22 Mart 2017 Çarşamba

Hayır”lısı ile Sönmez Bu Şafak!


Hayır”lısı ile Sönmez Bu Şafak!



Özcan PEHLİVANOĞLU
ozcanpehlivanoglu@yahoo.com 
12 Mart 2017

Türk Milletine, "millet" deme küstahlığını gösteren, Barzani'nin paçavrasının Türk semalarında dalgalanmasına izin veren, Türkiye'de onca maddi değeri peşkeş ettiği yetmiyormuş gibi bir de Türk adalarının Yunanistanca işgaline göz yuman, kolayına gelse Kıbrıs'ı hiç durmayıp verecek olan, yanlış Suriye politikası nedeni ile sadece El Bap'ta 70 şehit verdiren, Oslo zilletini yaşatıp pkklılara mahkeme kurdurup serbest bırakan, "ne istedinizde vermedik" dediği Fetö'ye darbe zemini hazırlayan, Ergenekon-Balyoz kumpasları ile Türk Ordusunun belini kırmaya kalkan, adaleti yok eden, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet için "reklam arası" değerlendirmesi yapan zihniyetin başımıza açtığı bir bela da, Türkiye'yi tek adam saltanatına götürmek için yaptığı 16 Nisan referandumudur!

Deveye sormuşlar misali, bunların Türk Milletine yapmadığı kötülük kalmamış gibidir! Onun için siz de, biz de bu memlekete sahip çıkmalıyız.

Bu nedenle, 16 Nisan'da niçin " Hayır " denilmesi gerektiğini halkımıza anlatmaya ve anlatanlara da destek olmaya çalışıyoruz.

Bu çerçevede ilk gittiğimiz yer Sinan Ogan'ın Bakırköy'de verdiği konferans oldu. Sinan Ogan kıt imkânlarla hem " Hayır " diyor hem de kendi iddiasını ortaya koyuyor. Verdiği mücadele, saygı duyulması gereken bir mücadeledir. Yıkılmak istenen kürsüsü, bu nedenle biz vatandaşlarca korunmalıdır. Bu düşüncelerle, o toplantıya gittim ve kendisini dinledim. Benim gibi yüzlerce insan Sinan Ogan'ı dinledi ve o da bir Türk Milliyetçisi olarak çok doğru nedenlerle "hayır" dedi.

İkinci çalışma, malumunuz Eyüp'te kurduğumuz "Eyüp Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu"nun Rami semtinde İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil'le yaptığı esnaf, stk ve halk buluşması idi... Bihlun Tamaylıgil benim çok eski arkadaşım. O da hiç bir parti mülahazası olmadan bir vatandaş gibi niçin "hayır" denilmesi gerektiğini anlattı.

Birlikte Cuma ve Yeni mahallelerini gezdik. Rumeli Türkleri Derneği ve Yenimahalleliler Derneği ile Ali Paşa Caminin çay ocağını ziyaret ettik, kahvelerde konuşmalar yaptık...

Ardından Bayrampaşa ve Zeytinburnu ilçelerinde de, temaslarda bulundum ve yapılacak çalışmalar konusunda zemin oluşturdum...

Kıt imkanlarla, Türk Milletinin gelecek mücadelesini yapmaya devam... Karanlığa sizde bir kibrit çakın!

Selam ve saygılarımla.

12 Mart 2017

http://www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr/Yazi.aspx?ID=8040


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder