3 Aralık 2015 Perşembe

AKP BAŞARDI.,





AKP  BAŞARDI.,






Suriye   Devlet   gücü   Güneyimizden   çekildi.

PKK   boş   bırakılan   alana   yerleşti.

 akp   gene   “başardı” (!!!)..

Barzani’yi mamur etmekle kalmadılar, Barzani’ye devlet başkanı muamelesi yaparak petrol anlaşması bile yaptılar.
AKP iktidarda tutulmasının diyetini ABD’ye ödüyor.
AKP teröristleri destekleyerek Esad’ın Suriye’nin Kuzeyinden çekilmesinde etkili oldu. Peki Esad çekilince oraya kim geldi? PKK. AKP kime çalışıyormuş anladınız mı?
BOP eş başkanı BOP’nin gerçekleşmesi için her türlü fedakarlıkta bulunuyor(!)..
AKP Kürdistan’ı kurma çalışmalarını azimle sürdürüyor. Aslında Kürdistan yanılsaması ile Büyük İsrail’i kurmak için canla-başla savaşıyor.
Zannedersiniz ki, Türkiye’yi üst olarak kullanan ikinci İsrail Devleti’nin “KURUCU BAŞKAN VE PARLEMENTERLERİ…”
21.12. 2006  tarihinde  yazdığım”  Gizli  Süreç  PKK’lılaşmak  Mı?…  Kimin  Eli  İle.. ???”  başlıklı  yazımı  yeniden  yayınlıyorum :

Gizli   Süreç   PKK’lılaşmak   Mı ?…   Kimin  Eli  İle..???   21.12.2006 

Türkiye’de çok garip şeyler oluyor. Gizli gizli PKK’lılaşma süreci yaşıyoruz farkında mısınız? Aslında gizli değil açıktan yaşıyoruz ama; “duyma, görme, yazma’” taktiği ile sessizce ilerliyorlar.
DTP  düz  ovaya  indi (.!!) 
Bunlar zaten yıllardır düz ovada idiler ama düz ova onları şimdilik federasyon, sonrası için “Büyük Yahudi Kürdistan Devleti” emellerinden vazgeçirmedi. Kandildekiler de düz ovaya inerse, hiç şüpheniz olmasın ki hep birlikte ‘’biji Apo’’sloganları ile Ankara’ya yürüyeceklerdir.
Ankara, Cumhuriyetin başkenti… Cumhuriyetle hesaplaşmanın bir yolu da bu olsa gerek.? Ve ben şu dizeleri mırıldanıyorum sessizce:
Ankara, Ankara…Güzel Ankara..
Seni görmek ister her bahtı kara..
Sarmadıkça yurdumu al bayraklara..
Yatmam bu topraklara
Yatmam bu topraklara..!

Bu ülke hep askeri darbeyi bilir. Şimdi yaşadıklarımız sivil darbe değil mi sizce? Büyük Kürdistan projesi Pentagon’da çizilmedi mi? Peki hangi sağlıklı akıl haritayı çizenlerin eline PKK problemini çözme yetkisi verir? Üstelik bu adam Yugoslavya bölünmeden önce orada da böyle bir görev yapmışsa.(!).. Aynı adam bir uçak şirketinin de ortağı ise ve uçak pazarlıyorsa.(!)? Hani durup dururken Türkiye ABD’den savaş uçağı almaya kalktı ya??
Alanya’da olanları geçmiş bir yazımda yazmıştım. Sahiller hızla PKK’lılaştırılıyor. Kimse sakın PKK’yı Kürt ile karıştırmasın. Benim söylediğim buralara tamamı ile PKK’lıların yerleştirildiği. Sistemli, hesaplı, bilinçli, geleceğe yönelik çalışılıyor. Hem kara para aklıyorlar, hem de turizm hikayesi ile pis işlerini yürütüyorlar. Kimsenin sesi çıkmıyor.(1*)
Okullarda ki olaylar sağ-sol çatışması gibi gösteriliyor. Basın zaten bunu bilerek yapıyor. Oysa bu çatışmalar PKK’lı gençler ile milli duyarlılığı olan gençler arasında yaşanıyor. Sol-sağ çatışması denerek hem PKK eylemleri gözden kaçırılıyor, hem de ülke duyarlılığı olan gençler karalanıyor. 

Üniversite sınavları kendi bölgesinde yapılıyor. Bu sınavlar ile ilgili korkunç bir iddia var. Sadece bu hükümet döneminde değil, uzun süredir yapıldığı iddia ediliyor. Bu sınavlarda Güneydoğu illerinde sınav sorularının çözüldüğü iddiası var. Okulları anarşik ortama sürüklemek için okul seçildiği de iddia ediliyor. Çankaya Üniversitesi’nden gençlerle konuştuk. ‘’Diyarbakır’da PKK sempatizanı veya PKK’lı gençlere özellikle Çankaya Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi gibi üniversitelere girmeleri yönünde telkin var. Amaçları okullarımızı provoke edip anarşi yaratmak’’ diyorlar.

Diyarbakır Belediyesi’nin resmi sitesi var. Bu site Kürtçe yayın yapıyor. Baydemir zaten kendi krallığını, pardon kendi belediyesini kurmuş durumda. Unutanlara hatırlatalım:
Baydemir’in karısı bebek katili ,Öcalan’ın avukatıdır.
Ülkede tuhaf şeyler oluyor. Ahmet Ertegün’ün ölümü ile Özbekler Tekkesi gündeme oturdu. Hani tekke ve zaviyeler kapatılmıştı?? Akşam gazetesinde Orya Eğin bu konuyu yazıyor. Özbekler tekkesi kurtuluş savaşı sırasında İngilizler’e bilgi aktarmış. (Ertegün Ne kadar Türk’tü?) yazısından bir not: “ İngiliz belgelerine göre Özbekler Tekkesi’nden Şeyh Süleyman Efendi konuk olarak dergaha gelen kişilerden topladığı istihbaratı İngiliz Büyükelçisi Henry Layard’a para karşılığında veriyordu.”
Bu günkü ‘’Bu Kodları Çözmemiz Lazım’’ adlı yazısında ise Özbekler Tekkesi Şeyhi Ata Efendi’nin 22.dereceden Mason olduğu ve çok gizli bir örgüt olan İlluminati örgütüne üye olduğunu yazıyor. Ve yazının bir paragrafında: “Özbekler Tekkesiyle AKP ilişkisini dünkü yazımda vurgulamıştım. Tekke’ye gömülen Ahmet Ertegün’ün yakın arkadaşları Ömer Çelik ve Egemen Bağış. Türkiye bağlantısıysa Cüneyd Zapsu’’…
Türkiye’de tuhaf şeyler oluyor. Özbek tekkesi, İngiliz bağlantıları… Şeyh Sait’in torunları… İngiliz dostu bir başvekil ve Dışişleri Bakanı Gül… Türkiye’yi ovada işgal projeleri sinsi bir şekilde sürdürülüyor. Çünkü PKK para kaynaklarını bile Türkiye üzerinden rahatça sürdürüyor ve kimse bu akışı engellemiyor.

Gelelim  en  can  alıcı  soruya :
DTP  ‘’biji  Apo’’  sloganları  ile  yürüdü.
“YARGITAY  BAŞSAVCISI’’  nerede ??
Terörü övmek bu ülkede serbest mi bırakıldı??
Barolar Birliği nerede?
Türkiye bu kadar mı sahipsiz??(2*)

Buradan suç duyurusu yapıyorum ama DTP için değil, görevini yapmayan yargıyı yargıya şikayet ediyorum.

İçinizde ‘’bu Cumhuriyetin yargıçları’’ yok mudur?
Hepiniz dumura mı uğradınız?
Yetkinizi kullanmamak da bir suç değil midir?
Yoksa bilmediğimiz gizli anlaşmalar var da, çoktan ‘’federasyon haritaları’’ Türkiye eşliğinde çizilip kabul mü edildi ?
Tuhaf  şeyler  oluyor  dostlar,   tuhaf  şeyler..

bu  bir  ölüm  sessizliği..!!!


DAĞ   BAŞINI   DUMAN   ALMIŞ

Dağ  başını  duman  almış

Gümüş  dere  durmaz  akar…
Türkeli’ne kâfir dolmuş
Dadaş ağlar, uşak ağlar, er ağlar!
Efkâr efkâr üstüne basmış da Mustafa’yı,
Küsüvermiş ne varsa düşmanına, dostuna
Sürüvermiş takayı bir kâbus diyarından…
Ayrılık bir şey değil çekilir dostum, amma
Vatan mahzun bir yandan… (B. Sıtkı Erdoğan)
Vatan  mahzun !..   Vatan  boydan  boya  ihanetin  bıçakları  ile  yaralı.

Ve ‘ ’TÜRKİYELİ’’  bir  başvekil.?? 

  2* Yargı 2006 yılında güya ele geçmemişti ama korkaklıkları ile sadece ülkemize yapılanlara seyirci kalmadılar, sonunda kendileri de “bertaraf” oldu.

NOT: ,Suriye’ye saldırma planları hakkında 4 arkadaş DARAĞACI (BOP- Türkiye  İran  Suriye) adıyla bir kitap çıkardık. Mayıs ayında (Bilim+Gönül) yayınlarından çıkan kitabımızı bütün kitapçılarda bulabilirsiniz.
Yazarlar :
Murat  KÖYLÜ
Rıfat  SERDAROĞLU
Zahide  UÇAR
Levent  BULUT
Tabii   insan   “sadece   korku   muydu”   diye   sormaktan   da   kendini   alamıyor.

Zahide  UCAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder