29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 7

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 7

Küresel süreç, Türikye’yi yıkıma götürüyor!

Vizesiz Avrupa falan derken Şangay beşlisine düştük, en son 3-4 Afrika ülkesiyle altın günü düzenleyip bu birlik meselesini kaparsa hiç ŞAŞIRMAYINıZ…

Büyük Ortadogu Projesi (BOP) kapsamında Türk Ordusu Suriye'de imha edilecek ve ülke sahipsiz bırakılacak, ülke işgal edilecek, küresel bir süreç işliyor. Ordu ve Emniyet, Erdoğan eliyle Gladyo tarafından felç edildi. Tekfirci terörün babası olan Erdoğan tüm nefreti tüm dünyada üzerinde topladı. Türkiye’yi yıkmak ve aralarında paylaşmak için Rusya ve ABD aslında anlaşmış gözüküyor. Herkese dayılanan Erdoğan sığır çobanı, sürüye kurt getiren ahmak cahilden başka bir şey değil. Batı çıkarları için IŞİD, El Nusra başta olmak üzere 30’u aşkın Selefi terör örgütünü destekleyen ve nemalanan Erdoğan, Batılıların tüm suçlarını belgelemesi karşısında çaresiz. Halka sığınarak kurtulacağını sanıyor. 3. Dünya savaşının gerekçesi belli: Her ülkeyi tehdit eder hale gelen Selefi terörü. Babası kim: Erdoğan… Yıkılacak ülkeler kimler? Terörü destekleyen ve devlet gibi davranan AKP biz Türkiye’yiz, devletiz diyor. Bu parti hükümeti ve bu partinin taraflı başkanı olarak anayasayı ve kanunları hiçe sayan Erdoğan, global güçlere gelin ülkemizi işgal edin ve yıkın, tekfirci terörle İslam devleti kuruyoruz diyor. Oysa ortada ne İslam devleti var nede cihad yapan samimi müslümanlar! Soyguncu, tecavüzcü suçlular güruhu, Türk milletini ve devletini kirletiyor, İslam’ın barışcıl imajına kara leke çalıyor.

Ertuğrul dizisindeki ahlaksız karakter Ural bey Erdoğan'ı simgeliyor! Yalan dolan hile, altınla çapulcu satın alma, savunmasız kadın kıza saldırma, siyasi suikastlar düzenleme, hepsi Erdoğan’ın politikalarına tıpatıp uymuş... Ertuğrul dizisindeki Saadettin Köpek ve Erdoğan'ı temsil eden Ural beyin Tapınakcılarla işbirligi ne çok Rothchild ile girdikleri Persin karıştığı kaçak altın işine benziyor! Yine Ertuğrul dizisinde devlete ihanet içindeki Saadettin Köpek aynen Hakan Fidan'a uyuyor! Gerekirse Moğol gerekirse Tapınakçılarla işbirliği yapan namussuz devlet veziri Fidan, İsrail yanlısı Amerikan lobisi Stratfor ile işbirliği halinde! Stratfor, IŞİD projesinin asıl sahibi. Erdoğan'ın nifakcı yoldaşı Fidan her taşın altından çıkıyor. 15 Temmuz darbesi TBMM;de özenle örtülüyor. Niye? Çünkü Sadat, Erdoğan, Fidan, AKpartililer çıkacak arkasında! Güç zehirlenmesi buna diyorlar…
Tayyip'in gerek Cumhurbaşkanlıgı'nda gerek siyasette fazla ömrü kalmadı, Amerika, iç siyaset, Avrupa birligi, Avrupa Parlamentosu, hepsi usandı. Komşu ülkeler artık Tayyip'i istemiyor, kalan tek dayanak noktası, kendisine taparcasına boyun eğen hiptonitzma olmuş tabanı! Yargı tamamen Perinçek Grubunun eline geçtiği için daha doğrusu AKP tarafından devredildigi için AKP kendi sonunu hazırladı. Erbakan’ın sağ kollarından Şevki Yılmaz bile yeni Akit’te Lahey için dosyandaki bilgi 5 bin sayfaya çıktı Erdoğan diye ciddi uyardı. Kimyevi silah kullanan El Nusra belgelendi ve bu silahları İHH’nın verdiği aşikarlandı. Tekfirci terör ve Suriye insanlık krizinde işin AKP'ye uzanması kaçınılmaz görünüyor ve AKP'ye uzanan savcı ve hakimleri görevden alacak bir HSYK'da yok artık… Yolsuzluk dersen dizboyu değil boğazlarına kadar. Perinçek grubunun elindeki yargı AKP’nin son 3 yılda çıkardığı kanunlarla vuracak ve acımayacak. Anlaşılan o ki yakında şenlik başlayacak ve illere, ilçelere ve parti teşkilatlarına kadar uzanacaktır. AKP’nin Nazi Partisi haline geldiği tüm dünyada ortaya çıktı. Erdoğan ise bir Hitler olarak görülüyor. Sonları da Hitler ve Naziler gibi olursa Türkiye, çıkacak bir 3. Dünya savaşında tıpkı Almanya gibi yıkılacak demektir.
Erdoğan’ın mültecilere dönük “179 milyon€ yolladılar” dediği Avrupa Birliği, yayımladığı raporla RTE’yi yalanlamış: “677 milyon€ yolladık.” Her tarafları yalan ve soygun.  Mahmut Akpınar yazdı: “Cihat kavramını kirletip terörizme dönüştüren, canlı bomba fetvaları verenler, rüşveti hırsızlık saymayanlar da siyasal islamcı "Alim"lerdir. Türk dış politikasi en karanlık dönemlerden birini yaşıyor. Verilen diplomatik tavizler/rüşvetler -başta israil Rusya- utandırıcı boyutlarda!” Diktatör ve ailesinin içini boşalttığı kamu bankaları içinde bulundukları krizde debelenirken ciddi miktarda açığa dolar satışı yaptılar. Rothchild'a verdiğiniz altınları Londra'dan getirin; Erdoğan'ın 5 ülkede 8 banka hesabında yatan milyar dolarları getirin! Yok öyle yağma! Acı olan, böyle mecnunların arkasından koşan yığın yığın mecnunlardır. Zaten tımarhanedekiler, birbirlerinin hallerini çok yadırgamazlar!.. Hizmet hareketinin yazarları ülkenin bugünlere gelmemesi için yıllarca haykırdılar, seslerini duyurmaya çalıştılar ama 15 temmuz tiyatrosuyla kimse artık aydın insanları dinlemiyor. AKPliler hizmet hareketi mensuplarının çoluk cocuk demeden ağır işkenceler altnda can vermelerini ve cehenneme gitmelerini isterken, Hizmet erenleri AKPlilerin tevbe edip münafıklıktan cehenemin en dip katını boylamamaları için dua ediyor.
Mustafa Yilmaz @m_gulme  yazdı: “Ergenekon kritik noktalari ele gecirme konusunda cok hzli davraniyor. Kuvvet Komutanliklari surekli Adam atyor.Her hafta tayin yayinlaniyor.  Operasyonel noktalara Balyoz ve Ergenekondan tutuklu adamlar ataniyor.” Personel baskanliklari tamamen bunlarin adamlari ile doldu.... Doğru bilgi! 15 temmuz sonrası ne kadar Islam düşmanı varsa hak etmedikleri terfilerle kritik yerlere getirildi! Darbe başarılı olmuş gözüküyor! Askeri Vesayet en güçlü dönemini yaşarken, Akkoyunlar Erdoğan darbeyi engelledi ve askerleri gömdü sarhoşluğu içinde saçmalıyor. Şeytani en iyi anlayan Perincek ve Dilipak nifakcıları! 40 yıldır Gladyo bunlardan vazgeçemedi! Erdoğan'ın şeytan kolluk kuvvetleri görevde! Bu haysiyet yoksunu Siyasal İslamcıların en belirgin özelliği utanmaz ve ahlaksız birer iftiracı olmalarıdır! Devlet 10 yıl önce vefat eden polisin ve şehit olan astsubayın evine gözaltına almak için 3 kere "cemaatçi" diye baskın yapmış! Nasıl bir kıyım yaptığınız ortada!!!

Ülkeyi savaşa sokmaktan başka çaresi kalmadı kendi pislikleri unutulsun diye ülkeyi savaşa sokacak O kadar hain o kadar adi bir pislik bu! "TİLKİYİ" Mümin sanıp Cumhurun başına Cumhurbaşkanı atadıysanız Ülke elden gidince ağlamayacaksınız... Azerilerin Haci Tilki hikayesi vardir! Hac donusu tilkinin mubareklestigini savunan tavuklar kumese sokarlar!Tilki tavuklari teker teker yer... Domuzlar Çiftliginde tavuklarin isyani vardir! Bu gec kalkisma domuzlara bahane olur ve tavuklar hain ilan edilir! Başdomuz gulmektedir! Daha bir hafta önce Suriye'de kimyasal silah kullanımı olduğu ve yaralı olarak 300 kişinin Gaziantep'e getirileceği yönünde iddialar var.

Neohariciligi hortlatan, fitne ve nifak odagi olan Erdogan'a lanet olsun; AKP dilsiz seytanligi secerek Neoharici olarak tarihe geciyorlar! Hz. Ali, 60 bin Hariciyi kesti AMA nifaki durduramadi! Erdogan gibi Muaviye siyaseti izleyen Sufyanlar herzaman vardi ve Yezidler dogurdular. Hariciligi kullanarak Hz. Ali'den hilafeti calan Muaviye ve Yezid gelenegi Erdogan ve AKP ile yasiyor! Ehli beyt ve sahabelere hicret dustu! Haricilik akimi Necef genlerinde vardir; Vehhabilik, bugun ise ISID buradan cikti! Erdogan'in Sufyan ordusu, harici yobazliktan besleniyor! Haricinin biri Peygamberimizle tum savaslara katilan sahabenin gozuonunde esine tecavuz edip karnindaki bebeyi kilicladi, kafirsiniz diyordu. Cennette mujdelenen sahabeleri, ehli beyti bile katleden Haricilik, Erdogan ve AKP ile Neoharicilik bu Selefi teror orgutleriyle hortladi! Seytan'in bile Allah'in rahmetine siginip cehennemden cikma umidi olacaktir. 

Ancak munafik seytandan daha kotudur, umut edecek mecali kalmaz.

Munafiklar cehennemin 7. En dip katindan ebedi cikamiyor! Milyonu askin yalan soyletip iftira atanlarin munafikligi tescillenir, kurtulamaz! Hizmet erenleri ve Gulen Hocaefendi'yi cennette Kevser basinda Peygamberimiz ve sahabelerle ruyada gormustum! Oraya AKPliler sanirim giremez! Hem cennette 8 seviye ve kapi vardir! Yalanci, iftiraci ve nifakcilarin cehennemden sonra tevhid varsa geldigi cennet herhalde en alttadir! Huri ve gilman bakis acinizi degistirmenizi tavsiye ederim! Siyasi Islamcilarin dunyada ganimet cariye ve cennette huri meraki ile sapitti! Cehennemden sonra cennete girenlerin alninda bir leke olur! Rahman suresinde gecen huri, el degmemistir!AKPli zalim cennete gelse bakmazsin. Cennettesiniz ve cehennemde uzun sure yandiktan sonra bir AKPli erkek huri olarak kadin cinsiyette size hediye ediliyor! El degmemis istenir, kim ne yapsın onları!

Travma terapisinde bireylerin ruhun neresini kirlettigine bakarim. Zalim nefis kirletir. Ruhu kararan bir ruhani kalbi vicdansizsa tanirsin! Ebedi ruhunuzu dogarken tertemiz teslim aldiniz ve kabz edilme gunune kadar emanet bedende temiz tutmakla mukellefsiniz. Zulmeden kirletiyor. Batili feministleri Ibni Arabi ve Semsi Tebrizi ile hep mat ettim! Cinsiyet travmasi yasayanlar cok! Allah mutlak Adildir, ayrimcilik olmaz. Ebedi ruhun cinsiyeti olabilir mi? Bu soruya Semsi Tebrizi ve Ibni Arabi dogru cevap vermis: Olamaz! O halde huri pesinde kosanlar cahildir! 

Erdogan ve AKP'nin uyanmasini beklemeyin! Hitler ve Naziler gibi gidecekler! Son dakikaya kadar kazandik diyecekler ve asla tevbe etmezler! Nawaz Serif'in basi Londra'da yolsuzlukla aldigi emlaktan dertteydi! Katar Emiri hediyem dedi, RTE ayarladi! Faturasini Ogretmenler oduyor! Hitler Almanyasini ABD, tepeden doktugu bombalarla yikmis, Ruslar Berlin'e 30 km uzakta! Paylasacaklar! Hitler kazanacagiz diyor! RTE budur! Yolsuzluk, kamu soygunu yapilmasa demokrasi ve adaletle yonetilen bir Turkiye, 5 yilda dunyayi yoneten masaya otururdu! Erdogan bunu yikti!

Erdogan'in umudu tekfirci teroristlerden mafyalik, tetikcilik yaptiracak ekipler! Hala inkar mi ediyorlar? Yuzlerine tukurun, katillik moda! Cerkez tekfirci terorist Cengiz Siklaroglu, kardeslik kuruyoruz diye site acmis, tetikcilik yaptiracaklara duyuru yapmis! Erdogan katilleri! Batili ulkelerde Cengiz Siklaroglu gibi ISID ve El Nusra'da katillik, tecavuz ve gasp yapmis suclular geri donduklerinde hemen hapsediliyor! Maalesef tekfirci cihadci teror orgutlerinde kullanacaklari genc taifesi bol! Omurleri uzun olmuyor! Suc isletip infaz ediyorlar bunlari! Erdogan'in tekfirci terorist orgutlerinde kasarlanmis Cerkezi Cengiz Siklaroglu, ateist, laik, ulkucu katillik yaptiracak enayiler ariyor! Sufyan Erdogan'in basarisi Kafkas, Balkan ve Dogu Turkistanli derin yapilanmalari kontrolune almasi! Vahsi tekfirci mafyozlar acimasizdir! Erdogan, Cengiz Siklaroglu gibi Cerkez ve Cecen tekfirci selefi terorist ceteleriyle universitelerde genclik cihadci yapilanmasi kuruyor!
Dun Kanadali genc bir ogretmen bayana 10 dk Turkiye'de ne oldugunu anlattim, insanlik hizmetinde birlesmeliyiz dedi! AKP iste bunu anlamiyor. Tum cihanda hangi dil, irk, kultur ve renkten olursa olsun iyi niyetli iyi insanlar biraraya gelerek Sufyanizm ve Deccaliyet nifakini yener! Takiyye ile munafiklik arasinda fark yoktur. Helal daireye ve Islam seriatina yalan dolan hile hurda iftira ile varilmaz! Varilan yer, ates! 10'da 10 munafigiz diye bagiriyor Erdogan ve haramileri! Kibir, Narsistlik DSM-5'a gore 12'de 12 belirti var! Yalanci coban, kurt getiriyor! Biliyorum, bende yobaz Siyasi Islamci zihniyetini makaraya sardim! Bize Allah gerek, cennette bir kac huri, dunyada makam, cariye istemeyiz!

Munafikligi biraksalardi zalim iman sahibi olmalarina bile raziydik!Ancak Erdogan ve parti putu Imani ve tevhidi bozuyor, kalpten cikartiyor. Erdogan ve Cogu AKPliyi munafik olmaktan vazgeciremedik! Yalan, iftira var, sozunu yeme var, emanete hiyanette zirvede! Cehennem hak oluyor! Hadis, iki emniyet birarada olmaz diyor! Bu dunya Karun olan zalim kibirlilerin tevhidi varsa sanslari var AMA munafiklarin hic sansi yok! Kimsenin Allah'in rahmet ve merhametini yargilamaya hakki yok! Hannan ve Mennan Rab, Rahman ve Vedud'tur. Cehennem, munafiklara ebedi mekan! Yeter ki tevhid olsun, zalimlerde cehennem hayatindan sonra cennetin en asagi katina gelirler! Erkek olanlar kadin olur, huri filan alamaz!

Hallaci Mansur, kendisini iskence ile idam ettiren Halife, mollalar ve taslayanlarin cennete uzun bir cezadan sonra gelisine sasmamistir! Herkes sevdiginin yanina gider ahirette! Erdogan'i Sufyan'i sevmekten koyunlari alikoyamayiz! Cehennemde bol bol ziyaretine gider; yanarlar! Cennete gitseniz ve size zulmeden siyasi Islamcilarin 500 yil yandiktan sonra cennete geldigini gorseniz ne yaparsiniz? Huri olsa alinmaz! Toplumu ne kadar aptal salak gerizekali yaptik diye double check yapiyor! Akilli zeki adam Sufyan Erdogan hirsizi pesinden kosmaz, sonu kotu...

Bu sapiklar dunyada cariye ahirette huri pesinde! Bu dunyada kanciklik yapanlar sanki cennete gidecek! Gitse bile cinsiyetleri erkek olamaz! Kuran'in yuzde 95'i ahlaktir, yuzde 5'i devlet ve seriattir! Erdogan ve AKP, bunu tersine cevirdi; ahlaksiz, onursuz Islam ve musluman yok! Kuran ve hadisler, insanlarin hayvani davranislarini hayvanlarla anlatiyor! Kimseye hakaret etmiyorum; huy ve hasiyetlerini Kurani ozetledim Dogu Perincek ve ulusalci kopekleri ASKERI VESAYET domuzlari! Erdogan ve AKP'nin kasetlerini yayinlasalar ne olacak! Alkislar onca maymunlar!

Milli Birlik Askeri Vesayet'inin Sufyanizm heyeti, Erdogan'a 300 milyar dolar yolsuzluk yaptirip tekfirci teror orgutleri kurdurdu ve bitti! Fetva zulmetmek icin verilmez! Devlet zulmetme degil baris ve guvenligi saglama, herkese esit davranip adaleti tesis yeridir; aksi haramdir! Milli Birlik Komitesi (Askeri Vesayet) nin kurdugu bu sosyal insaatta iki SS kurali gecerli! Erdogan'i sevemem, aptal da olmam diyen kacsin! Kamu soygunu uzmanidir Milli Birlik Komitesi! Edepsiz hirsiz ve katil Erdogan'i pek sevdiler! Magduru oynatarak, yuzde 70'i aptal yaptilar! Milli Birlik Komitesi'nin Askeri Vesayeti mukemmel tiyatro yazdirmis, oynatiyor! Haddini bildirdi her kesime! Direnen Hizmet'ten mert yokmus!

Sufyan Erdogan'in faydasi da var: Ittifak yaptigi Laik Kemalist ulusalci ve MHPlilerin Ataturkcu ve milli olmadigi anlasildi! Hirsiza ortak! 28 subat'in 109 emrini hayata gecirip 28 subati 1000 yil yasatma idealiyle Erdogan Sufyan projesini onaylayan Askeri Vesayetciler memnun mu? Erdogan Sufyan projesiyle siyasi Islamcilari maymunlara koyunlara domuzlara donusturme ideali sahibi Israil ve Milli Birlikciler basardilar! Darvin, maymundan insana donusum teorisinde hataliydi! Erdogan ve Akmaymunlari gorseydi, insandan maymuna donusum teorisi yazar, ispatlardi! Kuran'da insan iken maymuna dondurulen bir kavimden bahsedilir! Kuskusuz Erdogan basgoril olduguna gore sevenleri de maymunlara donduruldu!

Hem tekfirci teroristler hem Erdogan'in yamyam guldurlari tecavuzle gaspla baskiyla zulumle Islam seriati gelecek diyorsa inanan eseklerdir! Tekfirci teror orgutlerinin sadece Suriye'de ganimet diye tecavuz ettigi kadin kiz sayisi 65 bin! Buna olur diyenler Erdogan'i destekliyor! Tekfirci teror orgutlerine yahsi ceken haci, hoca, tarikat, Hayrettin Karaman dahil, her Kim olursa olsun zulme ortaktir! Erdogan kurtaramaz. Erdogan ve AKP, tekfirci teror orgutlerini sonuna kadar desteklerken gozyuman, gikini cikartmayanlara devlet adami demem, insan dahi olamaz! Akademisyenlerde ISID raporlarinin krali var! Belgeler desen milyonlarca! Sorun gercegin guc karsisinda ezilmesi! Erdogan'in Sufyan siyaseti...

Tekfirci Harici terorun babasi Erdogan'in destekcisi olan hicbir tarihci Osmanli uzmaniyim diye gecinmesin! Ilber Ortayli gibi mert olunuz! Osmanli tarihi Kemal Karpat'i anlayamadim. 1999'da kendisi ile mulakat yaptim, inkar etti! Erdogan'dan yemlenip tekfirci terore suspus oldu! Erdogan'in devlet kesesinden bedava Raki icip ahkam kesen Fesli maymun Osmanli tarihcisi olunca Akmaymunlara alkisliyor, Bas Goril boguruyor... Osmanli'yi istismar edeceginize diziden degil gercek eserlerden tarihinizi ogrenin! Harici tekfircilere Osmanli hic taviz vermedi; izindeyim... Osmanli kuruyoruz diye tekfirci Harici bu yobaz zihniyete kole Erdogan ve AKP akimi selefleri Teymiyecileri asti, 250'den fazla sapiklik var. Osmanli alimleri, Erdogan gibi Ibni Teymiye'den turemis Harici dini akimlarin 250 sapik fikrini Kuran'a ve hadise aykiri buldu, kitap yazdi! Ecdadimiz Vehhabi teroristleri Istanbul'da ipte sallandirdi! Kurduklari Ingiliz Israil yapimi Suudilerin Erdogan ile tekfirci teroru yasamaz... Ibni Arabi, Mevlana, Yunus Emre, Haci Bektas, Haci Bayram, Niyazi Misri, Mevlana Halid, Said Nursi cizgisinin devamcisi Gulen Hocaefendi'dir.

Ertugrul Gazi, bugun yasasaydi Anadolu'yu istila eden ISID tekfirci teroru ve destekcisi Erdogan ile AKP ile son nefesine kadar savasirdi! ISID ve benzeri teror yapilanmasini destekleyen kimseye tahammulum yok! Erdogan, AKP, laikci, Kemalist, Ulkusuzler veya Israil fark etmiyor! Gercek onemli benim icin, algilar ve falanin filanin kredisi bozulur veya zarar verir takintisi ile ilgilenmedim! Bana proje diyenler utansin... Gercekleri soylemekten hic vazgecmedim! Zamanlamama kizanlar gecmiste oldu! Her dogru heryerde soylenmez dediler AMA yalanlar istilasi geldi. Erdogan ve komplo teorisisever AKP'liler aslinda Israil ve Rothchild'in hizmetinde olduklarini biliyorlar! Karunlasinca gercekler kaybolmaz!

Netanyahu'nun Net Breaking kumpasini, 2004'de 11 Eylul'un Matrix Kurgusu, 2005'de Net Kırılma Evanjalist Harbin Kurgusu kitaplarimda yazdim. Netanyahu, Suriye'yi nasil uce boleceklerini ta 1996'da detayli yazdi! Cumhuriyetci Neoconlar Bush ile 2001'de Amerikan politikasi yaptilar. Tekfirci teror projesinin ilk yazari Israil Basbakani Benjamin Netanyahu ve 1996 tarihli Net Breaking raporu! Erdogan sadece uygulayicilari... ISID teroru, tipki Erdogan gibi kendisi gibi tekfirci dusunmeyen her kesimi katletti! Guya tevhid davasi icin! Soyguncu, tecavuzcu caniler! ISID teroru ile Israil ve Erdogan, Kuzey Gaz ve Petrol boru hatti bolgesini temizletti! Ortada Islam devleti yok, caniler guruhu bulunuyor! Suriye krizinde ve ISID terorunde sucunu itiraf etmesini Erdogan'in beklemeyin!Belki bize hainlikleri Israil yaptirdi der, koyunlar alkislar. 
AB ulkeleri Rusya tasallutu ve enerji bagimliligindan kurtulmak icin Recep ile Israil'in yuruttugu tekfirci terorlu Suriye krizine lal oldu! Israil, Gazze, Irak, Suriye ve Kibris'ta buldugu gazi AB'ye satmak icin Erdogan ile ISID terorunu kullandi; Rusya comak soktu, isler karisti... Erdogan ailesinin Irak'tan calinan ISID petrolunu ucuz fiyata Israil'e kacak satmasi bosuna degil! Bu kirli ticaret, teror isbirligi delili! Ertugrul dizisinde gecen hain tapinakcilarla isbirligi halinde olan Erdogan! Rothchild ile kirli baglantilarini duymayan, bilmeyen kaldi mi? Selefi teror orgutlerini yoneten yapinin basinda Israil ve Erdogan var! Islam davasi icin olsaydi, Israil orada olmazdi! Kumpas cok buyuktur.
Erdogan, ISID ile Naksi tarikatini tamamen batirdi!Irakli 30 bin Naksi Selefi teror organizesi icinde! Suudi ve Katar elini RTE ile kirletti. Suriye'de yasanan insanlik dramindan dolayi tum cihanda konunun uzmanlari Erdogan ve AKP'yi sorumlu tutuyor ve bu yirtiklarini dikmek zordur. Endenozya'dan Yemen'e Cin'den Fransa'ya kadar Selefi teroru ve ISID uzerinde calisan akademisyenlerle irtibattayim! Erdogan bas suclusudur! Edepsiz hirsiz Sufyan Erdogan'in yaptigi hirsizlik, gasp ve tecavuzler Turkiye ile sinirli kalmadi! Hergun yeni ahlaksizlarini ogreniyorum! Erdogan sadece Turkiye'yi degil Islam ulkelerini de zulumle doldurdu! Selefi tekfirci teroristlerin hamisi olduklarini bilmeyen kul kalmadi!
Erdogan ve AKP ulkeyi acik hava hapishanesi yapti, liderlik tasliyor! Iyi de sizi Islam dunyasinda da lider goren bir Allah'in kulu yok ki! Hakiki Iseviler ise musluman gomlegi giymis, zulmeden kulturel muslumanlari ayipliyor! Iyi ki Islam'in gulen yuzunu Gulenle Hizmetle tanidi! Muslumanlar kafir gomlegi giymis zulmediyor; dava diyende mangalda kul birakmiyorlar! Yabancilari nasil musluman yapacaksin, infaz ederek mi? Dis guc ve komplo teorilerine siginanlar bu ayaklari biraksin! Turkun turkten baska dusmani yok!Cehennemde zebaniler basiniza nobetci koymaz.

Edepsiz hirsiz Erdogan, 200 bin kisinin pasaportunu iptal etmis, firavun insanlarin zulum, baski, travmadan kurtulmalarina da izin vermiyor!


Erdoğan ve Perinçek ittifakı

Erdoğan ve Perinçek'in aynı Gladyo'ya çalıştığını, İngiliz Gladyosu, Kissinger ve Rothchild köpekleri olduğunu anlamanız için daha ne lazım? Resmen öldürün diyorlar, yargıya gerek yok. Suçsuz masum oldukları ortaya çıkacak ve batacağız telaşı. Domuzların kanlı senaryosu hızlandı. Dünyada bağımsız, tarafsız ve adil yargıçlar, bizde Erdoğan karar verir. Kimin suçlu yahut suçsuz olduğuna..! Evinde 1 dolar bulunan adamı tutuklatan adam, milyarlarca dolar yolsuzluk yaptığı için tutuklanan Reza Zarrab‘a suçsuz diyor! Madem problem yoktu, neden Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, Muammer Güleri de yanında ABD'ye götüremiyorsun? Cahilin cahilliğini kanıtlamak kolaydır, fakat ona itiraf ettirmek güçtür. Hz.Ali (radıyallâhu anh)…

Gülen, Erdoğan'ın güç zehirlenmesi yaşadığını, Cumhurbaşkanı'nın "paranoyak" olduğunu söyledi. Akar da kumpas içinde dedi. Çok kibar doğrusu! IŞİD teröristlerinin Sümeyye Erdoğa gözetiminde tedavi edildiği ve GATA’da 62 Peşmerge’nin bedava bakıldığı ortamda, şehit olan gariban askere GATA’da yerimiz yok diye yanık tedavisi yapılmamış. AKP'li değilsen öl demişler! Maalesef bu yobaz zihniyetle devlet ve millet kalmadı. GATA'da oysa ne hastalar tedavi edilirdi, şahidimdir. GATA’nın Perinçek itlerine ve AKP’lilere devri nedeniyle şehit sayısı artmış durumda.

Hasan Atilla Uğur'un açıklamaları domuzlar savaşında kartların açıklanamasıdır. Erdoğan diktatörlüğünü kanlı koruyacak, darbeci Saldıray ve Perinçek grunu da çok kan dökecek! 15 temmuz çakma darbesiyle masumlara yaptıkları zulüm, işkence zalimleri kesmedi.Yeni hinlik peşindeler! Beyaz Toroslar, suikast timleri her yerde geziyor, masum insanları infaz edip ülkemizde entelektüel kimse bırakmıyorlar. Çapulcular devlet olmuş. Bu arada Erdoğan Zarrab'ı değil yine kendini kurtarmaya çalışıyor elbette! Reza’yı karısı Ebru Gündeş bile bıraktı, ama sen hala bırakmadın! Bırakamazsın edepsiz hırsız Süfyan! Hangisi gerçek Erdoğan? 29 Mart’ta 6 ay önce Reza ülkemizi ilgilendiren bir konu değil dedim, 23 eylülde Reza Zarrab vatandaşımız suçsuz dedin. Domuzsun!
 Karunlaşmasında en büyük role sahip Zarrab, Erdoğan'ın tüm sırlarını biliyor! İran istihbaratı SAVAMA, çok sayıda AKP’li ve Perinçek askerlerini paraya boğdu, satın aldılar, hainlikler dizboyunu geçti, çoktan bataklıkta battı domuzlar! Kemalistler ve ite puta tapanlar, iyi kötü bütün dindarları hapse atıp tanrılıklarını ilan edebilecekleri iksiri ile zehirlenmiş durumdalar... Şeytan ruhlarını esir almış… Yalancılar çoban olunca sürüyü kurtlar kapacaktır.

Oğulcağızım, sakın yalanı diline alma, o serçe eti gibi tatlıdır. Bir daha ağzından çıkaramazsın. 

Lokman Hekim.

Yalan zeka işidir, dürüstlük cesaret, Eğer zekan yetmiyorsa yalan söyleme, Cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene. VICTOR HUGO.

İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü; olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar. Leo Tolstoy.

Erdoğan ve Perinçek domuz ekipleri kalpsiz oldukları için İbni Arabi'nin bahsettigi kalbi ilim ve bilgi merkezinden mahrumlar, parayla degil, güçle değil, Saray’da oturmakla değil. Dervişlik dünya ile değil.

Fethullah Gulen Hocaefendi'nin Kalbin Zumrut Tepelerini internal ve external tefekkurle yasayarak okusaydiniz, ne dedigimi belki anlardiniz! Sufilerde ledunni vehbi ilme ulasanlar icin Hudhud kus degildir! 12 ayri kader boyutunda dorder alem kesismesinde kitabi mubine iman gerekli İmanı mübin gerekli. İmanları ve okudukları Kur’an gırtlaktan aşağıya inmeyen münafık Erdoğan, koyun sürüsünü cehenneme götürüyor. 

Gaybe, Allah'a, ahirete, kiramen katibine inanmayan Erdogan ve Perincek yezidleri asla Fuatavniyi bulamaz! Bu kadar tiyo verdim anlamiyor ki! İman nuru, basiretleri yok.

Eger ibni Arabi'yi okuyup anlayacak bir ilim adamlari olsaydi coktan Fuat avni'yi bulurlar, anlayamadiklarini cozerlerdi! İlim yok ama filim çok... Hackerler Fuat avni ile yazismalarimi ele gecirdi ve Fuatavni olmadigimi biliyor! Haberler ruyada ve kalbi geliyorsa asıl kaynagi bulamazlar ki! Utanmazlar fuat avni diye alakasizlara bir dava acacaklar! Fuat avni ne kadar aciz olduklarini gosterdi! Kalp bilgi merkezi der Ibni Arabi! Hz. Hızır’ın ömrü  kadar Fuat Avni’ye rekor ceza verme peşindeler. 

Ama nerde o?

Kanada notları twitter kullanıcısı kalp ehli bir Hak dostudur Aşiret deriz, Edebiyat masterli şerefli şeriftir; hem geçmişi, hem bugünü hem geleceği aydın, cesur bir babayiğittir. Onu bağlamışlardı bir süre, ama yiğitler bağlanmaz ki, anlatamamıştım bazılarına. Konuş yiğidim şimdi:

DİKKAT! Bu dönemdeki en fena plân, HİZMET insanlarını birbirinden soğutmak ve usandırmak ve meşreb ve fikir cihetinde birbirinden ayırmaktır. Hz Ömer "Ya Ali, biz dışarı çıktığımızda içeri gireceğimizden, içeri girdiğimiz zaman dışarı çıkacağımızdan emin değildik" Şimdi anlıyoruz..

Dürüstlüğün ve düşüncenin kuduz bir köpek gibi kovalandığı bir ülkede Hizmet mahkum edildi... Cezası kesildi: "SEN BİZDEN DEĞİLSİN...." Hizmet bu asrın çocuğu değildi zaten! Ahlaken 1400 yıl evvelki ilklerin,ashabın izinde; aklen ise istikbalin peşinde! Bediüzzaman, ömrünün son demlerinde Anadolu'ya sitemle "Beni anlayamadılar" demişti.. Anadolu F.Güleni de anlayamadı. Siyasete meze yaptı. Fazla temizdi, hem de şüphe uyaracak kadar. Bu asırda Müslüman biraz çalmalı, biraz çarpmalı, çarpana çatmamalıydı. 180 ülkede bayrak açacak kadar vatanseverdi Hizmet. Her ülkede bayrağımız dalgalanmalı hülyasıyla yola çıktı, geri dönmeyiz. Bayrağımızı AKP mitinglerdeki gibi işleri bitince yerlere mi atmalıydı Hizmet? Şerefsiz, onursuz olamazdı. Hizmet, sahabe öyküleriyle büyüdü. Ne mal, ne koltuk derdi yok. Bilen böyle bilir, bilmeyen de kendi gibi sanır. Şahidimiz Allah ve kendimiz. Sahabe yolu takip edenlere gayızla saldıranların Ashaba düşman kimselerin zulmünü örnek alması tuhaf değil. Yola göre yol kesici Harami...

Aziz Dost, Şu süreçte Hizmette dimdik durmak ömrünün zekatı olsun. Darda dik duramayanın ferahlık zamanında devrilmeyişi yiğitlik değildir. Sağlam duruş kahramanın nişanıdır. Bedir'de Hz Mikdad B. Esved "Vallahi okyanusu gösterip dalsan tüm muhacirlerle seninleyiz ya Resulallah"! Hizmeti evladı gibi sevmeyen, hizmete gelen saldırıları evlad acısı gibi duyamaz. Hizmetin acısını duymayanları duymazlıktan gelin... Düne kadar biz muhacirdik Anadolunun yiğitleri Ensar.. Bugün ensarlık bize muhacirlik onlara. Yolu düşene: Canınız canımız, evimiz evinizdir.  "Yürekli insan arıyorum, davasının dışında her şeye kilitli yürekli insan.." demişti asrın hatibi. Allahım, bizi asrın hatibine talebe eyle. Hizmet insanları dışarısı için çok temizdi... Allah, onları Ashâb-ı kehf gibi uykuya çekti. Bu süreci Allah bitirecek... Hangi Allah? Firavunun zulüm sürecini Kızıldeniz'de bitiren Allah... Şüphesi olan denizin öbür ucundan izlesin. "Şayet gece, 1-2 saat olsun,kalkıp Rabbinize tazarru ve niyazda bulunmuyorsanız,sizin ümmet-i Muhammede (SAV) vereceğiniz bir şey yoktur"  Fethullah Gülen.

Bozguncularda yeni trend!.... Eskiden "alt masum, üst hain" diyorlardı, şimdi ise üst, alt tabakayı bıraktı kaçtı diyorlar. Hedef, bölmek ve aramızda nifak çıkarmak. HAİNCE PLAN... Tutuklama yaparken alt üst demeden herkesi içeri alanlar, fitneye gelince üst kaçtı, alt kırgın haberleri yapıyorlar. Hizmetin altı üstü yoktur Kendi kast sistemleriyle karıştırıyorlar, reçetesi UHUVVET olan bu harekette kardeşlikten öte bir yapısı yoktur. Anadoluyu, üst alt, çocuk-yaşlı, kadın-erkek demeden herkese zindana çevirenler timsahın gözyaşına bürünmüş. nifak, karakteriniz olmuş...

Bediüzzaman, talebelerini, koğuşlarındaki fitneye karşı, “Dehşetli bir parmak buraya, hususan altıncıya(koğuş) karışıyor” diyerek uyarıyordu. BEDİÜZZAMAN: KOĞUŞ DEĞİŞTİRİN "Eğer o acib yerde beraber bulunmaktan gizli parmaklar karışıyorlarsa biriniz Tâhirî’nin koğuşuna gidiniz" ÜSTADIN FİTNE ZAMANINDA TAVSİYESİ: "İhlas’ın düsturlarını mabeynimizde ve birbirimize karşı istimal etmekliğimiz vücub derecesine gelmiştir" AYNI PLAN: 3 aydan beri buradaki has kardeşleri birbirine karşı meşreb veya fikir ihtilafıyla bir soğukluk vermek için 3 adam tayin edilmiş. PLANLARI DEĞİŞMEDİ "nazik ve tahammülsüzleri evhamlandırmak ve Hizmet-i Nûriye’den vazgeçirmek için sebebsiz MAHKEMEMİZİ uzatıyorlar" Said Nursi.

HİZMET nesli korku ve ümit neslidir... Korkusu da ümidi de Allahtandır. Gerçek liderin öğretisidr bu, Gülen Hocaefendi'nin öğrettiği sahabe yolu... Sahte kahramanlar ve özenti kahramanları değil, gerçek kahramanlar final şeridini görecek. Yiğide her yer meydan, korkağa her yer zindandır.  Hallacı Mansur idamda: bütün bunların niçin başıma geldiğini biliyorum, ama ayak takımına söyleyemem. Ben sadık aşıkım, halimden şikayet edemem. Hz Ömer oğluna içki cezası tatbik eder: -Öl ve Allah’ın huzuruna çıkınca de ki "beni babam öldürdü, senin kanunlarını yerine getirmek için". Sokrat yargılanınca idam kararı çıkaranlara hitaben derki: "Bu dava benimle bitmeyecek, daha kim bilir nekadar, ne Sokratlar yetişecek..." Ünlü kimyager Lavvazye Mahkemede"Keşfimi bitireyim öyle idam edin" Hakim: Sanığın bu sözlernde politika kokusu bulunmakla teklifinin reddine… "Taklitle aksiyon barışamaz... çilesi çekilmeyen şeyin aşkı olmaz. Aşk olmayınca çile olmaz." Necip Fazıl K Hizmet çilesi çekilen aşktır... Büyük İskenderin öyküsü Kimsenin binemediği atı güneşe sürmesiyle başlar. Hizmet atı,her süvariyi kabul etmez. Hizmet insanları süvarisi oldu. İmam-ı Rabbani Hazretlerinin bir sözü vardır: -İstemek nail olmaktır. Allah, kabul etmeyeceği duayı ettirmez. 

DUA DUA DUA...

İNTİHARA DOĞRU.... 

Sezai Karakoçun enfes tespiti.... 

"Zulmün doruk noktası zulmün intiharıdır." Bitecek... Zulümleri, sekerat hırıltılarıdır.

15 Temmuz Çadır Tiyatrosu, Fırat Kalkanı için NATO’ya isyanmış!
15 Temmuz darbe tiyatrosuna TBMM hususi odasinda katilan bir vatan evladi, asil ihaneti anlamis ve nihayet dogru bilgileri disariya ilk defa sizdirdı! Nihayet 15 Temmuz sozde darbe tiyatrosunun nerede hazirlandigini ogrendim: TBMM ozel locasinda! Katilimcilarda herkes var, bir tek cemaat yok. 15 Temmuz darbe tiyatro kurgusunu Ozel Harp Komutanligi generalleri yonetmis. TBMM'den her partiden, HDP haric temsilciler katilmislar! 15 Temmuz'a ikna icin Firat Kalkani projesi kullanilmis! Genelkurmay, Savunma Bakanligi, TBMM buro amirleri, emir subaylari tam kadroymus! TSK'nin Askeri Vesayet yani Ergenekon&Gokturk yoneticileri Firat Kalkani icin tam destek istemis; Hizmet'in infazi icin sozler almislar! 15 temmuz tiyatrosu ile Firat Kalkani milli dava haline getirilip TSK'daki NATO yapisi felc edildi, Rusya ile mayis 2016'da anlasilmisti. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Saldıray Berk’i Putin ile anlaşmak iin defalarca Moskova’ya yollamış, kendisi de gitmiş. Doğu Perinçek ve Genelkurmay eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı ile Balyozcu Çetin Doğan, bu projenin takibini yapmışlar.
NATO ile kriz bu noktaya nasıl geldi? AKP'yi E Kaida, Erdogan'i yeni Bin Ladin diye 12 NATO generaline Genelkurmayda pazarlatan Ergenekon avukati, İngiliz MI5 ajanı, gazeteci akademisyen Garret Jenksin idi; Ben degilim! Erdogan, NATO ve AB'nin Kendisini Lahey'e Terorist diye yollatip AKP'yi tekfirci teroru suclusu Ilan edecegini biliyor; Ruslara sigindi! Saray sözcüsü Ibrahim Kalin, Kosaner ve Yasar Guler'in 12 NATO generaline AKP'yi El Kaida benzeri diye pazarladigini biliyor! Cunku ben soyledim ona! 2011’de Işıl Kosaner, 12 NATO generalini 28 Subat 2011'de Genelkurmay'da cemaatin teror orgutu olduguna ikna edemeyince, plani, daha sonra Genelkurmay kadrosunu yöneten Yasar Guler'e vermis! 15 temmuz sonrasi tasfiye edilecek NATO egitimli generaller ve subaylar cok onceden hazirlanip Akar onayina sunulmus, bu bir Kosaner listesidir. Cemaatle yakından uzaktan ilgisi yoktur.

15 temmuz cadir tiyatrosunda rol alanlarin TBMM'da olmayan darbeyi sorusturmasi imkansiz! Zaten bu bir NATO isyaniymis! Cemaat,tam bir yılan hikayesidir. Neden günah keçisi yapıldıkları çok açık aslında. Askeri Vesayet, Gladyo emrindeki İslam düşmanları ve gerçek müslümanlığı temsil eden Gülen’i ve Hizmet hareketini istemiyorlar, sevmiyorlar, kinleri kavi. 15 temmuz darbe tiyatrosu TBMM Hususi Oda toplantisi Erdogan baskanliginda, Akar ve Fidan katilimiyla olmus; Özel Harp kurmay zekası ekibi subayları, bu nifak planını görsel sunmuslar!

Erdogan'in Lahey'e gitmesi icin imza veren damadi Berat Albayrak'i cok iyi anliyorum! ISID petrolunu satmasi onuda teror suclusu yapiyor. AKP’liler ve Erdoğan asla kazanmayacakları umıtsuz bir savaşın içindeler ve cemaatı haksız yere suçluyorlar. Erdogan'in savas suclusu ve insanliga karsi isledigi suclardan Lahey'de yargilanip, AKP'nin kapatilmasindan baska cozum& cikis yolu yoktur! Bu kadar kirlenmiş b,r yapı artık yama ve dikiş tutmaz, kimse kurtaramaz. 15 Temmuz'da sehit edilenler! Katiliniz TSK, AKP, CHP, MHP, OKK ve cakallaridir! Sonrasi magdur edilenler! Askeri Vesayeti tanidiniz mi? Askerimizin, halkın kanına eliniz bulaştı? Ağzınızla kuş tutsanız, tüm bu rezaletin devletin bekası için yapıldığına vicdanlı insanları inandıramazsınız. Devlet teraneleri ile katil olmuş bu domuz sürüsü yargılanmalıdır. Turk Disisleri diplomatlarinin 15 Temmuzu darbe ve cemaat yapti, katil ve teroristler bunlar diye agresif pazarlamasi salak olmalarindan olabilir. Devlet size intihar edin dese, edecek misiniz?

Kanada'ya isimlerimizi suclu diye vermek icin gelen TBMM heyetinin neden CHP ve MHP agirlikli oldugu anlasildi: Hepsi 15 temmuz suclusu! Günahlarını örtemezler. Hepinizi deşifre edeceğim ve saklanacak delik bulamayacaksınız. Kaynagim son olarak Erdogan'in Maarif Vakfi projesiyle Hizmet okullarina cokmenin arkasi bos; hepsi gaspci hirsiz; asla egitimci degiller dedi.Firat Kalkani projesi ile Suriyeli multeciyi Firat ve Dicle arasina tasiyip TSK guvenliginde korumak saniyordum! Meğerse sadece güvenlik ve istihbarat sistemi kurmakmis! Suryeli zavallı mültecileri düşünen yok, öz vatanlarına geri dönmeleri için bir plan yapılmamış. Kaynagim, 15 Temmuz askeri ve ulusal güvenlik amaclarla yapildi ama Erdogan kendi siyasi cikarlari icin yontmayi basardi görşünde! Olan masum halka oluyor, diyor! Filler, eşekler, domuzlar, katırlar yukarda tepişir, olanlardan habersiz masum insanlar işini, eşini, aşını, birikimini kaybediyor.

Kaynagim FETO diye Paralel Devlet Orgutu diye bir teror orgutu olmadigini bir Turk hakim dunyaya ilan etmezse rezil rusva olacagiz da dedi! Bunu yapabilecek bir babayiğit kalmış mı? Anayasa ve hukuk kalmış mı? TBMM kalmış mı? Yargı, medya bitmiş, asker ve polis felç! 15 Temmuz'un darbe olmadigini tum dunya biliyor; terorist diye verdikleri listeleri kimse takmiyor; asil Teroristi Erdogan goruyor dedim. Haklısın ama Türkiye’de Erdoğan için ölümüne kan dökecek çok aptal var, iç savaş çıkar ve çok kan dökülür dedi. Bu işi kansız halletmek mümküün değil mi diye dertlendi. Sanırım bu tren çoktan kaçtı. Bu menfur toplantıda,  PKK lideri Abdullah Ocalan'i af edip, Gulen Hocaefendi'yi ABD'den alip idam etme karari, TBMM toplantisinda katilimcilara resmen orada aciklanmis! Hiçbiri itiraz etmemiş. Bu domuzlar şimdi vatan kahramanı mı oluyor? Barış, diyalog ve eğitim gönüllüsü İslam alimi Gülen nerede, 35 bin kişinin katili Öcalan nerede? Neden başörtülü bacılarımızı kafir diye linç ediyorlar, anladınız mı? Erdoğan, dini jargonu sonuna kadar kullanan bir Süfyan. Askeri Vesayet ile darbenin başında.

Kaynagima peki neden cemaati infazda Askeri Vesayet ve Erdogan israr ediyor diye sordum! Daha kotusu var planda maalesef diye itiraf etti. Hapishanedekilerin yargısız infazını ulusalcı Kemalist laik askerler, Ergenekoncu kesim ısrarla talep ediyormuş. SADATcılar direniyormuş. Nede olsa namaz kılan insanlar bunlar! Erdoğan’ın umrunda değil, AKP içinde çok sayıda henüz insanlığını yitirmemiş müslüman kişi ne olur bunu bari yapmayın diye aracı olmuşlar. 15 temmuz darbe degildi, NATO'ya bir isyandi diyen kaynagim Firat Kalkani'ni halka benimsetmek icin herkesi susturmamiz gerekiyordu dedi. Bilgi kaynagim israrla Obama bu konuda temiz, Hakan Fidan ise bu toplantılarda 15 Temmuz'a karsi cikan tek isimdi diyor! Buda ilginc bir durum! Erdogan talebiymis! Kaynağım, Fidan’ın istifa edip ayrılması gerekirdi, kendisini tamamen bitirdi görüşünde. Zaten bazı MİT elemanları belgelerle yurtdışına kaçmış; yazacaklar.

Erdogan oyle bir domuz ki, Askeri Vesayet yonetimi ile her gorusmesi sonrasi farkli bir kimlik ve maske ile nifak konusmalari yapiyor! Hodri meydan! TBMM 15 temmuz darbe tiyatrosu toplantisina tum tasfiye edilecek isimler tek tek kalın dosyalarla gelmis! KHK'dan OHAL'a hepsi planli! Oha deyiniz tüm bunlara! Bu kadarda olmaz. Olmuş ama... Bende 4 aydır bu Firat Kalkani diye niye Havuz medyasi yazip duruyor derdim. Projenin aslı yeni elime gecti! 15 temmuzda askerlerimizi linc eden, ettiren alçaklar bunlarmış! Saray sozcusu Ibrahim Kalin, Trump'a 15 temmuz'un cemaat darbesi olduguna inandiracagiz demis! TBMM'de Saray darbesini sen anlatmadin mi? Firat Kalkani projesini Irak'ta yapamadik AMA Suriye'de yapacagiz, milli mutabakat istiyoruz diyen general Islam Dusmani tanidiginiz biri: Çevik Bir. 15 Temmuz tiyatrosunda TBMM'nin bombalatilmasi yokmus, inandirici olsun diye bunu Erdogan koydurmus! Maskeli munafiklar bunlarin hepsi! Cehenneme kadar yolları var. 

Kovalayacağım.

8 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR,

***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder