3 Kasım 2018 Cumartesi

BEN OĞLUMA GÜVENİYORUM ve DESTEGİNDEYİM.

BEN OĞLUMA GÜVENİYORUM ve DESTEGİNDEYİM. 


Behiç Gürcihan Tutuklandı - Behiç'in Babası Ali İhsan Gürcihan 

08.06.2008 
acıkistihbarat.com


Biz anne ve baba olarak iliskisinin derecesini, çete denen illegal örgütün içerisinde görevinin ne oldugunu,hangi faaliyetleri yürüttügünü ve hangi eyleme ya da eylemlere katildigini bilmek istiyoruz . Bunun da en dogal hakkimiz olduguna inaniyoruz. 

Ben buradan iddia ediyorum ki ; 

Oğlum Behiç, Devleti’ne, Milleti’ne, Bayragi’na sadik, bu ülke insanlarinin ve milletimizin değerlerine ve inançlarina duyarli bir TÜRK EVLADIDIR. 

Düsünce ve fikir düzeyindeki çalismalarindan ve söylemlerinden öte hiçbir illegal çalismasi ve faaliyeti olmamistir. 

Açik Istihbarat Sitesinin sahibi ve yazari üç günlük göz alti süresi sonunda çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanmiş tir. 

Hakkinda bir karar verilerek tutuklanmis olmasina ragmen , dosyasina konan KISITLAMA nedeni ile, su ana kadar ne ile suçlandigini biz ailesi olarak ögrenemedigimiz gibi,Baro’dan görevlendirilen avukat da ayni nedenle bize bilgi verememistir. 

Tek söylenen ‘’ Ergenekon Dosyasi ile iliskişi’’ olmak . 

Biz anne ve baba olarak iliskisinin derecesini, çete denen illegal örgütün içerisinde görevinin ne oldugunu,hangi faaliyetleri yürüttügünü ve hangi eyleme ya da eylemlere katildigini bilmek istiyoruz . Bunun da en dogal hakkimiz olduguna inaniyoruz. 

Ben buradan iddia ediyorum ki ; 

Oglum Behiç, Devleti’ne,Milleti’ne,Bayragi’na sadik, bu ülke insanlarinin ve milletimizin degerlerine ve inançlarina duyarli bir TüRK EVLADIDIR. 

Düsünce ve fikir düzeyindeki çalismalarindan ve söylemlerinden öte hiçbir illegal çalismasi ve faaliyeti olmamistir. 

ülkenin gelecegi konusunda kendisini daima sorumlu hissetmis,bu amaç dogrultusunda kendini gelecege hazirlamaya ve çalismalar yapmaya gayret göstermistir. Idealist bir yaklasimla TüRKIYE’nin yakin bir gelecekte dünyanin 7 nci ülkesi olmasi umuduna ve gayretine katkida bulunmak üzere , yillar once 2023 platformunu kurmustur.Bu platformda ’’ülkenin gelecegini kursun atarak örgütlenenler degil, beynini son hücresine kadar kullanarak çalisanlar kurtaracaktir ‘’ felsefesi ile hareket ederek, arkadaslari ile birlikte sürekli düsünce ve fikir gelistirmeye çalismistir. Bu platform bir çete değil, idealist gençleri düşünce ve çalışma bazında bir araya getiren arkadaş dayanışmasıdır.

Behiç ;yasal olmayan her türlü faaliyet ile kendi çapinda yazarak mücadele eden,Ergenekon -Gladyo karsisinda olan ve onu açiga çikarma gayreti ile bu konuda ‘GLADYO’ya MEKTUPLAR ‘adli kitap bile yazmis biri olarak , su akibete bakin ki aleyhine tavir aldigi bir yapinin üyesi olmakla suçlanarak tutuklanmistir. 

KISACASI BEN OĞLUMA GÜVENİYORUM ve DESTEGİNDEYİM. 

Bu söylemim , baskaca bir maksadi ve anlami olmayan,sadece ogluna güvenen bir babanin açik ifadesidir. 

Gelinen noktada bizler de yasal hakkimizi sakli tutmak kaydi ile hukuki sürece saygiliyiz.Savci ve hakimlerimize de güveniyoruz.Demokrasiyi hedef aldigi iddia edilen bir çete karsisinda biz de tüm ailece Hukuk’un ve Demokrasinin yanindayiz .Bu ülkenin gelecegi açisindan da var oldugu iddia edilen çetelerin ne oldugunun ortaya çikarilmasini ve çökertilmesini bizler de görmek istiyoruz. 

Ancak bu gözalti sürecinde,geçmiste de oldugu gibi bir defa daha ortaya çikan gerçegi de sizlerle paylasmak istiyorum. 

Bu süreçte usul geregi,bizler oglumuz hakkinda hiçbir bilgi dahi edinemez iken , özellikle tarikat ve cemaat görüslü basin yayin organlarinin,gözaltina alinma isleminin hemen akabinde yazdiklari gerçek disi bilgiler ve iki gün boyunca isin basindan itibaren tutuklandigina dair verdikleri haberler bizleri rahatsiz edici oldugu kadar da düsündürücü bir durumdur. 

Yasa geregi,bize her türlü kapilarin kapandigi bir ortamda, Güvenlik Güçlerimizin ve Savciligin bu bilgileri basina da vermeyecegini hiç tereddütsüz kabul ediyoruz. 

Gizliligin ihlal edilmemesine ragmen , özellikle tarikatçi ve cemaatçi basinin ürettigi haber ve senaryolarla haksiz bir saldiriya ugradigimizi ve kendi taraftarlari adina da Yargi üzerinde maksatli bir sekilde kamuoyu baskisi kurulmaya çalisildigini gözlemledim. Bu güven ve cesareti nereden aldiklarinin yetkililer tarafindan tespit edilip ortaya konacagina ve bu haksiz uygulama konusunda bizlerin özgürlügü adina savcilarimizin geregini yapacagina da inaniyorum. 

Bu ve benzeri olaylar açikça ortaya koymaktadir ki;ülkemizde iddia edilen demokrasi karsiti çetelerin yanisira, kökleri tarikat ve cemaatlere dayali olan, özgürlükleri demokrasi maskesi ile istismar ederek Cumhuriyeti ve onun laik yapisini her firsati kullanarak yipratma çabasinda olan hazir kuvvet ve çok iyi teskilatlanmis baska çetelerde bulunmaktadir. 

Bizlerin kisisel magduriyeti bir yana,bu ülkeyi gelecekte tam demokratik, çagdas ve huzurlu bir döneme tasimayi gerçekten istiyorsak ,Demokrasiyi hedef aldigi iddia edilen ve Ergenekon olarak adlandirilan çetelerin yanisira,mevcut rejimi yani Laik Cumhuriyeti hedef alan,bizi Ilimli Islam’a boyun egmeye zorlayan dis odaklarca güdülen hoca efendinin ve tarikatçilarin çete veya çetelerinin de çökertilmesi gerektigine inaniyorum. 

BU üLKE ANCAK ve ANCAK ,DEMOKRASI DüSMANI üETELERIN YANISIRA , CUMHURIYET ve İSLAM DİNİ DüSMANI ILIMLI ISLAM üETELERININ DE üüKERTILMESI ILE AYDINLIK BIR GELECEGE KAVUSACAKTIR . 

Behiç’in babasi Ali Ihsan GÜRCİHAN 

NOT :Eger basin mensuplarinin dedigi dogru ise ,arama sirasinda bulundugu iddia edilen ve suç dosyasina kondugu söylenen Genelkurmay’a ait GIZLI denen belgeler, benim kitap ve dökümanlarimin arasinda ve evimin bana ait odasinda bulunmustur. Hizmete üzel’dir ve hizmete yönelik olmak kaydi ile tarafimdan kullanilan bana ait dökümanlardir.Bu belgeler yurt disi göreve giden her Silahli Kuvvetler personelini bilgilendirmek maksadi ile verilen sözde Ermeni Soykirimi ve özellikle Nato ülkelerine yönelik genel bilgi notlaridir.Basinda yer aldigi gibi ne darbe günlügüdür,ne çete ile ilgisi vardir.Söylenen anlamda gizli bir belge de degildir

Kaynak: Behiç'in Babası Ali İhsan Gürcihan 

http://www.biroybil.com/showthread.php?5752-CIA-Böyle-Öğretti/page25

***


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder