19 Mayıs 2019 Pazar

HEPAR neden kapatıldı?

HEPAR neden kapatıldı? 

Osman Pamukoğlu açıkladı.,
23 Nisan 2019
Gündem.



 











HEPAR., KURUCU Başkanı Osman Pamukoğlu, ( HEPAR'ın ) geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kurultayda alınan kararla kapatıldığını ifade etti.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kurultayda alınan kararla kapatıldı.

Karar HEPAR Gençliği Twitter hesabından, " 4 Eylül 2008’de kurulan Hak ve Eşitlik Partisi; hiçbir kurum ve kuruluştan yardım ve destek görmeden, bir avuç yurtseverin maddi ve manevi desteği ile, 10 yıl hayatta kalmayı başarmıştır. 21 Nisan 2019’da toplanan Olağanüstü Kurultay’da alınan kararla; “parti kapatılmıştır" şeklinde duyuruldu.

Independent Türkçe’ye konuşan HEPAR Başkanı Osman Pamukoğlu,  “ Partimize içerden ve dışardan birçok ambargo uygulandı. Partimiz ilk kurulduğunda AB’nin 6 ayda bir gönderdiği ilerleme raporunda ‘ bu parti büyümesin’ diye yer aldı. Türkiye’de Meclis ya da dışından bir çok parti var ama neden onlar yer almadı... Sonuç olarak hiçbir bağış alamadık. Destek gelmedi. Biz bir avuç yurtsever kendi ödediğimiz aidatlarla partiyi 10 yıl ayakta tutabildik” dedi.

“ Propaganda yapamıyorsunuz, etkinlik yapamıyorsunuz, daha çok il ve ilçe örgütü açamıyorsunuz. Dişimizi tırnağımıza takarak partiyi 10 yıl ayakta tuttuk. Gidebildiğimiz kadarıyla etkinliklere katıldık ama daha fazlası mümkün olamadı” diyen Osman Pamukoğlu, tüm çabalarına rağmen HEPAR’ın istedikleri anlamda güce erişemediğini söyledi. 


https://www.milligazete.com.tr/haber/2478927/hepar-neden-kapatildi-osman-pamukoglu-acikladi

****

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder