29 Aralık 2017 Cuma

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi, BÖLÜM 5

SİLİNEN TÜRKİYE- Büyük Süfyan ve Sufi,  
BÖLÜM 5


Hallac olur derviş ama Süfyan’a boyun eğmez, Biat etmez!

Hallacı Mansur idam edilmesin diye Islam halifesine nice aracilar geldi, yalvardi! Bagdat'ta Cuneyit, Sibli bile susmustu, gul attilar, taştan daha ağırdı. Hallac her hucresine Allah dedirtmisti, bu nedenle hangi uzvunu kesseler Allah dedi! Herkes bunu duydu! Tasladiklari dervis icin utandilar mi? Hiç sanmam. Güç, makam, dünya zehirlemişti onları da! Hallaci Mansur, babayigitlik gostererek Islam halifesi ve yezidlerine bir sey anlatmak istedi: dervisler asirlar boyu yasar, seni unuturlar! Kimse hatırlamıyor o İslam halifesi bozuntusunu ama Hallacı Mansur dillerde, kalplerde, gönüllerde, ruhlarda yaşadı.
Hallaci Mansur, idamdan once 8 yil kaldigi hapiste tum mahkumlarin hidayetine vesile oldu! Zincirini acarak keramet gosterirdi ama kacmadi! Hallac'in yazdiklarini didik didik eden devlet molla hakimleri 200 bin insanin musluman olmasina vesile olmus bu derviste hac sucu buldular! Hallaci Mansur'u idam etmek icin devlet mollalarinin buldugu delil enel hak degildi! Daha sacmasi: Sucu: Bir kisiyi imana getirme, güneşin doğup battığı herşeyden hatta haç sevabından evladırm dedi.  Hadisti bu. Ancak idam gerekçesi olarak şeriatı güya uyguluyorlardı.
Hallaci Mansuru Islam halifesi hapse atmis, daha sonra idam icin suc delili aradi: tam 8 yil! Bulamadilar! Kirli Devlet mollalari uydurdular. Hallaci Mansur, Cuneyit Bagdadi'nin 20 yil muridi oldu, sonra yollari ayrildi! Hizir mesrebinden gidenler, Ankara sendromuna esir olamazlar! Sufi kalbe nasil sahip olur dervis adayi! Once Kalbin Zumrut Tepeleri'ni okuyacak tefekkur edecek ice ve disa dogru! Beyin kodlari degisecek! Sufyanlar tarihboyu dervislerle basa cikamamistir! Her tarikat yozlasabilir, din devlet tarafindan ele gecirilebilir ama sufi kalbi asla!
Bireysel Sufi dervis devri basladigini 2013'de ilk yazdigimda kimse neden bahsettigimi anlamadi! Hocaefendinin kitaplarini okumuyor musunuz? Dogustan sakat menonit kadin dediki bana yuruyemezsin dediler, bak yuruyorum! Agladim, umidini asla kaybetme Allah mucize ve sifa verecektir. Kanadalisi Afrikalisi Hizmet'in ne oldugunu anladi, Sufyan erdogan, Akyezidler anlamak istemiyor! Kaderimiz, havariler gibi dervis olmaktir! Bugun menonit bir aile ileydim! Kadinlarin basi ortulu, bana Incil'den sarki okudular! Kalpleri o kadar temiz ki muslumanligi hak ediyorlar! Kanada'da tum universitelerin kalitesini onaylamis YOKcu Desbian, Gulen Hz. isa, takipcileri havarilere, Erdogan Romali valiye benziyor dedi. Haklı.

Akyezidlerin yaptigi zulumler Anadolu'da 300 yil tevhid ve kalp ehli Hakiki Isevilere Romalilarin yaptigi iskenceler ve baskilardan farksiz! Kapadokya nice zulumlere sahne olmustur! Rabbim Allah dedigi icin derileri yuzulur, carmiha gerilerdi de Hak yoldan donmezdi Hakiki Iseviler! Tevhid Eri Barnaba ve Mesih'in Hizir'i Barnaba kitaplarimda tevhid yolunun kalben samimi yolculari ve hikayelerini anlattim! Surpriz yoktur! Antakya ahalisi Onlari uyaran Habibi Neccar'i taslayarak infaz etti! 15 yildir kendilerini irsad eden Barnaba ve Marcus'u de kovdu! Kader bu! Barnaba ve Marcus, Antakya ahalisini irsada gitmisti, taslamak istediler! Habibi Neccar kostu geldi:sizden ucret talep etmeyenlere uyun dedi. Kuran akledin, fikredin, zikredin, sukredin ve sizden hic bir ucret talep etmeyenlere uyun demiyor mu? Yasin suresi 2. Sayfa! Marcus yasiyor.

Buyuk abi, kucuk abi yok benim literaturde! Sozumu lafimi kimseden esirgemedim, faturasi ve bedeli ne olursa olsun yanlis olana yanlis derim. Hizmet'in ozu, misyonu ve Bedir kadrosunda bir sorun yok, hepsi kalp ehli! Sorun zeki oldugunu zanneden akil neslinde! Kalp ve akil lazimdir. Turk Disislerindeki diplomatlar diplomasi yapmadan diplomasi muhabiri oldugumu bilirler! Hep gerceklerle kalben ilgilendim, maskeleri sevmem ve sevemem. Oysa nefrette duymam kimseye.

Kemalettin bey 1980 ve 1990'larda evliya bir abimizdi! Evinde de oldum, kalbi berrakti! Guc basini dondurdu, 2001'de denileni yapsa kalirdi!  Pandora'nin Kutusu'nu ben acmadim! Biri bilir Hocaefendi Kanada'ya gelirse diye kamp insaatinda calisiyoruz, niye boyle ahir yaptiniz dedi. Oysa 2 sene beş kuruş almadan çalışmıştık, inşaat malzemesini de ceplerden karşıladık. Kimse yardım etmemişti. Ettim sananlar, başkasına yardım etmişti. O zat kendisini iyi biliyor, kıyamete kadar tevbe etse belki af olur. Yüzlerine söyledim günahlarını, arkalarından gıybet yapmadım. Sevemediler uslubumu, neden farklı olmaya çalışıyorsun deyip kestiler, tecrit ettiler. Yılmadım.

2000 sonu Kanada'ya geldiginde Toronto abisi adimi Yeniceri koydu! Ismail Buyukcelebi bilir, muhuru nasil elinden aldim! Cami Dernek havasinda yanlış yolla Hizmet bitti. Aaman Hocaefendi duymasın, yoksa çok üzülür diyorlardı, gülüyordum bunlara. Hocaefendi bilmediği zaman çözemiyordu sorunu. Tıpkı Fransa sorunu gibi. Duyar duymaz ise 24 saat içinde neşter atıyor ve sorunları tereyağdan kıl çeker gibi çözüyordu. Bana kutuyu açtırmayın, sayısız sayıda örmek ve hikaye anlatırım, ağzınız açık kalır. Bunların birikimi sonucu Süfyan musallat oldu.

Sufyan'in adaletsizligi ve zulumleri aslinda Hizmet'in kivamini test ediyor! Rustunu erenler ispat etti! Sehitlerin kani beraatimiz oluyor! Tam tersine su anda temizlenme tasaffi buudundayiz! Teblig makaminin Hizmet'te kalmasi muhim olan, gerisi teferruat! Karar verilmek uzeredir. Biz layık değilsek Allah, teblig makamını başka millet ve topluluğa, cemaata pekala verebilir. Kibirler yüksele yüksele yıkılır hale geldi temsiliyet. Hal lisanı idi bizim işimiz oysa, kibir nereden çıktı? Ağır ithamlar mı bunlar? Ümitsizliğe ve manevi dirençsizlige atıyor mu? Hayır. Yapıcı olmak lazım ever ama sorunları halen görmezden gelince süreç uzuyor, mağdur olan mazlum sayısı artıyor, nifakı yok edecek Allah, kıvama gelmemizi bekliyor belki de...

Bazi kardesler cok saf, isimleri yazip hedef gosteriyorsun diyor! Alo! KOZ, Veren, Latif, Keles bu isimleri derin devlete vereli 25 yil oldu beyler ve bayanlar! Günaydın. Hepsini biliyorlar ve kimi nasıl ele geçirebiliriz planları yaptılar bunca yıldır. Bunu bozmaya çalışıyoruz. Varsın proje desinler, varsın anlamasınlar. Oysa hepsi beni yakından uzaktan tanıyor abilerin. Ilhan Isbilen ile daha ilk bulusmamizda 1992'de anlasamadik; boyun uzun diye mi seni belletmen gonderdiler dedi Baku'de! 1998'de anladi niye? Hocaefendi beni gazeteci yazmıştı deftere, öylede oldu.

Saadetin Baser, Salih Oz ve Said beylerde kalbi sahabe kalbinden mumtaz insanlar! Boyle insanlari olan Hizmet'i Sufyanlar asla yikamazlar! Hadimler icinde Ibrahim Canan hocamiz bambaskaydi! Mulakat yaptim, kalbinde zerre miktar yamuk yoktu, boyle hadimin bir dedigi iki edilmez! Mehmet Ali Sengul hocamizla ise Samahi'da bir kolej binasi bakmistik! Firildaklara kanmayin diye gitmistim, kalbe bakin hayir isinde bile! Bunu açmayayım. İncinmesin kalpler. Zafer Ayvaz hocamizla 1994 kisi Seki'de bana muftu Haci Selim'in kizini isteme hikayemiz varki, film olur! O olmasin bu olsun dersi verildi! 1993'de 24 yasindayim hadim abi Zafer Ayvaz ozel kalemi Ahmet'e Faruk niye cok konusuyor demis! Gittim mulakat yaptim, bir daha boyle sormaz oldu. Kalbimi gördü. Hizmet'in 1. Nesil A takimi Bedir kadrosundan beni tanimayan yoktur! Kalbi samimiyetimi de bilirler! Yalan soylemem, kilici bos yere cekmem!

Ahmet Ersoz abi henuz 1996'de beni kesfetti, mufettisti, mukemmel raporlari degil Azerbaycan'da beni dinledi! Ozel kalemim ol dedi, guldum! Sert adamdır, adamı döver. Henuz 2013'de hadim arkadasa sozum sazim bana ait degil, Hz.Hizir'in, ne dediyse onu yaziyorum, yoksa ben yaziyorum mu saniyordunuz keceli! Hadimleri severim ama do not take personally diyorum, oldum olasi hadimlerle aram limoni; kalbi yoldan cikan corporateleri kilicim kesiyor! Hadim arkadas ruyada ve yakazan Hocaefendi veya Hizir ile gorusmen beni baglamaz, hukmun yok dedi! O zaman kilicimin tadina bakarsin dedim! Hadimin biri 2014'de Hocaefendi ile gorusen Ben ama herkes seni imam saniyor dedi! Fiziken gorusenler manen gorusmeyince Dervis cikar dedim!

Bedrin Arslanlarini dua niyetine okursaniz belki hadimlerin hatalari tasaffi olur, kibirler ezilir, tevbe kismet olur! Baska cozum yoktur! Allah'in ihsan ve inayeti, Peygamberimizin acik yardimlari olmasa hepimiz siradan hic insanlariz! Hizir'a askerseniz hadim filan dinlemezsin Teblig makaminin geri alinma endisesi ile kilici cektiysem sebebini Hz. Hizir'a soracaksiniz dedim, hadimler bile anlamadi! Dervislik baki!

Hacı Kemal Erimez

TÜKÜRÜN/ Tükürün zulme seyirci kalan dilsiz şeytanların hayasız yüzüne. Binlerce mümini tek kalemde tekfir edenlerin suratına!

Suç: TC yi yıkma Görev: Ev Ablası. Bir anne şefkatiyle evlatlarınıza rehberlik yapanlardan pis ellerinizi çekin!

ALLAHIM!!! Mardin' de öğretmenleri Darbeci diye tutukladılar. Allah ım bu zalimleri Sana havale ediyoruz.

Ülkede Erdoğan'dan büyük terör yok..Türkiye'nin başına gelmiş en büyük felaket olarak tarihe geçecek. Paralel yalaniyla, kendi tezgahladiklari çakma darbeyle ve iftiralarla bu ülkenin elini kolunu bağlama operasyonu yaptilar. 

MİLLET DERİN UYKUDA. 

Acemin gectiği her haber ülkemiz için açık TEHDITTIR. Bu vatan ne hirsiz haramilere nede acem uşaklarina teslim edilemez.

Zındıka komitesi ülkeyi ele geçirecekmiş...deniliyor... başarısız olunursa suç, hizmete atılacak. Hasbünallahi ve ni'mel vekil. Fethullah Gülen: Diplomasızlığı, Hırsızlığı ve Haramiliği unutulsun diye Tayyip'in böyle bir darbeye ihtiyacı vardı. Zaytung değil gerçek Akşam savaş uçağıyla operasyona katılan pilotlar sabah kaçma şüphesiyle kontrol için karakolda imza atıyor. Hesap sorulursa 'fetöcü bunlar'ı garantilemişler. Kaçsa 'kaçtı fetöcü' cepte. Düşürülse 'kaçarken biz düşürdük' showu şahane. Hin oğlu hinler!

Diyalog manidar Hakim; -Fetö’nün okullarında öğretmenlik yapmışsın. Cevap: Evet yaptım ama efendim.sizin oğlunuzun da tarih dersine girdim. İşte yaşanan komedi dram bu. Sinop cezaevinde yatan 19 haftalık anne adayı Nurhayat Yıldız İKİZ bebeklerini kaybetti "Mağduriyet yok" diyenler, peki bu bebeklerin katili kim? Lanet olsun sana @DIBMehmetGormez ! islâma vurduğunuz darbeden ve bu masume Aişe-misalleri süfyanist zihniyete teslim etmenizden ötürü:
Dünyada, diktatörle mücadele eden hiç kimse, tarihe hain,suçlu diye geçmedi. Erdoğan ile de mücadele edenler de şerefle anılacaktır. 'Bazı' Nurcularda Selefi kafası Emevi zihniyeti barınabilir mi? Gaspçı ve kamu malına göz dikici nurculuk olur mu? Olmaz elbette! Zübeyir Ağabey ve Ahmet Feyzi abilerin gölgesinde yetişmiş Risale insanı Abdullah Aymaz'ın, zamanında IRMAK TV'de ki bir açıklamasında vermişti. Nurcuların işi neden zor? Hizmeti kabul ettiğinde domino taşları gibi 40-50 yıllık bir algıda yıkım başlayacak. İmtihanları çok zor. Bugün Nurcular nifak ehlini sezer ve dönerse Türkiye'de bahar başlar. O sebeple nurcuların önünde görünenler çok ağır vebalde. Çok. Varsın Diyanet iftira atsın.. Prof Dr. Hatem Şerif: Fethullah Gülen Hocaefendi'nin hizmet hareketi, bütün gücü ve kuvveti Allah'a dayanır.

Bugün zulme razı olanlar,göz yumanlar kendilerinin geleceklerinden eminler ki.. 

BİZE DOKUNMAYAN YILAN,KOBRA NE VARSA YAŞASINlar çekiyorlar! Tayyip İŞİD'li militanlarına istihbarat verebilmek için KOALİSYON'a girmek istedi .İŞİD petrolleri gitsin istemedi... Utanmadan bu suçlarını da Hizmet’in üstüne atmaya yeltendiler. Kulaklarıma inanamadım. Gaziantep Vali Bey'den inciler döküldü... Neymiş. IŞİD'li iyi çocuk komşulara zarar gelmesin diye kendisini inşaatta patlatmış. Gözlerim yaşardı...  Musul’da Müslümanım diyen bir Ordu Müslümanım diyen bir terörist grubu yok etmek için 1.5 milyon Müslümanın yaşadığı şehre bomba yağdırıyor. Yersen! İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan DAEŞ'in 10bin satılık adamını yok etmek için 1.5milyon sivilin yaşadığı Musul yerle bir olacak. Cerablus da TSK'ya gördürdükleri işi Musul da Irak Ordusuna yaptırıyorlar. Büyük Kürdistan için yerli halkın göç etmesi sağlanıyor. 

AK VİCDANSIZLARA NASIL DUYURUCAĞIZ BUNLARI? YAZIKLAR OLSUN… 

Dünya istihbarat örgütleri ve devletleri İSİD'e kimlerin destek verdigini biliyorlar. Göstermelik algı, reklam çalısmaları bir yere kadar! Kime “terörist!” diyor bunlar?!. Bu Cemaat, terörist olamaz. Ona “terörist!” diyenlerin kendileri birer teröristtir! Masumları derdest edip hapse atanların Mala mülke el koyanların Ve arkalarındaki Karakûşî müftülerin Tükürün o zalimlerin hayasız yüzlerine! 80'i aşkın cenazenin çıkarıldığı ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin'de cenazelerin tamamı kimsesizler mezarlığında bekletiliyor.

ÇHD Genel Başkanı Kozağaçlı: Cezaevinde tecavüz ediliyor @cumhuriyetgzt http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/616840/CHD_Genel_Baskani_Kozagacli__Cezaevinde_tecavuz_ediliyor.html …

İşte bugün yaşanan olay. Gerçek bunlar, uydurma değil. Hocaefendi, "Cemaat terörist olamaz, Cemaat'e terörist diyenlerin kendileri teröristtir. Onlar sızmışlardır, emirle gelmişlerdir" dedi. Vicdansız zalimlere karşı bazen hiç  bir söz kar etmez. Yapacak tek şey kalır. Evet, tükürün zalimlerin hayâsız yüzlerine. Hocaefendi gibi deriz: "Ölüme gülerek gideceğim; son arzum sorulursa, o zalimlerin ve dilsiz şeytanların yüzlerine tükürmek isteyeceğim!.." 

İFTİRALAR, ZULÜMLER VE SON ARZUM 

Haftanın Bamteli'ni bu linkte de bulabilirsiniz: 

https://www.facebook.com/OsmanSimsek.2/posts/180691399046062 …
Yezid, Hizmet'in her ferdine zulmetmeyi basaran ahirzamandaki Buyuk Sufyan oldugunu ispatladi. Ummetin basi ve sonu gariplerce temsil edilir. Artik gecmisteki evliya menkibeleri ve peygamber kissalarini anlatmaya gerek kalmadi. Hizmet'in Hak dostlari erenlerin anlatacak oykusu var. Yezid bile boyle iskence yapmadi. Kadinlar ve erkekleri yanyana dizmisler, gostererek, asagilik iskenceler yaparak alay ediyor bu zalimler! Antalya Dokuma Fabrikasi iskence merkezi oldu. Yere bir hali atmislar! Lavoba imkani sinirli! 200 kisiye bir tuvalet! Su yok, iskence var! Su anda Antalya Dokuma Fabrikasinda 200 kisi erkekler ve kadinlar yanyana gostererek iskence yapiyorlar! Allah'im kahret bu zalim Yezidleri. Emin Çölaşan bugün yapılan işkenceleri yazıp zulmü haykırıyor ama nurcu kardeşim suskun. Tarih: 2016 Kerbela yılları. Süfyan zulmü. Duadan baska gucumuz ve Allah nezdinde ehemmiyetimiz yok. Hic oldugumuzu zaten biliyorduk. Herseyi yapan ve yaptiran Allah'ti, iman ediyoruz.

Erdogan'in Gulen Hocaefendi'ye attigi iftiralari bizzat kendisinin yaptiginin AKPliler de farkinda! Havuz medyasi sayesinde hepsini anladik! Adnan Oktar'in ekranlarda gorunmesine bakmayin, gorusmek isteyen villasina gozleri bagli goturuluyor. T. Cruise'un Temel Icgudu filmi adami! O sistemin üyesi. Adnan Oktar'in Erdogan'dan daha zeki oldugu kesin! 33. Derece masonluga 40 yilda geldi, Erdogan comezi, daha 27. Gecemedi! Gec baslamistir! A. Oktar'in tum maskelerini dusurecek kitabi belgeli yazdim da okuyucu nerede! Zindika'nin ulkemizdeki Top 10 icinde! Erdogan'i sevdirenler hep Zındıkacılar! Kemalist fasist Hitlerseverler zaten Erdogan fasistini destekledi ve Korkuluk bir Hitler hortlatti! Iki grupta cehennemin odunu domuzlardir! Bir yere kadar! Guc elden cikinca hepsi copluk olur! Cavusesku gibi! Onunda Fidan'i vardi! Ailesini dagda Brasov da buldum; saklaniyorlardi! Normalde bir Sayıştay raporu bile AKP'yi duman etmeye yeterdi. 17/25'ten kurtulalım derken perinçek yılanına sarıldılar, 17/25 onlar için bir nimetti ama anlayamadılar. Yargı'da AKP'nin hakimiyeti bitince, sayıştay raporları ortalığa dökülmeye başladı..Daha çok şey ortalığa dökülecek.Yetmez ama evet! Şimdi tek umudu savaş çıkartıp unutturmak oldu. Camilerde, Akp masa kurup oy istiyor. Kör Memet, "cemaatler siyaset yapmasın" diyor. Ülkede en büyük siyasetin camilerde yapıldığını,hutbelerin mitinge dönüştüğünü biri şuna anlatsın.! Hulusi Akar ABD'de ne Yapıyor? 2. DARBEYE HAZIRLIK MI VAR? #AKP ve #ABD ELELE, #ERDOĞAN HALİFE Mİ İLAN EDİLECEK? Saldiray Berk, 15 temmuz darbesi icin NATO ve CIA'yi ikna edemeyince Pentagon'daki BOPcu malum nifakcilari ikna ederek yapti! Ortaya cikacaktır. Erdogan asil darbeciye hoykuremiyor, ortak dusmana infaz! Saldıray çukurdur, Hak dostları, yani Allah ile savaşıyor. Allah ile savaşılmaz! Kilicimi cekti isem sonuna kadar! Ebu ducane gibi sehit olana kadar susmayacağım. Mayis 2012'deki Gayretullah'a dokunur zulum yazimi sadik bir ruya ile yazmistim. Herkes sussa bile susmayacagimi pesinen soylemistim cihana! Ugursuz bir Atilla devrede ve domuzbasli iktidari var! Kasım darbesi dedikleri Uğursuz’un projesi!

Onder Aytac susma orucuna girdi, son siirlerini yazdi! 

MUHALİF OLMAK SUÇ OLDU. PEKİ DEMOKRASİ NEDİR? 

Taner Ozsoy bu surecte kesf bir yazarim! Putperestler, Tanrıları yerken önce ufak olanlardan başlar! Diyor yazısında. Parlayan yazarımız Nazım Abasıyanık, Fecr suresini tefsire devam ediyor. İşkencecilerin Fesadı yaygınlaşırken! Canadaturk'te bu ay beyani, beyan kahramanina biraktim. Soz onundur! Ruh, insan ve kalbin devrimi! http://sonsaniye.ca/index.php/2016/10/18/ruh-insan-ve-kalbin-devrimi/ …

HACI KEMAL ABİMİZ NE DERDİ?

Haci Kemal abi bugun yapilan zulumleri gorseydi, hapishane kapisinda ac susuz oturur, masumlar cikana kadar aglardi. Adim gibi eminim bundan. Haci Kemal ile ilgili Haci Ata kitabini yazan arkadasa vefatindan sonra Azerbaycan'da taniyanlardan gorus aldim, yolladim. Nedense kullanmadi. Haci Kemal abi sadece Allah rizasi icin ofkelenirdi; onu o halde gormek istemezsiniz. Zalimlere acima Faruk, sen asiri merhametlisin derdi! Haci Kemal abi bana doktor derdi, saglikci astsubaydim sadece deyince sen kalplerin gonul doktorusun derdi. Zalimlere kilic cekmeyi ogretti! Mertligi Haci Kemal abimizden ogrendim, bana babamdan daha fazla iyilikler yapti! Kalp yapmak nasil olur, nasil hassas olunur guzel ogretti. Hikayemi anlatırsam gerek Faruk Arslan kim belki öğrenir ve gıybetimi yapanlar tevbe ederler, helallık ister, özür dilerler.
Haci Kemal abimizle Azerbaycan Egitim Bakani kapisinda resmen bir saat hickiriklarla beraber agladim! O zamanda dinsizler mektup yollamisti! Haci Kemal abi baktim daha 24 saat bakan kapisinda aglayacak, kalp krizi gecirene kadar! Sekeri var. Sustum, yoksa kiyamete kadarda aglardi! Ah Haci Kemal abim ah! Hilmi abi ve Yilmaz ile Baku havalimaninda gelip bizi Sibirya'ya yollamalarindan kurtarmistin! Allah cennetine koysun. Krilce bilmedigimiz icin Sovyet konsolosundaki Rusun vizemize Sibirya'yi yazdigini anlamadik. Baku havalimaninda 19 saat dua ile beklemistik.

Hocaefendi ilk hicret heyetine insanlarin kulturune, dinine karismayin, unutmayin Bedrin arslanlari henuz icki iciyordu demisti! Kulağımıza küpe olmuştu bu sözü. Ne darbesi, ne siyaseti, biz insan kalbi kazanma derdindeydik hep. Araçlarımız değişti gayemiz değişmedi: Teblig, tıpkı Peygamberimiz ve sahabeler gibi ihlaslı ve samimi, insandan insana ilişkiler kurduk. Ne devleti ele geçirmek hülyamız oldu nede dünya nimetleri rüyalarımıza girdi.
M.Ozcan'in sahsi himmetini istemeyerek aldim, cebime zorla koydu! O paraya Kurdemir'de bir Isik evi aldim, kurusuna dokunmam haram olurdu! M.Ozcan Yamanlarda Hocaefendiyi gorecek 18 ilk hicret ekibine katil dedi.Zeki abi ne isin var deyince Muaz abi: 19. O, kambersiz dugun olmaz. Hocaefendi henuz gazeteci olmayan beni gazeteci yazinca isler karisti. 7 gunluk vize ile gidip 7 yil kaldigim Azerbaycan'da dervistik sadece. Orta Asya'da biz ne yapacagiz hocam diyen Deve lakapli Necdet hepimizi guldurmustu! Hocaefendi tebessum etti, insanlardan insan olun demisti.  Hicret etmemek icin bahane ve gerekce bulanlar Allah'a tam tevekkul etmiyor olabilir! Kalp kapi acar, maddi sebepleri silmezseniz yol uzun!

Hocaefendi, 1991 yazi Zeki Obuz abiye Sovyet ulkelerine gidecek 19 hicret delisi lazim demisti! Zeki abi deliler nerde biliyordu, geldi yazdi o delileri hemen, 30 saniyede... 9 yildir Ozbek hapishanesinde cile celen Zeki abimiz, Kadikoy sohbet grubumuzda gidip hapse dusmek, iskence gormek var dedi ve dedigi oldu! Kadikoy grubumuzda en genc olandim, Zeki abi 19 deli 3 saniyede elini kaldirinca, bana baktı ama sen gelmiyorsun dedi. Neden dedim. Ölmek var, geri dönmemek var, çok gençsin, işkencelere dayanamazsın dedi. Beni hiç tanımıyordu veya tanıyamamıştı anlaşılan. Sınırlı görüşmelerimiz olmuştu. Eflak Holdingden paramı çektiğim için bana kızgındı. Çamlıca’da Hizmet’ten burs almamak için biriktirdiğim 5 bin Mark’ı yerind etalabe hizmetine harcamaya karar vermiştim ve Zeki abinin CEO olduğu şirketimize elveda demiştim. Muaz abi dışında sırrımı bilen yoktu. Aglayarak Camlica'ya donmustum. Sonra...
Camlica Kuran kursu ust katta hickiriklarla aglarken, Mustafa Ozcan yanda toplanti yapiyormus, geldi ne oluyor Faruk dedi. Dinledi, agladi! Mustafa Ozcan, hicrette geri kalmak istemeyen yarali yuregimi gordu ve sen de gidiyorsun dedi. Gozyasim dindi: ilk belletmen sen olacaksin! Mustafa Ozcan paran var mi dedi, yok ama gerekte yok dedim. Nasil yani, daha Sovyetler yeni dagilmis, ne yersin dedi! Rizki Allah verir dedim. Şaşırdı. Bunca yıldır Hizmet’in İstanbul işlerine bakarım, senin gibi şakird görmedim dedi. Hizmet'in burs ve parasini zaten Camlica'da kabul etmiyordum. Bunu söylememiştim ama ortaya çıktı. Harun Bulut git muhasebeden hesabını kessinler deyince içimden güldüm, ne hesabı burs ve maaş almıyorum ki! Muhasebeci İbrahim bey bile farkıda değildi. Baktı 2 yıldır kuruş almamışım. Harun Hoca hayret etti. Neden diye sordu. Talabenin hakkını boğazımdan geçiremem, sadece talebe olduğum için yemek yedim burada, gerisinin sevabını Allah’tan isterim dedim. Bundan habersiz M. Özcan, fetanet sahibiydi, anlamıştı kim olduğumu, cebinden 1300 dolar cikardi, bu sahsi himmetim, kabul edermisin dedi.

Hocaefendi'nin dua listesine girmek bize odul olarak yetmisti! Ne zengindik ne zeki nede kabiliyetli! Salih zat dua ediyor, kapilar aciliyordu. Hocaefendi eline kalemi aldi, sizin ihtiyaciniz olan hicrette sadece dua dedi ve ismi azamlari yazdi, halen el yazisini saklarim. Dua ettik. Hocaefendi bu surecin basinda 10 tane deli olsaydi bu karanlik aydinlanirdi diye bos yere demedi! Deli olmaya talip olanlari siteme aliyorum. Sessizce bekleyip tehlike geçtikten sonra ortaya çıkıp ahkam kesenlerin ağzına ıslak terlikle çarpacaksın mümkünse, hiç konuşmasınlar.
Redhack'a yaptirilan kontrollu magdur edebiyati olusturmak, AKP muslumanlara zulmu artirsin diye saflari koyulastirmak! Belgeler tesirsizmis demek istediler, güç gösterisi yapıyorlar. Sanki ortada Markist Leninci bir Komunist ideoloji kalmis gibi Redhack'i bagriniza bastiniz! Salih zattan baskasi yalan, kanmayin artik. Demistim, bu adamlarda Kissinger ve Rothchild projesi! Magdur Berat oyununu yemedik, kac defa ayni akrepler yilanlar bizi sokabilir ki! Bakın ne yaymışlar. RedHack yayınlamaya devam ediyor: 'Fikri Işık Cemaat mensubu, Erdoğan ve Gülen arasında gizli anlaşma var' http://ilerihaber.org/icerik/redhack-yayinlamaya-devam-ediyor-fikri-isik-cemaat-mensubu-erdogan-ve-gulen-arasinda-gizli-anlasma-var-61660.html … 

Bugune kadar yazmayan veya ne sis ne kebap yansin edasinda lumpen liberal takilanlar lutfen bu saatten sonra da yazmasin, lafta sokmasinlar! Ne çakma solcuya inanırız nede lümpenlere...

Sabırlı ol! Halin devamı muhal olduğundan, biri diğerini takib eder ve kabz hali basta mübeddel olur. Hakk’ın âbid kulları çoktur, fakat zâlim elinden mazlûmları kurtaran kulları azdır. Ey Firavun meşrebinde olan zâlim! Biz o senin bildiğin bu vücûd-ı mevhûmun zevâlinden korkan zümreden değiliz ki senden korkalım!
Kalp gözünün körlüğü evliyâya muhâlefet ve İblîs'e muvâfakattan ileri gelir.

Karşısınızda, işkencelerle öldürmenizden, zindanlara atmanızdan, malına mülküne el koymanızdan korkmayan serdengeçtiler var.

MEKKE GAZETESİ: 

Cemal Seferti: Fethullah Gülen Hocaefendinin çektiği çile, İmamı Şafi İmamı Taberi, İmamı Kurtubinin çilesidir. Rahmânî olanı yok etme hırsı, her dönem tiranının büyük rüyasıdır! Kelimelerin kifayetsiz, sözün anlamını yitirdiği noktadayız; sabırla 'bu da geçer yahu' diyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 
Zulmünüzden ve kanlı planlarınızdan "Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh" kalesine sığınıyoruz. Rabb'imize tevekkül ettik. Korkmuyoruz. İzmir'deki yurt için ayakkabı almayıp, yırtık ayakkabılar ile gezen Lahmacuncu Feti Abi' nin yüzü suyu hürmetine Allah hepinizi kahreylesin. Dar edşlip tacize uğrayan bacımız Ayşenur Parıldak’ın şu twitini çok sevdim: Tesettüre girme diye bir şey olmaz. Tesettür bir yaşam tarzıdır. Başörtülü değilken de tesettürlü olabilirsiniz. Aksi de mümkündür. 
Aysenur Parıldak hanimefendiyi takip edin! Hapiste, yazamıyor! Birgün çıkacak! Böyle mertler varken gözümüz arkada olmaz! Cennetlik erenlerimizle gurur duyalım. 
Türkiye’de büyük bir trajedi yaşanıyor ama mağduriyetleri dünyaya anlatmakta çok yetersiz kaldı.. 

http://www.neyapilabilir.net/  

Rehber olabilecek bir site! Her cesur sesi değerlendirmeye çalışıyorum, aşağıdaki bilgileri böyle derledim, okuyalım...

Rahip sordu: Ne taşıyorsunuz siz?
Dediler : Hz. Alinin oğlu Hüseyin'in başını..
Dedi : Kendi Peygamberinizin kızı Fatima'nın oğlu mu?
Dediler : Evet.
Rahip dedi : Eğer Hz.İsa'nın bir oğlu olsaydı biz Hristiyanlar onu başımızın üstünde taşırdık.

Siz ise kendi Peygamberinizin kızının oğlunu öldürdünüz....

Lanet olsun size....

18.Ey iman edenler, Allah'tan korkun ve kişi, yarın için önceden ne gönderdiğine baksın. Allah'tan korkun; çünkü Allah, her ne yaparsanız haberdardır. 
19. Allah'ı unutmuş, Allah'ın da onlara kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın! Onlar, yoldan çıkmış kimselerdir. 
20. Cehennemliklerle cennetlikler bir olmaz. Cennetlikler, hep muratlarına ermişlerdir. 

21. Biz bu Kur'an'ı bir dağın üzerine indirseydik kesinlikle, sen onu, Allah korkusundan başını eğmiş, çatlamış görürdün. İşte Biz o misalleri, düşünsünler diye insanlara veriyoruz.

Zahidin her ne kadar ta’nı firavan olsa
Ana gam yemez idik zerrece irfan olsa
Sıdk ile mezheb-i İslâm’da pûyan olsa
Bize mülhid diyenin kendüde îman olsa
Dahleden dinimize bari müselman olsa.
Gerçi kim nefse uyup itmedeyüz sehv ü hata
Bilürüz cürmümüzi itmeyiz inkâr asla
Gam değil aybımızı söylese dâim âda
Kâilüz hak söze biz gerçi Bahaî amma
Bize mülhid diyenin kendüde îman olsa
Dahleden dinimize bari müselman olsa.


Bugünkü Türkçe’yle şu söyleniyor: 

Zahid olanın, her ne kadar ayıplaması çok olsa da, ona gam etmezdik. Yeter ki ayıplayanın zerre kadar irfanı olsun; doğrulukla İslâm mezhebi yolunda koşan olsun. Bize dinsiz diyenin kendisinde iman olsa, dinimize karışan bari Müslüman olsa ya.. Gerçi nefse uyarak yanılıp hata ediyoruz. Fakat suçumuzu bilir, asla inkâr etmeyiz. Düşman, ayıbımızı daima söylese gam değil. Hak söz karşısında biz Bahaî boyun eğmişiz. Ama bizi dinsizlikle suçlayanın kendisinde iman yok. Dinimize karışan müslüman değil.

Hain planları deşifre oldu. Mahkemenin delil olmadığı için redettiği, emniyetin delil yok işkence ederek itiraf ettirin dediği davadan binlerce insan tutsak . Kışa girerken 12 bin kişi daha aileleri ile açlığa ve yokluğa mahkum edildi ve kimsenin umurunda değil. Erkek kediler hem taciz ederler, hem tecavüz ederler, hem bagırırlar, şu an akp, ortagı ergenekonla beraber aynısını yapıyorlar, danışıklı darbeyi yapan kendileri, magduru başkalarıyken bunlar, iki kafadar magdurmuş gibi bagırıyor ve masum ve mazlum rolü oynuyorlar, halbuki masum ve mazlum olan başkaları, zalim olan kendileri, bu yöntem klasik yahudi yöntemidir, aynı yöntemi daha önce ergenekoncular uygularken şimdi bu yöntemi ergenekoncular akp ile birlikte uyguluyor... Süfyan'ın düdüklüğü yapanlar Türkiye'ye Selefi terörü destekçisi çamurunu yapıştırdı, Ortadoğu açık büyükelçilik kalmadı, hala Türkiye'yi savundularını zannedecek kadar hipnoz halindeler. aha yolsuzluk, işkence, sivil toplum ve özgür medyanın öldürülmesini, tüm banka ve KİTlerin yabancı sermayeye satılmasını saymıyorum bile. Vatannı sattılar, konforları gıcır, millete küfür edip tüm değerlerimiz üzerinde tepiniyor Erdoğan ve AKP. Ne arsız şeylermiş?
Adliye Vekiliyle ve Risale-i Nur’la alâkadar mahkemelerin hakimleriyle bir hasbihaldir.(1947-48 YILLARI)

Efendiler! Siz, niçin sebepsiz bizimle ve Risale-i Nur’la uğraşıyorsunuz? Kat’iyen size haber veriyorum ki: Ben ve Risale-i Nur, sizinle değil mübareze, belki sizi düşünmek dahi vazifemizin haricindedir. Çünkü, Risale-i Nur ve hakiki şakirtleri, elli sene sonra (1997 YILINDAN SONRA) gelen nesl-i âtiye gayet büyük bir hizmet ve onları büyük bir vartadan ve millet ve vatanı büyük bir tehlikeden kurtarmaya çalışıyorlar. Şimdi bizimle uğraşanlar, o zaman kabirde elbette toprak oluyorlar. Farz-ı muhal olarak, o saadet ve selâmet hizmeti bir mübareze olsa da, kabirde toprak olmaya yüz tutanları alâkadar etmemek gerektir.
Evet, Hürriyetçilerin ahlâk-ı içtimaiyede ve dinde ve seciye-i milliyede bir derece lâubalilik göstermeleriyle, (1911-1918 YILLARINDA) yirmi-otuz sene (1945-46-47YILLARINDA) sonra dince, ahlâkça, namusça şimdiki vaziyeti gösterdiği cihetinden, şimdiki vaziyette de, elli sene sonra(1997 YILINDAN SONRA) bu dindar, namuskâr, kahraman seciyeli milletin nesl-i âtisi, seciye-i diniye ve ahlâk-ı içtimaiye cihetinde ne şekle girecek, elbette anlıyorsunuz. Bin seneden beri bu fedakâr millet, bütün ruh u canıyla Kur’ân’ın hizmetinde emsalsiz kahramanlık gösterdikleri halde, elli sene (1997 YILINDAN)sonra o parlak mâzisini dehşetli lekedar, belki mahvedecek bir kısım nesl-i âtinin eline elbette Risale-i Nur gibi bir hakikati verip, o dehşetli sukuttan kurtarmak en büyük bir vazife-i milliye ve vataniye bildiğimizden, bu zamanın insanlarını değil, o zamanın insanlarını düşünüyoruz.

Guclu olan hakli degildir, gercegi elinde babayigitce tutan ezilse de hakldir. Hizmet, hakkin sahsi manevisidir, yikmalari mumkun degildir. Milyonlarca yalan soyleyip tonlarca iftira artiklari halde Hakki temsil ettiklerini savunanlar Kur'an okumuyor.Fesatcilar islah davasi guder. Ebu Ducane kilicini cekip, kirmizi sarigi sardi mi dusmanlarin korkudan odu patlardi! Zalimler korksun, gercegi savunan gucludur vesselam!

Bütün yalan ve iftiralar bir bir çöküyor. AKP’nin ABD'de Hocaefendi'ye açtığı ‘Tahşiye Davası’ düştü 

https://www.yenihayatgazetesi.com/fethullah-gulene-acilan-tahsiye-davasi-dustu-28945 …

Ömer Erkam’ın twitleri:

Bu kez karşısınızda, işkencelerle öldürmenizden, zindanlara atmanızdan, malına mülküne el koymanızdan korkmayan serdengeçtiler var. Haramilerin bilmediği şu; Hizmet-i İmaniye'nin hadimleri için ölümün asıl siması nuranidir, güzeldir. Ölüm Rabb'imize (cc) vuslattır. Havuz tetikçileri 2 yıldır Hocaefendi'ye suikast düzenleneceğini yazıyordu. Tezcan'ın itirafı bunun son örneği. 3/ Fatih Tezcan gibi gözünü kan bürümüş haramilerin uzun süredir dillendirdiği suikast planını devreye sokmuşlar. Harami çetesi, Hocaefendi'ye suikast düzenlemeyi ve sayede Hizmet gönülleri dağıtarak Hizmet bitirmeyi planlıyormuş. Firavunca zulümlerine rağmen Hizmet gönüllülerinin Hizmet'ten vazmeyeceğini gören Harami çetesi kanlı bir plan hazırlığındaymış.

Karınca ezmezler denir Hizmet gönülülerine. Çakı bile taşımaz ceplerinde. Terörist arıyorsanız, Oslo'ya, İmralı'daki pazarlık masasına bakın. Hırsızlıklarını örtmek için yaptığın tüm zulümlerin hesabını er geç vereceksin Zalim. O gün senin için adaletten başka bir şey istemeyeceğiz. Yarın kayyimlari satarken ne söyleyeceğini görür gibiyim: Milletin malına çökerken bana mi sordunuz!
Allah’ın izniyle. Pislik onlarda, tertemiz gemi Hizmet'te kalacak inşaAllah. Nazıl ki, Hz. Nuh'un gemisine (Sefine-i Rabbani'sine) dışkılayanlar bir kaşıntı peydahlanmasıyla vücutlarıyla gemiye pasta cila yapıp temizlediler... Aynen öyle de, Hizmet'in Sefine-i Rabbani'sini yalan ve iftiralarıyla pisleyenler bu gemiyi de temizleyecekler.

Kelepçeyi takıp götüren "polisler" mi, yoksa "terörist" diye götürülenler mi daha temiz görünüyor? Sadece vicdanınız ne diyor, onu söyleyin. Issız bir sokaktan geçerken birine yol sormanız gerekse hangisine sorardınız? Kelepçe takılanlara mı, takanlara mı?

Haramilere son söz: Yetim hakkı midelerinize oturacak. Hazmedemeyeceksiniz. Zehirli bal gibi olacak. İleride çok kıvrandıracak sizi. Rabbenâ, duygu ve düşüncelerimizi biliyorsun; müfterilerin komplolarına da nigehbânsın! Ehl-i vicdana ulaştır, onların kalblerine de duyur!
Tutuklu gazeteci Murat Aksoy'un eşinden çocuklarına: Babanız sevdiklerinden ayrı kalma cezası aldı. 

HAYKO BAĞDAT: AKP ACILARIMIZIN ÜSTÜNDE YÜKSELDİ, ŞİMDİ ÜSTÜNDE TEPİNİYOR.  

Toplumun farklı kesimlerinden,yurdun her köşesinden feryat figan yükseliyor! Müslümanlığınıza da insanlığınıza da...

Avşin Atlıhan @atl_avsin  diyor ki Lütfen babamı görmek istiyorum babamı 11 gündür görmüyorum Babam eğitim senli öğretmen olduğu için tutuklandı.
Taşıyacağın değerler: -İhlâs -Vefa -Cömertlik -Sadakat.

Yaşadığım müddetçe bu kötülükleri unutmayacağım.Hem dünyada hem ahrette 2 elim yakalarında olacak. Yardakçılarıyla birlikte hesap verecekler. Türkiye genelinde 1000 civarı Öğrenci yurduna kilit vurdular. O yurtların hangi zorluklarla açıldığını Allah'ım biliyorsun. Ey Gayretullah.. Allah yetim kalan evladımızın gözyaşları hürmetine zalimleri ve yardakçılarını tez zamanda bildiği gibi yapsın.
Amin.
Mersin'de açığa alınan 26 yaşındaki 1 çocuk babası polis memuru başına ateş ederek intihar etti. Evladı yetim kaldı. Ey Zalim! Firavunlara Nemrutlara taş çıkarttın. Yetim ve öksüz bıraktığın yavruların gözyaşları ceyhun oldu. Ama bil ki boyun eğmeyeceğiz!

Zalimler için yaşasın cehennem! Zalimi ve ona destek olanları adil-i mutlak olan Rabb'imize havale ediyoruz. Rabb'im Sen biliyorsun. 
Amin.
Biz bu Hizmet-i İmaniye yoluna, "Saraylarda, köşklerde yaşayalım; Mercedeslere binelim, gemi filolarımız olsun, rahat edelim" diye girmedik!

Biz Hizmet yoluna, Efendimiz'in (SAV) yaşadığı sıkıntıları, Üstad'ımızın (ra) yaşadığı zulümleri bizim de yaşayacağımızı bilerek girdik.

Hizmet-i İmaniye ve Kuraniye yolunda yaşadığımız sıkıntıların ve ödediğimiz bedelin şereflerin en büyüğü olduğunun bilinci içinde yürüdük.
Ve Hocaefendi'nin 30 yıldır bahsettiği baskıları ve zulümleri yaşıyoruz. Dişimizi sıkıp dayanacağız. Asla yılgınlık göstermeyeceğiz.
Rabb'imiz hakkımızda ne murad buyurduysa, tüm zerratımızla razıyız. "Değil mi ki O'nun (cc) yolunda; ne gelirse başımız üzre" diyeceğiz.
Ne olursa olsun, yeise düşmeyeceğiz. Pes etmeyeceğiz. Dimdik duracağız. Avazımız çıktığı kadar "Allah" diyeceğiz....

Ey Hizmet-i İmaniye'nin gözyaşı ceyhun olan hüzünü hadimleri. Aranızda "Bana Hizmet'e girerken rahat ve zenginlik vaad edildi" diyen var mı?
"Boğazda yalım olacaktı. Son model makam arabam olacaktı. Bir elim yağda bir elim balda olacaktı. Rahat edecektim" diyen var mı aranızda?
Yok elbette... Biz Hocamız'dan Efendimiz'in (SAV) ve Ashabının (ra) maruz kaldığı baskıları gözyaşları içinde dinleyerek girdik bu yola.
Üstad'ımızın (ra) 80 küsur senelik ömründe dünya namına zevk tatmadığını; ömrünün zindanlarda ve sürgünlerde geçtiğini bilerek düştük yola.
Şimdi Üstad'ımızın, Zübeyirlerin, Tahirilerin, Sungurların yaşadıklarını biz de yaşıyoruz. Hamd olsun ki onlar gibi dimdik duruyoruz.
Dimdik durmaya da devam edeceğiz. Zira, İman tevhidi, tevhid teslimi, teslim tevekkülü, tevekkül ise saadet-i dareyni iktiza eder.
Hizmet bitmez...
Siyasal İslamcı despot uşakları ve dinbaz şakşakçıları zulümde Cahiliye dönemini bile geçtiler! Allah belanızı versin! Her halti yeriz diyor, darbe, katillik, gasp, tecavuz ve buna AKPliler alkis tutuyor! Ahirzaman domuzlari, nifakcilari deyince de kiziyorlar. Müslümanım diyen bir insan işkenceyi Nasıl mazur görebilir. Katledilen masum insanlar üzerinden siyasi rant peşinde koşanlar Müslüman olamaz. İmamı Hanefi Hazretlerini şehit edenlerin taktiği ile bugünkü zalimlerin taktiği aynı. Hırsız Fatih olacakmış Hocaefendi Akşemsettin. Yuh hırsıza!

6 Cİ BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR



***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder