29 Aralık 2015 Salı

Bahçeli’nin Videosu



Bahçeli’nin Videosu


Serhat TÜRK ( Çizmeden Yazılmaz )


Serhat TÜRK ( Çizmeden Yazılmaz )


MHP Genel Merkezi, başarısızlıklarının üzerini örtmenin, dikkatleri ve algıları ‘hainlik’, ‘ihanet’, ‘fetoculuk’gibi adi ve yakışıksız söylemlerin üzerine çekmek istiyor..
Artık savunmaya geçmiş vaziyetteler..
Hatta saldırıya bile..
Zamanın asil vekillerini, asil bakanlarını, asil genel başkan yardımcılarını hainlikle suçluyorlar. Ne kadar seviyesiz, ne kadar basiretsiz bir durum değil mi?
Çıkıp, erken seçim çağrısında erkeklik yapanlar, kendi kurultayları için neden erkeklik yapamıyorlar?
‘Yarından tez yok buyurun kongreye’ diye, sağ eli kaldırarak neden bağırmıyorlar?

KORKULARI NEDEN?

Bahçeli ve ekibinin partiyi ileri götürmeye çalışanlara karşı iyiden iyiye kumpas düzenleme sevdası içinde olduklarını düşünüyorum..
Vesselam kumpas ve komplo yolunda ufak ufak çatırtılar başladı. Neymiş efendim Bahçeli’nin genel merkezdeki bir toplantıda ‘kayıt dışı’ olması gereken konuşmasını gizlice çekmişler!!! Çekenler de hain sözüm ona muhalif tayfasının ajanlarıymış..
Bu kadar olmaz..
En az 100 kişinin toplandığı, anfiden konuşulan bir konuşma ne kadar gizli olabilir? Üyelerden birisi herkesin içinde çıkartmış telefonu cayır cayır videoya çekmiş. Telefonu da eliyle kaldırmış zaten.
Bunun neresi hainlik, neresi gizli çekim?
Çaresizce saldırma bu olsa gerek?
Sosyal medyadan bu video ile ilgili MHP MYK üyesinin paylaşımını size direk aktarayım:
‘’Sayın Devlet Bahçeli'nin bu değerlendirmesine yürekten katılıyorum. Unutmayalım ki Şeytan ayrıntılarda gizlidir. Fitne fesat yüklü bu ayrıntıların şifrelerini, Sayın Genel Başkan çok güzel açıklıyor. Ankara üst kurul delegesi olarak, sayın Genel Başkanımızı destekliyorum.’’
Buyurun buradan yakın..
Genel başkanlık yarışında diyecek sözü, atacak adımları kalmayan genel merkez tayfası, yani sofranın başındakiler, o sofradan kalkmaya o kadar korkuyorlar ki, adeta dizleri titriyor!
Korkmayın!
Korkunun ecele faydası yok!
Toplayın kurultayı!
Erken seçime çağırır edasıyla, kararı şanlı ülkücülere bırakın!
Yok mu Cesaretiniz!!!!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder