27 Kasım 2014 Perşembe

OSMAN PAMUKOĞLU,HALK ARENASINDA 16 EKİM 2014






OSMAN PAMUKOĞLU,HALK ARENASINDA 16 EKİM 2014

HALK ARENASI PROGRAMINA KATILAN VE EKRANLARI BAŞINDA PROGRAMI SEYREDEN TÜRK MİLLETİ ŞUNU ÇOK AÇIK SEÇİK GÖRDÜ....GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN PAMUKOĞLU T.B.M.MECLİSİNİ İHANET VE SOYGUN MECLİSİNE ÇEVİREN MECLİSTEKİ MİLLETVEKİLLERİNİ TEMSİL EDEN MUHARREM İNCE YE SORDUĞU TEK SORU ALDIĞINIZ MAAŞLAR DIŞINDA YEDİ SÜLALENİZİ YURT DIŞINDA TEDAVİ ETTİRMEK KIRMIZI PASAPORTLAR BUNLAR NEDİR.....
MUHARREM İNCE NİN DİLİ TUTULDU YUTKUNDU DÜZENİN ADAMI OLDUĞUNU HALKINI SOYAN BİR MECLİSİN İÇİNDE OLMANIN NE OLDUĞUNU BU TOKAT GİBİ SORUDAN SONRA ANLAMIŞTIR UMARIM...
ROJAVAYMIŞ KOBANİYMİŞ... BİZİM O TOPRAKLARDA YAPACAK HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK! TIRNAĞI OLAN BAŞINI KAŞISIN! "


OSMAN PAMUKOĞLU  HALK ARENASI TAMAMINI İZLE;







Ülke bölünmeye ve rejim değişikliğine gidiyor. Buna göz yumamayız. CHP ve MHP ile gereken görüşmeyi yaptım. 30 Ekim'e kadar cevap beklediğimi ilettim.. Ben üstüme düşen görevi yaptım. Partiyle makamla da işim yok. Bunu vatan için yapmalıyız. Bunlara izin vermemeliyiz. 


OSMAN PAMUKOĞLU -HALK ARENASI


Muharrem İnce: Yeterince söz hakkı alamıyorum
Osman Pamukoğlu: Alacaksın. Bizim partimizin adı hak ve eşitlik.
Osman Pamukoğlu: Meclistekilere yemek 1 TL
Muharrem İnce: Orduevlerinde bunun yarısı.
Osman Pamukoğlu: Yanlış biliyorsun öyle değil. Peki Sülalenize verilen ayrıcalıklar, kırmızı pasaportlar ne olacak.
Muharrem İnce: Salonu sizinkiler doldurmuş.
Osman Pamukoğlu: Sizin geleceğinizin tanıtımını Halk TV 1 haftadır yapmadı mı? Sizinkiler nerede ?
Muharrem İnce: Ben de toplardım buraya 1000 kişiyi alkışlattırırdım kendimi.
Osman Pamukoğlu: Bir haftadır Halk Tv'de sizin çıkacağınız duyurulmuyor muydu?
İnce: Sizin güçlü örgütleriniz var ya işte biz ondan yetişemiyoruzdur...
Osman Pamukoğlu: BİZDE ÖRGÜT YOK GENÇLER VAR!
OSMAN PAMUKOĞLU :Sayın Muharrem ince, seçimlerde beni aramadın mı? Akp'ye karşı CHP güçlensin diye Yalova'dan adayımı çekmedim mi? Bir de üstüne 'geleyim, Chp adına propoganda yapayım' demedim mi?"
MUHARREM İNCE : (mahçup) "dediniz"
Osman Pamukoğlu
Ben zaten hayatım boyunca siyasetin ne kaypaklığına ne de ayak oyunlarına alışamadım. 
Atatürk büstlerinin yakılmasına yeteri kadar tepki gösterildiğine düşünmüyorum.
Yerel seçimlerde Osman Pamukoğlu'na, Siz Yalova'ya gelirseniz kürtlerden oy alamayız diyen sn. İnce değil miydi? O zaman ülke yangın yeri değildi de şimdi mi ülke yangın yerine döndü?
MUHARREM İNCENİN CEVAP VERMEDİĞİ PAŞAMIZIN SORUSU
OSMAN PAMUKOĞLU : Sayın Muharrem İnce'nin anlattığı AKP'nin yaptıklarını Edirne'den Kars'a Sinop'tan Hatay'a herkes zaten biliyor. Halk şunu öğrenmek istiyor siyasetçilerden: 
Peki siz ne yapacaksınız?

‘’Bizler olan biteni zamanında gördük ve yeni bir siyasi hareket, yeni bir düşünce, yeni bir görüş olarak HEPAR’ı kurduk. Kuruluşumuzun haklı sebepleri daha net ortaya çıkmaya başladı. Onlara oy veren her erkek ve kadının iyi düşünmesi lazım. Bunlarla yol yürünmez!’’.
Osman PAMUKOĞLU
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı

Osman Pamukoğlu AKP'nin PKK'ya ne vereceğini açıkladı
Osman Pamukoğlu çözüm sürecinin tartışıldığı şu günlerde AKP’nin çözüm süreci sonucunda PKK'ya ne vereceğini açıkladı. Öcalan'a süreç sonucunda özgürlük verileceğini açıklayan Pamukoğlu "PKK'lılara ev ve iş, Güneydoğu'ya da özerklik verilecek" dedi.
ROTAHABER / ÖZEL - Halk TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programına katılan Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu çözüm süreci ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. “AKP’li vekillerin bile bilmediği çözüm süreci sonucunda PKK’nın ne elde edeceğinin” konuşulduğu programda Pamukoğlu çözüm süreci kapsamında PKK ile yapılan pazarlığı açıkladı.
“Kamuoyunu aydınlatmak adına çözüm sürecinde herkesin bilmediği sadece AKP’lilerin bildiği şeyi ben söyleyeyim o zaman” diyen Pamukoğlu Öcalan’ın kişisel olarak çözüm sürecinden kazancını 4 maddede açıkladı:
1. İmralı’daki koşulların iyileştirilmesi,
2. Öcalan’ın ev hapsine çıkarılması,
3. Öcalan’a özgürlük
4. Genel af…


DAĞDAN İNEN PKK’LILARA EV VE İŞ


Öcalan’ın bu haklara sırası ile kavuşacağını belirten Pamukoğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti:
“Bunun akabinde dağdan silahlı birliklerin indirilmesi iş ve ev verilmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasası yeniden yapılacak ve Türk adı kaldırılacak. Güneydoğu Anadolu’ya özerklik verilecek. İşte PKK’nın hükümetten istekleri bunlar…”
İşte Pamukoğlu’nun canlı yayında yaptığı o açıklamalar:


ÖCALAN’IN ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLDİĞİNİ ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI


Osman Pamukoğlu’nun Öcalan ile ilgili saydığı 4 maddeden ilkinin gerçekleştiğini Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olduğu dönemde açıklamıştı. Erdoğan Öcalan’ın İmralı’daki koşullarının iyileştirildiğini şu sözlerle açıklamıştı:
Öcalan'ın konumu, yeri, her şey bellidir. İkide bir, hücre hapsi falan... Arkadaşlar ben sizi bilgiledireyim: Şu anda Öcalan'ın kaldığı yer, 12 metrekarelik bir odadır. Bugün 12 kişinin kaldığı yeri gösterdiler ya (Senegal Goree Adası'nda) o 12 kişinin kaldığı yer 2,60'a 2,60'tır. Öcalan 12 metrekarelik yerde kalıyor, karyolası, her şeyi var. Radyosu vardı, şimdi o radyoyu televizyon ile değiştirecekler. Ben talimatı verdim belki de değiştirmişlerdir bile. Talimatı vereli epey oldu. Bir televizyonu oraya koyun dedim. Bir diğer konu da, orada biliyorsunuz beş mahkum daha kalıyor. Her gün bir saat onlarla bir defa avluda voltasını atıyor, görüşüyorlar. Böyle de bir durum var. Şimdi böyle bir tablo içerisinde bir yaşam ve herhangi bir endişeye, dış saldırıya vs'ye karşı da herhangi bir şekilde speküle edilmesin diye, bu ülkeye, bu devlete maliyeti çok yüksek bir bakımla orada besleniyor. Böyle bir durum var.
Kaynak: 

ROTAHABER / ÖZEL

CHP'li Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce, siyasi partilerin Türkçe'den başka dillerde faaliyette bulunmasını öngören bir kanun teklifi sundu. Teklif yasalaşırsa mitinglerde Kürtçe propaganda yapılabilecek.


21:17 TSİ 22 Mayıs. 2012 Salı


TBMM - TBMM Başkanlığı'na 'siyasi partilerin Türkçe'den başka dillerde de faaliyette bulunmasını öngören kanun teklifi' sunuldu.
CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce tarafından sunulan teklife göre önseçim çalışmasında bulunan aday adaylarının faaliyetlerinde Türkçe'den başka dil ve yazı kullanılabilecek.
Teklifle, Siyasi Partiler Kanunu'nun ''azınlık yaratılmasının önlenmesi'' başlıklı maddesinde değişiklik yapılıyor.
Buna göre, ''Tüzük ve programlarının yazımı ve yayınlanmasında, kongrelerinde, açık veya kapalı salon toplantılarında, mitinglerinde, propagandalarında Türkçe'den başka dil kullanamazlar'' cümlesi, ''... Türkçe'nin kullanılmasını esas alırlar'' şeklinde değiştiriliyor. Bu değişiklikle, siyasi partilerin Türkçe'den başka dillerde faaliyette bulunmasının önündeki yasaklar kaldırılıyor
Meclise kürtce probaganda serbest olsun teklifi verip kabul ettiren Muharrem Ince'dir.
Kilicdaroglu ile birlikte Cin'de UygurTürklerine yani DoguTürkistana ihanet edip Cinin bölünmesine karsiyiz diyen Muharrem Ince'dir, ve yine Cin'de Komunizm isaretleri altinda gülümseyerek resim cektiren, 
cin askerleri ile poz veren Muharrem Incedir.
Pkk yasalarina karsi sesini cikarmayan Chp ve Muharrem Ince'dir.
Atatürkcü meclise kürtce probaganda serbest olsun teklifi sunamaz, Milliyetci olur tek dil der.
Atatürkcü DoguTürkistana ihanet etmez, Atatürk gibi Albayraktan Gökbayraga selam olsun deyip zorda olan UygurTürklerine silah yardimi yapar.
Atatürkcü olan Komunizm hayrani olmaz, Atatürk gibi komunizm Türkdünyasinin en büyük düsmanidir görüldügü yerde ezilmelidir der, biz ne komunistiz ne bolsevigiz... der.


Atatürkcü UygurTürklerinin düsmani Cin askeri ile resim cektirmez !


..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder