup kendine müslüman payesi veren yığınlar bakın da ders alın!

Hapislerinde zulmedilen Nur Talebeleri içinde bir tane kadin yoktu, bu zulümler AKP'nin tarihine kara bir leke olarak geçecektir!

AKmilis lafını Musul söylemlerinde kullanmaları bir algı. Nerde onlarda o yürek! AKmilis ülke içi katliamlar için kurulmuş paralel bir ordu. Hedeflerinde Atatürkçü/Laik kesim var demiştik, harekete geçecekleri yönünde emareler var. Tahrikler olabilir, dikkat etmeli. 

Allahu Alem. 

Bu AKmilis lafı hayra alamet değil.  Aklınıza Mısır'da göstericilerin üstüne salınan baltacılar gelsin. Paralel diyenler paralel ordu kurmuş! 30 Kasım'a kadar tüm yürüyüş ve gösterilerin yasaklanmasını bir de bu açıdan değerlendirin Musul meselesi konuşuladursun, sınıra çok daha yakın bazı gelişmeler ve çatışma yaşanırsa şaşırmayacağım. Fiyaskolar arda arda gelebilir...

Masumlara işkence eden ruh hastaları düşman ölülerine dahi saygı gösterilmesini emreden bir peygamberin ümmetiyiz demeye utanmıyorlar mı?

TR'de kıyamet kopuyor, İşkence, Zulüm ayyuka çıkmış ve bazıları Dizi, Futbol, evlilik programlarıyla vicdanlarını köreltiyor. 


Yazık. 


9 CU BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR,


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder