30 Kasım 2014 Pazar

ŞAHLANIŞ HAREKETİ ŞAHLANIYOR

ŞAHLANIŞ HAREKETİ ŞAHLANIYOR..,





Usul ve kaide şudur ki, genel vaziyeti idare ve sevk mesuliyetini üzerine alanlar, en mühim hedefe ve en yakın tehlikeye, mümkün olduğu kadar yakın bulunur. Yeterki bu yaklaşma genel vaziyeti görüşten uzak bırakacak derecede olmasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk (1919)
1 Kasım 2014’de altı yıldır ikamet ettiğim Balıkesir ilinde ŞAHLANIŞ HAREKETİ’nin İl Başkanlığının açılış törenine katıldım. Bu memleket ve bayrak sevdalısı kardeşlerimle ayni çatı altında bulunmaktan haz duydum.
Ülkemizin içine düşürüldüğü karanlık günlerden milletimizi çekip çıkaracak, 12 yıldır kendini yenileyemeyen siyasi ortamda iktidarsız iktidar ve kifayetsiz muhalefet ile tıkanan devletin önünü açacak, ve kadim Türk milletini yeniden refah dolu güvenli yarınlara taşıyacak inançlı beyinlerin toplandığı Şahlanış kadrolarının her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü görerek umutlandım..
Mevcut 84 partiye rağmen kararsız oyların % 30’ları aşarak en büyük parti durumuna geldiği günümüzde yeni bir ışık ve atılım bekleyen halkımızın bekledikleri siyasi hareketin hızla oluştuğunu görerek mutlu oldum.
Bu kadroyu 15 yıla yakın bir süredir tanıyor ve takip ediyorum.
Genç, yetenekli, dirayetli, cesur, yenilikçi, dürüst, ilkeli bir devlet adamı niteliklerini taşıyan, Atatürk’ü ve Atatürkçü Düşünce’yi benimseyip özümsemiş Murat Altun Bey önderliğindeki Şahlanış Hareketi kadroları partileşmeden önce hızla tüm yurtta teşkilatlarını kurma çabası içindeler.
Bir yıl içinde Mardin’den- Balıkesir’e, Almanya’dan- Belçika’ya kadar 35 temsilcilik açan bu hareketi sağcı-solcu olarak nitelendirmek ve başka partilerin benzeri olarak görmek mümkün değil. Çünkü 25 yıla yakın birlikte olan Murat Altun ve arkadaşları çözümü yabancı ideolojilerde değil, zengin Türk Kültür ögelerini özümsemekte ve Atatürkçü Düşünceyi tüm unsurları ile sahiplenmekte bulmuşlar.
Geçen süre içinde Türkiye’nin meselelerinin çözümünde tamamen milli motiflerle bezenmiş icra programlarını hazırlayan Şahlanış Hareketi kurucu kadroları, uzun yıllardır birlikte ve sırt sırta çalışmanın verdiği güven ile bugün ellerini taşın altına koymuşlar ve yangın yerine döndürülen ülkemizin yönetimine talip olmuşlardır.
Şahlanış Hareketi itici gücünü; Türk milletinin derin tarihi kültüründen, gelenek ve göreneklerinden, KURAN ve NUTUK’un değişmez değerlerinden almaktadır.
Ne olacak bu memleketin hali diyen kararsızlar için işte fırsat…
Aşağıdaki adresleri inceleyin ve bu hareketi tanıyın.
İnanıyorum ki orada kendinize yer bulacaksınız.
Sizde elinizi taşın altına sokun. Ve 2015 seçimlerinde iktidarı yakalayın.
Atatürkçü Düşünce’nin ışığından başka hiç bir İzm’le alakası olmayan, Türk milletinin öz evlatlarından başka hiç bir yerden destek beklemeyen Şahlanış Hareketinin işinin çok zor ve yolunun da uzun olduğunu görüyorum.
Buna rağmen önümüzdeki günlerde “Şahlanış Hareketi” ismini çok daha sık duyacağımıza ve bu hareketin çevresindeki bir avuç inançlı insanın çığ gibi büyüyerek ülkeyi kaplayacağına inanıyorum.
Ülkemiz için hayırlı olsun..Yolları açık olsun..

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder