3 Haziran 2016 Cuma

ERGENEKON KUMPASI NASIL BİTER ?





ERGENEKON KUMPASI NASIL BİTER ?


22 Nisan 2016


    Dünyanın bize hürmet göstermesini istiyorsak, evvela bizim kendi benliğimize ve milliyetimize bu hürmeti hissen, fikren, fiilen, bütün iş ve hareketlerimizle gösterelim; bilelim ki milli benliğini bulmayan milletler başka milletlerin avıdır. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk (1923)

Türk ordusuna binlerce yıllık şanlı tarihi içinde savaşmadan en büyük subay kaybını yaşatan ERGENEKON komplosunun ikinci raundu bitti. Yargıtay, Esas ve usul açısından bozduğu bu kararı ile yeniden yargılama yapacak mahkemeler için yolun sonunu göstermiş oldu.

Türk Ordusuna ve kahraman subaylarına şimdilik geçmiş olsun. Yarın ayni durumlarla karşılaşmamak için devlet ve silahlı kuvvetler çapında acil tedbir almak gerekiyor. Çünkü tehdit aynen devam ediyor.
İddia ediyor ve kuvvetle inanıyorum ki;

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği bünyesindeki Toplumla İlişkiler Başkanlığı (Psikolojik Harekat Başkanlığı) ve bu teşkilatla uyum içinde görev yapan Genelkurmay Karargahındaki Psikolojik Harekat Başkanlığı 2003 yılında kaldırılmasa idi ERGENEKON kumpasını kuramazlardı. Türk ordusuna ve Türk aydınlarına yönelik kumpas asla yapılamazdı. Çünkü bu teşkilatlar kumpası tüm yönleri ile ortaya çıkarıp başlamadan tedbirini alırlar, karşı harekat ile kumpasçıları saf dışı bırakırlardı.

Şimdi sıra bu kritik teşkilatın yeniden kapandığı durumdaki kanuni yetkileriyle yeniden kurulmasına gelmiştir. Aksi halde çevremizde sıcak savaş şartları yaşanan bu kritik coğrafyada vatan topraklarını muhafaza edebilmemiz çok zor olacaktır.

Vakit kaybetme lüksümüz kalmamıştır.

Psikolojik Savaş tehdidini ancak benzeri metotları kullanarak ortadan kaldırmakla mükellef olduğumuzu unutmamalıyız..

https://kumkale.wordpress.com/2016/04/22/ergenekon-kumpasi-nasil-biter/

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder