29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 12

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 12


KİM BU ZALİMLER?

Afyon Emniyetinde Psikolojisi bozuk polisler sabahlara kadar içki içerek işkence yapıyor. İşkence devam ediyor!!! 

Gercek Turklerde zulum damari yoktur! Ey Kürtler, size zulmeden Turk-musluman kardesleriniz degil! Hizmet'e zulmedenler de Turk degildir! Kürt dostlarima diyorum ki, Seyh Harrani sizi koruyor; fasist Erdogan domuzu ve Turk olmayan zalim Yezidler Gokturk itlerinden korkmayiniz! Harranli seyh Harrani hazretleri ruyama girdi, kalbime dogdu; fasist RTE ve Gokturk'un nifakini, Kürtlere zulmunu engellemeyi boynuma koydu! Hizmet erenlerinin en az ucte biri Kürt kökenlidir! Kürdistan’da Mesut Barzani de anlamis fasist Erdogan'in cakal hirsiz oldugunu, yolladigi Hizmet’in erenerini terörist yapma listelerini çöpe atmışlar.

 Bravo. 

Gokturk siyasi fahisesi Gurcu Erdogan ne yapti? HDPlileri hapse tikip, lideri Selahattin'e saz yolladi! Çalsin agit Turkusu, aglasin Kürtler öyle mi? Evet, Türkler ve Kürtlerin turkuleri ortaktir! 1 Mayis 2012 ruyamda Abdullah Ocalan'a bunu soyledim, agladi! Hangi Turkuyu soylerdi annen?! Yavuz Sultan Selim, Kurt evliya asiret lideri Idrisi Bitlisi'ye bos fermana imza atip altini sen doldur diyerek Kürtlere sonsuz guven duydu! İşte özlenen, beklenen lider tipi bu.
Çorumlu Hemserim Abdulhaluk Cay ile 1999'da Bakan iken mulakat yapip Karakeciler tezini kritik yaptim, kapiyi gosterdi; gitmedim, dogruyu soyledim! MGK danismani Abdulhaluk Cay, tum Kürtlerin Karakecililerden turedigini akademik savunarak Kürt milletine zulme gerekce sunmustu! Olmaz bu zulüm dedim! Maalesef 90 yil TSK, 1925'den beri Kurt diye bir irk olmadigini, isyanci dag Turkmenleri olduklarini savundu! Cay'in keyfine limon sikmistim. Aslinda Abdulhaluk ve Salak MGK generallerini aptal yerine koymaktan keyf aliyordum! Sultan Suleyman'in fermanlarini cebimde dolastirirdim! Kafatası ırkçılarına gösterir, mor ederdim. Prof. Orhan Turkdogan'in akademik, sosyolojik arastirma, kitaplari bana MGK danismani Corumlu hemseri Abdulhaluk Cay'dan daha mantikli geldi.

Karakecililer, Sarikecililer ve kizilkecelilere hakimiyetini kabul ettirerek Osmanli'yi kurdu! Akkoyunlar maglup, karakoyunlar galip oldu! Karakecililer ilginc ve en koklu Turk asireti! Sunnisi var, Alevisi var! Urfada oldugu gibi Turk iken Kurt olani; Kurt iken Turk olani var! Erdogan, 5 yil once cekilecek Karakecililer dizisine izin vermedi! Cunku dirilirse Karakecililer, Gurcu kopegi kecileri kacirir! Kacirmista! Gokturk'un emirleri MGK uzerinden uygulaniyor! Ic dusman saydiklari Hizmet, Turk-Islam geleneginin en bahadir hareketi! Dusman sayan Pakruduni domuzlardır ve asla Türk değillerdir! Yüzde 90, güce boyun eğdi, inliyor bugün. Osmanli'yi kuran Karakecililer asiretindenim; Ertugrul dizisinde sadece Kayi boyu anlatiliyor! Abdulhaluk Cay, bin sayfa tezini bosa yazmis! Mason Bektasi yapiya 1944'de Inonu NATO'nun Gladyo yapisini Ergenekonla yerlestirdi! Erdogan ve AKP ile kucuk updateler yapilmis; o kadar! 2008'de carpik Mason Bektasi derin devletini Sosyolojik olarak Mason Bektasiler kitabimda inceledim. York, 9 ay greve girmisti, vaktim coktu. Demek ki kader planıymış bu grev...

Muhsin Baskan, Turklerin yonetmedigi, zalimce yonetildigi ulkeye Turkiye denir derdi! Ittihat Terakki'den beri hic bir sey degismemis gibi! Gokturk derin yapilanmasini benden baska son 5 yildir yazan olmadigina gore herhalde bir tek ben normal degilim! Muhsin'i infazda normaldi ha! Gokturk yapilanmasi liderlerinin Turk olmayan Cerkez, Gurcu, Abhaz, Ermeni, Rum, Cecen, Arnavut, Kurt, Bosnaklardan olusturulmasi da normal! Gokturk yapilanmasinda Turk milliyetciliginin ekol isimleri Namik Kemal Zeybek ve Yasar Okuyan, Dogu Perincek'e yardimci tayin edildi! 

Normal mi? Değil. 

Ergenekon'un Gokturk yapilanmasini ilk defa 2011'de yazmisim; Mayis 2012'de Yesil kodlu Mahmut Yildirim'in sagkolu ismi teyit etti! Normal mi! Değil. Derin devlet Gokturk, MHP'yi Erdogan'a yamadigina gore bundan sonra ultra veya light Turk asiri milliyetciliginin adresi AKP olacak! Normal mi! Değil. Derin devletin krallarindan Mehmet Agar, 30 bin Elazigliyi polis yaparak uyusturucu&kara ticareti organize etti! Erdogan ayni yoldan gidiyor bugün? Normal mi? Değil. Polis Akademisi ve Polis kolejlerini kapatip sinavsiz kriminal recordu olan AKPlileri polis yapmak normal mi? Soru caldilar yalaniyla normal oldu! 30 bin kufurbaz Aktrolu sinavsiz polis yapmislar; herhalde millete resmi sovsunler, analari aglatsinlar diye! Ahirzamanda kotuler basa gelir diyor hadis. Annormaller normal olur.
Osmanli monarsisi sona ermeseydi Erdogan gibi bir soysuz, egitimsiz cahil topcu muhtar bile olamazdi. Simdi baskanlikla soylu olmak istiyor! Kimse Erdoğan’ inanmıyor ama onlar gerçek masumların yanında da tam olmuyor.. İşlerine geliyor vatanseverlerin başına gelenler. Zombiye donmus AKP diplomatlari, burokratlari ve politikacilari; 15 temmuz somurusu ve yalanlariyla dunyada itibar bulamazlar; salak bunlar! Ultra Turk milliyetciligi hastalikli ve bulasici bir virus, AKP'nin yobaz Siyasi Islam'i ile evlenince ortaya bir Frenkestayn cikiverdi! Bu karanlik surec sonrasi herkes Islam'in bir Siyasi partiye indirgenip komurlestirilemeyegini anlayacak! Corrupted terorist Recep lanetlenir ve buna hepiniz şayarsanız şahitlik edeceksiniz...

Turkiye'ye 2013'de gitmis bir Alman Kanadali aile ile konustum bugun! 3 senede ulkenin guvensiz bir diktatorluk yapilmasina cok sasirmislar! Gözboyama bir yere kadar çalışır. Almanlara Turkiye'de ne oldugunu anlattiginda 10 dkda Erdogan'in Hitler, AKP'nin Nazi partisi yapildigini anliyorlar! Iyi Turklere uzgunler! Yüzde 90’dan daha fazla üzülüyorlar sanki.  Hitler'in 10 yillik sosyal reformdan sonra Nazi partisini devlet yapmasi ile AKP ve Erdogan'in izledigi yol tipatip ayni! Sonucu yikimdir! Hitler, spying on others taktigini ultra milliyetcilikle devreye sokmustu! Guya Alman irki ustundu, milli projesine engel olanlar hainlerdi! AKP'nin devlet putu haline getirilip Erdogan'a Hitler'in 1943'de gecirdigi yasalari gecirtmek ayni nifakci cetelerin isi; yakinda anlarsiniz.

NE YAPMALI?

Hapse atilip sucsuz gunahsiz yere iskence gorenlere wisdom vermek icin yaziyorum: imzalayacaginiz itirafname kolelik belgeniz olur. Askeri Vesayet'in Devleti put yapan Gladyo domuzlari Bu zulumleri ilk defa yapmiyor! 12 Eylul buldozeri 1987'de bizim uzerimizden gecmisti! Sucun ferdiligi hukuk esasi ortadan kalkti; ortada anayasa kalmadi Yine de Erdogan'in devlet memurlarina islettigi suclar kalacak geriye Itirafname olayini kasten yazdim ki boyle bir yanlisa imza atacaklar uzun soluklu dusunsun! Esi cocuklari ac biilac insanlari da anliyorum!

1987'de iskence yapan domuzlar imzalattiklari belgelerin gecersiz oldugunu biliyordu! Onlari mahkemeye verdim ki, curuk delillerini getirsin. Tahmin ettiniz, iskence altinda imzalanan ifadeler Yuksek Askeri Mahkemesine getirilmedi; yuzleri yoktu! Dava dosyasini bile silmislerdir! Bana yoladıkları 31 Mart 2012 tarihl GATA resmi mektubuna göre GATA’da Faruk Arslan diye bir öğrenci hiç olmadı, yaşamadı. Yaşar ne yaşar ne yaşamaz durumu. Tazminatı almaya bgelince yaşıyordum ve her ay ihbar yolluyordu GATA saymanlığı! Yaşamadığıma karar vermiller, askeri hukukun durumu da bu.

1987'de itirafname imzalayan 52 kisiden sadece birine gonul koymustum! Onuda Agustos 2013'de Yenikapi cami onunde af ettim! Caresizdim dedi! Ozgurlugu zalimlerden satin almak icin Hizmet'e iftira atan ve yalana imza atanlari af etmek icin benim gibi 25 yil beklemeyin! Ozuru vardir herkesin ama mert dava adamı olamaz işte! Hizmet hic bir suc islemedigi icin itirafname adi altinda suc olusturmaya calisanlarin yuzune tukurmek gerekir! Sehit olursunuz en fazla! Ecel birdir değişmez, öldürmek isteselerde öldüremezler Allah izin vermeyince. Zalimler Hizmet ile ilgili herseyi biliyor; bile bile domuzluk yapiyor! Hapishanede olsam Hizmet'in destanini anlatirdim bu psikolojik savas uzmanlarina! Kafaları şişerdi de bırakmazdım itleri. Ne zaman konusup ne zaman konusmayacaginizi bileceksiniz; 1987'de bilmedikleri Hizmet'i zalimlere anlatamazdim;bugun Hizmet'i anlatmak gerek. Benim gibi uluslarasi hukuk masteri yapmis her aydin bilir ki, iskence altinda imza atilan her belge ic ve dis hukukta delil kabul edilmez! Gerci bu Gladyocu asker domuzlari onca iskence& baskiya ragmen 17 yasimda bana belge imzalatamadi, agzimdan Hizmetle alakali kelime alamadi! Askeri Vesayet ve Erdoganci domuzlar dinlemez ama yine de hatirlatayim: Iskence altinda zorbalikla aldiginiz cakma itirafnameler gecersizdir... Biri diyor ki yüzde 30 bilgi verdim, azat ettiler. Bilgi degil aldiklari, hepsi zaten ellerinde var, Hizmet’in bir sucu olmadigina da biliyorlar! Suclu uretmek, yalanlarını ispatlamak icin itirafname imzalatmaya ihtiyac duyuyorlar! Caminin minaresini çalıp kılıfı uydurma yaptıkları. Sufyanizm Iskence ve gayri nizami harp heyeti, hapse aldiklarini belli oranda yuzdeyle Hizmet bilgisi satmasi karsiliginda ozgurlugu veriyor. Bu azatlık değildir. Bunlar sadece Devlet putuna inanir; rejimin ideolojisi pek onlari baglamaz; bir Ataturkcu laik, birgun ulusalci,Akpli olurlar; guc nerdeyse oraya yaslanirlar ve omurgaları yoktur soysuzların.
Gladyocu ozel harpciler ve Askeri Vesayet iskencecileri, 17 yasimda bana diz cokturemedi, 47 yasimda asla boyun egmem; MIT'deki dosyami okusun çakallar ve kim olduğunu öğrensinler. Sade bir dervisim dedim ama galiba kimseyi inandiramadim! Allah, safi samimi ihlasli kullarina hep yardimini gonderir! Sizi zor sınavlarla sınıyor ki, teblig makamını hak ediniz. Size kendi gerçek hikayemi anlatayım, bakalım şok olacak vicdanlı müslüman bir insan kaldı mı?
1987 iskencelerinde 52 genc kardesime agir iskence yaptiklarini duyunca hepiniz beni suclayin, hikaye anlatmakta ozgursunuz mesaji yolladim! Kardeşlerimin canlarını yakmalarına yüreğim dayanmadı. Kulak zarı patlayanlar, kafası kolu ayağı kırılanlar gırla gidiyordu. Acımasızdılar. 1987 Gladyo iskencelerinde 52 kisinin sucladigi tek isim olarak Yuksek Disiplin Kurulu'na kalin ifade dosyasi ile geldiler; okudular tek tek 2 saat boyunca, bıyık altından güldükce sinir oldular. GATA komutani, 52 ayri hikayede tek suclu gosterilen 65 kg bu garibe bakti: Oülum sen superman misin! Ders notlarından Superzeka olduğun belli, numara yapmayi birak dedi! GATA komutanina dedim ki, sizin ozel harpciler cakma hikaye yazma uzmani, bu kadar isi benim yaptigima inaniyorsaniz, okul komutani da benim, o zaman siz ne iş yapıyordunuz? Güya hiyerarşiyi bozduğum ve emre itaatsizlik ettiğim gerekçesi oluşturmaya çalışıyorlardı. Askeri Ceza Kanunu’nu ezberlediğimi bilmiyorlardı; karşılarında okulun en başarılı talebesi vardı.

GATA komutani dedi ki bu 52 ifadede yazilanlara tek tek cevap vereceksin! Dedimki bu kiyamete kadar surer bu; susma hakkimi kullanayim sizin içinde benim içinde daha iyi. GATA KOMUTANI, subaylar ve hocalar tabi kurulda kafayi yemisti! 17 yasimda Ankara'nin 11 semtinde 11 Isik evi calistirdigima inaniyorlardi! Onları aslında hata yapmaya zorlamıştım, ne kadar ahmak ve saçma olurlarsa kumpaslarını o kadar kolay bozar, rezil rüsva ederdim. GATA komutani: 330 kisilik okulun 150 ogrencisi senin emirlerini dinlemis gozukuyor; tiyatrocuymussun, özel başarılı performans ödülü belgesinide zaten ben imzalamisim dedi.

GATA komutani ve Yuksek Disiplin Kurulu'na uc maymunu oynayinca Istihbaratci Albay Ayfer Yilmaz, Önce tek tek kemiklerini kırayım bunun dedi, havaya kalkan tokadı indi, yok yok buda yetmez; izninizle bogarak hemen infaz edeyim huzurunuzda dedi. Verdiler izni gözleriyle, başlarını sallayarak... Hiç milim tepki vermedim. Asker dediğin ölümden korkmaz. Gözümü dahi kırpmadım, esas duruşta ölüp şehit olmayı hedeflemiştim, niyetim Rabbime niyetimle gitmekti. Ayfer Yilmaz esas durusta kravatimdan sikarak bogarken nefesimi tuttum. Profosyonel dalgic oldugumu dosyamda okumayi unutmus herhalde! Askeri kamplarda denizde cankurtaran idim oysa 4 dk dayandim! Ölüm sehpasında bile olsanız iradenizin hakkını vermek zorundasınız.

Ayfer Yilmaz bakti ki mefta olmaktan korkmuyorum! Gozunun icine sertce bakip icimden son sadisede Yunus duasini okudum! Azrail guluyordu! Bunu okumak kalbime ilham oldu, yoksa Azrail irademin gereğini yapmadığım için kaderdenkte son emri bekliyordu. Cüzi irade işte bu noktada işe yarar. Allah, bu noktada yapılan hiç bir duayı ret etmez, tevbeleri dahi kabul eder. Oradakiler ne olduğunu anlamamıştı. Tüm Heyet hayretten şok olmuştu. Çoğu 4 yıldır beni çok iyi tanıyan ve çok seven sivil hocalarımdı. Örnek öğrenci, Atatürkçü, disiplin ve ahlak abidesi Faruk işkence görürken, öldürülmek istenirken bir tanesi ağzını açıp yapmayın diyemedi. Korktu. Sindi. Daha sonra özür dileyen sadece bir hocam oldu: Saadet Hoca. Nuran Hoca, Atatürkçülük dersi hocamız, geçmiş olsun dedi sadece. Güzin Hoca, yıllar sonra (25 yıl) halimi hatrımı sordu. Sevim Hoca ise en candan naziklikle 5 yıl önce uzun uzun konuştu, ne olduğunu anlamadım ki dedi. Beni devrenin koğuş kıdemlisi yapıp 3 yıl okuldaki vukuaatları dinleyen Yüzbaşı Mustafa Kemal Akkarpat’tan başka mahkemeye lehime beyanat gönderen bir subay olmadı. Faruk ve 4 isim daha sayıp, bunlar dışında devrenin kalanı zaten eşektir, eğer bu değerli 5 öğrenciyi okuldan atıyorsanız geri kalanları mezun etmenize gerek yoktu’ demişti, çok açık seçik olarak bu Beton Kemal lakaplı yüzbaşı. Muhsin Batur’un damadıydı, kimseden korkmazdı. GATA Komutanı Onur Noyan, onu namaz kıldığı için attık diye övünerek beyan yolladı.

Ayfer'in GATA komutani ve kurula ozru ilgincti: bu lider ve asla konusmaz. Liderlik özelliğidir, ölür ama kimseyi satmaz. Mamak iskence  özel odamda 70 cesit ozel iskencelerini yapma izni istedi ve heyetten bunu da kolaylıkla kopardi. GATAkulli kitabimda bu gercek hikayenin devamini okursaniz, Allah'in yardimi ve Hz. Hizir ne zaman gelir ogrenir ve basiretle sabredersiniz! Biraz daha açayım, merak ettiniz değil mi? Sonra ne oldu? Ayfer Albay, bogamayinca beni ozel odaya alip bu sefer yumusak dille iknaya calisip, kendi yazdigi itirafnameyi imzalatmaya 8 saat ugrasti! İnatçıyımdır, kimse istemediğimi yaptıramaz.
24 saattir Namaz kilamadigim icin çok uzgundum! 12 yaşımdan beri 1 günüm namazsız geçmemişti. 4 yıldır asker okulda gizli namaz kılıyordum ve namaz kıldığımı kimseye göstermediğim için namaz propaagaanadsı yapıyor suçlamaları saçmalıktı. Bu popülizmi Siyasi İslamcılar yapardı. Ayfer'e bana su getir, bir az dusuneyim dedim. Sevincle getirdi, zavalli konusacagima kendisini inandirmis! Su ile abdest alip bir gunu kaza ettim. Ayfer geldi ve hadi konus dedi! Ne konusmasi,suyu abdest namaz icin istemistim deyince kuplere bindi. Ayfer, beni anlayamazdi; 24 saattir su icmiyorsun ve suyu abdest namaza ayirdin ve icmedin oyle mi dedi! Evet deyince delisin dedi! Ne sandin ya dedim, benle başa çıkamazsınız. Albay Ayfer pes etmiyordu! 12 Eylulde nice babayigit ulkucu ve komunistleri bulbul gibi konusturdum, talep ettigim kagidi imzalatirim dedi! Ayfer Albay kendisini vatan icin calistigini sanan bir ayyasti! Sizinle cok okul nobeti tuttuk; devlet kesesinden raki içip sızan sarhoşun tekisin dedim!
Albay Ayferi epey kizdirdim! Sana cop sokacagim, askerlere defalarca tecavuz ettirecegim deyince kahkahayi patlattim. Niye guluyorsun dedi! Komiksin dedim. Ayfer'i gicik ettikce tum ozel iskence metotlarini anlatti! Tebessumu eksik etmedim, sadakadir! Niye korkutamiyorum seni, kimsin Sen ya dedi. Ayfer Albay tum iskence becerilerini saydi! Tenasulune o kadar cok elektrik verecegim ki hic cocugun olmayacak dedi! Bunu Allah bilir dedim! Ayfer Albay gibiler bugun masum insanlara iskence yapiyor, cozme adi altinda Gladyocu Askeri Vesayet'in guya devlet emrini istahla yapiyorlar! Ayfer Albay beni Mamak Iskence odasina ertesi gun goturemedi! Hz. Hizir dayanamadi ve geldi GATAkulli icin beni ikna etti, planini yapmisti! Allah’a tam tevekkül ettiğiniz zaman, Hz. İbrahim’i Nemrud ve ahali nasıl ateşte yakamamamışsa, Allah bu zalimlerle kader yolunuzu döşüyor; sadece iradenizin hakkını verin.

Hizmet'in gizlisi saklisi yok, iftira atmayin ve yalanlariniza sahte belge olusturmayin yeterli! Kimse iskence gorenleri kinamasin, af ediniz! Sufyanizm Iskence ve gayri nizami harp heyeti, hapse aldiklarini belli oranda yuzdeyle Hizmet bilgisi satmasi karsiliginda ozgurlugu veriyor ama bu belgeyle sizi suçlu ilan etmiş te oluyorlar. Bu oyuna gelmezseniz birey olarak sizin için iyi olur; Hizmet’e isteselerde bir zarar veremezler. Allah ve Rasulu,  bu şer, zulüm gibi gözüken süreçte aslında Hizmet’e, yani İslam davasını safi gönüllere tebliğine yeni yollar açıyor.

İran skandalı arkasındakiler Erdoğan’ın ortağı Bankalar, 2001 krizini yapanlar çıktı!

Kacak altin islerini Reyisin basarisi gorenler, kazanilan servetin niye Hazine'ye girmedigini sorgulamiyor! Devletle haksiz is haramdir! Erdogan'in Gana'dan kacak altin sokmasi yakalandi ama daha yakalanmamis sayisi hesapsiz kara isi Masonlar, altının gerçek sahibi Rothchild organize ediyordu! Masonlarla aynı yataktaki Erdoğan ve AKP, Hizmet’i dış güçlerle anlaşmalı vatan hainleri olarak suçladı, Havuz medyası 3 yıldır algı yapıyor. 

Bakın, gerçek nedir..

Altin'in buyusu vardir, kokusunu Ejderhalar sever; kim altina gomulurse davasini kaybeder! Hobbit'in 3 filmini izleyin; dava kardesini satarlar altın için... Zarrab&Zencani, Erdogan'a Turk altin piyasasini ele gecirme, 2008 ile 2012 arasinda kacak altini sifir gumrukle sokma satma imkani sundu. Tüm altın şirketleri kasten batırıldı ve Erdoğan’ın hakimiyetine geçti.

Iran ile kacak ekonomi yillik 30 milyar dolari geciyor ve Dogunun candamari! Ancak petrol&gaza karsilik kacak altin isi ile Erdoğan ve AKP devleti sağlam soymustu. Bu haramiliklerini nasıl örteceklerini bilemediler. Cemaat öcüsü icat edildi. Paralel kavramı irtica yerine tahsis edildi. Kullanışlı ve tanımı olmayan bir kavram. Bugün cemaat olur, yarın AKP. Öbürsü gün Kürtler, HDP, diğer gün Aleviler, sonraki gün Solcular paralel ilan edilir. Kemalistler ve ulusalcıların Paralel olup olmayacağı domuzlar savaşından sonra belli olacak.

Erdogan'in bariz yanlislarina gozyumup izahat getirerek aydinlarimiz onurunu, şerefini ve itibarini kaybetti! Dogru neyse kritik yaparak soylenmedi, yazılmadı ve bugünlere geldik. Şahsen doğruları hangi zaman diliminde ve siyasi atmosferde olursak olarak söylemek adetimdir. Deli derler, fitneci, nifakcı ilan ederler, proje diyenlere rastladım. Hayır efendim, doğrucu Davud oldum her zaman... Gerçekler değişmiyor. Diktatör Erdoğan’a yalakalık yapanlar utansınlar.
Erdogan'in 3 ana skandali 2010'da cok merak ediliyordu. Toronto Star'in 20 yil editorlugunu yapmis Musluman Pakistanlıydı, eşinin soyu Hindistanlı ama Osmanlı kraliyet ailesinden geliyor, akrabamız. 

Bu Haroon Siddiqi'yle goruşmek istediler. Bir kaç kez ayak üstü konuşmuştum ama samimi değildim. Kanada elitindendir ve siyasi yazıları çok etkindir. Türkiye’ye diyalog gezisi teklifimizi bir kaç kez geri çevirmişti. 2010'da Erdogan'in hatalarini izah etmeye calisan Fahrettin Altun, Berat Özipek ve Mümtazer Türköne beylere yardim etmeli miydim? Haroon'dan randevu almak çok zordu! Diyaologcu kardeşler başaramadı ve iş yine bana düştü. Haroon Siddiqi ile aslinda gorusmelerini istemiyordum. Diyaloğun yeni başına gelmiş muhterem ve yardımcısı beni çok zorladilar! Hizmet’in sevmediği birini araya koymak zorundaydım. Araya koydugum referansi Haroon ret edemedi! Kendileri kapidan giremezdi yoksa. Toronto Star’da yazan bu dostumun da gorusmede hazır bulunmasini şart koştum! Sevmedikleri şahsı kabul etmek zorunda kaldılar. O zat, ‘bunu Faruk senin o güzel hatrın için yapıyorum, sen dünyada kıramayacağım tek insansın; sizin Hizmet’teki bir adamı da Gülen’i de bilirsin hiç sevmem’ dedi. Neyse... Inkar etmeyi sever Turkler! Iran skandali, 2010'da da cok belirgindi! Haroon bey, kendi cebinden Türkiye’ye gitti, rüşvet gezi kabul etmem dedi açıkcası.


Haroon Siddiqi ve esi Kanada'nin en entelektuel muslumanlari, Turkiye'yi cok severler! 2 saatlik görüşmeden sonra Erdoğan’ın Iran yolsuzlugunu af edilemeyecek bir hata buldu. 

Bu olay 2010’da nasıl olmuştu?

Toronto Star'da Haroon ve Mavi Marmara, Iran yolsuzlugu ve Ermeni faciasina yaklasimi merak ediyordu! Gazetenin genel yayın yönetmeni görüşmeye başlangıçta geldi ve bir sorum var, eğer bu soruya tatmin edici cevap alamazsam, bu görüşme 10 dakikada biter, hemen kalkar gidersiniz dedi. Çok kibirliydi. Ermeni soykırımını Türkler yaptı mı, yapmadı mı diye sordu. Net cevap istiyordu. Herkes birbirine bön bön baktı. Kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Berat’ın zeki cevabı ortamı yumuşattı. Fahrettin, konuşmak istemedi. Mümtazer Hoca, bir Sosyılog olarak güzel cevap verdi. Ve Kibirli yönetmen çekti, gitti. İngilizceleri yetersizdi ama tercumanlik yapmamizi da istemediler! Mavi Marmara olayı ana konumuzdu. Verilen cevaplardan Haroon bey tatmin olmadı. Ayrıca İran skandali cevabi da tamamen havada kaldi. Haroon: Bu soruya kim cevap verecek? diye sordu. Yine ağızlar mühürlendi. Kimse etliye sütlüye dokunmak istemiyordu. Fahrettin bir şeyler ağzında geveledi ama Haaroon kaçın kurası? Fena bozdu. Karşısında 40 yıllık gazeteci ve profesör var kardeşim! 

Cevapta aciz kaldi aydinlarimiz! 
Sustular...

Toronto star yazari eski Kürt Siyasal Islamci, bize referans olan aracı kardeşim, o yeni Sufi yazar: Sadece Faruk, gerçekte ne olduğunu açıklayabilir, 30 kitap yazari, gazetecidir deyince Haroon şaşkınlıka bana baktı. Haroon güldü, komplekse girdi: Yahu Faruk Ben 40 yilda bir kitap yazdim, sen ne zaman 30 kitap yazdin dedi ve dinledikce şaşırdı. Iran olayi tam bir felaket idi. Haroon ve oradaki 10 kisiye Iran skandalini bolgesel ve global realpolitik ile izah ettim! Ambargo haksizdi ama Erdogan cebine calismisti. Bunu orada kimse söylemek istemedi. Bu soygunun usulü  kadar devletin zarara uğratılması, ‘conflict of interest’ söz konusu idi.

Fahrettin Altun, Toronto Star yazari Haroon Siddiqi ile 2010 gorusmemizde Iran ile Erdogan kacakciligini nasil izah ettigimi hatirliyor mu?! O gün aşağıda yazdığım bunları anlatamamıştım, zira henüz patlamamıştı kriz. Iran, Erdogan ile petrol& gaz karsiligi altin kara para ticareti yaptigina pisman olmus! Zira Babek Zencani ve Zarrab, ulkeyi dolandirmislar! Sadece Ruslar degil Cinliler de Erdogan'i tokatlamislar! Iran ile kazanilan kara parayi transfer icin 3 kat fazla ucret alinmis! Dış güç ha! Vatan hainliği ha! Daniskasını yapmışlar, cemaatı suçlayıp yırtacaklarını sanıyorlar...

Erdogan'a biraz yardimci olayim! Şöyle diyebilir: 30 tekfirci teror orgutunu kurma, silah yollama, militan egitme MGK karari& Askeri Vesayet emri! Ben onların köpeği oldum. Göktürk derin devletin başına beni geçirdiler, bende millete, devlete darbeye ortak olup iktidarda kaldım. Gemisini yürüten kaptanım, umrumda mı dünya veya zulümler altında inleyen masumlar! Erdogan, kamuoyuna neden tekfirci teroristlere aylik maas odedigini, silah satin alip gonderdigini aciklamali! Hesaplardaki belgeler aciktir. Bunu tüm dünya devletleri ve istihbaratları biliyor. Çarşaf çarşaf yabancı medya yayınladı diye dış düşman mı oldular? Türk milletine ve devletine düşmanın ağababası Erdoğan, destekçileri de vatan hainine destek veriyor.
Erdogan ve AKP'nin Iran'la ticaretine karsi degilim; kazanilan paranin Hazine yerine Erdogan ve 50 AKPlinin sahsi cebine girmesine karsiyim! Erdogan ve Iran'in kara ticareti fark edilmesi ile Kuveyt Turk devreye sokulmus! Kacak gelirler 3 Cin bankasina kacirilmis! Sonrasi muamma! Erdogan, Iranla kara para aklama operasyonlarinda Halk Bank'a sadece 65 milyon dolar transfer ucreti geliri sokturmus, kamu parasi calinmis! Ne kadar çalındığını hesaplayacak Sayıştay yok edildi resmen. Denetçilerin eli kolu gözü bağlandı. Medya kalmadı ki, halk gerçeği öğrensin.


Toronto Star yazarı Haroon Sıddıqı beyle 2010'da gorustugumuzde Iran skandali flu idi, bilgiler hamdi! Simdi ise Erdogan'in hirsiz oldugu belgelerle kesin bilgidir! Iranla yapilan altin yolsuzlugunun 60 sayfa polis, borsa ve savciliga sevk raporu yayinladim! Kamu zarara ugratilmis! Takip ederim tabi! Gazeteci kamu yararına çalışır. Akçakallar sana ne diyor.

Asrin kacakcilik ve kara para aklama skandalinda sorun sadece ticaret usulu degil! Tekfirci terorist maaslarini Erdogan buradan odettirmis! Erdogan, Iran derin devleti ve istihbarati ile 350 milyar dolar kacak ciro yapmis, kacak altin Iran'a, kacak gelir AKPli sahislara girmis! Gazeteci Ilhan Tanir'in blogunda Deutche Bank ve Bank of America avukatlarinin neden Zarrab ve Erdogan'i savundugu detaylarda ve açıkca bulunuyor! Savcı, conflict of interest nedeniyle retti avukat talebinde bulundu. Tıpkı Haroon bey gibi davranıyor. Kuzey Amerika’da devlet ve insan kültürü budur. Kamu soyulamaz ve bireyler kendisine hak, kazanç devşiremez. Bulunduğu konumu kullanarak yararlanamaz. Haroon bey bize bunu öğretti. Savcı bharra’da ahlak dersi veriyor kirlenmiş msülümanlara! Müslüman aldatmaz, çalmaz. Dış güç ha! Yalancılar...
Savci Bharra'nin neden Zarrab'in avukatlarini ret ettigi belgeli! Deutche Bank ve Bank of America, Erdogan ve 50 AKPlinin is ortagi cikti! Soyduğu Amerikan şirketlerinin sayısısı korkunç ve hepsi hak talaebinde bulunuyor. Savcı elbette Amerikan çıkarlarını koruyor. Eğer 17 Aralık 2013 soruşturması devam etseydi Türk milletinin çıkarları korunmuş olacaktı. Devletim diye soygun yapan karanlık çete yargı karşısında hesap verecekti ve bir daha yeltenemeyecekti.
Erdogan ve Zarrab, Iran yolsuzlugunu Deutche Bank ve Bank of America ile yapmis ve Amerikan sirket ve bankalari 100 milyar$ zarara ugratmis! Savci Bharra, conflict of interest var diye Zarrab'i Bank of America ve Deutche Bank avukatlarinin savunmasina karsi cikti! Dis guc yalani da böylece çökmüş oldu. ABD, emir verdi de 17 Aralık başladı, tam bir Erdoğan yalanı. Havuz medyası toplumu uyutuyor. Elbette devletin, kamunun yararını devlet memurları koruyacak ve kamu yararına çalıan gazeteciler yazacaktı. Yok bunun cemaatcısı veya cemaatcı olmayanı... Ayrıca  Zarrab ve Erdogan arkasindaki dış güç, 2001'de Turk ekonomisini batiran Bank of America ve Deutche Bank çıkmış oldu. Bu bankaların avukatları neden Zarrab’ı savunsun yoksa?. Avukatlari resmen canhiraş Zarrab'i savunuyorlar. Zarrab, ABD’yi milyarlarca zarara uğratmış! Avukatların Bank of America ve Deutsche Bank’a da çalışması bariz delldir.

NOT: Dün Dogan medya personeline sosyal medyada siyasi, ekonomik, sosyal konulari paylasmayi, yazmayi yasakladi! 

Geriye ne kaldi? 

Yemek tarifleri mi? 
Kültür, sanat yazıları mı? 
Yeni Türkiye bu öyle mi? 
Paylaşırsanız işten aytarım diye birde tehdit etmiş. 
Nerede kaldı yayın ilkeleri? 
Nerede kaldı düşünce ve fikir özgürlüğü, bağımsız gazetecilik? 

Nerede kaldı insanlık? Vicdan! 

Bu arada Barzani yonetimindeki Kurdistan'a terorist diye egitim gonulluleri listesi verenlere, 'hadi ordan deyip' yirtmislar! Kğrt elini yikti Sufyan Erdoğan, hiç size inanır mı alçaklar! Damat Berat Albayrak bile Ocak 2016'da Erdogan savas ve insanliga karsi suclar isledi, Lahey'de yargilansin imza kampanyasini imzalamis! Eee, o zaman sorun ne? Bizde aynı şeyi söylüyoruz.

Kitaplarım http://academia.edu  de ucretsiz pdf indirimde var. facebook veya email hesabi ile siteye ucretsiz uye olmaniz yeterli! Google yapın, adımı ve bir kitabımın adını yazın yeterli!

Aldandık!

Ahir zaman dedikleri bu olsa gerek herşey çok hızlı; hayat, bilgi, yolculuk. Işık hızında gidiyor herşey, tıpkı AKP iktidarı gibi.

14 Yıl ne kadar hızlı geçti. Bir krizin ardından büyük umutlarla bel bağlanan bir iktidar. Üstelik dindar!

Ne yalan söyliyeyim ben de öyle düşünmüştüm. Hatta ağlamıştım. Alnı secdeye değen birileri bunca ezilmişliğin ardından bizi yönetecekti.

Değişecekti birşeyler. Toplumda adalet tesis edilecekti. Üstün olmayacaktık, ama ezilmeyecektik de.

Çok hızlı başladı, ahir zaman dedik ya ona uygundu herşey. Ekonomik krizin ardından müthiş atılımlar gerçekleşti ardı sıra. Başımız döndü, şaşırdık.

Bir yanda ekonomik gelişmeler sağlandı. Diğer yanda demokratik atılımlar umutlandırdı.

2010 senesinde ilk kez gittiğim İngiltere’de daha pasaport kontrol noktasında başörtülü bayan bir polisi görünce demiştim kendi kendime işte bu olmalı benim de ülkemde. Bunu da başarmalılar.

Ve sonra üstat Necip Fazıl’ın şu dizesi geldi aklıma “Öz vatanında garipsin, öz vatanında parya” Ne kadar acı vatanım dediği bir Ülke’de garip hissetmek kendini.

Bacılarım, analarım başörtüsü yüzünden en temel hakkı olan sağlık sorunlarını gidereceği hastanelere alınmıyordu.

2010 beklenini verir gibi oldu aslında, 12 Eylül referandumunda bazı demokratik haklar elde edildi. Sonra sonra başörtüsüyle çalışmaya izin verildi devlet kurumlarında.

Bu süreçte yaptık duble yolları, hastaneleri, havaalanlarını. Hızlı bir çağda girdi hayatımıza hızlı trenler.

Ama bir yandan bunları imar ederken, yıkılıyormuş bazı şeyler farkında olamadık. Madde tümüyle kuşatmıştı benliğimizi.

Paranın tadına vardık, ihaleler kaptık, zengin olduk. Çok zengin olduk. Daha yok mu dedik Karun’u bilmezmişiz gibi. Kendi iç dünyamızda firavunlaştık.

Parayla satın aldık insanları, kimini mutayla, kimini masayla. Hırsımız dindarlığımızın önüne geçti. Dinimiz hırsımız oldu. Ve bu uğurda harcadık geçmişimizi, bu uğurda yok ettik benliğimizi.

Adaleti ararken kendimize zalim olduk. Kendimize neyse de bizi uyaran dostlar oldu. Yapmayın dediler, hem kendinize hem inandığınız değerlere zarar veriyorsunuz dediler. Gücendik. Onları da satın alırız zannettik. “Ne isterseniz verelim” dedik, allem ettik kallem ettik olmadı. 

Sonra korkularımızla korkuttuk onları, dershane, okul, hastane, okuma salonu alırız elinizden dedik. Devletiz, bize boyun eğemezsiniz dedik. Aldık da. Yetmedi fikirlerini çaldık. 

Öyle ya dünyamızı tehdit ediyorlardı, terörist ilan ettik. Ama hırsımız hep bir basamak sonrasına göz dikmiş durmak bilmiyordu. Dünya’da hedef haline getirdik. Bir biz inandık bu yalana bir de aynadaki aksimiz, biz aksimizi çok sevdik.

Ama iyi şeyler de yaptık. Tıpki İngiltere’de olduğu gibi başörtülü polislerimiz oldu. Ve o başörtülü polislerle bastık bir bir evlerini benim başörtülü bacılarımın. Kelepçeledik. Hapse attık, işkence ettik.

Hapishaneler yetmedi, boşalttık ne kadar adi meslektaşımız varsa hırsız, arsız, mafya ve katil. Yerlerine diplomalı teröristleri koyduk.
Ne kadar çokmuş bunlar. Hapishaneler yapıyoruz şimdilerde.

Ve biz tüm bunları yaparken halkımız bizim haklılığımıza o kadar inanmıştı ki kimi zaman sevinçten kömür yaktı, kimi zaman makarna yedi. Basit soruların basit cevapları gibiydi herşey.

Ve biz tüm bunları yaparken inandığımız değerleri çiğnemenin sarhoşluğundaydık. Kendi kendimizin tanrısı olduk. Hükmedeceğimizi sandık  herşeye, hükmedemezken bile nefesimize.

Aldatırken aslında aldandık.

Ahirzaman nifak ordusu: Akkoyun, Akdomuz, Akeşek ve Aköküzler! Kararmış ruhlar ve mühürlü kalpler!

Hizmet'e ve Gülen'e attıkları tüm iftiraları kendilerinin aslında yaptığını cihan anladı da akkoyun, akdomuz ve aköküzler anlamadı mı sanıyorsunuz? Anladılar anladılar da dünya ve can tatlı? 15 temmuz çakma darbesiyle ilgili Hulusi Akar’a sorduğum zor sorulara halen cevap veremedi. Kimin çocuğusunuz söyleyin, yoksa piç olanlara oruspu çocuğu diyorum, bilirsiniz klişe asker tanımıdır!  Gazeteci ve yazar müsveddesi yalaka her devrin adamı Mehmet Barlas, köşesinde resmen Obama'yı Beyaz Saray imamı ilan ederek milleti aptal yerine koyma modasına katılmış. Vallahi Zaytung haberi değil. Ayıp yazık yav! Onca kitabı okumuşsun sana da bundan sonar Akşeşek diyeceğim.

Büyük Süfyan Erdoğan'a tapanlar nasıl yalakalık yapacaklarını şaşırdı. 23 şeyhleri biraraya gelmiş, Kur'an'ın şifresini çözdük diyorlar ve Erdoğan beklenen kurtarıcı, yani resmen peygamberlik atfediyor bu sapıklar. İngiliz istihbaratının klasik oyunudur bu. Yeni bir Mirza Kadıyani vakası daha. Yakında Rabbimizdir de diyecekler ve gökten vahiy indi, yeni anayasa şeriatını Erdoğan'a bildirildi bile diyecekler. Bu denli sapık olan ahirzaman nifakçıları çıldırmışlar gibi çok rahat münafıkca yalanlar söylüyor. 24 saat geçmeden yalancı çoban ortaya çıkıyor ama yiyen koyunları çok. Deliller ortada. Mehdi, Halife, Beldetün Tayyibatün diyen var; Gürcü Yahudi kırması için kıçlarını yırtıyorlar. Diplomasız cahil bir topçu işte! Putperest olmuşlar da haberimiz yokmuş. Yahu adamın eski arkadaşlarının hepsi Çingene! Düzgünü yok.

AKP her türlü hukuk dışı yöntemi kullanmasına rağmen dünyayı Cemaat'in terör örgütü olduğunu inandıramıyor. Son olarak İİT'nin Özbekistan'daki toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İslam ülkelerini çirkin propagandasına alet etmek istedi. Başaramayınca ise yalana sarıldı. 'İTT Cemaat'i terör örgütü ilan etti' yalanını twitledi, AA’yı kullandı. Toplantıda nasıl kararlar alındı resmen açıklandı, yok öyle bir karar. Olsa bile hiç bir devleti bağlamaz ki! Sana da Aksağır diyeceğim Mevlüt. Dış politikayı batırdın, Selefi terörizmi hakkında niye buradan karar çıkartmadınız  İslam’ın başındaki en büyük bela Süfyan Erdoğan. Yemedi mi?

Hicbir sey vurmasa 10-20 tl ye sokakta asuftelik yapmak zorunda birakilan Suriyeli kiz, cocuk ve kadinlarin ahlari Erdogan rejimini batirir! Lahikalardan ders yaparken birisi söz isteyip "açık işkence ve zulüm var.. biz buna neden seyirciyiz?" dese ders yapanın cevabı ne olur? Tırsarlar. Selefi teroru businessinden Erdogan ve ailesi hoslanmasa bunu da cemaatin ustune atarlardi ama cihad yapiyoruz diye ovunuyor sapik surusu! Erdogan milletin aptallik sinirini zorluyor! 23 seyhi toplanip, guya Kuran'in sifresini cozup, Erdogan'i nerdeyse peygamber yapmis sapiklardan her türlü şirret beklenebilir!
Erdogan'in tum ailesi Selefi teror businessi icinde! Damat, oğlanlar, gelin, eniste, kardes, kayınço, yiğen, Emine; ilişkimiz yok diyorlarsa yuzlerine tukurun emi! Erdogan'in kizi Sumeyye Selefi teroristlerin kutsal bacisi olmus! Niye? Yaralilarini tedavi ettiren hastaneleri Sumeyye yonetiyor! Skandal! Baska ulkelerde Selefi teror orgutleri icinden kacanlar hapsediliyor; Turkiye'de ne hapsi, MIT yeni gorev veriyor, Erdogan rejimi koruyor! Suriyeli Kanadali doktora ogrencisi Turkiye'de yasadiklarini anlatti, sok oldum! Selefi terorizmine dokunani AKPliler ve Erdogan yakiyor! Erdogan rejimi Suriyeli drami ve Selefi terorizmi ile ilgili doktora calismasi yapanlara izin vermiyor! Zira tum gunahlari ortaya dokulecek! Yazdım iki kitap, deliller ve belgeler gayet net, halen okumadı iseni, bunu herkese anlatmıyorsanız, ne vatanı ne milleti ne İslam’ı nede insanlığı korumuyor, savunmuyorsunuz demektir. Cehennem köpeklerinin sahipleri bunlardır. Medyada kac haber okudunuz ve seyrettiniz; ulke icinde Suriyeli kadin ve cocuklar alinip satiliyor; Selefi terorizmini besleyen kaynaklardandır!

TECAVÜZLERLE İSLAM’I TEBLİĞ EDEN; CİHAD YAPAN AK IŞİD CİLER!

Yasli Kürt erkekleri Suriyeli kadinlarin zavalli durumundan yararlanip cariye satin aliyor; Erdogan'a elbette minnetdar olacak bu akdomuzlar! Erdogan rejimi gibi arsiz ve ahlaksiz bir Yezid duzenine tarihimizde ender rastlanir! Kole pazarinda Suriyeliler satiliyor, dilsiz akşeytanlar! Suriyeli multeci krizinin benzerini Çerkez göçü ile 1877 sonrasi ve Balkan göçü ile 1912 sonrasi yasadik! Siyasetcilere kalirsa yandik yani! Bu krizler sonrası Gladyo ve derin devlet Mason Bektaşi yapıya büründü, Çerkez, Gürcü ve Balkan çeteciler yönetiyor.
Suriyeli multeci krizinin sosyolojisi ulkemizi daha cok vuracak! Kimse yok mu gibi candan,samimi ve guvenilir binlerce kurum olsa az gelir! Milyonlarca Suriyeliye yardim etmek yerine 15 yasinda kizini babasindan 500 dolara satin alan Akdomuz dolu! Kole cariye yapiyor sapiklar! Social work ulkemizde sifir maalesef! Devletci sozde vakiflarla sivil toplum orgutu olmaz, Islami tarikat ve cemaatte devletlesirse biter! Suriyeli cocuk ve kadinlari, haramzedelerin zulmunden ve devletin terore alet etmesinden korumak icin Kimse Yok mu gibi yuzlerce olmaliydi! Ne kadar hayırl iş varsa yok ediyorlar ki, toplum bu aptalların elinde oyuncak olsun.
Erdogan'in Selefi teroru business ile 3. Dunya savasina yol acmasina ramak kaldi! Herc u merc savasinda hepsi Turkiye'yi yikmak istiyorlar! 3. Dunya savasina Turkiye'yi sokmamanin tek caresi dis guclerin kuklalari Erdogan, Perincek, Gladyocu MIT baronlari ve Saldiraydan kurtulmaktır. Ne Ruslar ne Rothchild kopekleri, tabi Erdogan rejimi Selefi teroristleri yok etmek derdinde! Islam'a zarar veren mukemmel oyuncaklari oldu. Musul’u güya IŞİD’ten koruyor yalancılar! Erdoğan IŞİD ile petrol ticaretini zaten Musul merkezli yapıyor ve IŞİD elemanlarının transfer noktası burası’ Rothchild'in CIA, FBI ve Pentagon adamlari Israil yanlisi Stratfor uzerinden Erdogan ile Selefi terorizmi ile Suriye'yi 3'e bolduler canlar!
Ruslar masum değil, Selefi teroristlere silahlari Sirbistan ve Libya uzerinden Erdogan ile satti! Parasini Suudiler Bender bin Sultan, Yasin El Kadı ve Katar emiri odediler! Katarla ticari ilişkiler akhırsızlar soygun düzeni kurdular ve IŞİD kazançlarını Akzarrab ile akaltın yapıp kararan kalpleriyle güya akladılar. Selefi teroru olayinda Ruslar ve Amerikalilarin ortak suclusu Erdogan ve salaklari! Turkiye bu kamburdan acilen kurtulmak zorunda dostlar! Selefi terorizmine destekte Clinton Rusya'yi belgeli suclamaya hazirlaniyor! Putin, Erdogan ve Rothchild Stratforcu Amerikalilari sucluyor! 

Ortak suçluları Erdoğan!

Putin, ABD ve Avrupa ulkelerinde okuyan 30 bin Rus ogrenciyi acilen Rusya'ya geri cagirdi! Cok buyuk ayrisma ve yikim savasi geliyor artik! Alexandr Dugin, Gülen’I CIA adamı olarak suçlayan bir makale yazdı bugün. Ruslar ingiliz ajani Perincek agziyla konusuyor!Amerikalilar Hizmet'ten olanlara artik vize bile vermiyor! Herkes bir taraftan vurup duruyor.

Savas rejimi talep eden Sufyan Erdogan, OHAL'dan daha fazla zulum planliyor! 6 milyon insan fislendi, toplama kamplarinda infaz pesindeler! Humeyni Molla rejimi, sehit edebiyati ile insanlari önce savaşa kitledi AMA daha sonra herkes Islam'dan sogudu, munafiklik zirveye cikti Iran'da! Aynı politikayı izliyor Erdoğan. Hem Iraklilar hem Iranlilarla konusuyorum, Her iki taraftan birer milyon telef oldu, sakatlandi, travmadan baska birsey kalmadi savas sonucu! Kazananı olmaz savaşın zaten. Erdogan, Saddam ve Humeyni gibi aptal bir savas bahanesiyle Yezid rejimini yerlestirme pesinde! Milyonlarca insan Sufyan hirsiyla telef olacaktır. 1. Dunya savasinda ic dusman olarak kodlananlarin baslarina gelenleri unutmayin! Ittihatciların A takımı her rezilligi yaptilar ve kactilar sonunda! Kurtuluş savaşını B takımı yaptı Teşkilatı Mahsusa’nın... Onlarda vatanseverlik vardı hiç olmazsa! Erdogan'in Ortadogu'da ne buyukelciligi kaldi nede itibari! Savasi ic politikada muhalifleri ezmek, soykirim gerekcesi yapmak için istiyor! Yalnız ülkemiz ve halkımız değil önümüzde 10 yıl içinde insanlık büyük bedeller ödüyecektir! Zamanın süfyanın sonu tarihlere geçecek ! ama onun gitmesiyle iş bitti sanmayın! Uzun Süfyan’dan sonra birde kısa Süfyan nöbeti devralmak için hazır bekliyor. TSK, Gladyo’nın ülkemizi bölmesinin önünde duramayacaksa düşman işgali kaçınılmaz hale gelecektir. O zaman ne namus kalır ne onur, nede sağa sola höyküren Süfyan bozuntuları... Bu iş eğer o zaman bitecekse daha çekilecek çilelerimiz var. Vatanı, Allah sevgisi olanlar kurtarır.

Alem-i manada,-o deşhetli gün yaşanırsa- sonları firavun ve avaneleri gibi olacağı görülüyor. Tarihlere geçecek bi helaket onları bekliyor! Dün gece uyuyamadim, defalarca uyandirildim, bir seyler oldugu zaman boyle olur! Bu hyazı yazdırıldı twitlerle. Çapulcular Abbas dedemi öğrensinler! Sünuhatı kalbi ile yazdığım boş yere bu adamın kaynağı kim diye arıyor aksalaklar.

NEDİR BU KISKANÇLIK VE HASEDİN NEDENİ?

Rahmetli Turkes yine de devlet adamiydi. 1996'da Hizmet'in ve Hocaefendinin hakkini teslim etti! Yigidin hakkini infaz edemedi kalbi! Turkes'te Hizmet'i cok kiskandi, bugun Perincek'in golgesine siginan Namik Kemal Zeybek ve Yasar Okuyan da! Salon milliyetcilerisiniz! Zeybek’in yanına Oktan Keleş adlı Şamanist Şia’yı yerleştiren ve besleyenler İran istihbaratı. Sana yakıştı mı Namık? Sen Türk milliyetçiliğinden 50 yıldır ekmek yiyorsun. Göktürkçülük diye seni kandırıp şamanist dininde kültürel akputperest yapıyorlar, farkında değil misin?
Turk Ocaklari eski baskani Nuri Gürgür abi Kazakistan ve Çuvaşistan'da yaptigimiz Turk okulu ziyaretlerini hatirlasin; gercek ulkucusunuz ve vatanseversiniz dedi ve hakkımızı teslim etmişti! Selefi terorizmin babasi Erdogan belki Akkoyunlari kandirabilir ama agziyla kus tutsa Hizmet ile yarisamaz! Kiskanclik buradan geliyor elbette. Alışkınız bu akyılanlara, akakreplere! Zehirleri bize işlemez. Osmanli hinterlandinda dolasanlar artik ecdadin degil Hizmet ve Gulen Hocaefendi'nin sonsuz guven kredisi oldugunu goruyor. Haset Sufyan kuduruyor tabi ki!

Rahmetli Haydar Aliyev'in ifadesiyle Gulen Hocaefendi, Zaman gazetesi ve Turk okullari olmasaydi Turkiye'ye dusman olurdum, tesekkurler yüce insan, büyük devlet adamıydı! Komünist dediler öldürmek ve yıkmak istediler, izin vermedik, arkasında dağ gibi durduk. İnssan önemliydi bizim için! Oysa Ergenekoncu Engin Alan, 1994 ve 1995'de Aliyev'e 5 suikast ve 2 darbe girisiminde bulununca ecdadimizin kredisi tamamen sifirlanmisti! Azerbaycan'da ecdadin kredisi Demirel, Ermenilerin Kelbecer isgali sonrasi bile Ermenistan'a bugday yardimi yapmasiyla sona ermisti! Sokağa öıkamaz olmuştuk utancımızdan. Yok darbeyi Aliyev’e haber vermişte ülke itibarını kurtarmış. Yalancılar. Devletin her birimi darbe içinde rol aldı 1994 ve 1995’de. Hazar’ın Kurtlar Vadisi kitabında herv detayı yazılı, tarihe not düştü. Aliyev’den en az yüz defa dinledim darbecileri. Ergenekonculardan utandım ama bunlarda arlanma uslanma yok.
Irak drami 13 yildir, Suriye drami 5 yildir yanibasimizda, icimizde yasarken dilsiz kalmanin bedelini oduyoruz! Dusman isgali kapidadir! Bana en cok dokunan Musluman kizi Meryem'e 15 El nusraci teroristin sira ile tecavuz etmesi oldu.Fatih Tezcan ve Erdogan'in teroristleri! Ezidi, Turkmen, Kurt, Ortadoks Hiristiyan onlarca tecavuze ugramis kadinlarin hikayelerini okuyup aglamamak mumkun degil! Islam bu mu? Hic inkar etmesinler, zaten edemezlerde! Batili insan haklari komisyonlarinda milyonlari gecmis Suriyelinin drami var! Erdogan magduru hepsi!

Antep, Urfa, Kilis ve daha pek cok yerde tecavuz edilen kadinlar Selefi teroristlerce kole cariye diye serbest satildilar! Bela cagrildi resmen ve gelecektir. Irak ve Suriye'de yasanan tecavuzlerin cigliklarini duymadik! Erdogan zenginleri tecavuzculerin petrolunu satip haram dolun konforlu yasamlar sundular aköküzlere! Erdogan'in destekledigi El Nusra, ISIS, diger 30 El Kaidaci teror orgutu, Irak ve Suriye'de 60 bin kadina ganimet cariye diye tecavuzler yapti! Bugün hapislerde yaşanan tecavüzler normal onlar için. Umarsamazlar, utanmalarını beklemeyin. Selefi teror orgutleri ve ISIS'i inceledigim kitap ve Ingilizce makalemde holy war'in womanizing sex ve tecavuzluk cariyeleri özellikle vurguladim ve Batı akademisinde ses getirdi elbette. Adamlar insan, Akdomuzlar gibi hayvan değil ki!

KARINCA VE BAL CEZASI!

Bir kere Niyete gore insanlar sehit olur, Erdogan ve Akmilis capulculari ve Selefi teroristleri ganimet toplama pesindeki Kuzman gibi atesliktir! Şehit olma çağrısı ile yine fakir çocuklarını kandırıyorlar, kendi evlatlarını yollasınlarda görelim Musul’a! Yollamazlar, onlar keyf edecek partilerde. Piyasada dindar gözüküp kimin mahremini yatağa atarız planları yapacaklar akzinacılar! Muta ne ki direk zina yapıp cariye bunlar, ganimet bunlar, hürriyetlerini iptal ettik diyorlar! Cehennem odunları ahlaksızlar!
Kiyamet savasinda Ruslarin ve diger oyuncu guclerin elindeki super silahlarin hicbiri ulkemizde yok! Sefil Erdogan kime dayilaniyor sahi? Her 10 kisi den 9'nun telef olup neden mefta oldugunu bilemeyecegi here u merc savasinin bassorumlusu Sufyan Erdogan'in edepsiz soygunu! Gladyoya satilmis, Rus ayisi ve Ermeni capulcu elebasi Perincekgillerin kucagina dusmus Erdogan, BOP ihanetini halki aptal sayip yapiyorlar!
Keske tarihten ibret alinsaydi! Ulkemiz Turk olmayan capulcularin elinde esir! Dusman isgali olsaydi daha fazla zulum yapamazlardi zaten! Abbas dedem bilegi hic bukulmemis bir pehlivan kabadayi ve demirci ustasi, cakma kabadayi idi. Arslan usta derlerdi Çorum2da ona, bu nedenle soyadımız Arslandır. Erdogan gibilerinin hakkindan bakın Baku'de nasıl gelmisti? Ermeni capulcu Perincek ve Gurcu Yahudi Erdogan capulcusunu Allah bakalim kimin eliyle cezalandiracak? Epeyde Akmilis capulculari varmis! Hepsi korkak akitler aslında! Devlet arkamızda diye hukuk ortadan kaldırıldığı için gasp ve tecavüzü helal saymış akyezidler...
Azerbaycan Turkcesi bilenler Manaf Suleymanov'un hatiratini okursa Nuri Pasa'nin 1918’de Bakü’de Ermeni, Rus ve Gurcu capulculara verdigi cezayi ogrenirlerdi. Yazayım bari. Hikaye anlatmiyorum, olmus olandir, halk dilinde 70 yil ibret olmus bir hikaye bu! Hazar'in Kurtlar Vadisi kitabimda bu gercek oykuyu yazmistim zaten! Klasiktir... 1918’de Nuri Pasa ve Abbas dedem, capulcu elebaslari 26 Baku komiseri ile ozel ilgileniyor. 2 yil kaliyorlar Baku'de! Musavat'i sagliyorlar tabi! Ama kolay olmuyor bu. Nuri Pasa ve Abbas dedemin capulculara verdigi tum cezalar orjinal oluyor! Ermeni isyani bitiyor, Bolsevik elebaslari tek tek yargilaniyor ve asılıyor. Türkleri bu nedenle Azeriler çok sever. Onları Şamuyan’dan kurtardık. Dedem içlerinde idi. Nuri Pasa, Abbas dedeme diyor ki tecavuzcu sozde kabadayi capulcu elebaslarini ve halki bir meydana topla! Verdigi ceza ibretlik oluyor! Ceza ne mi tecavuzcuye? Uzerilerine bal dokup karinca getirtiyor, cirilciplak soyduruyor! Karincalar capulcu elebasini gidiklayarak eze eze bağırtarak böğürterek mahv ediyor. Halk büyük keyif alıyor bu cezadan. Çok çektirmiş bu sözde kabadayı çapulcular. Ermeniler katliam yaparken bunlarda tecavüz yapıyormuş! Lotu Bakü uşakları denir bu Koçilere! Tecavuzcu ve gaspci capulculari karincalarin elinden kimse kurtaramaz. Cigliklarla can verirler! Ondan sonra halki terorize eden kalmaz!
Osmanli'nin suuralti kredisi tecavuz ve gasp degildir, mutlak adalettir, kardesliktir ve durust onurlu mert muslumanlik kulturumuzdur! Azerbaycan'da 1991 ve 1992'de Yerli Turkler bizi Nuri Pasa ve Abbas dedem gibi kurtarici olarak karsilamisti! Karinca bal cezasi yasamistı zihinlerde! Nuri Pasa ve Corumlu Pehlivan demirci Abbas dedem, Baku'ye girdiginde en buyuk belanin halkin namusuna ilisen sozde kabadayilari hemen gelen şikayetler üzerine görmüş ve aman özür dinlememiş ve cezalarını hak ettikleri biçimde vermişlerdi. Kimin torunu olduğumu anladığınıza göre neden bana çok cesursun filan diye sormayın artık. Genetiktir Abbas dedemden, babamda cesurdur, diğer üç erkek kardeşimde. Bu süreç bizleri ayırdı ama mertlik kazanacaktır ve sis perdesi dağılınca basireti bağlı mertler yuvaya kesin dönecektir. Aklima 1918'de Kafkas Islam ordusu, Nuri Pasa ve Buyuk dedem Abbas dün rüyamda geldi. Uyandırdı beni ve kalk yaz dedi şehit. Ermeni capulcular 30 bin kisi infaz etmis, kurtarmaya gitmislerdi.
Putin'in BM'lere sundugu belgeli basvuruda Erdogan'in basta ISID tum El Kaidaci teror orgutlerinin babasi gosterilmesi talebini ispatladi. Ruslar nukleer silahiyla ovunuyor. Dunyanin en gelismisi ve durdurulmasi imkansizmis! Rus ayisi ile Erdogan gorili dans edememis tabi ki! Erdogan'in Akmilisleri cihat ve sehit olma cagrisi yapiyor! Toplasinlar tum gaspci ve tecavuzcu capulcularini gotursunler, Ruslar hazır kıta bekliyor. S400 yok sadece ellerinde. Rusya, Mart 2016'da icat ettigi SATAN-2 adli nukleer silahin tanitimini yapti.Tum Avrupa'yi bir anda yok edebilen kapasitesinde bir bomba! Fransa’yı bir anda tuz edebilecek güçte! Ruslarin SATAN-2 yani Seytan ismini verdikleri silaha karsilik ABD'nin elinde ne var bilmiyoruz! Ruslar bizde SATAN-2 var deyince Erdogan bizde Akmilisler var demis midir! En iyi anladiklari masumlara tecavuz, gasp ve iskence yapmak! Yikmak istedikleri musluman ulkeler ve masum insanları! Bu savaşa girmemeli Türkiye’m! Allah'in verecegi en buyuk bela Rus ayisinin Erdogan ve AKP'nin Selefi teroru businessi yuzunden ulkemizi isgal etmesi olabilir! Korkun ve Allah’ın Erdoan rejimi bu savaş çıkmadan tuzla buz etmesi için açın elinizi dua dua yalvarın. Yoksa son pişmanlık fayda sağlamayacaktır.
Diktatör hesap keser! Herkes bedel öder!

Gerçek bir hikaye olan Riphagen filmini izleyin, Erdoğan ve AKP’nin başına neler geleceğinizi öğrenin. Hollanda, Hitler’in işgali altında iken dış düşmana satılan, onur, ahlak ve değerlerini kaybeden muhbirci hainler, kardeşi kardeşe kırdıranlar, suçsuzu suçlu gösterenler savaş sonrası asla af edilmediler.  Zalimin iktidarı ayakta kalsın diye ülke resmen savaşa giriyor, yandaş medya izlemekten beyni sulananlar da DÜNYAYI FETHEDECEĞİZ sanıyor.

15 Temmuz haini kedi mi! Nasreddin Hoca demiş: Kedidir kedi… Mart 2014’de yerel seçimde Trafo’ya sokulan seçim kedisi TRAFO İMAMI olarak tutuklandı, FETÖCü olduğu anlaşıldı! Havuz medyasında bu türden haberler yapılıyor, uzun zamandır kimse okumuyor. Salaklık moda ama gerizekalı kalmaktan korkuyor insanlar…  İnsan olmak düşünme becerisiyle oluyor. ACAYİP ZOR BİR SORU: Koruma Ordusuyla Cuma´ya gidebilen bir adam sizce havada DÜŞMAN F16lar varken, sivil bir uçakla yola çıkar mı?

Bir 'darbe' sonucu oturdukları koltuktan herkese darbe indiriyorlar ve açıkça da "Seçimle gitmeyeceğiz. İndirebiliyorsanız indirin"diyorlar. arihin çöplüğü, entrika dolu kirli oyunlara ya korkusundan ya cehaletinden sükut etmiş milletlerin hazin sonlarıyla dolu! Yakındır; doların istikrarlı yükselişini ekonominin istikrarına bağlayıp, koyun avcılığı yapmaları. İstikrar sürsün, koyunlar sürülsün! 
Gün geçmiyor ki bir imam hatip okulundan bir taciz haberi gelmesin. Bu okullar arka bahçemiz dediler, böyle yozlaştırdılar. Gerger İmam Hatip Lisesinde öğrencilere 1 yıldan fazla cinsel istismarda bulunulmuş, Ensara imam hatiplere cocugunuzu yazdirin diyen sizdiniz… Taciz ve İstismarı Araştırma Komisyonu başörtülü AKP milletvekili Üyesi Hatice Dudu Özkal konuşmuş: Herkes çocuğuna sahip çıksaydı. Zaten bu nedenle Hizmet’in güvenilir yurt, okul ve IŞIK evleri vardı. Sizin gibi tecavüzcülere çocuk mu teslim edilir? Emanetimiz olan çocukları korumayacağınızdan adımız gibi eminiz…

Ekrem Dumanlı’nın hesabı hacklendi ve açıklama yaptı: Bugün itibariyle hesabımı geri alana kadar paylaşılan twitler bana ait değildir. Letonya Muhtarı geyik geçmiş: Adamlar daha twitır hesaplarına sahip çıkamıyor, Recep'e darbe yapacaklar! Yani polis, eskiden mahkeme kararıyla olurdu bu, telefonlarınızı dinliyebiliyor ve mesajlarınızı okuyabiliyor. Dolayısı ile twitırdan gelen kodu da! Herşey kontrol altında. Cemaat bunca zulüm gördü, sadece hacklenen hesaplar pişmanlık belirtisi gösterdi! Başka dönen yok! Haa, bir de Gülerce, Latif, Keleş var...

Darbeye kadar BM'ye IŞİD ve Erdoğan bağlantısı delilleri sunan, belgesel çeken Ruslar, ne oldu da darbe sonrası mağduriyetine delil arar oldular? Tarihte böyle bir aldatmaca yoktur. Rusya'yı fethedip akşam namazı kılacağız diyenler Rusların gelip Meclisi işgaline razı oldular… Erdoğan’I zafiyetlerini tüm dış güçler ülkemiz aleyhine tepe tepe kullanıyor.

Ancak bu sefer Diktatör için çember daralıyor. Almanlar Erdoğan'la ilgili 200 sayfalık suç duyurusunda bulunmuş. Benim bildiğim Erdoğan aslanlar gibi yarın sabah Almanyada ifadesini verir. Ey Merkel diye kükreyebilir de ama kimse takmıyor Tiran’ı. Suriyeli mültecileri yollarım tehditi de kanıksandı artık. Öyle büyük uluslararası terör ve kaçakçılık suçlarına bulaştılar ki, Erdoğan ve AKP’yi kimse kurtarmaz.

ABD’nin Ortadoğu ve Türkiye uzmanı eski Pentagon çalışanı Michael Rubin, Türkiye’de cezaevlerindekilerin ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi. The American Enterprise Institute web sitesinde yayımlanan son yazısında cezaevlerinde isyan çıkacak bahanesiyle müdahale hazırlığı olduğunu kaydeden Rubin, hali hazırda 21 şüpheli ölümün izah edilemediğini, Erdoğan rejiminin Libya Lideri Kaddafi’nin taktiğiyle muhaliflerini cezaevlerinde yok etmek amacıyla büyük bir yanlışa imza atabileceği uyarısında bulundu.
İdam cezasının getirilmesi, cezaevlerine yönelik karanılkı planları genişce yazan Rubin,

Sabah gazetesi başta olmak üzere Erdoğan’ın güdümündeki medyanın cezaevlerine yönelik müdahalenin altyapısını oluşturmak üzere manipülatif haberler yaptığını hatırlattı. Rubin, “Hapisteki eğitimli; Batı yanlısı aydınlar, bürokratlar, liberaller, Kürtler, sivil toplum aktivistleri ve Fethullah Gülen sempatizanları ölümcül bir tehlike ile karşı karşıya. Parmaklıkların ardından kan akmaya başlarsa, kimse Erdoğan’ın güvenlik güçlerinin basitçe bir krizi bastırmaya çalıştığına veya bir kaza olduğuna inanmasın.” değerlendirmesinde bulundu.

Rubin, idam cezasını 2003’te AKP’nin kaldırmış olmasına rağmen tekrar getirilmek istemesi ve uygulanması halinde karşılaşılacak durumu şöyle anlattı: “Erdoğan’ın, İslam düşünürü ve felsefecisi Fethullah Gülen’i takip etmekle suçladığı binlerce bürokrat, öğretmen, asker ve diplomat idam edilmeye başlanırsa Türkiye çok ağır diplomatik ve ekonomik yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır.”

Rubin’in https://www.aei.org/publication/how-will-erdogan-purge-the-prisons/ adresinde yayınlanan makalesinin detayları şöyle:
Erdoğan Hapishaneleri Nasıl Bastıracak?
Aceleye getirilmiş veya acemice yapılmış Temmuz darbesini avantaja çeviren Cumhurbaşkanı R.T.Erdoğan, her geçen gün büyüyen hayali veya gerçek düşmanlar listesinden intikam almaya söz vererek savaş sathı mahaline girdi.
Tek bir gerekçe ile 10 binlerce kişiyi hapse attı, peki şimdi Erdoğan cezaevlerindekilere ne yapacak?

Dehşete düşüren bazı ihtimaller şöyle:

Erdoğan, AB’ye girme şartını sağlamak için 2003 yılında kaldırılan idam cezasını geri getirme sözü verdi. Kafalardaki soru, idam cezasının geçmişe yönelik uygulanıp uygulanamayacağı? Mantıken bu mümkün olmamalı, ancak gazeteci Kürşat Akyol’un aktardığına göre, AKP hükümeti, kendilerine göre,15 Temmuz darbe girişimi öncesinde suça bulaşmış muhaliflere ve sonrasında da bu yapılara mensubiyeti devam edenlere, suç işlemeye devam ettikleri gerekçesi ile idam cezasının uygulanabileceğini “mütemadi cezalar” kavramını ile öne sürüyor.

İDAM GELİRSE TÜRKİYE ÇOK AĞIR DİPLOMATİK VE EKONOMİK YAPTIRIMLA KARŞILAŞIR

Erdoğan’ın, İslam düşünürü ve felsefecisi Fethullah Gülen’i takip etmekle suçladığı binlerce bürokrat, öğretmen, asker ve diplomat idam edilmeye başlanırsa Türkiye çok ağır diplomatik ve ekonomik yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır.
Peki Erdoğan’ın başka planları olabilir mi? Şimdilik hapistekileri çıkarmakta isteksiz görünüyor. Hapisle tahdit altına alınmak, siyasi işkence, Erdoğan’ın da tecrübe ettiği, Türkiye’de siyasetçilerin uzun yıllardır başına gelen bir ritüel. Öyle ki şimdilerde, geneli itibariyle gerçek olmayan suçlamalarla hapiste tutulan asker ve devletin bürokratlarına yapılan işkence ve tecavüz ile Erdoğan’ın güvenlik güçlerinin karıştığı zulüm, geri dönüşü olmayan noktanın ötesine geçti. Bunlar, Erdoğan’ın anlatılmasını istemediği, ne de kurbanlarının öç alma ihtimaline karşı duyulmasını istediği hikayeler.

ERDOĞAN CEZAEVLERİNDEKİ ÖLÜMLERİ İNTİHARA BAĞLIYOR

Şüphesiz, Erdoğan hapistekilerin ölümlerini intihara bağlayacak ki öyle de oluyor, nitekim darbeyle suçlanan tutuklulardan hayatını kaybedenlerin sayısı 21’e ulaştı. Ancak, bir tutuklunun ölümü ensesinden sıkılmış iki kurşunla olsa dahi, hükümetin iddialarına karşı gelecek ülkede ne bağımsız denetçiler, ne de gazeteler var.

AYAKLANMA BAHENESİYLE YÜZLERCE TUTUKLUYU ÖLDÜRMEK KADDAFİ TAKTİĞİ!

Gerçek tehlike Erdoğan’ın, cezaevlerindeki bir ayaklanmayı bastırma bahanesini, yüzlerce belki de binlerce tutukluyu öldürtebilmek için kullanabilecek olmasıdır. 1200 tutukluyu öldürten Libya diktatörü M. Kaddafi taktiğidir bu.
Erdoğan medyası, darbe şüphelilerinin cezaevlerinde isyan çıkaracağı spekülasyonunu çoktan ortaya attı bile. 2007 yılında ele geçirerek damadına devrettiği Sabah gazetesi sahte bir planla, yüksek korumalı Sincan cezaevinde tutukluların isyana kalkışacağı ve cezaevini ele geçirecekleri iddiasında bulundu. Yine Erdoğan medyası, Özel Harekat Polisi ve Jandarma’dan özel timlerin olası bir ayaklanmayı bastırmaları için cezaevlerinin etrafına yerleştirildiğini duyurdu.
Erdoğan gücünü daha fazla konsolide etmek kesintisiz kriz istiyor, istediğini alabileceği, Türkiye’yi yeniden biçimlendirebileceği mutlak güce ulaşmak için kangölüne zemin hazırlıyor.

HAPİSTE KAN AKAR, ÖLÜMLER OLURSA KİMSE KAZA OLDUĞUNA İNANMASIN

Deli değilse, güç sarhoşu oldu.
Hapisteki eğitimli; Batı yanlısı aydınlar, bürokratlar, liberaller, Kürtler, sivil toplum aktivistleri ve Fethullah Gülen sempatizanları ölümcül bir tehlike ile karşı karşıya. Parmaklıkların ardından kan akmaya başlarsa, kimse Erdoğan’ın güvenlik güçlerinin basitçe bir krizi bastırmaya çalıştığına veya bir kaza olduğuna inanmasın.


Adıyaman’da Çocuk tacizi istismar var! AKP putunu aşamazsınız, Süfyan rejimi ve Erdoğan yıkılmalıdır! Büyük davaları:

 Hitlerizm.

Bu cehennem kopekleri, tekfirci teror destekcisi rejimde cocuklari ve kadinlari koruma sistemi kurmak mumkun degil! AKP putları var asamazsin. İktidar duymamamız için her yolu deniyor, yasaklıyor... Görüyoruz, duyuyoruz, ses çıkarıyoruz!  Erdogan ve AKP, cehennemin dibine gittikten sonra birgun ulkeme gelip kadin ve cocuklari koruma sistemi kuracagim ruyalarima giriyor hep! Kadınlar ve çocukların hayatını cehenneme çeviren gerici politikalarınıza izin vermeyeceğiz. İmam hatiplerde çocuklara tecavüzün ana sebebi oraya gönderen ailelerdir. Erdoğan’ın Siyasal Dini bazlı güvenip okulu sorgulamıyorlar! Önüne gelene kafir diyen bu tekfirci, yobaz, tabucu, kirl, siyasal güya dinci ahlakın ahlak değil, bir ahlaksızlık olduğunu ne zaman anlayacaksınız? 
Türkiye Dünya 1.si olduğu konular: İnsan Hakları İhlali, Tutuklu Gazeteci Sayısı, Kadın Cinayetleri ve Çocuk İstismarı. Kusursuz olan İslamdır, müslümanlar değil; siyasi İslamcı zihniyetin her pisliği ortaya çıktığında, her olayda İslam’ saldıran beyinsizlere duyurulur. Siz de istismar edip siyasi kazanç elde edemezsiniz. Türkiye'nin onuruna, adaletine, hukukuna, bağımsızlığına tecavüz edenler tarih size gereğini yapacaktır. Haykırıyoruz. 30 değil 76 çocuğun daha hayatı karardı, hala AKP ve Erdoğan zarar görmesin diye tecavüzcüleri, hırsızları ve tekfirci teröristleri besleyenleri koruyorsunuz. Zulmediyorsunuz… Eskiden öğretmenlerimiz düşük not verecek diye korkardık, artık taciz edecekler diye korkuyoruz! Hükümet zorda kalmasın diye şikayetçi olan tek aile yok! Böyle müslümanlık olmaz, insan merkezli medeniyet hiç olmaz. Ensar Vakfı tecvüz skandalında olduğu gibi, sadece çok küçük bir bölümü ortaya çıkıyor. Gizlenen, üstü örtülen istismarlar sınırsız ve bu cerahat artık patladı, üstü asla kapanmaz.
AKP döneminde çocuk istismarı sayısı katlanarak arttı, Ensar Vakfı'ndaki çocuk istismarından sonra şimdi de 30 çocuk cinsel tacize uğradı. Gerçekleri sansürle gizleyemezsiniz. Adıyaman Gerger İmam hatip lisesinde 30 çocuğa istismar var! Üstünü örtemeyeceksiniz! Bu karanlık AKP’nin eseridir! Bu habere yayın yasağı getirilmiş. Pislik yasakla gizlenemeyecek kadar pis! Sansürleyerek değil, istismarcılara hak ettikleri cezayı vererek istismarla mücadele edilir! Ensarcı zihniyeteniz yenilecek! Ellerinizi çocuklardan çekin! İstismara sessiz kalmayın, çocuklar geleceğimizdir... Çocuklara dokunmayın! Tekfirci terörü ile kalpleri kararmış AKP güruhu ve medyası örtbast ediyor. Toplum vicdanını rahatlatmayan adalet ne işe yarar... 30 çocuğun istismar edilme dosyası 1 kişinin tutuklanması ile kapatıldı. Din, insanın vicdanıdır. Dini kullanıp ufacık çocuklara tecavüz eden, taciz Eden ŞEREFSİZDİR. Bunları koruyan, ONURSUZDUR…

Hizmet’in çocuklara melekler gibi bakan yurtlarını, yuvalarını, okullarını kapatanların ve ‘FETÖCÜ’ diye melek gibi insanları karalayanların konuşmaya hiç hakları yok. Sansürleseniz de, gizleseniz de sübyancısınız, tacizcisiniz, tecavüzcüsünüz. Her yerde haykıracağız. Bu kaçıncı örtbas edilmeye çalışılan istismar? Sansürleyerek meşrulaştıramazsınız! Bir Ensar Vakfı olayıyla daha karşı karşıyayız! Sessiz kalmayın! Tecavüzcü de sizsiniz, tacizci de, yayın yasağı size girsin. Adıyaman, Erdoğan’a en fazla tekfirci terör örgütleri kurulmasında parayla ailelerin genç çocuk sattığı şehir. Buna ses çıkarmadı toplum. Zira MİT çocukları ailelerinden 6 bin dolara satın aldı ve Erdoğan için Selefi teröristleri devlet kamplarında SADAT’a yetiştirdi. PKK’ya karşı kurulduğu iddia edilen devlet terör örgütleri, Süfyanizm’in diktatörlüğü içindi. Başkanlık maskesiyle bu ahlaksızlığı da örtüyorlar. Büyük davaları, Hitlerizm. Ergenekon ile Erdoğan ortaklar ve destek veren Atatürkçü, Kemalist, Ulusalcı, laik, hepsi bu oyunda piyon oldular. Tecavüze uğrayan çocuk yoktur. Göz yuman ahlaksızlık, susan dilsiz şeytan toplum, kahpe memurlar, orospu çocuğu sapık erkekler ve AKlayan Süfyan Erdoğan ve Süfyanizm’in hukuksuz devleti vardır!

Hapishanelerde masumlara işkence yapılırken susan toplumdan civanmertlik bekliyoruz. Her kesim kendi ideolojisini önplana çıkartıp, AKP ve Erdoğan’ın Süfyanizm rejiminden kazanç sağlama peşinde halen ötekini karalıyor ve en temiz benim havasında höykürüyor. Öte yanda gözaltı ve tutuklulara yapılan zulüm ve işkence izlerini plastik cerrahi ile yok etmeye çalışıyorlar! Hapishane önlerinde açlık grevleri yok, toplum hipnotizma olmuş gibi Süfyan’ı dinliyor.

TRUMP VE TEKFİRCİ TERÖRLE SAVAŞ POPÜLİZMİ!

Erdogan'in dininin bir kac galati olsa belki duzeltmek mumkun olurdu, nihayette ecdat seytana tapanlara bile saygi gostermis ama daha kotu! Erdogan'in dini tipki tekfirci teroristlerin beslendigi ibni teymiye eserleri gibi 250'den fazla insani dinden imandan cikartan gorusle dolu! Ucretsiz indirimi 11.500'u gecen ISID'in Sosyolojisi- Ihanet Cemberi kitabimi okuyup yaymadi iseniz Erdogan'in sapikligini nasil anlatirsin? 
Bilgi güçtür.
Osmanli alimlerinin tekfirci Ibni Teymiye tefsiriyle Vehhabi terorizmi uretenlere murted fetvasi var, eserlerde 250 sapik gorus bulmuslardi! Osmanli Vehhabilere terorist muamelesi yapti, tekfirci selefi terorist Erdogan ve destekcilerine Osmanli, ecdadim gibi davraniyorum sadece! Sokaklarda kedilere, kopeklere, havada kuslara acimayan Sufyan Erdogan rejiminden Osmanli kurmasini bekleyenler ecdati tanimiyor, hain oldu! Sufyan Erdogan'in en buyuk katilligi destekledigi tekfirci teror orgutleriyle yeni Osmanli kurduguna ehli keyf AKPli ve saflari aldatmasidir.

Sufyan Erdogan'in en Buyuk hirsizligi seytanin dudukleri ile beraber imaninizi calarken sizi cihat yaptiginiza inandirmasi! Kalbinizi calmis. Milletimin imani tehlikede sufyanizm domuzlarinin karakter veya fiziki suikastlarini, infaz tehditlerini takmam! Korkarim sananlar yanildi! Hergun yeni bir hirsizlik, soygun, zulum, iskence, tecavuz haberi aldikca Erdogan'in buyuk Sufyan olduguna imanim artiyor: Cehennem kopekleri... Erdogan Sufyan'i cehennemin En dibindeki gayya cukuruna yuvarlanirken buyuk bir kitleyi pesinden surukluyor; partileri dinleri imanlari oldu. En basindan beri yazmamin tek gayesi imanlari calan Sufyan Erdogan'dan insanlari uzaklastirmak; mal kaybi onemli degil, ebedi hayatları yakiyor.

Buyuk Sufyan Erdogan'a biat edip haram havuzuna giren, zulmune ortak olanlarin gecmis sevaplari silinir, imansiz gitme riski yuksek; şirk var. Erdogan da zerre utanma, haya, edep yok! Hem insani yasatmiyor hemde insani yasat ki devlet yasasin diye populist konusuyor! Domuz bir goril! Mesele en basindan beri cemaat degildi, edepsiz hirsiz Sufyan ve diktator Erdogan'in milletin birikimleri ve imanini calmasini engellemekti! Fislenen 500 eczanenin sigorta recetelerini isleme koydurmama zulmu genisletilmis! Erdogan'a harac vermeyene cokuluyor ve verecege veriliyor. Erdogan'in devletten nemalanan zenginleri devlete vergi vermiyor, Erdogan'a cash yuzde 20 humus adi altinda harac, komisyon, rusvet veriyor. Erdogan rejimi, vergisini duzgun veren, aldatmayan, bilgi ureten, emekci iyi insanlari kovuyor, Batililar yetismis insanlarimizi kapacaktir. Turkiye artik normal bir ulke degil, Erdogan ve AKP durdukca olamayacakta! Dun bir Kanadalı, iyi insanlarini kaybeden bu rejim yasayamaz dedi!
Trump, birakin Reza zarrabi Erdogan'a vermeyi, Iran'a tekrar ambargo koymak istiyor! Erdogan gibi farkli bir baskanim diyor ve gosterecektir. Trump'a Erdogan ve AKP fazla guvenmis, populizm savasinda Trump'i Erdogan yenemez, Sufyan'dan buyuk Hanzo var! Terorcu Erdogan sevilemez ki!
Trump'ın Başdanışmanı denilen emekli general Flynn, Trump'ın Başkan yardımcısı olarak seçime katılmak istedi. Trump kabul etmedi. Flynn 2014'te emekli oldu. Savunma Bakanı olamaz, zira E.subayların Sav. Bakanı olması için emeklilikten sonra 8 yıl geçmesi gerek. Trump, İran'a yönelik yaptırımları yeniden getireceğini vaat etmişken, Zarrab davasının seyrinin değişeceğini düşünmek, ancak Akkoyunlara göre bir zihin yapısıdır. Almanyada 4-5 eyalette bircok sehirde AKP’nin Osmanlı orgutune ait cafeleri ve evleri basildi, bilgilere el konuldu. SİMİTCİ MİTCilerin Almanlara yardım ettiği iddiası var. Trump'in danismani Mike Flynn gibi tipler eger hala Erdogan'in tekfirci teroru lideri oldugunu gizliyorsa ISID'in arkasinda ABD var denilir! 

Almanya, belgeleri açıklayabilir veya Ruslar...

13 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder