29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 3

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 3


İnsanlık Krizi,

     Erdoğan ve AKP'nin Göktürk Askeri Vesayet Rejiminin boynunadır ve hesap veremezler. 

Halep Ortada.

Nice NAMAZ Kılanın NAMAZINDAN Yoktur Payı. 
Mihrabı Görmek, YORULMAK ve CEFÂDAN Gayrı… 
Muhyiddin İbni Arabi

Havuz medyasının tek tek mazisini döksem ağzınız çok açık kalır. Gazeteciler birbirini iyi tanırlar. Hele benim gibisi. Kimin ne mal olduğunu biliriz. 
Gladyo operasyonunda zafiyetleri olanların hepsi teker teker gafilce avlandı, hiç eksik yok. Hatta fazlası var. Alper Tan ve Tamer Korkmaz gibilerden 
satkınlık beklemezdim. Ahlaksızlık dizboyu! İnsanı, hayatı korumak yerine çapulculuğu tercih ettiler. Bir devir böylece kapanıyor. Bir daha kimsenin yüzüne bakamayacaklar. Elbet güç el değiştirir, hırsızlar, terör yandaşları yargılanır, rezil rüsva olur. İşte o zaman gazeteciyiz yazarız diye ortaya çıkmasınlar. 
Emekli olup ölene kadar tevbe etsinler, belki Allah af eder. Şahsen ben af etmiyorum.
Hizmet, ahirzaman nifakına engel olmaya çalıştığı ve nifakçıları ortaya çıkardığı için mazlum, mağdur ve ezmek istiyorlar. Bu net belli oldu. Erdoğan ve İran'ın, 
Suudilerin Suriye'de yaptığı yıkımlar gözlere sokuyor bu fitneyi. Ruslarla ittifaklarından Halep katliamı sonucu çıktı. Tekfirci terörü ve besleme canavarları cihanı zulümle doldurdu. Bu nifakın dini, ırkı, milliyeti, rengi, dili yok, insanlık krizinin vebali Erdoğan ve AKP'nin Göktürk Askeri Vesayet rejiminin boynunadır ve hesap veremezler. Halep ortada. Bugün 6 bin toplamda 70 bin civarinda vatandas Halep’te Suriye Devletinin kontrolündeki mahallelere geçiş yaptı. 
Medya göstermez ses yok.
Halep'in radikal tekfirci teroristlere teslim edilmesi Erdogan ve AKP'ye gunah olarak yeter! Esad kendi insanlarini Sufyana kizip telef etti. 
Esad'in Suriye hapishanelerindeki El Kaidacilari salip ISID icine yerlestirdigi dogru! Erdogan ile bu konuda rekabet ediyorlar maalesef! Halep'teki katliamlar 
İran destekli Şii milisler tarafından yapiliyor. Hocaefendi, seneler evvel İran tehlikesi üzerinde durmuştu! Hâlâ düşünüyorum Halep'in talanına İranlılar niye 
seviniyor diye? Şiî oldukları için mi? PERS oldukları için mi?.. Bana öyle geliyor ki daha YAVUZ'dan kuyruk acıları var!.. Ve Halep Yavuz'un şehri.. 
Kuyruk acıları Hz Ömer'den beri var. Cemaat düşmanlığı ve linç girişiminin neden olduğu anlaşıldı mı şimdi? Hocaefendi ye Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. 
Daha çok hizmetler yapacak ve yapılmasına vesile olacak. Bir Sünni ve Ehl-i Beyt Muhibbi olarak derim ki; 

ALEVİ KARDEŞLERİMİZE AYRIMCILIK YAPAN ZALİMLERDİR.

Evrensel hukuk çınar ağacı gibidir ve Hizmet bu çınarı korurken vurdular.

Dogan medya yazarlari nihayet terorlerin ardindaki Avrasyaci generalleri gordu! Demek ki Balyoz ve Ergenekon'u gormek lazimmis degil mi? Erdogan'in Ruslardan tek talebi herhalde ISID ile yaptigi petrol kacakciligina dokunmamasi! Yavuz'un kemikleri sizliyor; Halep'i o kurmustu. Bugünler elbette geçecek, bu pespaye güruh defolup gidecek ama bu kadar ucuza satın alınabilen insanlarla aynı ülkede yaşamak,işte o çok kötü!
Masum evlatlarımıza linç isteyen, Işidci kafayla cinayetten lezzet duyan aşağılık yaratıklar. Kurtleri ic savas cikartmaya tahrik ediyor ve niyeti ulkeyi bolmek zaten. 
HDP'nin dışarıda grup başkanvekili kalmadı, savaşa tahrik ediyorlar.  OHAL biterse demokrasi & Hukuk gelir; Erdogan'in ise hesap vermeye hic niyeti yok! 6 milyonu telef etse yine de istifa etmez! O bir diktator! Suriye krizi konusunda hep dogrulari yazdi Hüsnü Mahalli ve Erdogan'in tum yanlislarini net gosterdigi icin intikam aliyorlar! Her yazdigi Tirani vuruyordu. Gözaltındaki Hüsnü Mahalli’yi hedef gösterip insanlık dışı paylaşımlar yapan troller insanlığı utanılacak hale getiriyor. 

Erdoğan, herkesi cezalandırdı, 2016 yılı Süfyan’ın intikam yılıydı. Doymadı kini.

Mısır, Mavi Marmara ve şimdi Suriye hepsinde Gülen haklı çıktı. Türkiye'nin itibarını sıfırladı AKP. Olansa miyonlarca masuma oldu. Erdoğan Rıza Sarraf üzerinden ambargoyu delip Esad'ın en büyük destekçisi İran'ın kara parasını aklarken alkışlıyordu AKPliler. Devlet intikam aracı değil, emniyeti tesis ve adaleti inkişaf ettirmenin merkezidir. Ne acıdır ki; ülkeyi bu intikam kafası yönetiyor. Suriye'liler; ''Bu yıkımın sorumlusu Erdoğan ve Katar Emiri Hamad''… Halepde insanlık dramı yaşanıyor. Türkiye sadece seyrediyor.. Diplomasi yapacak gücü bile kalmadı. Yazık.. Erdogan'i takan yok hem Bati hem Islam ulkeleri katil ve hirsiz olarak goruyor. 

Beşar Esad savaş sonrası Suriyesi’nde Rusya ve İran’ın yanı sıra Çin’i de partner olarak gördüğünü vurguladı. 
AKP nasıl uyutulıuyor? Kosem ve Ertugrul dizileri ile gaza getirilen toplum Erdogan'i padisah saniyor! Insan haklari, demokrasi, sivil toplum, ozgur medya hayal haline getirildi. Sira Kurtlerin mallarina irzlarina canlarina cokmeye geldi! Hizmet erenleri gibi kanunsuz kanunlara saygili davranmayacaklari kesindir! Ic savas ve dis savas cikartacagini anlamiyoruz! Sifirlama uzmani Erdogan, ulkeyi tamamen Halep gibi yiktirmadan ve yikmadan gitmeyecek gibi! Putin'i Ortadoks lideri yapacaklar ve Erdogan'in zafiyetlerine guveniyor Dugin! 15 temmuz kumpasi ve tekfirci teror santajlari tutacaktir! Halep katliamini Ruslar, kucaklarina oturtup guya ittifak yaptiklari Erdogan'in zafiyetleri sayesinde yapti! Osmanli padisahi boyle mi olur bre çakallar?!

Firat Kalkani, megerse en cok Esad'a yaramis! Hic bir sey Havuzun yazdigi gibi degil. Havuz medyasi halen Suriye yanlislarinda Erdogan ve AKP'yi kurtarmakla 
mesgul! Insanlik kaybedildi! Ingilizce yazmaya agirlik vereyim artik! Halepte medyanin nasil kandirdigini Boston Globe da Stephan Kinzer ve UK'de Patrick Cockburndan okuyun, sonsaniye.ca de; Turklerden umudu kestim. Ne yapmak lazım?
Cihana dagilan 100 bin sahabenin en az 10 kati yetismis kutlu eren sayisina sahip Hizmet! Yedi duvel biraraya gelse dava askimizi yok edemez. Suriye krizi daha başlangıç. Süfyanzm ve Zımdıka daha fazla yıkacaklar. Kim mi kurtaracak? Corum'u musluman yapan sadece 5 sahabedir! Bunlardan makam sahibi Sa'd bin Ebi Vakkas, Hz. Omer vefat edince nifak durmadi ve oda hicrete cikmisti! Hizmet'in herhangi bir siyasi partiyle pirtiyla isi olmaz, olamaz! 
Teblig davasinda insanlarin tamami hedeftir; irkcilik, ayrimcilik olamaz! Hizmet dava ereninin kalbinde hic bir put olmamali; tipki sahabe efendilerimiz gibi! 
Devlet putculugu ile teblig davasi asla beraber yurumez. Erdogan ve Sufyanizm, Hizmet'e buyuk zarar verdik diyedursun, aslinda Hizmet'i buyuk kamburlardan 
kurtardi! Bu nesteri kendimiz atamiyorduk! Allah, hakikat nazarinda Hizmet'e evrensel teblig makami yukledigi icin asiri Turk milliyetciligi ve putlasan kutsal 
devlet sirkiyle olmazdi. Sufyanizm, Putlari Erdogan'i ve AKP'yi devletci put haline sokup Islam'a en buyuk darbeyi vurdu! Yozlasan muslumanlarin artik bir davasi yok. 

Islam içinde yok.

Sorun sadece Erdogan, ailesi, hanedani ve AKPli haramiler degil! Allah'in davasinda tevhid, sadece Allah'a kulluk ve yardim dilemekle oluyor. Sufyanizm, Erdogan ve AKP'yi devlet putu haline getirdi ve tapmanizi talep ediyor! Fatiha suresine aykiri; dugme en basta yanlis iliklendi! Bizim devlet putu ve lider putumuz olamaz! 

Teblig davasinda hayat ve iman esastir! Zulum ne adina yapilirsa yapilsin zulumdur; putlari kirinız. Sufyanizm, Erdogan Sufyani ile Devlet putunu Ankara kligiyle Hizmet'in guven kredisini kullandirarak en buyuk zarari cemaata verdi! 

Susunuz biraz! Yeterince zarar verdiniz, utanmadan birde sağı solu suçluyorsunuz. 

15 yıldır yönetim size verilmişti. Erdoğan ve AKP ile sizdiniz uçaklardan inmeyen, sabah akşam sofralarda olanlar...

Dunyanin en uc, radikal, devrimci, dava adami Komunistlerin profluk yaptigi Kanada York'ta Sosyoloji okuyan bu Sakird devrimciligi gosterdi! Kibirli Ankara kligi, bana "proje" demis, munasip yanimla guluyorum! Devlet putunuz copluk oldu; Allah sizi sirk kosmaktan kurtardi beyler ve bayanlar! Ankara kliginin kutsallastirdigi devlet putu bu surec sayesinde kirildi! 30 yildir ugrasiyorum, kiramamistim! Erdogan'a minnetdarim aslinda! Hizmet'in en buyuk sorunlarindan biri aslinda hep Ankara kligi idi! 

Tek tek olsalar mubarek ve lazimlar ama grup kurmalarina izin vermeyiniz. Eskidende böyle idim ama sessizce. Dusunun; 1990 yili bizim Hafiz, Camlica ilahi grubuyla ilk kasedi cikardi,Ankara sakirdleri Kuran'dan baska bir sey dinlemeyiz diye ret etti Bizim Hafiz, Ankara sakirdlerini iyi tanidigimi gorunce ne yapalim Faruk diye sordu! Ikinci ilahi kasedini cikartalim dedim ve cikardik tabi. Fıtrata aykırı olana karşıyım. İnsanlara nasıl ulaşacaktınız? 1980li ve 1990li yillar Ankara sakirdleri asiri mubarekti; daha sonra Ankaralasma sendromu onlari devletci yapti; putu kirmak kolay olmuyor! 2012 Ramazan sonu Kanada abisine dedim ki, kilici cektim; merak etmeyin, korkmayin, beni infaz edemeyecekler; yeni Faruk'u taniyamayacaksin! Sufiler, mevt gelmeden mevti tatmayan imanin lezzetini tadamaz ve asla dervis olamaz derler! Illa canin cikmasi degil, ruhun devrim yasamasidır. Ahirzaman  nifakcilarinin tekfirci dili ISID yobaz zihniyetinden farkli degil! Erbakan, oy vermeyenlere Patates dininden der ve Kafir sayardi. AKP tabanının birçoğu da akp'yi din gibi görüyor, oy vermeyeni de kafir. Ustad Said Nursu hic Risalayi Nurlari yazmasaydi, yolladigi mektuplar yeterdi! Hic onlari da yazmasaydi Merdane Cebbar asil durusu yeterdi! Ne demişti: Süfyan, orduyu eline alır. Komutanlık vazifesini üstlenir. Fakat 5.şua haber veriyor ' Ordu dizginini onun elinden kurtarıyor 
(kurtaracak)". Buna zerre miktar şüphemiz yok..

Yuzbinlerce yalanla iftiralar atmis, tekfirci terorist besleyicisi hirsiz, gaspci, tecavuzcu lideri Erdogan Mecnun degil de Ben mi mecnunum? Gokturk Yezidizm 
Sufyan Heyeti, 2012 suikast listesine adimi koymus, Erdogan onaylamis; Hz.Hizir infaz edemeyecekler dedi; deneyin de gorun! Azrail cesur ve mert insanlari sever; 10. Defa diriltirken ama bu son olsun dedi. Bir tane Faruk yok metaforik olarak, 10 Farkli Faruk var! Ölmeden ölün ki insan olasınız. 
Bu surec oncesi Haziran 2011'de vasiyetnamemi yazdim ve muhurleyip bir yere koydum! Mirasim yok; 9 defa nasil sehit oldugumu anlattim belki! Sen kimsin ki 
yalanci ve iftiraci padisahimiz Erdogan'a dil uzatirsin diyorlar! Yillar once infaz edip ustune taslar koydugunuz sehidim belki de!

Yuzbinlerce yalan soylemis Erdogan ve AKPlileri Hak yolcusu sanmak icin insanin aklini peynir ekmekle yemis olmasi gerekir! Kezzabtir Sufyan! Hz. Yusuf ve 
Hz. OMER'e benzeyen o catik kasli Kahtani Sufyanizmi ve Zindika'yi Kahhar ve Cebbar esmalariyla kahredecek; Gafur ama Muslumana! 

Diplomasiz Erdogan da hileli oldugu icin kanunen cumhurbaskani degildir! 350 milyar dolarlik yaptigi soygunu korumaya calisan mafya lideri! Turkiye'de yapilan ve gecerli olan son demokratik secim 7 Haziran 2015 secimiydi! 1 Kasim sahte ve yaptiklari her kanun&islem hukumsuzdur! Gokturk tetikcileri onlari desifre ettim diye beni tehdit ediyor; kesfiyati yaptilar biliyordum; ava giden avlanir cakallar; gelinde goreyim. Cesaretiniz yetmez.

Paralel devletin kim oldugu belli: Gokturk yapilanmasi! Secimle gelmemisler, kimlerin devlet gorevi verdigi belirsiz, sorumluluk tasimiyor! 

Gokturk&Perincek&Erdogan ittifaki 2012'de hazirlanan suikast listesini update yapip yururluge koydu; Unyeci timi denen katiller kullaniliyor. Hizmet'e ve Erdogan muhaliflerine iskence ve tecavuz yapan haramilerin hicbiri Turk degil! Osmanliyi kullanip, gozboyayip vatani yikiyorlar! Ne kadar iskenceci ve hirsiz derin devlet capulcusu varsa Erdogan ve Perincek ittifaki icinde dort koldan saldiriyor! Ahlaksizlikta zirvede! Gokturk derin yapisinin Erdogan'dan buyuk oldugu kesin! 

Namik Kemal Zeybek, Yasar Okuyan, Saldiray Berk ve Ismail Hakki bile çapulcu Ermeni Gladyocu köpek topal Perincek'in emrinde! 
Perincek ile Erdogan ittifaki suruyor; planladiklari yeni nifak yine helal sut emmis insanlara acimasizca cokme, gasp ve tecavuzu kapsiyor! Rte döneminde şehitlere ve ailelerine yapılan saygısızlık hiç bir dönemde yapılmamıştır. Şehit ailelerine kulak verin. Rtenin zahiri ideolojisi islamcılık olsa da batıni ideolojisi çıkara dayalıdır. 

RTE için şahsi menfaati, milletin menfaatinden her zaman önce gelir. Yaptığı hırsızlığa evladını ortak ederek cehenneme atan bir baba bu millete acır mı sanıyorsunuz? 

Ne hikmetse tiyatro 15 temmuz darbede hangi partiden olursa olsun hiçbir siyasetçinin kılına zarar gelmedi. Olan hep vatan evlatlarına oluyor.

17/25 yolsuzluk haftanız kutlu olsun haramiler!

Bulgar bir Ortadoks papaz Kanada'ya gelince 2. Abdulhamit'in degerini anlamis! Bulgaristan'da padisahimizdan sonra kilise yaptiran olmamis! 2. Abdulhamit,  Balkanlarda en cok kilise (cami degil) yaptiran padisahtir! Kuffar dusmanimiz klisesine sarilanlar ecdatimizi hic tanimiyor! Israilli Erdogan danismanlari Osmanli'yi mezara gomup ustune Sufyan ve Sufyanizm tasini koydular! Osmanli misyonu uzerinde gönülleri kalpleri kazanan Hizmet'i kasten dograttilar. Osmanli ecdatimiz dirilse Erdogan ve Gokturk Yezidizm'in yuzune tukururdu! Muslumani birakin bir gayri Muslim tebanin dahi burnu kanatilmadi. 

Erdogan, bu siralar kendini Biraz Ertugrul biraz Kosem dizisindeki 4. Murat saniyormus! 

Mesajlarini boyle verdiriyor, zihin kontrolu yapiyor. Israil Buyukelcisi Uri Bar, 2000'de bana Osmanli bir daha dirilmeyecek dedi ve sonra gidip Erdogan'a ve Cevik Bir'e danişman oldu! 

Sonuc ne? 

Osmanlı şuuralrı kredisi sıfırlandı, tüketildi değil mi? Planlı idi. Perincek, Osmanli Partisi'ne yatirim yapiyor; gorustugu isimler ilginc Turk-Islam sentezi ekipleri! 
Bu dansozde her turlu kivirtma mevcuttur! Erdogan, Osmanli padisahiyim ayaklarina yirtmaya calisiyor, bu numaralari haramilerden ve tekfirci teror orgutlerinden baska savunani yok! Bu operasyonu yapanı, toplumun muhalif kısmının %99 u AKP-SARAY olarak algılıyor. Halbuki o sadece esir ve vitrin...
Islam'in 1000 yildir bayraktarligini yapmis Turk milletini ezen Gokturk Sufyanizmi, Sufyani Erdogan ve artlarindaki Zindika gubre olacaklar! Turk ve Kurt milletini Sufyanizm, Zindika, yedi duvel 1. Dunya savasi ve Kurtulus savasimizda biraraya geldi, kopartamadi; Recepte basaramaz. Adi, rengi, goruntusu, soylemi ne olursa olsun bir Gladyo operasyonu ile karsi karsiya ordumuz, emniyetimiz, medyamiz, akademi ve milletimiz... 15 Temmuz tiyatrosuyla alakasi ilgisi hic olmayan ne kadar subay, astsubay ve askeri ogrenci varsa magdur edildi; TSK'yi felc etti Gladyocu! Ergenekon ve Balyoz akrep, yilan ve domuzlarini Silivriden cikartirsaniz, nifak ve fitneleriyle basa cikamazsiniz demistim Ibrahim Kalin'a!

Ruyalarda akan ilhamlari yazsam yine gunde 200 twit olurdu ama 4 yildir daha bikmadiniz mi benden? Ankara kligi zaten sevmiyor; 20'si yeter! Kahtani'yi yazacaktim vazgectim; 18 baskomutanlik yasidir gelenekte! Selcuk beyde 18 yasinda Hazar devletinde Arslan beyin yani baskomutandi Sadik ruyalardan simdilik bahsetmiyecegim! 

Munafiklar ruyalara gore tedbir aliyor! Doktora tezim zaten ruya terapi: Elbet yazacagim birgun! Peygamberimiz vefat ettiginde 18 yasinda Usame bin 
Zeyd baskomutandi! Hz. Musa 120 yasinda vefat ettiginde 18 yasinda Hz. Yusa baskomutandi! Bugun on guzel ruya geldi; Peygamberimizi ruyada goren 
gercegi gormustur. Adem Tatli sehidimiz mujdeyi verdi; Muhsin sehidimiz yolu gosterdi Allah, isterse tuzaklarini Çinden Macinden duzeltir ki, yanlis hesap hem Bagdat'tan hem Sam'dan hemi de cihanin dortbir kosesinden donecek! Gokturk, 
Sufyanizm deccallarinin son tezgahi! Erdogan'i yenilmez Sufyan savascisi yaparak 50 yillik Saglam muslumanlari eziyor; sifirliyor! Osman babam ve Nehire annem  Malatyalilari pek severdi! Evimiz Cekmegil'in sohbet dergahiymis! Ibni Arabi ve Somuncu, Arslanlarla devam etti! Asker babam Malatya'da Muhammed Said Cekmegil ile hidayete erenlerdendi! Hava ussu ve lojmanlarini Osman babam musluman yapti; ogluyum tabi! Sufyanizm rejiminin zulmune ugrayan Muhammed Said Cekmegil, Kayas iskencelerinden gecenlerden! Saglam muslumani ezerler ama mertlik oturuyor. Malatya'nin Piri Muhammed Said Cekmegil Hocaefendi idi; 5 yil evimizden cikmamis; adimi Omer Muhtar koymus; 52 farzi ezberletmis, hergün benden dinlerdi! 7 yaşıma kadar. Nasil cesur olunur diye soruyorlar! Malatya'da mertligi suyu vardir! Somuncu Baba ve Ibni Arabi yerini bilirdi! 5 yil ictik Elhamdulillah!
Kuvvetler ayriligi, sivil toplum, ozgur medya olmayan ve adaletin siyasilestigi ulkelerde baskanlik sisteminden sadece diktatorler cikar! 

Baskanlik referandumu 

Kosem ve Ertugrul dizilerinde verilen milli dava, biat, sadakat ve milli dava gazlariyla gecer; daha sonrasi ise tufan. Erdogan'in etinden budundan sutunden azami yararlanan Gokturkcu derinlerin Erdogan sonrasi planladigi ismin AKP ile alakasi hic olmayacaktir. Gokturkcu derinler tam tahmin ettigim gibi baskanlik referandumla gecince cok gizledikleri lider ismini Nisan 2017'de ortaya cikartacaklar! Gokturkculerin Islam'a alerjisi var; kulturel bazda Osmanli gazi veriyorlar! Monarsiyle guya yonetilmiyoruz ama Erdogan'i Padisah yapmislar!
Askeri vesayetci ozel harpcilerin gayri nizami harbine psikolojik ve sosyolojik yanit veriyorum! Kalbime dogan bilginin kaynagi bulunamaz ki! Ozel harpcileri deli divane etmeyi seviyorum! Hacklediniz, 50 bin emailimi okudunuz, telefonlari dinlediniz! Koca bir hic buldunuz degil mi? Gokturk ozel harp kurmaylari herkesi 
cozmuste benim istihbarat kaynaklarimi cozememis; cok kiziyorlarmis Dogru haberlere! Istihbaratim kalbidir! Hiç duymadınız değil mi? Binali basbakan olduguna binpisman! Mikser acik kalmis, sikayeti agzindan dokulmus: bu belayi Erdogan sardi! Seni yakinda kurtaracak cinali! Halep kan ağlıyor, geceleri uyuyamıyorum. Sürçü lisan etsemde kalbimi gören görüyor.

ZULMÜN BİR BAŞKA RESMİ.

Zulüm bundan daha iyi resmedilemezdi ... Yetiş imdadımıza ya Gayretullah... Herhangi bir suç ortaya konmadan sadece Cemaatçi denilerek 3.600 Hakim Savcı ihraç edildi 2.900'u tutuklandı. "

SÜFYANİZM’İN Türkiye'de 2016 hukuğu: Avukat: Bakamam beni alırlar… Savcı: Suçlamalıyım yoksa beni alırlar… Hakim: Bırakamam yoksa beni alırlar… 
Süfyanın siyasi aklına galebe edemezsiniz... edemeyiz. Hertürlü pisliği yapar yaptırır ve namus bekçisi gibi görüntü verir.. En iyisi Euzu çekmek ve şeytandan 
Allah’a sığınmak… Bundan sonra "FETÖ" diye zır(va)layan hiçbir MHP-CHP'linin, OdaTv, Cumhuriyet ve Sözcü gazete(cik)lerinin haberlerini paylaşmayalım. 
Değmez. Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" diyerek buna dur demeyen herkes iyi bilsin ki, yılan büyüyor ve herkesi yutacak.

ABD, vatandaşlarını uyarıyor: "Adana merkezde hiçbir yere çıkmayın, merkezi yerlerde gezip dolaşmayın". Başta Danimarka olmak üzere AB ülkeleri 
büyükelçilerini geri çekti. Tüm yabancı ülkeler elçilerini geri çağırıyor, yabancı şirketler YENİ TÜRKİYE’Yİ yi terk ediyor, zenginler terk ediyor ..
Neden?!.. Başnakan Yardımcısı Canikli açıkladı: "Cumhurbaşkanı'nı halk seçti. Artık parlamenter sisteme geçilemez. Başkanlık teklifini Meclise getireceğiz 
Ortağımız MHP"… Hitler rejimiyle 3. Dünya savaşına gidiliyor. Sonu belli bir intihar bu.

HDP'LİLERİ TUTUKLANMASI KESİNLİKLE KÜRT VE KPP MESELESİNİ ÇÖZMEYECEKTİR. 

SADECE DOĞU VE GÜNEYDOĞU HALKININ ÖZGÜR İRADESİNE SİYASİ YOLLARLA GEM VURMAKTIR. 

HALK DAHA ÇOK BİLELENECEK VE DAHA ÇOK BİLİNÇLENECEK. 
AKP YANLIŞ YOLDA. IRKÇILARIN, DERİN DEVLETİN GÜDÜMÜNDE... 
DAĞDAN İNİP SİYASET YAPTILAR AMA YEZİDİN BAŞKANLIĞINA IŞIK YAKMADIKLARI İÇİN SİASETEN DE DIŞLANIYORLAR. 

ELLERİNDE BİR SEÇENEK BIRAKIYORLAR. 

ÖZERK KÜRT BÖLGESİ. 

BÜTÜN PLANLAR BOP BAŞKANI TİRAN'IN ELİNE TUTUŞTURULAN KAĞIT PARÇALARI DOĞRULTUSUNDA GİDİYOR.
22 YIL ÖNCE, 22 YIL SONRA! HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.  

Ne oldu bunlar yapıldı da? 22 yıl, hiçbir ilerleme sağlayamadı, hiçbir şey mi öğrenemedi bu tarz baskıyı destekleyenler? Çeyrek yüzyıldır sıfır çekildi. 
Sebahat Tuncel'in siyasi görüşüne hiç katılmadım ve KATILMAM DA. Ancak bu şekilde gözaltına almak insanlık dışıdır. 

Unutmayın zalimin ahiri berbat olur!

HİZMET ERLERİ YERLİ MİYMİŞ DIŞA BAĞIMLI MI? Cemaat yerli olduğunu kanıtladı! Cumhuriyet Gazetesine ve HDP'ye dokununca KORUMA ve KOLLAMA sesi Almanya'dan ve AB'den geldi.

YILLARDIR CEMAATE İŞKENCE VE ZULÜM EDİLİRKEN SES VERİLMİYORDU. 
Bize ALLAH sahip çıksın, daha ne isteriz biz? FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK BU. 
ÇOK BÜYÜK ŞEYLER OLACAK. BÜYÜK BİR YIKIMA GİDİLİYOR.

Ünlü Azeri yazar ve şair ta 1910’larda Molla Nasrediin mizah dergisinde şunu söyledi: Dünyada Araplar kadar GÜZEL Masal uydurup yazan, Farslılar kadar uyduruk masalı Güzel anlatan, Türkler kadar Uyduruk yazılmış ve Anlatılmış bu Masala İNANAN İkinci bir MİLLET Yoktur. Doğu Perinçek’in 1998'de PKK'ya yardım ve yataklıktan kodese girdiğini biliyor muydunuz? Bu nifakçılar mı kahraman?
TC Hükümeti Arnavutlukta Hizmet okullarındaki Türk Bayraklarını indirtmiş. Bir Türk bayraktan rahatsız olur mu? AKPliler ve Erdoğan oluyormuş…

15 Temmuz tiyatrosu içşn Erdoğan’ın facetime’den önce ulusa sesleniş konuşması yaptığı ortaya çıktı. 

DARBE GÜLEN'e YIKILSIN MI, YIKILSIN... 

Alman Focus dergisi ortaya çıkardı oyunu. ‘Güç, Cinnet, Erdoğan’ başlıklı haberi: "Yarın temizlik başlatılsın, darbe Gülen'e yıkılsın!" Daha suçlu aramaya gerek kalmadı. 
15 Temmuz Bir Bİr ÇÖZÜLÜYOR. Can Ataklı: "15 Temmuz darbe girişiminin gündüz saatlerinde bastırıldığını sokağa çıkan askerler hükümet bilgisi dahilinde 
ÇIKMIŞLARDI!"

Darbeci paşalar belli aslında. TSK'nin ÜST kademesindeki bu paşaların ortak noktası damatlarının YAHUDİ olmasıdır. Çetin Doğan, Yaşar Büyükanıt ve Hasan Iğsız. 

Soylarının YAHUDİLERDEN Üremesini isteyen TC Generalleridir bunlar. 

ŞİMDİ ORDUYU TEMİZ ANADOLU EVLATLARINDAN TEMİZLİYORLAR. 
ÜLKENİN KENDİ ÇOCUKLARI OCAĞA YERLEŞTİĞİ İÇİN !5 TEMMUZ KUMPASI İLE BUNU DAĞITTILAR. 

BUNA DA SIZMA YA DA PARALEL" YALANINI YAPIŞTIRDILAR… 

AKP’liler ise bunu Erdoğan sayesind alkışlamakla kalmadı, mağdur ve mazlum olan vatan evlatlarına darbeci diye işkence yapıyorlar. Zulüm ayyuka çıktı, ne dış güçler yardım ediyir nede içerde muhalefet ses veriyor.
Erdoğan’ın 2. Evi İran’dan kötü haber geldi, öküz ölmüş ortaklık bozulmuş anlaşılan. İKİNCİ EVDEN KÖTÜ HABER VAR.   200 milyon dolar tutarındaki borcu ödemediği için İran'ın elektrik akışının kestiğini duyurdu. ÜLKEMİZİ  Batı kıskanıyordu hani? Bu YENİ TÜRKİYE’Yİ kimse kıskanmaz, sadece acıyorlar.

Erdoğan büyük Süfyan… Dün Kürtlerin oyunu almak için milliyetciliği ayaklar altına aldı.
Bugün ise milliyetçi oyları almak için Kürtleri EZİYOR… Kürt halkının, kemalistlerin ve bütünüyle hizmet hareketinin üstünde oynanan bu oyunun amacı nedir? 
Polis amiri ekibine İstanbul'da bağırıyor: "Kimse silah kullanmaktan çekinmeyecek. Gerekirse ateş edeceksiniz," diyor! Sözde Kürt barış planında hepsi devrilen masanın altında kaldı. Şimdi hiçbiri yok. Ya tutuklu yada görevden kovuldu. En baştan böyle olacağı belli idi. 

Mutabakatı Açıklaması TRT HABER’DEN NAKLEN yayınlanmıştı. Hepiniz oradaydınız. Hiç samimi olmadınız.

HİZMET NEDEN IRKÇI OLAMAZ?

Hizmet'in temsil ettigi ruh (Spirit) ahirzaman hadislerinde belirtildigi gibi Hakiki Isevilerle hinziri yok eder,bu nedenle domuzu gosterdim. Hakiki musluman ve 
Acemlerde Hizmet'in tasidigi yuksek ruhu(Spirit) gozlemledi, erdogan ve Ergenekon kimle savastigini daha anlayamadi domuzlar! 

YÖK eski Başkanı İhsan Dogramaci, 1996’da Hizmet’i Bakü’de dogru tesbit etmisti! En fazla etkilendigim insan Ihsan Dogramaci idi!Basortusu dusmani diye 
sovdugum adami Baku kolejine goturebilmek icin 3 gun kapisinda yattim. Hizmet'i bitirme amelesi Hz.Cebrail'i infaza calisma salakligi gibi bir sey! 

Hakiki Iseviler Spiriti gordu ve kesinlikle Hizmet’i satmaz ve peşinden ayrılmazlar bu saatten sonra!
Ihsan Dogramaci sunu merak etmisti. Kerkuk Turkmeniyim, tum gucumuzle oraya egitim yatirimi yaptim ama ruhu yakalayamadim, sizde ruhu buldum demişti. 

Çok etkilendim, bende farkında değildim. Ihsan Dogramaci'nin Baku koleji hatira defterine yazdiklari Hizmet'i infaza calisan Ergenekon ve Erdogan domuzlarina 
en guzel, harika cevaptı. Kaliteli adamdı vesselam. 

Ihsan Dogramaci, Baku Turk kolejinde ogrencileri ve ogretmenleri dinledi ve ikna olana kadar sorular sormustu! Iste ilim adami insan dedirtti. 
Ihsan Dogramaci, 1996'da Baku kolejini ziyaret ettiginde yasli ve yuruyemedigi icin zemin kati ayarlamistik! Oyle heyecanlandi gorecektiniz! 
Baku kolejimizde asansor yok, Ihsan Dogramaci merdivenleri tek tek cikarken elinden tuttum! Buradaki ilmi gordu ve Gulen gorusu degismisti. 
Rahmetli vali Recep Yazicioglu ile de Baku maceramiz var, istemihan Atalay ile de! Tezgahi tedrisatimdan gecmeyen az insan kaldi; dervisim ve sadece insanlarla insani ilişki kurar ve kalplere hitap ederim! Bazen kimliklerim değişebilir ama kalbim değişmez. Bazilari nasil oluyorda herkesi taniyorsun diye soruyor! Allah istihdam ediyor, aciz kullariz, hikmetsiz is gormem ve hep hayri buluyorum. Baku'de rahmetli Ihsan Dogramaci ve oglunuda takip ettim, Aliyevle ozel foto ve gorusmeleri cektim. Baku kolejimizi gordu, ilim aski kazandi.

Osmanli uzmani Kemal Karpat bugun nerede durduguna bir baksin! Ilber Ortayli gibi olamadin, Sufyan seni de kandirdi! 1999'da yanilmamisim! 
Baku'de pek cok devletlu ve aydini gezdirdim ve takip ettim! Bir hafta gezdirip mulakat yaptigim Kemal Karpat, yazdigim haberi inkar etmisti
Muhsin Baskan, Fethullah Gulen hocaefendiyi gavsi azam olarak tanimisti, Baku'de bir hafta gezdirdim 1993'de ve ilk onun agzindan duymustum. 
Muhsin Baskan, gercek Turkler devletimizi ve milletimizi yonetmedigi surece asiri Turkculuk yapan hain kopekler bizi kandiracaklar diyordu! Kimseye ayrimcilik ve irkcilik yapmam, hep hayati ve imani korumaya calistim! Seytani insanlari konusturup, nifaklarini evvelden ogrenirim!
Veli Kucuk'un Ermeni hainler raporunu bana veren Y.A.'da kactigi Almanya'dan kahraman olarak Ergenekon saflarina donmus! Aliyev dusmani it! 
Sehidimiz Muhsin Baskan guzel lafi gedigine koydu: gercek Turkler asiri Turk milliyetciligi yapmaz; yapanlar Turk degildir, nifakci kopektir. 

Ermenice uzmani Veli Kucuk, kimleri Ermeni hainler diye listeledi, gorseniz kafayi yersiniz! Dostum Hirant Dink'i gordum listede ve yirttim! Kokeni 
Turk olmadigi halde asiri Turk milliyetciligi yapanlar hep ilgimi cekmistir! Erdogan boyle soysuzlardan! Veli Kucuk'un kotu kopyasi! Veli Kucuk'un listeledigi Ermeni hainler raporu elime 1999'da gecti! Bana haber yaptirip Mesut Yilmaz'i Hizmet uzerine salacakti! Yemedim! Ergenekon'un en basarili oldugu konu insanlari kokeni ve irkina gore fislemektir! Ermeni kokenli Turk milliyetcisi Veli Kucuk'un listesi var.
Yavuz Sultan Selim'e karsi Sah Ismail'in ve Ruslarin Turk yurtlarini isgalinde Ermeni ve Gurcu gucleri kullanmasi tarihi vakia ve gercektir! Bu ulke ye hizmet 
etmis hic ermeni gurcu yok mu neden 1-2 kisden dolayi tum bir halka ayrimclik  yapmayalım. Var tabi! Mesele irkcilik yapmak degil! Bunlar bilerek dusmanlik 
yapiyor millete! Size vatansever Ermeni ve Gurculeri saysam cok sasarsiniz! Turkiye' nin kaderi iki Ermeni, Bahceli ve Perincek'e kaldi! Gurcu Erdogan serefsizi Kurtleri seytanlastiriyor! Hizmet gitti, sigorta patladi. Sufyan Erdogan'in dini, mezhebi, irki yok! Kibir ve guc tek inandigi! Allah'a yer yok kalbinde! Putlari cok! 
Takip eden cehenneme yolcudur! Sufyan icin ideolojilerin bir anlami yok!Hirsizlik ve tekfirci teror gunahlarina calismayan ve baskanligina engel herkesi dusmanlari goruyor.

Sufyan'in Ömer Turan serefsizi Istiklal Cumasi diye mesaji Verdi, domuzlarin ic savasi basliyor! Allah masum canlari korusun, engelleyemedik. 
Sufyan Erdogan, tekfirci teroristleri ile PKK teroristleri savastirip Turk milliyetcisi oylari toplayip baskanlikla herkesi ezecegini saniyor. 

PKK, HDPlilerin tutuklanmasiyla hazir tuttugu 50 bin teroristine yesil isik yakti! Diyarbakirda bombalar patladi! Insani yasatmiyor yezidler. 
Erdogan'a ve MIT'e tabi SADAT'a bagli yaklasik 30 bin tekfirci terorist var, gizli hucreleri tesbit edilemesin diye emniyeti bitirdi hainler! 
A. Springer, Hurriyet gazetesindeki hisselerini satmaya karar vermis! 5 bine yakin Alman sirketi Erdogan rejiminden kaciyor; yikim kesin! 
Erdogan'i 14 yildir destekleyen Alman derin devletinin En guclu Yahudisi Springer bile Turkiye'yi terk ediyorsa Mezaristan surecidir bu!
GoodByLock! Bylock yalanı çöktü, tutuklular ne olacak? 

Bylock çöktü gelsin çaylock mu?

HSYK başkan Vekili Yılmaz. Bylock elimizdeki tek sağlam delik diyordu. Tek delil olarak gösterdikleri yalanda çöktü, o halde masum insanları bir an önce salın. .
600 bin kişinin indirdiği program hakkında hiçbir araştırma yapılmamış, görüşmeler elde yok ama binlerce kişi tutuklu! İsmail Saymaz gazetecilik yaptı. 

ByLock nedir, kimin? Gitti araştırdı ve yazdı. İsmail hakında, 2015'teki bir haberden soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma başlatacağı haberi geldi..Görünen köy kılavuz istemez. İsmail Saymaz yaptığı Bylock haberiyle kendini bitirdi. 

Bundan sonra ekranlarda kendine yer bulamaz. Üstelik tutuklanmazsa iyi. Demek ki bu yüzen gerçek gazetecilik yapanlardan korkuyor Süfyan rejimi! 
Can Dündar'ı MİT tırlarından, İsmail Saymaz'ı bylock'dan linç etmek için seferber oldular, pislikleri açığa çıktıkça deliriyorlar. 

Abdullah Gül, AKP tıpkı AKP gibi oldu, bu pislikler artık temizlenemez demiş. Sanki kendi payı hiç yok. AKP ANAPLAŞTI diye yazalı yılı geçti.

Zulümlerini devam ettirebilmek için çok acil yalana ihtyaçları var. O da whatsap olablir. Herkesi tutuklayıp rahatlarlar! Despot Erdoğan'ın palavralarından ilhamla kendi onurlarıyla birlikte hukuk ve ahlakı da hiçe sayan devrin savcıları asla unutulmayacak! Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Büyük yalancılarınki yaz saatine göre biraz gecikiyor. Hepsi o kadar! Bu kadar mağdur insanın hali ne olacak. Olmayan bir şeyden dolayı işini,eşini, aşını kaybetti. Allah kimseyi AKP'lilerin düştüğü duruma düşürmesin. Ne demiştik cahil bir kenar mahalle hırsızından hiçbirşey çıkaramazlar. İhlas, İktisat ve Sabır gerek…

Bylock yalanı bitti, ÇayLock :))) verelim derler mi? Derler bu utanmazlar! 

Dernek abisi diye doğuda gençleri PKK'ya gitmekten kurtaran ve terörü yok edip barış ve sevgi diyen abi ve ablaları tutuklamaya başladılar. Gladyo operasyonu diyorum, dış düşman işgali budur ve bu zulümleri yapanlarda Türk ve Müslüman olamaz.
Dünya da Batılı doğulu aynı noktayı görüyor, Akdomuzlar ve Akyezidler görmüyorsa sorun Süfyan Erdoğan'ı ayakta tutan Gladyo Süfyanizm, Zındıka ve alçak yerli Gladyo komiteleridir. Diyanet İşleri kokuşmuş ve yozlaşmıştır. hadisin ifadesiyle 70 bin Taylasanlı olduğunu ispatladı. 

Ahirzamanda Süfyan nifakında helak olacak talihsiz güruh. 

Acıyınız.

Yalan olduğunu en başından beri bildikleri bylock kullandılar iddiasıyla masum insanları mağdur etmeleri domuzluk değilde nasıl izah edilir? En hafif ifade ile 
bu domuzluktur. Bu yalanlarla daha çok insan ölecek gözüküyor.
Aykut Erdoğdu, TBMM Darbe Araştırma Komisyon’unda şunları söyledi:

4 CÜ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder