29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 10

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 10



BİR HATIRA: BU DOMUZ YOBAZLARIN MAZİSİ DE BÖYLEYDİ!

Babam da yasli Milli Gorusculer de Erbakan'in CIA, Gladyo, Derin devlet projesi oldugunu bilirdi! Erdogan, diplomasiz cahil topcu versiyonu! Erbakan, 1989'da babama Alanya bld bsk adayligi teklif ederken Ozal ve Gulen CIA ajani dedi ve biat istedi! Babam bana bakti guldu vazgecti! Erbakan, o 1989 Alanya toplantisinda Bize oy verenler Islam dininden, oy vermeyenler patates dininden deyince kafamin tasi atti! Yobaz itler hepsi. Zehirli yaratıklar! Yarasalar, vampirler! Erbakan, Zaman ve Gulen basdusmanimiz, bize biat etmiyorlar, hepsini temizleyecegiz deyince ayaga kalktim, babami aldim, ordan uzaklasmistik!

Muta zinalari da yeni degil, pompali tufeklerle silahlanmalari da! Devrim deyince kan dokmek, ganimet tecavuzu ve gasp kast eden domuzlardir. 14 yasimdan Ahlaksiz Milli Goruscu yobaz zihniyetle savas halindeyim! Hic bir zaman guvenmedim! Elinden dilinden, apisindan zarar gorursun! Erdogan ve itleri asla aldatilmazlar, surekli aldatarak bugunlere geldiler! Sialar gibi munafikca takiye yaparlar, kac yuzleri var bilinmez! Bazilari saniyor ki Erdogan Sufyani ve Milli Gorus kimin kopekleri olduklarini bilmiyor! Domuz gibi Gladyo itleri olduklarini en bastan beri bilirler!

Milli Gorus'e Akincilara henuz 1987'de Akdogus dergisi cikartan MIT Yesil Gladyosu idi! Ilk sayisinda dusman Gulen daire içinde en ortaya merkeze, ve diger cemaat liderleri fotoları daire etrafına konmuştu. Akincilarin 1987'de cikardigi Akdogus dergisini Fatih'de Islami kitap satandan aldim. Yayinevi belirsizdi! Kim getirdi dedim: MIT dedi satan kitapçı ama kim olduğunu bilmiyorum. Bilmediğin yayını neden satıyorsun diye sorguladım. El mecbur dedi satıcı. 1987'de Akdogus dergisinde MIT, Guleni daire icine alip basdusman diye hedef gosterdiginde taninmiyordu, ama Salih zati Gladyocular pek iyi taniyordu. Hep hedefteydi.
Bu adamlar kendi seminerlerinde üstad ve hocaefendinin de olduğu birçok kişiyi münafıklıkla suçluyorlar. Bu yeni degil ki! Babam Erbakanci, Risale okumaya basladigim 1984'den beri bunu soyluyor, Milli Gorusle kavgam 33 yil oldu, kuduzdur bunlar! Cehenneme kadar yollari var. Tatlı gönlünüz bilir. Yolunuz açık olsun.

Içinizde olani gizleseniz de, açiklasaniz da, mutlaka Allah onu bilir. (Al-i Imran, 29)

En doğru mürşit kuranı kerimdir, Rasûlullah ın hadisleri sünnetleridir. Ve bunları tavsiye eden vaaz ı nasihat eden Hocaefendi gibi  düzgün İslam âlimleridir. Sözüne güveneceğin alim mi arıyorsun? Etrafına bak, hangi alim zulme uğramışsa o doğru yoldadır. Bunca zulme sessiz kalan ve destek veren kişi den mürşit olmaz, hatta müslümanda olamaz. Zulme rıza küfürdür. Anlatılması, tarifi mümkün olmayan zulümler, işkenceler, tecavüzler, gasp olayları yaşanırken susanlara hoca, alim demem. Memlekette Şeyh te yok, mürşit te yok diyorum. Milyonlar öyle kinle besliyorlar ki akıl almaz. Devletçi kesilen bu Tarikatlarda öyle zannediyorum ki sohbet yerine cemaate karşı kin ve nefret söylemleri ile gün geçiriyorlar. Bağlı intisaplı insanlar suçsuz günahsız insanlara küfür ediyor, yapılan zulme oh çekiyor, hatta destek veriyorlar. Süfyan Erdoğan hepsinin sevaplarını da sıfırlıyor ce cehenneme ehil hale, kıvama getiriyor.
Diyanet İşleri, Gülen cemaatini sapık mezhep gösterirken, İslam Alimleri Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketine sahip çıktılar. Sufyanizm ve Zindika Komiteleri Sufyan Erdogan ile Hizmet'e ve Gulen Hocaefendi'ye vurdukca Hizmet'in kredisi yukseliyor! Hamd sukur Allah'a! Fethullah Gülen Hocaefendi'yle röportaj yapan El Ahram Dergisi, dergilerin kısa sürede tükenmesinden dolayı yeni ve özel baskıyı çıkardı.

MISIRLI İSLAM ALİMİ FETHİ HİCAZİ, DİYANET İŞLERİNİN İFTİRALARINA MEYDAN OKUDU.!!

Sokaktaki Arap ile konusun, Erdogan'in BOP ve Rusya ile Islam dunyasi basina tebelles olmus Seytan olarak goruyor! Sufyan deyince anliyorlar. Sufyan Erdogan'in nifak yazarlari tum Arap ve Islam dunyasini ve Bati dunyasini Turkiye'ye dusman etmek icin cabaliyor! Edepsiz hirsizlar! Cezayir Müslüman Alimler Vakfı Başkanı: Hizmet Hareketine olan güven ve inancımız sarsılmamıştır.! Cezayir Müslüman Alimler Vakfı Başkanı: Hizmet Erlerine Ayeti Kerimeyi hatırlatmak isterim. "ÜZELMEYİN TASALANMAYIN MÜMİNSENİZ ÜSTÜNSÜNÜZ."

Mısır Eski Müftüsü Dr. Ali Cuma: Diyanet İşlerinin Hizmet Hareketini sapık mezhep göstermesi Cahillik ve Deliliktir. Diyanet İşlerinin, Hizmet Hareketine karşı yapmadığı şeyleri söylemesi AYIPTIR.  Hizmet Hareketine nasıl gizli hareket diyorlar anlamıyorum, gece gündüz kitap ve fikirlerini neşrediyorlar! Diyanet İşlerine: EFENDİMİZ S.A.V BUYURUYOR Kişinin her duyduğunu söylemesi ona günah olarak yeter! Kendi kusurlarını başkalarında görüyorlar!
Nijeryalı Alim Abubakar Aliyu: Firak-ı dalle iftirasını atanlara meydan okuyorum, delillerinizi getirin!

450-500 Milyon Arap Dünyasını Türkiye'ye düşman edecekler.!! İnsanları kırdıracaklar, nefret tohumları ekecekler. Rabbim Türkiye'yi korusun!
IŞİD, Kerkük, Musul, Başika'ya girdi Türkmen ve Arapları temizledi, yalandan savaşla Peşmerge'ye teslim etti. Erdoğan ve TSK Yıllarca izledi
Fethullah Gülen Hocaefendi'nin babasının adı, Ramiz onun babası Şamil Ağa, onun babası Molla Ahmet, onun babası Halil .. Firavun Hz Musa'ya inanan sihirbazlara "El ve ayaklarınızı kesecek hepinizi asacağım," Çağımızın Firavun'u ise: Sizi de cezaevine tıkarız diyor. Yalancının sözü doğru, Doğruluğa kilitlenmişin sözü de yalan sayılacak, haine güvenilecek, emin olan kimse ise ihanetle suçlanacak . Asyanın Yükselişi ve Düşüşü adlı kitabnda Fernand Grenard: Batı varlığını İran'a borçludur. İran olmasa Batı yok olurdu.
Abdullah travmasi olan bir kardes duruyor! Spiritual transformation donemlerinde yasanan seyler vecd hali, ancak mecnun leylasini soylesin! Fillerin tepişmesinde olan zavallı köstebekgillere olacak. En ufak bir sarsıntıda kazdıkları tünelin altında kalcaklar... Derinler ve kuklaları Türkiye'yi hızla derin bir uçuruma sürüklüyor. Tiran'a biat etmeyen sivil bürokratların tasfiyesi büyük ölçüde tamam..

Vuran Vurana…

Ekonomik darbe deyip Döviz boz diye ağlayacağınıza ilk önce toplamanız gereken vergileri toplayın hele! Freni patlamış kamyon içinde uçuruma gidiyoruz. Kamyon şoförleri yolu değiştirmek yerine, uçuruma gidiyoruz diyenleri susturmakla meşguller. Dünya'nın en iyi havayolu şirketiyiz diyen THY'nin batmamak için direniyor. Turizmde kriz büyüyor... Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali de kapatıldı. Rizeli insaat mafyasi, yani Erdogan'in haraclarini biriktiren yedi kasa soyguna devam ediyor! Askeri Vesayetciler buradan harac aliyorlar! Kuleli Askeri Lisesinin arsasıda imara açıldı. 

Halep yanıyor. Rus vuruyor. Esed vuruyor. Analar ağlıyor. Çocuklar ölüyor. Zalimler seyrediyor. BOP gereği Süfyan Erdoğan bu insanlık dramının müsebbiplerden biri.  Michael Rubin, yurtdışındaki muhaliflere yönelik suikast teşebbüslerini yazdı... Almanya'da yakalandılar, Amerika'da istihbarat yapıyorlar! Gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan polis H.H. Can da güya intihar etti. Yalan tabi ki. Cadı avına bir kurban daha! Türkiye’nin Uğur’u yitirildi! AKP Türkiyesi’nde en katmerli suç hayırseverlik! 77 yaşında ÜNAL TAKMAKLI şehit oldu. Uğur dondurmanın efsanevi kurucusu ve hayırseverlikte zirvede idi. Süfyan’a biat etmedi ve mertliği gösterdi. Erdogan'in kac kulun hakkina tecavuz ettigini hesaplayabildiniz mi? Kamu hakkini helal ettiremez! Herkesten ozur dilemeye hic niyeti var mi? Halep ölüyor diye mağdur edebiyatanı da kimseye bırakmıyor domuzlar! demeyin el birliği ile Halep'i öldürüyoruz deyin..BOP eş başkanları olarak bu amaç doğrultusunda yerle bir ettiniz Halep'i! Suriyeli analar, babalar, dedeler, nineler  Suriye'de akan kanın ardında Erdoğan olduğunu söylüyor.. Arap Birliği’de IŞİD’ Erdoğan’ınn destekleyip büyüttüğünü açıkladı ve Süfyan diplomatlarının yüzsüz arsızca, ‘var mı deliliniz, hadi ispat edin’ terbiyesizlikleri de sona erdi. İngiliz Guardian: Erdoğan'ın siyasal yapıda temizlik olarak gördüğü şey, modern Türkiye'nin tarihindeki en büyük tasfiye… Financial Times: Türk şirketlerin borcu 210 milyar dolar. Ya yeni borç bulacaklar, ya da batacaklar. AP, AB ile TR arasında 3 Ekim 2005’te başlatılan müzakerenin geçici olarak dondurulmasına ilişkin kararı 37 oya karşı, 479 oyla kabul etti. 

AB macerası bitti.

Acaba hep böylemiydi Türkler? Büyük düşünür Nurettin Topçu'nun 1965'te yazdığı mektuptan...

Süfyan müsriftir. Kirasının parti tarafından ödendiği yıllardan bugüne... 5.şua işaret ediyor gerçekler ortada. İmtihan gereği akıllara havale bu mesele… İman ve ümitle dimdik ayakta durmalı, küheylan gibi çatlayıncaya kadar koşmasını bilmeliyiz. Sızıntı-Mayıs 2001 başyazısında Hocaefendi böyle diyordu.
Gün geçmiyor ki bir öğrenci yurdunda zehirlenme, cinsel taciz ve ölüm olayları olmasın. Bu millet Cemaat'in eğitim kurumlarını çok arayacak! Adana Belediye Başkanından soru soran gazeteciye: "Çok hoyratsınız,kendinizi zeki zannediyorsunuz!" Soru şuydu;Gerekli denetimler yapıldı mı? Yangında kızının akıbetini bilmeyen baba: Yurdu yıktılar çocukları Süleymancıların yurduna yerleştirdiler..  Bir baba olarak görevini yaptın, okuttun. İhmali olanlar utansın boynunu büksün sen değil. 

Başın sağolsun..

Yalvaç'lı Topal Hafız namlı Ali Osman Karahan(86) tekrar tutuklandı,Gadabı ilahi dokunsun diye her günahı işliyorlar. Silivri Cezaevinde ki masum bir askeri öğrencinin Savcı'ya yazdığı mektup vidanı olanlara sesleniyor. Bu feryadı tüm kulaklara DUYURALIM…

Diktatorler neden Batili ulkede gorulmuyor? Sivil toplum ve ozgur medya var. Kamu soygunu yapamaz politikaci. Kul hakki gereği birey ozgurlugu esastır, tam İslami prensipler....

Oysa Diktatorler halki mankurtlastirir! Cin iskencesidir! Dusunme melekenizi kaybedersiniz! Baslar egiktir, onur ve serefinizi de kaybedersiniz! Diktatorler neden uzun sure devrilemeden halki ezmeye devam eder biliyor musunuz? Korku bacayi sarmistir! Aptal olmak akilli olmaktan karlıdır! Ne mi yapmalıyız? Sivil itaatsizlik diye Gandi formulu var! Diktator ve kolonicilere karsi mukemmel calisiyor! Zalime haddini bildirmezseniz donunuzda gidecek. Sufyan'a uşaklık yapan tarikatler, cemaatler, bu süreç sonrası boyunlarınız eğik olacak, kıskandınız, lider kimmiş tanıdınız.

Erdogan'in dini jargondan baska sattigi bir sey yok! Karundan zengini savunmak cebi bos, zugurtlere mi dustu? Sivil isyana mecalleri kalmadi. 5. Darbe aşamasında akkoyun karakoyun belli olur. 4. Aşamada da uyanmaz bu domuzlar...Darbenin 4. Asamasindan kastim budur! 1 milyon insani daha magdur etmeyi planliyor Askeri Vesayet. Mutlak totalirizm bir Hitler Nazi taktigidir. Bu süreci açık seçik yazdığım halde neden anlamıyorlar merak etmiyor değilim.
Bu global bir oyundur. 

Turkiye ve Guney Afrika'ya eszamanli komsu ulkelerden 3 milyon multeci sokturuldu! Demokratik reform 2011'den askiya aldirildi! Niyet kotu! Global sermaye, Turkiye ve Guney Afrika'ya eszamanli bir gelistirme modeli uyguladi! Yiyecekleri inegi semizlestirdiler! Erdogan bir öküz oldu! Sığır çobanı diyende var. Guney Afrika'da 2010'a kadar devam eden ekonomik, siyasi ve sosyal devrimde danisman Kanadali Musluman profesordu! Hocamdi! Neden kovulmustu? Global oyuna bir noktada direndi. Kanadali gazeteci Sosyolog Naomi Klein'in No Logo ve Shock Doctrin kitaplarini okuyan neoliberal ekonomik isgal altinda oldugumuzu anliyor! Turkiye'nin neoliberal kapitalizmin isgali altinda olduguna dair Ingilizce makaleyi 2010'da yazdim! Arjantin boyle batirildi! Naomi Klein bir Yahudi ama NeoMarkisttir, eşide sıkı gazetecidir ve aydındır; okuyun. Yahudilerin hepsi kötü demek, ayrımcılık, ırkçılıktır.

Bırakalım Türkün Türkten başka dostu yoktur yalanını. Bir defa başınızdaki Gürcü ve Yezid, Çerkez zalimler ise Saldıray ekibi. Perinçek ekibi Ermeni. Ortada gerçek Türkte yok. Turk borsasi Erdogan'in en fazla firildak cevirdigi mekan, faiz lobisi ve dis guc dedigi kesimlerle ortak! Kucuk baliklari buyuk balik yiyor. Devaluasyonda halk yuzde yuz birden fakirlesir ama Erdogan ve AKP zenginleri daha da Karunlasir, krizi bir firsat olarak lehine degerlendirir. Kacak ekonomi ve sicak para Erdogan'in yedi sirketinde cemlestigi icin ekonomi battiginda halk batacak, Erdogan'in haramzadeleri batmayacak! Savaş çıksa yine bu çakalları besleyecektir.

Turk ekonomisinin yuzde 70'i kacak oldugu icin batmiyordu! Erdogan, Yahudilere vatandasi borclandirirken yastik altini tuketti. Haraci cash! Turkiye'nin tapusu Erdogan'in uzerinde gorunmesine ragmen aslinda parayi veren 62 Yahudi zengin dudugu caliyor! Erdogan bir trafik polisidir. Erdogan ve AKP, neoliberal cok uluslu zengin Yahudi krallari ne diyorsa harfiyen yapti! Hamaset ve populizmle halk aptallar gibi kandirildi! AKP doneminde ozellestirme adi altinda satilan Cogu Ataturk'un kurdugu KITlerin tamami yabanci sermayeye gitti! Milli bir dava goremiyorum! Merkez Bankasi disinda hicbir banka yuzde yuz Turk sermayesinin degil! Sadece Bankasya sisteme uymadi! Yahudi sermayesi, Erdogan'i gazladi! Erdogan'a Batida okumus Ali Babacan ve Mehmet Simsek'in verdigi akil, devlet yerine vatandasi Yahudi sermayesiyle borclandirmakti! Basardilar. Davul zurna zil takıp oynayın bakalım. Erdogan ve AKP'ye oy verenler istikrara oy veriyorum diye kendini kandirdi! Aslinda banka borclariyla kurdugu konforlu yasami korumak istedi. Bu kadar çıkarcı bir toplum ve maddeci....

2008'de Saldiray Berk, 3. Ordu komutani iken Erdogan ulkeyi yabancilara satti dedi diye guya emekli edildi! OKK komutanlari emekli olmazlar! Erdogan ve AKP'den once devletin IMF'ye 25 milyar dolar borcu vardi; simdi her Turk vatandasi borclu. Erdogan cash harac toplar, borc sizin! Erdogan'a 700 milyar dolar borc verip banka ve KITleri satin alan Yahudi zenginleri her Turkun ayagina banka borcunuzla kole prangasi takti! Bu borcun 211 milyar doları şirketlerin. Borcumuzu ödememişiz aksine 3 katına çıkarmışız.. Bu tabloyu görüpte faturayı yine dış mihraklara bağlayacaklar var bu ülkede.. 
Hitler de otoyollar inşa etmişti, bir çok insana iş olanağı tanımıştı ama sonuç? Günümüze bakan tarafı ile almak lazım bu meseleyi.. Diktatörlerin ortak özelliklerinden biri, amaçlarına ulaşana kadar dava arkadaşlarına sadık kalırlar. Peki sonra? Satarlar… Tüm dava arkadaşlarını rakip gördükleriden yok eder yerine akrabalarını koyarlar. Abdullah Güllerin gidip Beratların gelmesi gibi.. Ortada bir suç yokken rakiplerinden birini tehdit ile itirafçı yapıp diğerlerinden kurtulurlar.  Hükümetlerini terörle beslerler.. ~Gaziantep, Ankara Garı, AHL patlamaları vs. gibi. "Ya istikrar ya kaos" diyerek korkuyu hep diri tutarlar.. ~Bu söz Erdoğan'ın en sevdiği sözdür~… Kendilerini zorla sevdirmeye çalışırlar, sevmeyenlerin hepsi ya terörist ya da Batılı, MOSSAD ajanı ilan edilir. ~Şu an her muhalifin ‘FETÖ’ yaftası yemesi örneği gibi. Hiç birinin entelektüel derinliği yoktur ve hatta çoğunun üniversite diploması bile yok.~ Diktatörleri etrafndaki hiç kimse onu eleştiremez, sadece duymak istediklerini söylereler (Bekir Bozdağ, Efkan Ala, Süleyman Soylu vs.)… "Hepsinin büyük sarayları olmak zorunda, gösteriş olmadan yaşayamazlar"… 11 kızımızı yangında kaybetmemişiz, 3 askerimiz şehit olmamış, Ekonomimiz alt üst olmamış gibi gülerek karşılarlar yıkımları… Artık sözün bittiği nokta şudur: Yanarak vefat eden yavrularımızı 1 ambulansla taşırlar, insan hayatının değeri hiç yoktur gözlerinde…. Tevhid’e karşılar… Bu nedenle bu dua önemli.

TEVHÎDNÂME DUANIN ASLI: 

http://wpc.162e.edgecastcdn.net/00162E/ec_download/herkul_nagme/PDF_WORD/2016_12_02_Tevhidname.pdf … 

MEALLİ (PDF): 

http://wpc.162e.edgecastcdn.net/00162E/ec_download/herkul_nagme/PDF_WORD/2016_12_02_Tevhidname_ve_tercumesi.pdf … 

MEALLİ (word): 

http://wpc.162e.edgecastcdn.net/00162E/ec_download/herkul_nagme/PDF_WORD/2016_12_02_Tevhidname_ve_tercumesi.docx …


Kendi kendini yalanlamakta rakip tanımayan bir münafık olan Erdoğan’ın hile yapması ile övünen koyun bir kitlesi bulunuyor…  BBC tüm dünyaya yapılan işkenceleri anlattı. Artık Türkler misafirperver değil işkenceci. Bu utanç bize yeter. ANKARA Cepa alışveriş merkezinin arkasında TEM şb (Eski milli piyango binası)ciddi işkenceler yapılıyor. BM komiserleri de oradaydı oysa… Kendi tiyatrosu olan Darbe sonrası el konan şirketler gizlice yandaşlara satılıyor. Servet haramilere geçiyor. Suriye parası son 3 ayda TL karşısında %20 değer kazanmış. Demek ki ülkenin durumu Suriye'den bile kötü!

Everest'e varmak isteyenlerin yollari bazen cakisir bazen kesisir; bazen duz bazen dolambacli yol izlerler! Oysa gercek zirvede doğru bir tanedir! Allah birdir ve başka tapılacak bir ilah yoktur. Buda'yi ogrencilerime anlatirken kara tahtaya Everest dagi cizdim! Asagida Menzile varmak isteyenler zor veya kolay yol izlese de Ask birdir. Hayat korunmalı ve iman kalbe oturmalıdır. Everest'e cikmakta zordur, inmekte! Tipi var bora var tufan var heyelan var firtina var! Oysa Buda demis her patika ve yol Evereste cikiyor! Her yol Allah’a çıkıyor. Allah’a varmak kolay mı? Hem kolay hem zor. Allah, aradaki engelleri, putları kaldırmamızı talep ediyor. Sınavları var. Bu akabeleri aşmak için çelik gibi iradeniz olmalı. Zulüm görmeden bu irade oluşamazdı.

Abdullah Aymaz abinin Everest gibi dimdik durmak makalesini okuyunca Said Nursi'de egemen Cebbar isminin tecellisi oldugunu anladim, iyiymis Everest olmak. Askeri okulda Perincekciler lakabimi hakaret olsun diye Everest koymustu! GATA komutani Omer Sarlak ta bana Everest dedi, sivri kafa uzmani! Everest ismini 4 sene askeri okulda hakaret saymistim, sonra kaniksadim! Everestim var mi zirveye cikmak isteyenleri zorlu bir hayat bekliyor. Çilesiz, emeksiz yemek, ekmek olmaz. Kabe'ye gidemedim seytan taslamaya! Erdogan gibi bir seytan cikti meydana, biriktirdigim taslari Allah ne verdiyse doyasiya atiyorum Yezide! Sufyan Erdogan'in nefret heykelini diktiler tasliyalim diye! Ismet Ozel'in siir kitabin adi taslari yemek yasak! Seytan niyetine tasliyorum! Fasist Erdogan Teror Orgutu'nu anlamak isteyen Hasan Sabbah, Yezid, Hitler, Stalin, Saddam, Kaddafi, Humeyni'nin hayat hikayelerini okusun! Hizmet'in nasil bir sosyal hareket oldugunu anlamak isteyen Peygamberimiz(sav) ve sahabelerin hayatlarini okumalari yeterli! Terorcu bellidir ve tüm cihan ayrımı yapacak kadar zekidir! Fasist Erdogan Teror Orgutu, tum cihanda tekfirci terorun babasi olarak nam saldi! Askeri Vesayet'in AKP'ye sizan "Fetocu" avi ne demekse yakında 4. Darbe aşamasını tadacaksınız... 

ASKERÎ ZEKAYI VE GAYRİ NİZAMİ HARBİ BİLMEYEN BAZI ABİLER OLAYIN VEHAMETİNİ HİÇ ANLAYAMADILAR!! Iki zalim oynaşırken....olan güzelim Türkiyemize olacak...
Rabbim bu iki deli hain alçaklara fırsat vermesin İnşallah.

Erdogan, Buyuk Sufyan oldugu icin siyasi yolla yenilmesi mumkun degil! Saldiray zaten 5. Asamada siyasi yol degil cok sert metotlar ongormus... Ekonomik kriz yanında garnitür kalır. Tarihi okuyun ve anlayın vatana ihanetin cezası nedir? Erdogan ile Saldiray'in asla uzlasamayacagi darbenin 5. Asamasi! Baskanlik referandumu sonrasi silahlar cekilir; Kim daha guclu ortaya cikar veya kim daha zalim? Erdogan, Saldiray'in 5 asamali darbe planini kendi cikarlarina yontarak kullaniyor. 4. Asamada AKP icindeki fetoculer tasfiyesini destekler! Feto onların Hitlerin Yahudi yerine kullandığı ayrımcılık torbası. Bu metotla soykırım yapılmıştı. Tanım için kullandım feto tabirini. Takip etmesi gerekenler beni takip ediyor ve gercekleri ogreniyor! Hz. İbrahim oglu Ismail'e ne demisti? Allah sesimizi duyurur, tasalanma! 

Gam yok...

Kibir abidesi Erdogan ve selfishness heykeli AKPliler icin de yazmiyorum! Erisime kapattiklari iyi oldu; domuzlarin kufurlerinden kurtuldum! Bu arada 2 yildir sakirdler icin yazmiyorum; ikna etmeme ihtiyaci yok! Psikolojik savas yapan OKK kurmay heyetini kanser yapmaya calisiyorum. Saldiray da Erdogan kadar Yezid bir kisilik! Sisi gibi ac insanlara bedava bugday mi dagitacak? Erdogan'dan sizi kurtardim demek yeter mi?! Erdogan'in felc ettigi Emniyet ve Ordumuzun Sufyan Erdogan icin Suriye savasina destek vermesi beklenemez! Batacaklari kesin bir intihardir! Erdogan, oyle travmalara yol acti ki, Emniyet'teki magdurlarin Ergenekon'un 5. Dugmeye bastiginda Hitleri ve Nazi AKP'yi savunmasi imkansiz! Ergenekon, OKK gibi duzenli silahli guce hakim! Erdogan'in sivil capulculari var! SADAT'in 200 askeri direnemez! Emniyet Agar Elaziglisinda! 30 bin Elazağlı polisi Mehmet Ağar sokmadı mı teşkilata? Kimin için? Erdogan sadece Suriye savasi cikartarak Ergenekon'u durduracagina inaniyor! Ic savasa da hazir! Zira mesele Suriye degil, domuz gibi yemek! Erdogan ve AKP, TSK'ya asla hakim olamayacagini bildigi icin sivil tekfirci cihadci capulculardan rejimini Koruma mafyasi kurdu! Aptal cok! Saldiray, 15 temmuz sonrasi TSK'da tum stratejik noktalari daha once hazirlanmis listelerdeki isimlerle degistirdi! Ataturkculeri de kesti! Kim vatana ihanete,  zulme karşı ise 15 temmuz bahanesi ile şutlandı veya kızağa çekildi. Darbeyi hyapanları görmeyesiniz d,ye Cemaat şalı atıldı, bahane edildi, günah keçisi yapıldı ki perdeleme çalışıyor. Erdoğan soytarısı yetiyor.

Erdogan, Saldiray 5. Dugmeye basmadan TSK'yi Suriye'ye sokup ipleri tam eline almak istiyor! Ancak Ergenekon, onu Suriye'de bogma pesinde! Orta Doğu batağı böyle bir şey... IŞİD, kasım ayında bin 950 Irak askerini öldürdü. Esad hefedimiz diye koyunlaru uyutan, Fırat kalkanı diye fetih vakti diye ölümlerle batan Erdoğan, Putin ve Ruhani'den uyarı gelince hemen çark etti ve hedefimiz teröristler dedi. O teröristlerin babası olduğunu cihan biliyor. Yahu bize acımıyorsan Hilal Kaplan'a acı kadın hergün önceki gün attığı twitleri silmekten helak olacak...Ülke Dipsiz bir krize sürükleniyor. Bu sadece ekonomik değil derin bir sosyal kriz olacak; çıkış, radikal dönüşüm gerektirecektir. Hiç 2001 krizi gibi değil. Saldiray, baskanlik AKPlilerin oyuyla referandumla gecmeden darbenin 5. Asamasi icin dugmeye basmaz! Erdogan bunu biliyor! Tiyatro suruyor! Halk Erdoğan için başkanlıüa onay verdi diye çok ağlayacaklar... Yasaları zalime uygun geçirdiler. Ama bizim zalim kalmayacak. Erdogan, Askeri Vesayet'in Hizmet'ten sonra AKP'yi de bitirecegini en basindan beri biliyor! Anlasma yapti, ancak Saldiray baskan yapilacak! Bunu bakalım nasıl halledecek? Veya edemez. Erdogan'in eline Askeri Vesayet'in 5 asamali darbe olani 2009'da gecti! Darbenin basina beni gecirin dedi ve gecti! Halki aptal yerine koydu. Darbe lideri Erdoğan, cemaat filan değil... 15 temmuz darbesi aslinda 15 Kasim 2015'de yapilacakti, Ben yazinca 15 Nisan'a ertelendi; Fuatavni bunu yazinca bu yaza denildi ve yaptilar! Yaza yaza yorulduk. Devlet ellerinde. Ne bekliyor okuyucular, adres, saat ve neyi de yazmalıymışız? Domuzlar...  Askeri Vesayet'in Saldiray plani elime geceli cok oldu; tikir tikir plan isliyor! 15 temmuz, darbenin 3. Asamasi idi; su an darbe 4.Asamada! Bunları 3 yıldır net yazıyorum, bana saat soruyorlar.  Askeri Vesayet'in Saldiray Berk'e 10 senede hazirlattigi 5 asamali darbe plani icinde yasayanlar darbeyi yendik diye avunan salak surusudur! Askeri Vesayet'in kurmay zekasini hafife alan bazi Hizmet entellektueli abarttigimi dusunuyordu! Ne deliligim kaldi ne proje iftirasi! Yeter artık. Sizden daha fazla bilgi sahibi olmam gazetecilik ve sosyallik ürünü. Allah’ın yardımı. Hızır’ın yardımı.

Erdogan ve AKP'yi kurup kurdurup oyuncak gibi kullanan Askeri Vesayet, Hitler ve Nazi programi ile AKP'yi tuzaga cekti! Guc delisi yoludur! Ataturk'un Nazi Partisi ve Hitleri ret etmesi, bu programi uygulayan Erdogan ve AKP kadar fasist olmadigini gosterir! Ulus millet calismadi! Ataturk, Osmanli izlerini tamamen silmek icin Sebatayci Selanik Yahudiler aklina uydu! CHP siyasi kulturu despotca Islam'i ezdi; sonuc: AKP! Ataturk'un Kurtler ve diger etnik milletlerin kimliklerini Turkishness kimligi ile silme girisimi Fransizlarin Bruten ve Korsika zulmu gibi! Fransızlar bir millet ve yeni bir dil yaratmak için milyonlarca insanı yok etti ve baskı kurdu. Ataturk'un insan, egitim ve tecrube kalitesi ile Erdogan arasinda bir ucurum var! Erdogan hangi savasi kazandi? Millete zulmetme ve gasp mi? Ataturk'un CHP icin Hitler ve Nazi Partisi tuzugu oneren Ismet Inonu ve Recep Peker'i sopa ile kovaladigini yazdim mi? AKP'ye nasip oldu bu! Askeri okulda Ataturkculuk notum yuz uzerinden 100 idi ve ornek Ataturkcu gosterilirdim!Tabi hocalar gizlenen Ataturk'u de bildigimi bilmedi Ataturk'un gercek ozel hayati, yasakli Dr. Riza Nur hatirati ve Komunistlerin yasakli Sacak dergisinde var!Falih Rifki ve Yakup Kadri yetmez.  Çankaya rakı kadrosu yoldaşların hatıratı yetmez. Gerizekalı olmayın.

Ataturk'un masonluk ilgisi yuzbasi iken girip 2. Seviye kalmakla kaldi! Bedava Raki icilecek mekan gorurdu! Kendisini kolunu kaptirana kizdi. Ataturk, kutuphanesinde 6 bin Fransizca eser bulunan Francomind bir liderdi! Alman ve Ingiliz kafalarini, masonlari zararli gormeye basladi! Ataturk'un mason localarini kapattirma girisimi ve basarisi, Mason Bektasiler kitabimda detayli var! Erdogan gibi basagrisi guc istememis ki! Mantık aynı. Ataturk, mason localarinin kapatilmasinda israr ettiginde Recep Peker dahil tum CHP eliti, cogu milletvekili ve burokratlari mason uyesi idi. 1935'de Ataturk, mason localarinin kapatilmasini talep eder. Gerekcesi ilginctir; CHP varken baska guc merkezine ihtiyac yok! Recep kafasi budur! Temizle gitsin. Demokrasi lüks gelmiş. Turk siyasi hayati tek partiye mahkum edildi! 1925-1952 arasindaki CHP'nin kibirli devletiz tavri AKP'ye hakim! Fasistlik tek care yollari! Bir de utanmadan AKP'nin alternatifi parti yok ki diye ovunuyorlar! Diktator izin vermiyor ki haksiz rekabet bitsin, kim ciksa bitiriyor! Zavalli Ali Babacan, onca hizmetine vefa gosterilmemis! Diktator Erdogan'dan kacmak icin Dunya bankasina is basvurusu yapmis! Parti kuramaz. Ali Babacan, Ankara’da oturan kızkardeşine yıllarca İstanbul’da bir hastanenin başhekimi olarak maaş aldırmadı mı? Hepiniz hırsızlığa, haksız kazanca alıştınız? Bana bir adam gösterin AKP’de, yazmayı bırakacağım.

AKP, PKKli diye suclayip attigi 10 bin Ögretmeni gorevine iade etti! Teror orgutu ve zor gorunce tukurduklarini yalayan namertleri goruyoruz. Suriye deki gelismeler, Batının guc kaybetmesi bolgenin Rus/İran denetimine birakilacagini gosteriyor. Trump ile bakalım ne yapacaklar? Erdogan'in cihani zulumle doldurmasi Sufyan vazifesi geregidir! Faydasi, cilelerle cok hizli bicimde sayisiz dava adamlari boyle yetisiyor! Kac kisi Erdogan magduru? Sosyolojik ve Psikolojik arastirma ve doktoralar yazilirsa ahirzaman Sufyaninin yol actigi travmalar net gorulur! Suriye insanlik drami bassuclusu Erdogan ve AKP'den baska kimse degil! Kibirleri pacalarindan dokuluyor! Terorun altinda ezildiler! Babasi oldugu orgutlere dusman olsa ulkedeki hapishanelerde bir tanesi kalirdi, hepsi serbest simdilerde cete kurdular ic savas emri bekler! Süfyan’ın fetva imamı Hayrettin Karaman, nihayet ISID ile ilgili makale yazmis! 

Bunu sen git Erdogan'a yuksek sesle 50 defa oku! Malum babalaridir. Siz kimi kandırıyorsunuz? Yemezler. 

http://www.questionsonislam.com/article/what-daesh-and-what-it-not …

Faiz lobisi ne oldu bilen var mi? Yahu tum devlet Erdogan'in babasinin mali! Babasindan onca dayagi bosa yememis! Rahmetli ağzına acı biber surseydi! Darbe tiyatrosu ile masum askerleri linç ettirdiniz. 15 Temmuz gecesi, Boğaziçi Köprüsü üzerinde teslim olan askeri koruyamayan veya korumayan polis de katliama ortaktır. Darbe gecesi, Boğaziçi Köprüsü üzerinde Polisler gaz ve Toma kullanıp IŞİD Kafalıları dağıtsa askerler linç edilmezdi... Erdogan, 15 temmuz gecesi polislere halka mudahale etmeyin emri verdi! POH ozel hareket dahi sahte ISID adresleri ile mesgul edildi! Planli bir darbe yapıldı! Saldıray ile Erdoğan bu aşamada ortak hareket etti. Boğazda isyancı çapulcu Grubun üzerine fazla değil iki tana gaz fişeği sallasa ayakta kimse kalmazdı.Gezi de yapmışlardı ama bunlar Erdoğan’ın adamları, katliama izin verdiler.  Erdogan tekfirci teroristleri ile ic savas icin hazirlik yapiyor; Ergenekon ise OKK birimleriyle! Domuzlar savasinin kazanani olmaz elbette! Ortada kanun, Anayasa mi kalmis, delik desik oldu! Kanada insan haklarina uyuyor ve yetiyor. Mesele insan olmak meselesi. 

Yusuf Kaplan, Erdogan'a Hitler ve AKP'ye Nazi dememe cok bozulmus, kilicini kinina sok dedi! 45 DK telefonla kimin mecnun oldugunu anlattim! Kılıcım 15 yaşımdan beri havada zalimler. Erdogan uzerinde Hitler, AKP uzerinde Nazi programi uygulandigini 2014 Subatinda yazdim; Hilal Kaplan ve Ozlem Albayrak cok sert cevapladi! Biliyorlar ne halt yediklerini... Hitler'in kanimizi emen Yahudi egemenliginden kurtulmaliyiz diye baslattigi ic savas 6 milyon can aldi; 5 milyonu Yahudi degildi, muhalifti! Hitler, tipki Erdogan gibi tek bir ses olmaliyiz, aykiri ses haindir dedi! Tek adam kutsalligi yasasi gectiginde Hitler bir kasap oluverdi! Turkiye, son uc yildir Kuzey Kore'yi gecme yarisinda lider! Orada da insanlarin yurtdisina cikisi yasak! Yabanci gazeteciler de infaz edildi. 2 Amerikalı gazeteci öldürmüş. Yakında Erdoğan da infaz eder. Hitler zulmunden kacan Alman entelektueller ABD'ye akil getirdi ve superguc yapti! Erdogan'dan kacan Hizmet entelektueli akli disari tasidi! Vicdan da taşındı, Türkiye’de kalmadı.

Alman Albert Einstein'in Hitler zulmunden ABD'ye kacisi sanirim Hitler'in tahmin etmedigi sonunu hazirladi! Aydinlar diktatorle yasayamazlar. Hitler, tipki Erdogan gibi cok basit klise milli, dini jargonlarla Almanlarin zihinlerini esir aldi, sifirladi! Ayni sozu defalarca kazidi! Hitler'in konusmalari mind kontrol derslerinde okutuluyor, York'ta soykirimin patolojisi ve historical Sosyoloji derslerinde aldim bu dersi! Hitler'in neler yaptigini basta Almanya, Belcika ve Hollanda, cok iyi bildigi icin Erdogan'in Hitler oldugunu hemen teshis ettiler! Şasmayinız. Hitler, tum cihan Almanlara dusman, parlamentoyu muhaliflerin yaktigina guluyorlarmis; eger bir Alman buna gulerse kursuna dizerim diyor!!! Erdoan aynı kafada. Spying on others en ilginci Hitler rejiminin! Gammazliga musait olmayan Alman karakteri bozuluyor! Kanun yok, herkes birbirinin casusu olmus. AKPli ve Ergenekon domuzları Türk halkını ifsad ettiler. Hitler'in kendi sesinden artik Almanlarin 1000 yil devrime ihtiyaci yok konusmasini dinleyince hemen Erdogan cagristirdi! Hedef kac idi?!! Motivasyon ölüme kadar yapılır. Hitler, direnecek medya ve guc kalmayinca parlamento disi milli bir devrim yaptigini acikliyor! Demokrasi lazim degil diyor! Caresizlik iste budur. Erdogan'in diplomatlari Hitler'in SS subaylari gibi kapi kapi dolasip 15 temmuzda Saray'i Hizmet'in bombalattigini soyluyor! Isabet etmiyor! Yalancı ve iftiracılar. Hitler'in de 15 temmuz gibi 30 Ocak tiyatrosu vardi! Parlamentoyu muhaliflerin yaktigina yurtdisinda kimse inanmadi! Icerde gulenleri infaz etmişti! Tıpkı Erdoğan gibi.
Hitler, 14 yil sonra tum gucu ele gecirince ne yapmissa Erdogan onu da yapacak: milli ve dini hamaset kokan sadakat baglilik yemini geliyor! Hitler nasil Alman ordusunu ucurumdan asagi attiysa Erdogan'a soralim: TSK, Suriye’de kime kalkan? Diktator Erdogan, Hitler gibi devleti yikmadan, soyle! İki gözüm bu işin yok sağı solu,Tarık Toros demiş...  Hitler ne yaptiysa Erdogan aynen onu yapiyor! Tipatip! Küresel süreç, Türkiye’yi yıkıma götürüyor!  Tipki Hitler gibi isliyor surec...Bu ahmak diktator ile yikilacak ulke! ERDOĞAN NEDEN SAVAŞA MUHTAÇ anladınız mı? Bu domuzlara engel olmadık ama hiç olmazsa ahirette hesap vermeyiz.

Askeri Öğrenci ve Gladyo

"SABAH NAMAZININ iki rek`at SÜNNETİ, dünya ve dünyadaki HER ŞEYDEN DAHA HAYIRLIDIR." Hadis.

Suriye ordusunun Halep'teki tekfirci terörist cihatçıları temizlemesi, AKP iktidarı ve havuz medyasının sinirlerini bozdu; Erdoğan’ın terör örgütleriyle halifelik projesi çöküyor. Esad'ı kim tetikleyip sabah akşam dile doladı? Muhalifleri kim kışkırttı? Ortamı kim gerdi? Rusya'dan kim özür diledi? İran kimin 2.evi? Hepsi Erdoğan değil mi? Siyasal İslamcılar güce tapar. Kendinden üstün güç karşısında yaltaklanır, aşağı olandan yaltaklanma bekler olmazsa ezmeye çalışırlar. 
15 temmuz tiyatrosuyla Akcakallari kullanan Gladyocu Askeri Vesayet domuz ozel harpcileri, yine namaz kilanlari askeri okullardan attilar! Turkiye'nin en vatansever insanlari Askeri ogrencilerdir; oyle yetistirilirler! Onlara hain diyenin kendileri vatani satmistir; domuzlardir! Askeri öğrenciler 15 temmuzda bilerek olaylara dahil edildi. Sonra da kimi şehit oldu kimi hapiste. Gerisi de tasfiye edildi. Ermeni kökenli MİT ajanı Devlet Bahçeli saray yalakalığına devam ededursun. Askeri okullarda okuyan öğrenciler genellikle milliyetçi atatürkçü ve ülkücü öğrencilerdi. Tasfiye edilen öğrencilerin yerine akgençlik dolduruldu. Perinçek hepsini avlar karıyla kızla. Şimdi şehitlik edebiyatı yaptıklarına bakmayın. Dün de Apo iti için methiyeler düzüyorlardı.Yarın ülkücüler de terörist diye içeri atılabilirler.

Çözüm sürecini eleştirdiği için Gladyo’nun sevdiği hakaret fetö bahanesiyle meslekten atılan şehit abisi Yarbay Mehmet Alkan’ın da hakkını savunan olmamıştı. HDP ve PKKlılar Başkanlığı PKK lideri Öcalan istiyor diyordu. Apo’nun adamı mısın sen diye Erdoğan ve AKPlilere soran yok. Muhsin başkan olsa sorardı. Ki sormuştu da. Şehit etti Erdoğan ve Gladyo timleri. AKP sadece vitrin. Millet sanıyor ki ülkeyi dindarlar yönetiyor. Nerede devletin önemli bir mevkisi varsa Allahsız kitapsızlar oturuyor. Muhsin başkana öldürüldü demeyin söverim. Muhsin başkan birilerinin koltuk sevdası uğruna şehit edildi. Muhsin başkan şehit edilmeden önce en çok kime dokunduysa bilin ki suikast emrini o vermiştir. 2009 konuşmalarında Erdoğan’ın yolsuzlukları ve vatana ihanetlerini açık ve seçik biçimde tek tek sıralayan mert adam, yiğitoğlu yiğit idi.
Gokturk Gladyosu Askeri Vesayet yapilanmasi Ergenekon'dan daha guclu bugun! Erdogan ve AKP Islam'i ve Hizmet'i satmakla yirtamayacaklar! Vatandasin cani burnuna geldi! Zulumler bitsinde nasil biterse bitsin psikolojisinde! Gokturk Gladyosu ozel harbi, halkı istedigi kivama getirdi. 40 yildir herkesin bildigi malum Gladyo'nun adami dansoz Dogu Perincek Erdogan ile ortak Islam'la savasiyor; AKP'nin Islam davasi yok ki! Domuzlukta yarışıyorlar, zalimlere zulmedenlere değen dokunan yok. Gokturk Gladyosu domuzlari da Erdogan ve capulculari da devlet biziz diyerek tepemize put diktiler; sadece Allah'a kulluk eder ve sadece Allah’tan tardım diler musluman! Fatiha suresiyle amel etmeyenlerden zaten müslüman da olmaz.

Askeri Vesayet domuzlari tum zulumlerin gunahlarini Erdogan ve AKP'ye yukleyip Gokturk Gladyosunu kurtarici guc olarak satmak istiyorlar... Gercek insan mazlum hikayeleri dinden imandan daha onemlidir benim icin! Ortada calinmis hayatlar var ve bunlari savunmak insanliktir! 1987 gercek hayat hikayelerini yazmamin diger nedeni, haksiz yere magdur edilen 250 bin kisinin hayat hikayelerini anlatma geregidir! Bunlar anlatıldığında travmanın büyüklüğü ve Gladyo operasyonu daha net anlaşılacaktır.  Erdogan ve AKPli harami domuzlari, Askeri Vesayet'in temiz muslumanlara zulum planlarini bilerek, isteyerek onayladigi icin aldatilmadi! Hep aldatan ve satan münafık oldular. Müslümanlar olarak münafık ve fasıklara karşı uyanık olmalıydık ama bir, diri ve iri olamadık. Küçük ayrılıkları abartıp münafıklara meydanı verdik.
Ulkenin tum iplerinin eskiden beri Gladyocu ozel harp kurmaylarinin elinde oldugunu anlamaniz icin bu gercek hikayeleri bugun yaziyorum! Askeri Vesayet'in Siyasi Islamcilari ileride kullanmak icin atmadigini 1987'de anladim, aciktan namaz kilip seriat isteyenleri atmadilar. Erbakan imzasıyla güya atıp kaşarladılar, şimdi onları SADAT ile tepe tepe kullanıyorlar. GATA Saglik Astsubay okulunda 1987'de Gladyo subaylarinin yasattigi zulumleri Erdogan ve AKP putu ile tum ulkeye yaymayi basardi itler! Gercek hayat hikayelerine devam edeyim mi! 

Gercekte iskenceciler kimler ve bu zulumleri Kimler ve niye yapiyor yazimi sonsaniye.ca de okuyun; devamini talep ediyorlar, anlatayim... Gladyocu din dusmani ozel harpci domuzlari daha iyi taniyin ki sorunun sadece Erdogan ve AKP olmadigini iyi belleyin! Guc pesinde bunlar! 1987 iskencelerinde askeri okul ogrencilerinin dramlarini bu sefer isim vererek yazayim, cogu emekli oldu; zaten MIT'deki dosyalar da silindi! Zarar verecekleri kimse kalmadı, sadece hikayelerimiz var, bunları anlatmama kızacak kimse kalmadı sanırım. Gladyocu domuzlardan başka tabi ki.. Iskenceci dinsiz subaylar Ayfer Yilmaz, Atilla Kaya ve Tayfun bugunde iskence merkezlerinin basinda! Bu nedenle domuzlari iyi taniyalim! Olay, sadece Erdoğan’ın satkınlığı değildir.

Askeri okuldan namaz kiliyor diye ogrencileri atanlar iskencelerle yalan dolan hikayeleri kendileri yazmislar ve zorla imzalatmislardi! Ancak Gladyocu subaylar yazdiklari yalan hikayelerin mahkemeye gitmesinden korkuyordu! Bu nedenle velileri cagirip korkutarak attilar! Eğer siz alırsanız okul hayatında atıldı lekesi olmaz dediler. Bugün de aynı taktiği izliyorlar. Veliler saskindi. Ataturkcu laik oldugunu iddia eden subaylar velilere bassuclu olarak ismimi vermis, veliler nizamiyede beni hasliyordu! Atilla’nın işiydi, aklı sıra bana psikolojik işkence yapacaktı. 

GATAkulli’den okula dönmüştüm, 21 gün istihrahatım vardı, kral gibi Gazino’da oturuyordum. Deli numarasını sevmiştim. Elimde sigara, yaka bağır açık, şapka arkada efeydim. Sadece geçmiş olsun ziyaretlerini kabul ediyor, komutanları ve hocaları takmıyor, selam dahi vermiyordum, derslere girmiyordum, yemekhaneden yemek yemiyordum; protesto durumu.. Okul komutanı Albay odasına çağırıp istihrahatımı iptal edip derslere girmemi talep etti. Girmiyorum ve ettirmiyorum dedim. Seni atmayacağız dedi, atacaksınız; Genelkurmay kararını bekliyorsunuz, ben de son günlerimde sizin keyfinize turp limon sıkarak geçireyim dedim. Deli değilsin sen akıllısın dedi, hayır deliyim ve buna siz beni zorladınız, çekeceksiniz beni dedim.

3. sınıfların Okul birincisi Engin'in dedesi Çorum'da Alevi dedesi idi. Babasi, sen bir Çorumlu Sunnisin, bizim dusmanimizsin, oglum nasil Sunni gibi namaz kilar, olamaz bu dedi! Çorumlu hemserime sen nasil bir Alevisin dedim. Namaz kilmam, oruc tutmam, Komunistim dedi! Engin gozbebegimdi! Oglun dedesine cekmis, sana çekmemiş dedim. Kızdı epey. Ateist Alevi, oglu Engin'in namaz kilmaktan atilmasini sulaleye anlatamayacaklari icin atilmadan okuldan cekmeye razi oldugunu soyledi! Ateist Alevi'ye biz Karakeciliyiz ve Corum'in Yayan Dede sulalesiyiz; Alevi ve Sunni yoktur, musluman vardir; Babaniz basimin taci dedim. Sustu. Kızıl saçları ile Engin seçilmiş erendi.Uzun yılar ona ismen dua ettim, çok zor bir durumdaydı, iki arada bir derede kalmıştı. Alevi namaz kılan yeni bir olguydu. Ateist Komunist dava adami Alevi'nin Ataturkcu istismarci Atilla ile savasmaya niyeti yoktu! Tazminatsiz geri alma anlasmasini yapti! 
Muglali Ozgur'un babasi ise Ataturkcu laik bir Komunist idi! Agir kufurler etti bana! Benim oglum namaz kilamaz dedi, sen yaptin dedi! Ozgur'un babasi ben laik bir ogretmenim, oglum nasil namaz kilan bir yobaz olabilir diye dellendi! Oglun bir evliya dedim, seni kurtarir belki, böyle bir evlada sahip olduğun için şanslısın dedim. Az kalsın dövecekti beni. Bizi siyasi uç sanıyordu. Sağ sol çatışmaları içinde büyümüştü. Ozgur, okul ikincisi zeki bir cocuk! Okuldan alindiktan sonra Alanya'ya bir mektup yazdi ki evliya olduguna kuskum kalmadi, nasil mi? Ozgur, ablasini da mugla'ya doner donmez namaza baslatmisti! Babasi evde namaz kilmayi yasaklamis, gizli kiliyorlardi! Sakirdim benim! Yılmadı, alnının akıyla başarılı bir hayata koştu. Ozgur ve ablasina yobaz Ataturkcu laik ateist babasi cocuklar universiteye gidene kadar evde zulum yapti; kalan hayatlarina karisamadi! Ozgur ve ablasi, ateist babalarini ahir omrunde imana dondurmeyi basardi ve Ataturkcu laik namaz kilan bir emekli ogretmen olarak goctu!

Okul ucuncusu Burak, kisa boylu şeker bir cocuktu! Askeri kiyafetler bol gelmis, kollari parmaklari geciyordu; komik cocuk cok zekiydi! Onun sevimli siması bize neşe katardı. Burak, fakir koylu cocugu bir yetim, oksuzdu! Ninesi, namaz kiliyor diye atiyorlarmis, bizim Sari Inegi satip odeyecegim; almiyorum okuldan, bizim nesilden hain çıkmaz; askerden çocuk aldırdı dedirtmem, tüm ailemizin üyeleri şehittir cephelerde, Burak ta asker olacak dedi. Burak'in ninesinin mertligi karsisinda 15 dk hickiriklarla agladim. Dindar kadin teselli etti, oglum aglama, senin sucun degil ki dedi. Nine, Torunun Burak'i okuldan tazminat odemeden al, Atilla yazdigi yalan hikaye ile onu atamaz, mahkemeyede veremez ama rahat vermez de! Dedim ama na çare!

Fakir Dindar Anadolu kadini nine beni dinlemedi! Dinsiz Atilla ile savasmaya karar verdi! Burak'i atmak icin sinif subayi Tayfun yüzbaşı adeta çildirdi. Kendisini "Kibris fatihi", ayni zamanda "oruspu cocugu" olarak tanimlayan Tayfun yuzbasi Burak'in hergun yatagini bozup ceza yaziyordu! Bu ahmaklığa kimse karışamıyordu. Disiplin, basari ve ahlak abidesi Burak'in disiplin notu 2 ayda yatak bozuklugundan 30'a cikip Disiplin Kurulu karari ile okuldan atildi. Yatak bozukluğundan okuldan atılan belkide ilk talabeydi. Namaz kılmaktan diyemediler tabi.

Burak ne olmustu! Ya sari inek satildi mi? 25 yil sonra Temmuz 2013'de Izmit'te kendisinden ogrendim! Bulustuk, zor tanidim simasindan! Burak, sari inek satilamadi abi dedi! Neden dedim! Koyumuze Nurettin ve Necati diye iki abi geldi! Eslerinin altin ziynetini satmislar! Ninem kabul etmek istemedi ama Merkez Bankasında zaten tazminat parasını ödeyerek gelmişler, bize ödendi dekontunu getirmişlerdi. Burak, iyi ki atmislar, master yaptim ve cok iyi isim var abi dedi! Atilla Izmit'te gorevli, birliginde astegmenlik yaptim tanimadi dedi.
Burak'in tazminatini odeyen Necati abi Alanya'ya bana da gelmisti! Asker emeklisi babam, sizin paranizi almam, Faruk tazminatini kendi çalışarak öder dedi. Kendi tazminatimi sokakta plajda seyyar saticilik yaptirarak babam bana odetti ki Hizmet'e kizayim ve nefret edeyim! Oglunu daha taniyamamistı! Kaçma planları yapıyordum Alanya’dan... Ağustos 1990’da hicreti başardım. Ülke içinde hicretti, hicret içinde hicret, gurbet içinde gurbetti. 27 yıldır da bitmedi çilemiz hiç.

Okul dorduncusu Turker, gures sampiyonu oldugu icin Atilla kulak zari patlayana kadar dovmustu! Bacağı kırık, omzu çıkık idi. Tek kelime konuşmadığı için acımasızca iki yüzbaşı sağlı sollu düşman döver gibi dövmüşlerdi. 16 yaşındaki yiğit, ser verip sır vermeyen cesur yürekti. GATA'dan darp raporunu aldigimi ogrendiler! Atilla, odasina cagirip alnima silah dayadi, raporu ver yoksa seni infaz ederim burada ve ailene egitim zayiati olarak bildiririm dedi! ATILLA'ya anlasma yapalim, Turker'i rahat birak, atmayin bende raporu asli bende kalmakla kopyasini vereyim dedim. Kariyeri onemliydi! Pis pis sırıttı, anlaşma yapacak konumda değilsin, istersem seni eşekten su gelinceye kadar döverek komalık ederim dedi. Meydan senin, buyur elindeyim ve halen esas duruştayım dedim. Git başımdan, işlerime karışma, bela mısın dedi. Topuk selamıyla çıkıyordum ki, dur diye durdurdu. Elbette Atilla, 2 metrelik ödlek herif, anlasmayi kabul etti ve Turker kurtuldu! Bu domuz iskenceci devlet putculari iste boyle serefsiz ve onursuzdur. Atilla’nın homoseksüel olduğunu bir gün sonra öğrenince iğrenecektim. Perinçekci ajanlarından biri homoydu. Derslerinde başarısız ve disiplinsizdi, atılması gerekiyordu. Onu hem muhbir olarak hemde sapık cinsel arzuları için kullanmıştı Atilla. Köşeye sıkıştırıp haşladım bu Perinçekci ajanı. Atilla, sevgilisini bırakamadı ve korudu, atmadı tabi ki.
Huseyin'in hikayesi en acikli olani ve mertligin zirvesi! 3. Siniflarin okul ikincisi, disiplin, ahlak ve basari abidesi; fakir aileden! Huseyin, 3 yildir gizli namaz kiliyor; Perincek kopekleri basarisiz Komunist devreleri sakird diye kuskulanip ihbar etmis; delilleri yok ellerinde. Gözle imayla namaz kılıyoruz zaten, tuvaletin içinde abdest alıyoruz. Bu artık sır değil, hepsi biliyor. Perinçekci muhbir öğrenciler tuvalete girdiğimizde bile kapı başında bekliyor. Günde kaç defa tuvalete gittiğimizi rapor ettiklerinden, bir abdestle bir kaç namaz kılmaya çalışıyoruz, oda gözle. Bazen etütde kitap okurken, bazen bahçede arkadaşlarla konuşma numarası ile yolda yürürken namaz kılıyoruz. Huseyin'in sinif subayi 1986 eylulu irtica operasyonu diye Gladyo tarafindan gorevli gelen ozel harpci istihbaratci, dinsiz arsiz Tayfun denen ağzı bozuk soytarı.

Huseyin aglayarak yanima geldi, abim Kadir'i de atiyorlarmis; bizim fakir aile, eger bende atilirsam iki tazminati tasiyamaz abi dedi! Huseyin, inanilmaz bir cozum onerisinde bulundu: Abi, kolumu kir, senin gibi GATAkulli yapayim, 2 ay hava degisimi alirsam ceza yazamaz! Huseyin, kolunu kirmam icin bir saat dil doktu,yalvardi! Iki ranza arasina kolunu koyup askeri botla kirmaya calisirken biri iceri girdi. Huseyin'in kol kirma sahnesini goren Perincekci domuz devrelerim arasinda Komunist gozuken cok gizli sakird, gures ve karate sampiyonu! Futbolcu basketbolcu, kabadayı ve benim gizli korumam. Ismini vermeyeyim onun; Durumu ogrenince benim gibi aglayarak kol kirilmaz dedi; komando ve ozel harpci olacak devrem, bana birak dedi! Devrem cok sogukkanli bicimde Huseyin'in kolunu iki vurusta gozumun onunde kirdi; zavalli gurultu cikmasin diye sesini dahi cikartamadi!

Devrem, sen ortadan toz ol, kaybol Faruk, zaten okuldaki her olayda makul supheli sensin, Ben Huseyni GATAkulli yaparim, hemen ciple acile gideriz ve 2 ay hava değişimi aldırırım dedi. Ertesi sabah salak Tayfun yuzbasi Huseyin'in yatagini dolabini bozup disiplin cezasi yazmis, elinde savunma kağıdını yazması için zafer kazanmış komutan edasıyla salıyarak geldi. Ama ictima yoklamasinda Huseyin yok tabi ki! Gerizekalıya tüm okul içinden gülüyor. Durumu herkes biliyor aslında, bu Gladyo köpeği subayları Perincekciler dışında kimse sevmiyor.
Tayfun hiddetlendi; Huseyin'in merdivenden dusup kolunun iki kemiginin birden kirilmasina inanmadi! Karsima dikilip, sen mi yaptin diye sorguladı. Cevap vermedim, gıcık oldu. Tayfun da namaz kilanlara yaptigi zulumlerle Gladyo'nun onu kurmay olacagi Harp okuluna yollayip, pasa kariyeri yaptirmasini uman kopek! Yalakalıkta bir numara. Tayfun, kolu alciya alinmis eve gitmek icin valizini toplayan Huseyin'i ictima alanina cagirtti! Sorgu suali herkesin onunde yapmisti! Tayfun, Huseyin'in merdiven hikayesini satin almadi! Bu numarayi okuldan atilmamak icin yaptigin belli! Cok mert bir davranis diye ovdu! Tayfun geri adim atarak hic beklemedigimiz bir teklifi tum okul onunde yapti: alcilarla derse gir, istiharati iptal ettim, atmiyorum söz seni dedi. Mertlik yapmıyor aslında kendi karizmasını kurtarma derdinde. Yine de zafer bizim oldu.
Tayfun yuzbasi tam terfi beklerken 2 yil sonra aciga alindi! Apandist olan ogrencinin istiharatini iptal edip, hastaneye yollamamaktan! Gerizekalı, hasta olan öğrencilerin doktor raporlarını takmaması ve 40 derece ateşte derse yollayıp erkeklik taslamakla meşhur, tam bir deliydi. Tayfun'un bu aptallığı bu sefer ölümle sonuçlandı. Apandisiti patlayan biri kısa sürede ölür, zira tüm iç organlara patlayan cerahat yayılır ve zehirler. Hemen temizlenmezse 24 saat bile yaşayamaz. Apandisit ağrısını numara yapıyor zannedip, katlettigi Askeri ogrencinin babasi astsubaymis; oglunu apandist ameliyatina yollamayan Tayfur'u meslekten attirmayi basardi! Bugun Hizmet erenlerine ve tum Erdogan muhaliflerine iskence yapan, gunahsiz dindarlari hapseden, isten, astan, esten eden ayni ekiplerdir! Kayserili Dindar Adem ve Musa'nin basina Tayfun kopegi az oyunlar acmadi! Basarili ogrencileri seçip özellikle onları atıyorlardı. Gelecekte bu zeki insanlar önlerini tıkayacaktı. Onların hikayesi özel, bir sonraki sefere. Bunları filim veya dizi yapacak biri çıksa alın size Hababam Sınıfı veya Eşekler Sınıfı.. Namaz Kılan başarılı öğrencileri atan Gladyocu subaylar geriye kalan öğrencilerde bir kalite tutturamazdı.
Kitabın linki burada... 

Ücretsizdir.

http://www.academia.edu/7199061/GATAkulli

Tanıtımdan

Büyük sır: Tahsin Şahinkaya 1 Numara mıydı? Eşekler Sınıfı’nı yazmam, belki de benim hayatımda yaptığım en büyük eşeklik! GATAkulli” numarasını ilk icat eden Ergenekon zanlılarından önce “Eşekler Sınıfı”dır. Bir askeri okulda gerçekten yaşamış olan bu sınıfın “Eşekbaşı”sı olarak Ferruh Kaplan, ‘eşekce’ sorular soruyor: Ordumuzda Suriye’daki mezhepçi Baas rejimi benzeri Bektaşi-Sol-Mason bir cunta mı var? 1986’da başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki irtica operasyonu bir CIA-Mossad ürünü müydü? Bugüne kadar askeriye ile ilişkisi kesilen on bine yakın dindar subay ve astsubaya, asker öğrencilere kimler komplo kurdu? İşkence altında alınan ifadelerin altını dolduran istihbarat elemanlarını Mossad mı eğitti? Askeri okulla ilişkisi kesilen dindar askeri öğrencilerin dramı, ilk defa gerçek bir yaşam öyküsü ile yazılıyor ve bu öğrencilerin dramı, hatırası bir roman olmayı hak ediyor. Bu eser, çok sevdikleri askeri okullarından haksız yere atılan üç binden fazla vatan evladının aziz hatırasına hasredilmiştir.

Askeri Vesayet 

TSK sapkayi onune koysun ve dusunsun! Coktan sapkaniz dustu ve keliniz ortaya cikti! Erdoganla AKP ile zulum, cehenneme cikiyor! "Cemaatlerin kökünü kazıyacağız"diyen Perinçek-AKP ortaklığı, kendilerine biat etmeyen dini grupların sonunu getirmeye çalışıyor. SIRA KİMDE? Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Süleyman Efendi talabeleri faaliyetlerine devam etmesin, AKP varken başka tarikat ve İslami cemaata gerek yok diye bir yazı kaleme aldı. Kim yazdırıyor bu ahmaklıkları! Doğu Perinçek’in diliyle yazıyor. AKP kendi cemaatini oluşturdu, diğer cemaatlere gerek yok ne demek? Devlet İslam’ını hedef alan Trump’a yem olmak mı istiyorlar acaba? Bu kadar akılsızlık dolu bir fetret dönemi tarihimizde belki de hiç olmamıştı.

TSK, Fırat Kalkanı’nda TSK, IŞİD ile değil ABD ile savaşıyor diyen Şamil Tayyar freni patlamış kamyon gibi.. Saraydan talimat almış belli ki; esmiş, coşmuş, yağmış ama iç politikaya malzeme sadece bu popüliizm söylemleri. Kim takar sizi? Saray sözcüsü İbrahim Kalın ayrı bir alem! PYD ile YPG varsa biz yokuz diyor ve güya ABD’ye posta koyuyor. Suriye’de kimse sanki IŞİD ile savaşmak istemiyor. O zaman niye oradasınız? Tekfirci teröristleri asla yok etmek istemediğinizi Türkiye’de onları açıkca korumanız yeterince ispatlıyor. Bu akılsızlıkla nereye?

Erdoğan’ın verdiği nifak gazıyla AKPliler iyice gemi azıya aldı. Ayet : “Mü’minler ancak kardeştir!” dese de Akçapulcular kendilerine tabi olmayanları DÜŞMAN GÖRÜYORLAR ve kafirden beter ZULMEDİYORLAR. Rabbim öyle bir adalet sahibidir ki kimsenin yaptığı yanına kalmaz, bunu zamanla görecğiz. Hep bir ağızdan zalimler için yaşasın cehennem diyeceğiz. Allah için öldürdük ve tecavüz ettik diyenlerin Allaha nasıl cevap vereceklerini çok merak ediyorum. AKP YANDAŞLARI VAHŞİ KİN NEFRET KUSUYOR… DARBE TİYATROSU RTE’NİN GELECEĞİ İÇİN DÛZENLENDİ… ÖLEN ASKERLER FEDA EDİLDİ… 20 yaşında hiç bir şeyden haberi olmayan ve teslim olmuş kınalı kuzuların kafalarını ezdi AK-teröristler! Allah, hepsini Kahretsin… Bir BAŞKANLIK uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor!

ABD’den gelen haberler beklenen acı sonun işaretlerini verdi. Zarrab ve Erdogan ortaklığı, Amerikan şirketlerini 100 milyar dolar zarara ugratmiş! Sizin 15 temmuz tiyatronuz Trump’ın ve bu şirketlerin karnini doyurmaz; mutlaka ağır bir bedel isteyeceklerdir! Özel harb kurmaylari, Erdogan ve AKP projelerinin sonuna geldiler! Ortada net bir Trump gercegi var! Tekfirci terörist destekçileri yandilar; Zarrab ile Erdoğan’ın yol açtığı Amerikan zararini kesinlikle tahsil edecekler. Ama nasıl? Trump, Erdogan gibi devletin tum farkli guclerini tek elinde topladi! Aynen Putin gibi! Rusya ve ABD mi guclu, yoksa Erdogan mi? Denemeyiniz. Trump bir derin ABD projesi ve amacı, ABD’nin Ruslara kaptırdıklarını askeri yolla geri almak. Bunu tüm Amerikalılar söylüyorlar. Dün Florida’dan Kanada’da göç eden sıradan bir Amerikalı, bu nedenle kaçtım, Trump ABD’yi sonu gelmeyen kanlı savaşlara sürükleyecek, çocuklarımı güvenliği belirsiz bir ülkede büyütmek istemiyorum dedi. Trump korkusu herkesi sardı.

Erdoğan da korksa fena olmaz. Trump, ISID basta tum tekfirci teroristleri coluk cocuk infaz edecegim diye ultra Amerikan milliyetçiliğine oynayarak iktidara geldi! Popülizmde Erdoğan dan daha başarılı. Erdogan'in tekfirci terör orgutlerine ve babasina (Erdoğan) asla acimayacaktir. Erdoğan’ın yolladığı rüşvetler Trump’ın dişinin kovuğuna bile yetmez. Ortada Amerikan ulusal çıkarları ve ulusal güvenliği söz konusu. Erdoğan, ulusal güvenliklerini ve çıkarlarını tehdit ediyor.  Zarrab davasi tesaduf olamaz! Trump'in gorevi devralacagi 20 Ocak 2017'de dava sonuclanacak, Erdogan ve 50 AKPli haramiler bu davada suclu gozukuyor! Erdoğan, tıpkı Sudan devlet Başkanı Ömer Beşir gibi ülkeden duşarı çıkamayacak hale getirilecek ve ilk fırsatta tutuklanacak ve ömrünü Lahey hapishanesinde geçirecektir. Olması gereken de budur zaten. Erdogan ve AKP vebasindan Turkiye kurtulmadigi taktirde tekfirci Siyasal Islamcilari temizleyecegiz diyen Trump ve bakanlari ulkemize de çökecektir. Saka gibi! Trump'in atadigi 4 radikal eski general bakan, siyasal Islam kanser ve dusmanimiz dedi!  Resmen Ebelerine atlayacağız diyor Erdogan&AKPlilerin! Havuz medyası geç uyandı, korku bacayı sardı.

Ozel harp kurmaylari sen kimsinki bizim buyuk projelerimize tas koyuyorsun diyorlar! Nemrudun kulagindan giren sinek, sizin ise kanser olmanız için psikolojik harbinizi başınıza çalan bir deli hucreyim. İsterseniz doktorunuza gidin ve bir test yaptırın, kanser olduğunuza bahse girebilirim. Dini açıdan da durumları sakat. Tüm göstergeler aleyhlerine çalışıyor.

Tekfirci selefiler ve siyasal Islamcilarin cogu hadislere yalan diye inanmazlar! Firat hadisine de burun bukecekler! Oysa büyük Nifaki açıkca gosterdi hadis! Erdogan, tum 15 Temmuz fitne fucurunu Firat Kalkan projesi icin yaptigini AKP icinde savunarak, hadiste belirtilen Sufyan oldugunu kanitladi. Dışarıda ise cemaata höykürüyor, ağr cezalandırarak kendilerini tatmin ediyorlar. Mesele cemaat meselesi değil ki! Milyarı aşkın insanın ölümüne yol açacak 3. Dünya savaşına insanlıı sürüklüyorlar. Hırslarına, haset, kin, kıskançlık ve nefretlerine engel olamadılar. 10 kisiden 9 kisinin mefta olup, niye ve kim tarafindan katledildigini bilmeyecegi ahirzamandayiz! Firatcilar hala şen şakrak kılıç kalkan oynuyorlar; hadise tezat ve inatlar... Firat Kalkani denen proje hadiste belirtilen kital hadiselerinin gectigi yer! Peygamberimiz oradan uzak durun demedi mi ey Sufyan ve avanesi! Bir deli peşinden ülke uçurumdan aşağı düştü çoktan...
Erdogan'in ruhsal rahatsizliklari dogustan ve modern tıp henuz buna care bulamadi! Ilac tedavisi de ise yaramiyor! Kontrol altinda tutulmasi elzem! Sizofrenik bir Asberger sendrom disorder'inda olan Narsistik Erdogan'in pesinden gidenlerin akilli olup olmadiklarina tarih karar verecek! Hitler'in soykirim kamplarinda gorevli SS'ler ve devlet memurlari Persona disorder ile yirtmaya calistilar; tabi hepsi akil hastanesine geldi ve yıllarca yatıp çıktılar. Erdoğan ve pek çok AKPliyi aynı kader bekliyor. Bu kadar travmalara yol açan insanlardaki travmalar daha büyük olur. Ruhları, vicdanları, kalpleri kararmıştır. Devlet teraneli gecici moronluk diye bir bozukluk var mi? DSM-5'da bakmam lazim! Persona disorder var; o zamanlar baska insandim bozuklugu!

Firat'in suyu cekildi, altindaki altin yuzunden nifak cikti. Herkes bu servetin peşinde birbirlerini öldürmeye hazırlanıyor. Kimse hayat ve imandan bahsetmiyor. Dini jargonlar katillik için kullanılıyor, barış ve yapmak için değil. En cok Erdogan'in Ibrahim Kalin gibi superzeka birini moron seviyesine dusurmesine uzuluyorum! Kalin adam olsun diye 2 yilimi ona harcamistim. Turk diplomatlarin Erdogan gibi diplomasiz cahiller olduguna inanmaya basladim! Batililar, munasip yanlari ile guluyorlar bu gerizekalilara! Turk diplomatlari tam eglencelik! Baslarindaki makul supheli degil de gurbetci sivaci, boyaci, insaat iscisi fehle miymis 15 temmuz suclusu? AKP-CHP-MHP'den olusan TBMM heyetlerinin ne kadar gerizekali oldugunu dusunebiliyor musunuz? 15 temmuz failini gurbetci garibanlarda ariyorlar! Tepenizdeki Erdoğan suçlu!
Askeri Vesayet'in ozel harp kurmaylari Erdogan ve AKP'den Islam'a ve Muslumanlara daha fazla zarar veren birini bulsa onlari destekleyecekti! Ortada bir İslam davası da yok, bir halife de yok. Sadece şeytani Süfyan siyaseti var. AKP'nin isledigi suclar Refah ve Fazilet Partilerininkinden 1000 kat fazla! Askeri Vesayet, kapatmayinca demek ki bir parti kapatilamiyor! Goruyorum ki Fazilet Partisi'nin kapatilmasi iddiananesini yazan Vural Savas cok hakliymis, hatta az bile tanim yazmis, domuz yazsa iyiymis! Eski Yargitay Bassavcisi Vural Savas, Faruk Sen'in verdigi bir yemekte 1999’da Milli Gorus zihniyetini yarasa ve vampir olarak nitelemis, ona sert itiraz etmistim! Kusura bakmasın, cahilmişim o zamanlar. Müslümanlar zalim olamaz diye önyargılarım varmış. Yobazları iyi tanımamışım veya bastırmışım düşüncelerimi.

Erbakan paraya altina doymustu, Erdogan ise ac bir kurt idi! Herturlu kirlenmeye acik olan AKPlileri ozenle secmisler! Bir tane adam yokmus! Ozel harbe bol bol yalan soyleyen halkin inandigi munafik bir musluman lazimdi! erdogan bicilmis kaftandi! Erbakan, fazla egitimli kacmisti! Ozel harbin dini jargon populizminde Erdogan'i secmesinin nedeni cahil bir topcu hatip olmasindan! Oysa solcu dinsiz dedikleri Ecevit mesela bu 109 emirlerini imzalamamisti. Osmanlı vezir soyundan gelen asil bir kişilikti. Kamunun hiç bir şeyini çalmadı. İşe eski model kendi arabası ile gelirdi. Devlet adamığını onda gördüm. Allah, cennetine koysun, 2 yıl takip ettim ama bir defa beni incitmedi. Oysa ona karşı da çok sert haberler yazdım. Mesela 2000 Ağustos’unda yargısız infaz kanun hükmünde kararnamesini imzaladığında cephe savaşı açmıştım. Beni ne başbakanlıktan kovdu nede başbakanlık kartımı iptal ettirdi. Kibar, centilmek, nazik, beyefendi bir insandı. Gazetecilik yapmıştı bir kere. Ne yaptığımı anlıyordu.

Ozel harbin sineklerini temizlemekle bataklik kurumuyor! Insan merkezli birey ozgurlugune dayali hukukun ustun oldugu sosyal laik yapi gerekiyor. Bu devlet öldü, çöktü, ruhuna Fatiha okumaya bile değmez. Cumhuriyeti Kemalist ulusalcı Ergenekoncularla elbirliği içinde yıktılar. Ozel harp kurmay gayri nizami psikolojik savaslarinda isimlerin onemi yoktur! Saldiray olmaz Subutay olur; Erdogan biter baska bir Yezid mutlaka bulurlar. Bu çarka çomak sokmalıyız. Devran böyle dönüp gitmemeli, ülkemiz bir 40 yıl daha kaybetmemeli. Ozel harp, kendi milletini ic dusman diye fisleyip ayristirdigi surece bu kaoslar, ekonomik ve siyasi krizler bitmez! No one is enemy deyin! Kimse düşman değildir. Vatandaşlarımızı kamplara bölüp yönetemesin alçaklar!

Ozel harbin gayri nizami harbinden azat olmanin tek caresi demokrasi, insan haklari, sivil toplum ve ozgur medya idi! Erdoganla hepsi bitti! Ölmüş bir devlet ve millet var karşımızda. Zombiler gibi davranıyor. Hastalıklı virüsten sanki memnun gibi zombi gibi yaşıyorlar.. Ozel Harp kurmaylari, Turk toplumu aptaldir, kandiririz, sosyal patlama filan olmaz; olursa bizim istedigimiz gibi olur derlerdi! Hakliymislar! Bunca yıldır, 30 yıldır mücadele ediyorum bu yobazlarla. Neden aşırı hassas ve tepkili olduğumu belki anlamıyorsunuz. Birakiniz CHP-Cemaat, MHP-Cemaat ve HDP-Cemaat, PKK-Cemaat nifaklarini! Hepsi Ozel harbin Hitler Erdogan&Nazi AKP rejimi psikolojik harbidir. Bu taktikleri yutmuyor aydın olan insanlar...

Erdogan, ozel kurmay kurmaylari icin bir Bostan Korkulugu'dan ibaret! Islam ile savaslarini perdeliyor! Bol bol kufur etmeyi ihmal etmezler! Bizzat kendileri söyledi; hem Erdoğan’ı destekler hemde söveriz diye. Böyle çakal ve domuzlar! Ozel harp kurmaylari kendilerini cok zeki saniyorlar! Siyasi sinir uclari ile oynayarak kirli AKP rejimi ve Erdogan arkasindan is goruyorlar. Planları tıkır tıkır işliyor. 

AKP, CHP ve MHP'yi Yenikapi mutabakati icin nasil kandirdi saniyorsunuz? 
Askeri Vesayet'in ozel harp kurmaylari, 15 Temmuz'un failleridir!

850 bin tirajli Pakistan gazetesi yazari Hizmet ve Turk okullarina sahip cikti! Isar odulu verilmis erenleri savundu

 http://e.jang.com.pk/12-06-2016/lahore/pic.asp?picname=02_01.gif …

15 temmuz yuzyilin yalani olacak bir tiyatro! Zavalli halk askeri darbeyi bastirdik diye ovunuyor! Erdogan darbe lideri, Askeri Vesayet iti! Deniz Baykal, cok buyuk kirilmalar olacak diyerek 15 Temmuz tiyatrosunu oynatan Askeri Vesayet& Gokturk isbirligini desifre etmek istemisti! Özel harp uzmanları resmen tum ulke ile dalga geciyorlar; hipnotizma mi oldunuz, buyu sihir mi yaptilar yoksa ucharfli ordusu mu aklinizi basiretinizi aldi bilemiyorum. Gercekler yalanlari iftiralari ezer gecer! Allah sesimi duyurur insallah! Devlet suc islemis, devlet teranesine siginmak zalimleri kurtarmaz. Bu kumpas bitene kadar normal hayatıma dönmem mümkün değildir. Bazıları pes ederim sanıyor. 17 yaşımda diz çöktüremediler, 47 yaşımda, asla...

Süfyan Erdoğan nereden koşuyor? 

Tek adamlık rejimlerine özenenler yakından bakıp geleceği görsünler! Rus Lider Putin, Halep’i yıktı ve yıkık şehri, insanı kalmamış diyarı Esad’a kafes içinde, yani Rusya’ya aşırı bağımlı, köle halde teslim ediyor. Diktatör Esad mutlu ve minnatdar. Yarın aynı tablo ülkemizde yaşanabilir. Ruslara hem ülkemizi yıktırır hemde sizden minnet duymanızı beklerler, hemde Putin bu hediyeyi Erdoğan’a sunduğunda adi Havuzcu yazarlardan sadece alkış ve şakşak sesleri gelir. O kadar çok mağdur mesajı geliyor ki.. yazmakla yetişemiyorum. Yıktılar yuvaları, yaptılar viran. Çöktüler ülkeye, ettiler talan… Her gün bir iftira, Her dakika bin YALAN… Neymiş,bunların adı: MÜSLÜMAN! (Bazı) Laikler, Kemalistler, solcular her fırsatta dine/dindara saldırıp kin kusuyor; AKP ve din tüccarları da bu malzemeyi iyi kullanıyor! İnsan hayatlarını kurtarma tek derdimiz. Yurt Dışında olan mağdurlar 

İÇİN AYM BAŞVURUSU ÖRNEK DİLKÇESİ... 

http://www.mediafire.com/file/i830enwhzh315ak/YURTDI%C5%9EI_KHK.docx 

MGK toplantısında sanki ortada bir tabut var… Kendi insanlarını iç düşman sayan çakallar bunlar… Herkes tedigin, tabuta bakıyor… Bu tabuta sizde birgün gireceksiniz…  Bugün niçin  kim için belli değil… Süfyan Erdoğan, ABD'de doktora yapan askeri personeli 19 Ocak'a kadar geri çağırmış, hiçbiri dönmek istemiyormuş! Korku rejimi korkuyor mu? 1000 Avro ver, Erdoğan ile görüş kampanyasını Araplar diline doladı. Türkiye bu kadar mı düştü? Suya muhtaç hale mi geldi? Onlara su vermeyeceğiz demişti Süfyan!

Türkiye'de Ekonomiyi ayakta tutan en büyük etken, Dünyanın değişik yerlerine giderek ticaret ve iş konferansları düzenleyen"Tuskon" olmuştu. "Tuskon" Dünyanın değişik ülkelerinde tertip ettiği konferanslarla, Dünyanın önde gelen şirketlerini Türkiye'yle tanıştırmıştı. Özellikle son 5 yıldır Tuskon'a bağlı iş adamlarına yapılan kötü uygulamalar, ekonomi ve ticaret alanında Türkiye'ye ciddi zararlar vermiştir. O kadar yalan yazdılar ki, şimdi ne yazsalar inandıramıyorlar Arapları. GERÇEKLER BİR BİR ORTAYA ÇIKACAK.! Mısır Televizyon Kanalı, Erdoğan ve ailesinin para kaynağını ayrıntılarıyla veriyor. Bu asırda teknoloji elde, hangi yalan dolan gizlenebilir ki? Üstelik 350 milyar dolar hırsızlık yapan Erdoğan, AKP’yi Harami yaparken.

Zulümle abad olanın sonu berbad olur. Zurnanin zırt dediği yer burasi! Said Nursi, Kürt ve Ermeni travmalari, zulumleri cozulmeden Turkler Islam bayraktari tekrar olamaz demisti! Dogru bir tesbit! Hakiki Isevilik ve hakiki Islam'i temsil eden öz Hizmet erenleri onumuzdeki 23 yilda 100 kat tebligi buyutecek gozukuyor! Türkiye’yi iç ve dış savaşlarla yıkıma götüren bu MGK domuzları ve Erdoğan Süfyanı var. Bu zulümleri milletmize, devletimize reva gören MIT baronların çoğunluğu Çerkez kökenlidir; İslam ile muslumanlikla alakasiz kesimidir! Mesela Çetin Doğan, kendi Çerkez soyundan utanmış olacak, güç için damızlık Yahudi damat aldı, oysa dindar Çerkez olan abisi Bursa’da dini kitap satan iyi bir müslüman. TSK’da Çetin Doğan’ın nasıl bu hale geldii doktora konusu, daha doğrusu TSK’daki ideolojik kamplaşma göstergesidir.

 Hapishanedekilere işkence yapan Çerkez Hasan Atilla Uğur ayrı bir fenomen. 2. Abdülhamit’in eşi Çerkezdi, Ruslardan kaçan 3 milyon Çerkeze Osmanlı kapılarını açtı. İstihbaratın Çerkezlerin kontrolüne geçmesi süreci Mason Bektaşiler kitabımda bulunuyor. Hastalıklı bir travmadır.  Suriyeli mülteci 4 milyona ulaştı ve Erdoğan, 2. Abdülhamit’in Çerkezleri kullandığı gibi Suriyelilere vatandaşlık verip bunları kurduğu tekfirci terör örgütleri ve istihbaratta kullanmak istiyor. Tekerrür ediyor tarih ve elimizden hiç bir şey gelmiyor. Çerkezlerin yol açtığı yıkımlar çok zalimce oluyor.

Halep'teki çocukların dünyaya yazdıkları mektuplardan bir tanesi: Adım Visam 12 yaşındayım.Sağ elim yaralı olduğu için sol elimle yazıyorum.
Insan haklari kurumlarinda ve iltica mahkemelerinde milyonlarca Suriyeli hayatin yikim ve travma oykuleri var. 
Hepsi Erdogan'i sucluyorlar! Suriye'de yasanan insanlik drami en vicdansiz insani bile cileden cikartir ama AKPliler hala cihad yaptiklarina inaniyor! Konforlar gicir mi? 

Siyasi Islamci milli gorusculer Said Nursiye dusmandir; degil Risale kulliyatini tek sahifesini bile okumaz ve dinlemez! 

Hele Erdogan! Cahil bir topcu mu okumus tüm Risaleyi?! 

11 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR

***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder