10 Ekim 2017 Salı

ACI HABER. !

 ACI HABER!

Serdar Ant
13-10-10

Ne hükümetin açıkladığı Orta Vadeli Programdaki revizyon ne HSYK’dan toplu istifalar… Ne CHP’nin dörtnala “Yeni Kemalizm”e doğru koşması ne AKP ile dincilik yarışına başlaması… Ne PKK ile hükümet arasındaki cilveleşmeler ne havada uçuşan özerklik lafları… Ne milli takımın Azerbaycan karşısında “tarih yazması” (!) ne de bedelli askerlik…

Boşverin Hepsini…

Kanmayın böyle uyduruk konulara…

Böyle sudan meselelerle güzel milletimizi oyalıyorlar, halkımızın gerçekleri görüp tepki göstermesine, duygularını ifade etmesine engel olmaya çalışıyorlar. Oysa insanın içini burkan gelişmeler oluyor! Ama o kadar duyarsız bir toplum olduk ki, kimse çıkıp tek kelime tepki göstermiyor.

İşte dün o acı haberlerden biriyle yıkıldım. Sabah gazeteyi açınca beynimden vurulmuşa döndüm. “Basında Güven”in sesi Milliyet’in birinci sayfasında manşetten verdiği haberi okuyunca, “ulan” dedim kendi kendime, “Milliyet gibi bir gazetenin manşetine çıktığına göre bu haber, demek ki doğru!”

Evet, ne yazık ki doğruymuş!

Ne yazık ki dedikodular gerçekmiş!

Ne yazık ki o mutlu beraberlik, o topluma örnek olan birliktelik son bulmuş!

Hülya Avşar ile Sadettin Saran ayrılmışlar!

“3,5 yıllık aşk bitti” diyor Milliyet!

O “ Buçuk”a rağmen bitmiş işte!

“Nasıl olur? Nasıl biter?” diye düşünürken onu da haberden öğrendim hemen. Ünlü işadamı Sadettin Saran, iletişim direktörü vasıtasıyla medyaya ayrıldıklarını haber vermiş! İletişim direktörü ne yapar diye merak edenler de öğrensin bu vesileyle… O bilgilendirme notunda da “Sayın Hülya Avşar ile 3,5 yıllık beraberliğimiz sona ermiştir” deniliyormuş! Böyle bitmiş işte!

Şimdi millet bu acıya nasıl dayansın? Bu kedere nasıl katlansın? Olacak şey mi yani… Milletimizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu şu günlerde, böyle ayrılık haberleri topluma iyi örnek olmuyor canım… Herkes birbirini “biz bağımsızlık istemiyoruz, ayrılmaya karşıyız” diye ikna etmeye çalışıp, bunun için tek ayaküstünde her gün bin bir yalan söylerken, sen çık “biz ayrıldık” diye açıklama yap!

Olur mu hiç?

Çok ayıp valla…

Hele Milliyet’in bunu birinci sayfadan, manşetten vermesi de çok ayıp! Tamam, haber yaşamsal öneme sahip, anladık, ama insan biraz da Hülya Hanım’ı düşünür değil mi? Çünkü Sadettin Bey,“Hülya Avşar’a haber bile vermeden basına ayrılık açıklamasını” göndermiş. Bu durumda Hülya da biraz “eşekten düşmüş karpuz” dönmüştür tabii… “Mühim olan aşkımız, o da bitti şaşkınız” falan mı demiştir acaba?

Neyse…

Ama yine de üzülüyor insan… Önce Tanju, sonra Kaya, şimdi de Sadettin… Ne bahtsız kızmış şu Hülya… Gençler pek bilmez. Ünlü futbolcu Tanju’nun futbol hayatını bitiren kadındır Hülya… Tanju, daha sonra iflah olmadı bir türlü… Ama Hülya, Kaya ile evlendi çoluk çocuk sahibi oldu, ünlü oldu, kortlarda tenis “yıldızı”(!) oldu, televizyonda programı oldu, dergilerde editör oldu, hatta köşe yazarı bile oldu! Ama Kaya, başka bir hanımla halvet olunca, Hülya da madara oldu! Ayrıldılar… İşte o sırada Sadettin girdi devreye, “evinin kadını çocuklarımın anası olacaksın” dedi, Hülya da son 3,5 yıldır onunla birlikte oldu! Ama işte sonunda da olanlar oldu. İddialara göre Hülya Avşar’ın ısrarla evlilik baskısı yapması neticesinde Sadettin basmış tekmeyi, pardon açıklamayı:

Birlikteliğimiz son buldu!

İşte o haberi okuduğumdan beri ne yapacağımı şaşırdım ben de… Ne CHP ne AKP… PKK, terör, ekonomik kriz falan hepsi boş! Borsa düşse, şaha kalkan Türk ekonomisi “ne oluyoruz len” diyerek duraklamasa bile umurumda değil. Boğazımdan lokma geçmiyor. 

   Dün akşam uyku muyku hak getire zaten… 
Hep aklımda Hülya… 3,5 yıl bu, boru mu? Millet, düğün dernek haberi beklerken bir de baktık ki ayrılmışlar! Daha torun sevecektik ya…

Ulan bu Milletin yüzü hiç gülmeyecek mi be… Hiç gülmeyecek mi?

Offff ya, offff….

13.10.2010

Tek derdimiz Hülya Hanimin Mutsuzlugu tek türkiye de olur baska örnek veremezsiniz ! Varmi bizden Büyügü?

Düzenleyen dag-han : 13-10-10 at 15:52

Eğer sen bugun susuyorsan..
Korkup kenara siniyorsan..
Dünü unutuyorsan..
Yarına mücadele etmiyorsan..
Memleketin sömürülmesine göz yumuyorsan..
Ulusal namusun ve şerefin ayaklar altına alınırken günlük hayatına devam ediyorsan..
Sözün bittiği yerdeyiz!!! 
Ümit Doganci

http://forum.kanka.net/showthread.php?882024-Serdar-Ant-ACI-HABER!

***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder