29 Ocak 2017 Pazar

15 Temmuz 2016, ABD, FETULLAH, İŞİD,


15 Temmuz 2016, ABD, FETULLAH, İŞİD,



Hasan KOTAN ,


  "Bu darbe girişiminin bütün beyin takımı Amerika'da eğitim aldı." Bu sözler emekli Tümgeneral Sayın Bertan Nogaylaroğlu’na ait. Açıkça görülüyor ki; Türkiye’deki darbe girişiminin ana mimarı ABD’dir. Darbenin ve darbecilerin tamamı yine ABD’nin bilgisi dâhilinde dir.

Ellerinden Kızılderililerin, Vietnamlıların, Japonların, Iraklıların kanları akarken, buna bir de Büyük Türk Ulusunun kanını eklemek istediler. Peki bu nasıl ve ne şekilde olacaktı? 

Ulusal bağımsızlığımıza, üniter yapımıza ve vatan toprağımıza karşı girişilen bu hareket başarılı olsaydı ve yönetim Amerikancı hainlerin eline geçseydi ilk yapacakları şey güneydoğuyu İslam ümmet kardeşliği kılıfıyla Kürtlere bırakmak olacaktı.

Peki ihanet ve alçaklık bununla bitecek miydi?

Elbette ki hayır. Mustafa Fehmi Kubilay’ın başını kör bıçakla kesenlerin torunları saklandıkları yerlerden birer birer çıkacak ve kan kardeşleri olan İŞİD’İ çağıracaklardı.

Yine Amerikan patentli bu örgüte ülkemiz içerisinde kanlı eylemler yaptıracaklardı.  Peki ya sonra? Sonra da altmışa yakın ülke İŞİD’LE mücadele ediyoruz gerekçesiyle ülkemizin üzerine çullanıp bu kutsal Anadolu toprakları üzerinde yeni bir Suriye yaratacaklardı.

Anahtar teslimi ülkemizin tüm altyapısı, sanayisi, limanları, hava alanları, köprüleri, yolları, eğitim kurumları ve hastaneleri harabeye çevrildikten sonra IŞİD’in görevi de bitmiş olacaktı.

Bittimi? Elbetteki hayır. 

Boğazların emperyalizmin eline geçmesiyle sıra Rusya,  Kafkasya ve Orta Asya Türk Cumhuriyetlerine gelecekti.  Benzer örgütlere oralarda da ihtiyaç vardı. CIA ve ABD derin devletinin sivil ayağı olan Fethullahçı yapılanma oradaki işbirlikçi hainleri vasıtasıyla benzer kalkışmaları oralarda da hayata geçireceklerdi.
Sonuç olarak, her alanda örgütlenen bu emperyalist gizli işgal yapılanması, sadece ülkemiz için değil,  Anadolu’yu üs olarak kullanıp Rusya Federasyonunu da içine alacak şekilde emperyalizmin şekillendireceği bir yapının oluşması için harekete geçeceklerdi. 15 Temmuz’daki emperyalist kalkışmanın karşısına dikilen Anadolu’nun kahraman yiğit evlatlarının tarihsel misyonu bu nedenledir ki çok çok değerli ve çok çok önemlidir. Gizli işgale karşı kazanılmış bu zafer, sadece Anadolu topraklarını değil büyük ölçüde Rusya ve diğer Türk Cumhuriyetlerinde de oluşabilecek büyük tehlikenin önüne geçmesi açısından da çok önemlidir.

Saygılarımla 

Hasan KOTAN 

0506 262 08 56 İZMİT/KOCAELİ 

TÜRKİYE

***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder